Влюбена съм в него, а дадох дума на друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в него, а дадох дума на друг
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 1801 пъти
Имали ли сте някога мечта? Била ли е тя само на стъпка от вас?
В последните няколко дни съм неспокойна, нервна, раздразнителна и само и единствено аз съм си виновна.
Когато го видях за първи път, ми се стори, че цял живот съм го познавала. Неусетно хлътнах, влюбих се. Оказа се, че зад хубавата външност се крие един прекрасен, стойностен човек. Имах мечти, унасях се в тях, но изглеждаха прекалено красиви. Освен това той харесваше друга. Беше ме занелязал, но нея познаваше по-добре и аз реших просто да се оттегля, след като той не предприе първата крачка.
Исках да го забравя и запратих всичките си копнежи в едно закътано местенце от сърцето си.
Ме дувременно се появи другият. Беше ми симпатичен, харесваше ми. Стигна се до там, че му дадох дума да отида при него, да сме заедно. Преди е бил лъган от момиче, не искам и аз да го лъжа. Много е грозно да гарантираш за своя постъпка, а после да се отметнеш. Няма да казвам това кои го правят, за да не използвам нецензурни думи.
Мечтите, които имах, са на крачка от мен. Избързах като се отказах и се поддадох на друг. Никога не съм очаквала да се сбъднат желанията ми. Изглеждаха ми прекалено хубави. А сега мога да се протегна и да достигна това, за което съм копняла, но между мен и моите съкровени желания стои думата, която дадох.

Ако имах повече надежда и повече търпение, навярно нямаше да се стигне дотук.
Като се сетя колко съм близо до всичко, което някога исках, душата ми се натъжава. Но сърцето ми се свива, като си помисля за другия и как заради собствения си егоизъм мога да разруша всичките му планове за нас и да го огорча. Той не знае за моето минало и би било ужасно подло, ако го подведа така. Той е готоя да ме чака. Дори все пак да ме лъже, длъжна съм да изпълня това, което се очаква от мен...
Излях чувстваа си тук... Анонимно понеже се срамувам от себе си... Навярно няма как да ми се помогне...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 6ec19c9bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мечтателно... разбира се :) Че кой няма мечта? Само смелите следват мечтите си, другите се съобразвят с някакви повели и по после съжаляват! ... От кой тип си? Душата ти се натъжава, сърцето свива! И за какво? Какво ти пречи да последваш мечтата си, една дума! А каква е била тази дума? Празна дума, защото когато си обещала, сърцето ти е било отдадено на друг! Затова и думата ти, няма никаква стойност! ... Харесват ми хората които държат на думата си, защото и аз съм такъв човек! ;) Ама, не знаеш ли, че обещанието трябва де е с чиста съвест и душа! Не можеш да обещаваш нещо което е невъзможно да се обещае? Просто не е правилно и е наивно! ... Обещаваш, което е до твойте възможности, а любовта надвишава възможностите ти, не ти си определила да обичаш първия - случило се е ;) Ииии... не можеш да се насилиш да обичаш втория :))

Дано разбираш, колко по-непрятно ще е насила да бъдеш с втория! Че така ще го нараниш в пъти повече! Да бъде с теб, а да разбере че не го обичаш. Това е убийствено отвартително! ... :D Нека ти кажа до какво води! До непълноценна връзка и непълноценен бъдещ брак! ... Точно така започват трудностите, двама да са заедно, по причина, а не по любов! ... Осъзнай се! :)) Бъдеш ли с него и заблудиш ли го, че имаш чувства, ще нараниш първо себе си, а по късно и него и то жестоко!!! Чувстата не са играчка! :D Истината от рано се понася по-добре от късната такава! ... Бъди откровена, кажи му че не можеш да продължаваш с него, че има друг :) Ще го приеме, .. след като не го обичаш, не е човека за теб, нито ти за него! ... И направи каквото можеш да бъдеш с мечтания! За да бъдеш щастлива ;)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0517dd0783
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, мило момиче,

Разбирам притеснението ти относно "другия", но не мислиш ли, че ще го нараниш много повече с факта, че си с него само защото си му дала думата си?
Помни, че истинската любов е единствена и с това си решение, ще я прогониш "во веки веков". Няма да си щастлива с другото момче, колкото и да те обича. Просто, защото това не е твоята половинка и защото не си ръководена от чувства. Казваш, че си длъжна. Любовта, миличка не познава задължения. По-добре да го нараниш с истината, отколкото да го нараняваш ежедневно мислейки и обичайки другия. Ще го излъжеш един път, два пъти, хайде - три пъти! След това? Какво следва? Цял един живот, в който няма да си простиш глупостта си и ще търсиш пак и пак, и пак онази, истинската, изпепеляващата вечна любов!
Посегни и загреби с пълни шепи от щастието, което е само на крачка от теб!

Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker