Лоша работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лоша работа
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2083 пъти
Проблемът е следния. Преди много време се отказах от едно момиче. Поради много причини. Още в началото когато се опитвах да я спечеля тя ми се гавреше, режеше ме многократно, хвалеше се на всички свои приятелки за това, виждах я не един път с други. Претръпнах, оставих я. От тогава до сега не спира да злобее по мене.

Досажда по всякакъв възможен начин чрез приятелките си понеже те знаят всичко. От тогава нито я търся, нито я закачам, нито искам нещо от нея, нито ме интересува с колко е била, въобще нищо. И тя не спира да досажда и да се припомня. Става въпрос за жена, която никога не ми е казала една приказка и никога не е искала да е с мене. Всичко което иска е да ми се гаври, да ми прави гадно, да ме подлъже и после... Но мен вече тя не ме интересува, а нейните приятелки идват и ми казват нещо или ми подвикват. Сега се радвам, че не съм с нея, защото просто не мога да си го представя.

Но не вярвах, че ще срещна толкова долно и подло същество и не знам как да се отърва. Нямат мярка. Първо не ги отбелязвах, с надежда да ме оставят като нямам интерес. Не ме оставиха. Псувах нея и приятелките й. Викнаха трима да ме бият. Кажете как да се отърва. Да я бия ли. На някой случвало ли му се е. Ако не му пожелавам да се не случва. Да я потърся ли да й кажа лично да ме остави или не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: ce536ab7a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм се държала също като твоята позната, но когато бях на 12 хахаха. Не я бий - това е грубо и няма да реши проблема. Аз спрях знаеш ли кога, когато момчето застана пред мен и моите приятелки и най-спокойно каза: "Злобееш сега, защото не те искам. Но да си знаеш, че няма и да те поискам. Не те харесвам. " То вярно, че ставаше дума за хлапашка любов (харесване по-скоро), но поразмислих и просто го оставих. Ми... не ме искаше момчето сега :)) няма да го принуждаваме.

Али

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c7c0e16ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От такова отношение вече не останаха неразбудени младежи какво искат от любовта, ... почти всяко лошо отношение между хора се отразява по медиите... И като няма отдушник тая жена, тя сама ще се изнерви... Но внимавай накъде ще избие, понеже вече си я изкарал от естествената й ескалация на "наслаждението"! И ефектът може да бъде безпардонно същият какъвто е бил придишния път.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 89151279ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Никога не съм се държала така, нито на 12, нито на 15, това държание мога да си го обясня САМО по един начин - несравнима хлапащина, съчетана с простотия.

Мисля, че разговор тук няма да помогне. Щом да намери кой да се навие да те бие, смятай в к'ви среди вирее това селско момиче. Поне опитай да говориш с нея, обясни й, че с тези си постъпки не е нищо повече от едно хлапе, но не вярвам да те разбере, сигурно е И много проста..

Освен да си издействаш ограничителна заповед?
Не зная, момче, хич не ти е приятно положението, не знам какво иначе да те посъветвам за такива селяндурски драми.. И за другия път не се занимавай с недорасли хлапета!
Късмет!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker