Той е на линия, а не ми пише - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е на линия, а не ми пише
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 35479 пъти
Преди няколко дена се запознах с едно момче във фейсбук (аз съм на 19, а той на 25). Той ми поиска приятелство и след няколко дена ми писа. Оказа се че имаме страшно много общи неща. Няколко дена подред си писахме, той дори ми правеше комплименти за снимките и че съм умно и интелигентно момиче. Дори се засякохме на улицата няколко пъти. Изведнъж обаче спря да ми пише, а го виждам на линия. 1 път му писах... той се държеше дръпнато и каза, че се оправя за лекции. През следващите 2, 3 дена пак го виждам на линия, но не ми пише. Не знам дали чака аз да му пиша... чувствам се все едно му досаждам като пиша.

Отначало бях малко неутрално настроена, но после започна да ми харесва. Не знам какво да правя, да му пиша ли, да го поканя ли да излезем или да оставя нещата така и да не му пиша. Помагайте

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 76891ad696
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това "чувствам се все едно му досаждам като пиша" и това "но после започна да ми харесва", трябва да са променили настроението му и дано не на два пъти. :) Пиши му. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 088623d54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Ще ти дам един съвет... отпиши се от Skype, излез от вас и се срещни с реални хора, които не стоят зад инкогнито - статуса си, чакайки внимание...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ca480ae772
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Забил е нещо друго. Откажи се.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fb9a4b9937
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отсрещната страна не пише когато няма желание. Изпитано не веднъж, това е реалността, въпреки че ти се иска да ти пише. Просто се спи за малко и не хлътвай.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 697f15f02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ще ти дам един съвет... отпиши се от Skype, излез от вас и се срещни с реални хора, които не стоят зад инкогнито - статуса си, чакайки внимание...
Запознахме се в интернет, но знам че е реална личност; преди ми е бил съсед. излизам от вкъщи и дори съм доста заета (лекции, работа, спорт.. ) и дори съм го канила да излезе с мен, но отказа защото имал друга работа.. така че не съм интернет маниачка, просто ситуацията е такава.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3e58b163d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   аз имам подобен случай, само че момчето не е в българия и ни запозна общ приятел, когато започнахме да си пишем имахме теми за разговор, но те постепенно се изчерпаха, всяка сутрин ми пишеше добро утро, но изведнъж спря, каза ми че иска м/у нас да се получат нещата, но не знам дали го иска вече... моля ви кажете ми да му пиша ли аз или да изчакам той да се сети? (не ми е писал от 2 дена, а ми пишеше всеки ден)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cad8d89766
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   много просто заебаваш го и тва е

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 84448adecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Значи не просто го търсиш по скайпа, ами и го каниш да излезете заедно... Той отказва, а ти продължаваш да въртиш и сучеш в тая посока?
Никой не обича предлагащи се жени, както и да ти звучи това. Ако много дълбоко се размислиш - ще разбереш защо е така. В неговите очи ти си самотна, скучаеща, непожелана и непотърсена от друг, отчаяна, неразумна, несъобразителна, неделикатна... достъпна и.... евтина :((

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 63adcc8354
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   според мен не иска да общува повече с теб, не му пиши повече! Ако той има интерес към теб, ще ти пише той.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e7e10aabdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   A бе вие сте, от кухи по кухи 90% от "даващите съвети" тук! Като някой ви пише всеки ден и изведнъж спре, потърсете причината, първо в себе си! Може би е редно и вие един път да пишете първи а? Никой в тоя живот не ви е длъжен! И за всички, които чакат, все "той" да пише, умрете си в съмнения 'щеше ли да се получи или не"! Когато не се борите за това, което искате, не заслужавате да сте щастливи!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 42f7b2a86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

12.   Не виждаш ли че той не изка да поддържа връзка с теб?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e93f513272
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Съгласна съм донякъде с номер 11. Но границата между това да отстояваш нещо, което искаш, и да бъдеш твърде напориста (та чак досадна) е твърде тънка. Направила ли няколко опита да комуникираш с него - не се е получило. Поспри за малко!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c8654d7d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   браво на номер 11!! напълно съгласна съм! ти какво очакваш всеки път той да ти пише първи.. и в това да няма нищо нередно?? ти също трябва да му пишеш, явно момчето е видяло че само той си прави усилията и се отказал.. пиши му ти естествено.. намекни муу да се видите.. излезте, но не бъди нахална... не го търси всеки път! просто и ти гледай да полагаш усилия, ако и ти го искаш!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a643b68619
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И аз с моето момиче се запознах, чрез Интернет, но за разлика от ситуацията при теб, ние сме от различни градове.
Така че връзката ни е главно чрез Интернет.
За това мога да те посъветвам - пиши му и ти - номер 14 е прав. Понякога съм спирал да и пиша - макар, че съм имал силно желание да и пиша - защото ми се струва, че само аз проявявам интерес. Понякога трябва да разбереш, че той е зает с друго. Не може да искаш - ти да си целият му свят - едва след няколко седмици писане. Аз за това се дръпнах от моята след близо толкова писане. Но след месец - тя ме потърси отново и едва тогава се влюбих в нея - любов която отмина в последствие, но я имаше. Щом не ти е казал, директно спри да ми пишеш изобщо, значи не желае това.
Обаче от друга страна - сега това което виждам в моята приятелка е точно описано от номер 8. И макар в началото да си мислих, че това е забавно и е добре да имаш подобно момиче до себе си. В последствие се оказа кошмар, сега се чудя как да се измъкна - всеки ден връзката ми тежи все повече. Аз искам да си намеря момиче с което да излизам да се забавлявам, а не да съм компютърен маниак с нея. От друга страна се плаша, че може да посегне на живота си отново. (НЕ казвам че и ти си такава, но е голяма вероятността приятелят ти да те вижда по този начин). Така че завърти се още малко покрай него - виж какво ще стане, но не бързай да се влюбваш. И ако след още седмица - най - много две не сте тръгнали да излизате на живо - не се занимавай повече. Това с писането просто не е връзка. (Аз трябваше да го разбера от личен опит).
Моето момиче се влюби силно в мен и то само от писане. Обаче тя е с 5г. по - малка от теб. А ти вече като 19г. Ми се струва, че трябва да си по - зряла.
Като цяло мислих че момичетата които се привързват силно са някъде 14 - 17г. После се ръководят от интереси, обаче многото подобни коментари на твоят ме убеждават все повече, че за това май граници няма.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 878fe4a5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Номер 15 и аз имам абсолютно същия проблем с моя приятел. Абсолютно, ама абсолютно същия... Той е на 26, а аз на 17, и сме от различни, далечни градове, но ако любовта е истинска, годините и разстоянието са просто една цифра. Запознахме се от vbox7 когато бях на 14... от деня в който просто проявих интерес и му писах, не бях и предполагала, че това е началото на една невероятно, трогателно и тъжна история... както и не предполагах че можеш да се влюбиш в човек ИСТИНСКИ само от писане с него без дори да си го видял на снимка, можете ли да си представите... той ходеше на зала, нямаше негови снимки, затова и не можех отникъде да го видя, но за половин година всяка божа вечер си писахме и го опознах като себе си и се влюбих в него... наживо с него само 1 път се видяхме, а иначе от 2 години и половина, тоест от както се запознахме не е изминал и ден, ама нито 1 ден в който да не сме си писали или говорили по телефона... в момента страшно ми тежи от него, защото проблеми имаме супер много... подобно на номер 15 искам момче с което да излизам всеки ден, както са всички гаджета и нормални връзки, омръзна ми вече само интернет връзка да поддържаме с него, дето дори да се докоснем не можем.. и причината е майка му, тя ме мрази, забранява му да има връзка с мен даже, дълга е историята, но няма значение... сега по темата. Не ти пише по две причини. 1. Или му е писнало от теб. 2. Или се пита дали ако не те търси, ще се сещаш и ти да го търсиш. Така че му пиши, нищо не е сигурно...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker