Искам да се видя с приятеля му! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да се видя с приятеля му!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3005 пъти
Аз съм на 20 с моя приятел сме заедно от 7 години... Но от една година си пиша с негов приятел и от базик на базик стана така, че и двамата искаме да се видим. Той, защото иска да сме заедно и да правим секс, а аз защото искам да видя какво ще почуствам ако изляза.

Говорим си по телефона и си пишем, но когато стане въпрос да се видим аз все бягам от въпроса. Искам да оставя приятеля си, защото имаме много различия и за толкова време съм разбрала, че нямаме бъдеще заедно. Но не мога... знам че ме обича и не мога да му го причиня, но така наказвам и себе си като стоя с него от една привързаност... И се чувствам ужасно за това, което правя зад гърба му с неговия приятел.

Не знам какво да правя, иска ми се да изляза с приятеля му, но съм сигурна, че някой ще ни види, а не искам това да е причината да се разделим... а и после да изляза най долната... Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 98a472306a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно си лесно влюбчива като мен. Когато някое друго момче иска какъвто и да е контакт с мен аз го режа! Защото не искам да наранявам моят приятел. В последно време обаче си казах, че това е страхливо и ако режа всеки значи не мога да се справя със себе си затова започнах да излизам и с други но само като познати. Та мисълта ми е : знам че ако излезеш с приятеля му ще изпиташ пеперудите в стомаха както е било в началото с твоя. Това е така, защото излизаш с някого, който не познаваш. Ако го опознаеш след време нещата ще се променят. Щом обаче се замисляш дали да не напуснеш приятелят си явно вече нямаш нищо към него и искаш ново начало. Ако според теб си струва да нараниш мъжът, който те обича заради просто любопитство-направи го. Но после ако нещата с приятеля му се скапят ще осъзнаеш че си имала някой истински до теб, а си го зарязала заради глупоста си! Помисли добре струва ли си? ! Сподели и на приятелка, може да те посъветва разумно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: aa75e37780
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Действай каквото ти каже сърцето. Твоя приятел може да те обича, но най - важна си ти. Трябва да правиш това, което искаш и това, което ще те прави весела! И аз имам приятелка с която постоянно се караме и вече ми е писнало. Ако попадна на момиче за моя стил няма да се поколебая да съм с нея. Винаги трябва да гледаш себе си, защото ти си най - важен! Като гледам не си много щастлива, а искаш да си, нали? ! Тогава прави това, което ще те направи весела. Аз с моята приятелка съм от 2 години, но нещата се изчерпаха още през първите няколко месеца. С един човек като не си пасваш се разбира веднага. Аз съм с нея само за да не седя сам, иначе нали ти казвам, ако попадна на някое момиче с моите интереси и е мила и добра и ми направи впечатление директно тръгвам с нея. Моята приятелка много ме обича, ама аз нея не. При тебе хубавото е, че си намерила друг човек и ако не действаш може да му омръзне да те чака. Сега, аз не те карам да му се нахвърляш. Сама си прецени. Тоя човек дето си пишеш с него и е някой веселяк и те кара да се усмихваш, няма лошо да се видиш с него. След като се видиш вече, ще си прецениш по - натам какво следва. Ако почуствам пеперуди в стомаха работата е ясна. :) Успех ти желая дано намериш радостта и любовта.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 455ca8e71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не си заслужава да излизаш с приятеля му той те иска само за секс. Само ще загубиш така твоя приятел

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c5cae2d8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, когато си долна, няма как да излезеш чиста! Какво да ти кажем, след като сама си знаеш?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 514fbcccad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дай си сметка дали го обичаш все още или си с него само от едното съжаление... като си отговориш на въпроса, сама ще знаеш как трябва да постъпиш. Хората се разделят ако не са един за друг... наранени винаги ще има, такъв е животът в крайна сметка.

Doriana

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cef187619e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Любов по милост не ми давай - не, аз знам цената страшна на любов такава!

Това, че приятелят ти те обича и ще страда... не е ясно, може да е само в твоята глава. Щом мислиш за арздяла с него, раздели се с него сега, без причината да е друг. Направи го заради себе си и за да не нараняваш мъж като си с него заради едното съжаление и някакви съмнения и опасения относно нараняването. сега не го ли нараняваш?

И като се разделиш с него - спукай се от секс с приятеля му ако искаш, хвани си нов приятел остани сама - прави, каквото ти се иска. Но първо реши САМА своите проблеми, не намесвай трети човек!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: cabe455fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Само едно мога да ти кажа, ти желаеш нещо различно искаш когато някой те докосне да усетиш тръпката, защото с твоя приятел вече всичко ви е по навик. Аз съм на 23г и имам 8г връзка НИКОГА не съм изневерявала на моя приятел въпреки че ми се е искало! Моя съвет е гледай си момчето до теб и бъди искренна с него, има много неща които можете да разнообразите да не си умръзвате!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2e202cda6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Само неразбрах какво бъдеще имаш с приятеля ти...???
Ти не си се омъжила а си му изнаверила вече. Представи си имате 5 год или повече брак... ти няма да се спираш да....
Вземи го напусни твоя... , че не го заслужава. Голям парцал си.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cc6de3107f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички за коментарите. Само, че искам да кажа на номер 9, че това че си пишем и си говорим по телефона не означава че съм изневерила. Аз съм с него от 14 годишна и ми е първият и последният за това не ми казвай, че съм парцал това е нещо с което съм сигурна че ти не можеш да се похвалиш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker