Немо га да си намеря приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Немо га да си намеря приятел
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2350 пъти
здравейте.
АЗ съм на 22 студентка не мога да си намеря приятел,
какво ли не пробвах. Иглеждам доста добре обличам се добре не говоря глупости или постояно да намеквам нещо за себеси. Много мъже ми пишат, заговарят познати непознати искат ми номера пишат ми но аз НЕ ги искам, когато ходя на лекци всички ме заглеждат и някои простаци дори потсвиркват, Когато си харесам някой излизаме 2 3 пъти с него и вече ми е безинтересен, или с две думи които ме харесва аз не го харесвам а които не ме харесва аз съм луда полудяла по него. Това че изглеждам добре е мн голяма пречка вяка красива жена знае че 90% от мъжето които я заглеждат искат от нея само едно. Аз съм добра и услужлива винаги ще помогна на някой ако мога, даже понякога хората се въсползват от мойта доброта. Неискам мъжете да виждат само моето дупе гърди и крака искам да виждат това което виждат моите приятели. Пробвах да се обличам по обигновенно и да ходя без грим и прическа на училище но по зле стана, тогава пък никои не ме забелязва или ако ме забележе някой аз не го харесвам. Немога поче моля дайте съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5bbf0f73c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А защо не харесваш тези които те харесват?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0e2aafab63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, честно да ти кажа аз съм момче на 24 и също нямам приятелка, но поради нормална причина. Питали са ме познати"как може такъв сладур като теб да си няма приятелка", а всъщност причината са пари. Много скептично настроена си към мъжете не е правилно мисленето ти за 90-те процента, но пък при нас мъжете е правилно, че когато нямаш пари няма да си намериш и приятелка. При мен проблема е, че в момента не работя, но действам по намирането на работа, а ти "било ти омръзвало след 2-3 срещи".... истинатата е, че си супер капризна, което за сериозен приятел не е хубаво! Явно мисленето ти е, че си толкова красива, че трябва да ти свалят звездите и тогава вече няма да ти омръзне след 2-3 срещи.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ccb90deaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Добрее... и таз добра! ... А къде очакваш да го откриеш? Как смяташ да откриеш човека за теб? :)) Защото само с обиколки из училището не ми се вярва да потръгне! ... А и нима мислиш, че всички момчета са само в училището ти, ... защо не опиташ с друг, които да няма общо с местата на които ходиш! А? Особено като виждаш, че там където си, все срещаш някакви свалячи, натегачи и повърхностни индивиди! ... Ооо, вида е важен, защото ако се облечеш предизвикателно, че привличаш погледите най-често на момчетата/мъжете искащи секс, тъй като ще оглеждат тялото ти! :D А ако се облечеш по обикновенно, ще бъдеш загледана от скромните момчета/мъже! ... :)

Ха, ... 90% казваш, еха, как го сметна! ;) Има истина!!! Обаче знаеш ли защо се случва така? Каква е причината, да ви налитат и налазват търсачите на секс :)) Че, ... често ходите много разголени! ... И "прегладнялите и зажадняли" мъже, си мислят щом видят разголено, оооо, тя прави намеци, сигурно си търси някой (в което има вярно, нали? :)) Ама те го приемат като показано че трябва да и покажат че забелязват тялото й! Разбира се, много мъже не осъзнават, че леките дрешки очертаващи тялото й, и добре направената очарователна прическа, не значи непременно че тя иска секс :D A, че тя иска да бъде красива и забелязана. Но вида и е като тест. Защото ще привлича повърхностни! И само душвените и стойности, ще я забележат като личност, без да вмъкват впечатления за части от тялото! :))

А какво означа, "ако ме забележе някой аз не го харесвам"? Ами дали този който ти харесваш, ще е святно момче, и дали ще харесва теб? За това помисляш ли? :) Понякога имаме напълно погрешни критерий, виждаме някой който ни харесва, и предрасъдно го отхвърляме, само защото на външен вид, не сме хареслаи нещо в нея/него глупаво е! ... Примерно не изглеждал, като някой филмов актъор и тнк... :)) Е и какво? Дай си възможност де, опознай някой който те харесва, защото най-вероятно момчетата който харесваш и ти правят впечатление, няма да са най-подходящата партия за теб! ... Какво момче искаш? Грубо, надуто, студено, самохвално, повърхностно, или едно добро, възпитано мило, забавно и интелигентно момче? Ти избираш? :) Но, хах, не търси святния на места като дискотеки, или други подобни места където се събират от типа "простаци"! ... Посещавай, "по-разумни" и различни, места с много хора, и ще видиш, че можеш да срещне момчето за теб ;) Дори имам една идея ;) Не знам дали ще се пробваш, но звучи интересно. Случайните запознансва и срещи, могат да се оказажт приятъни и ползотворени ;) Би могла да се запознаеш някой, дори на киното, или пример давам, в McDonald's, посещаван е от доста млади хора :) Отиваш над вечер, сядаш някъде, търпеливо изчакваш. Появят ли се подходящи момчета (обикновенно са малка компания, от по двама, или дори и с друго момиче) Можеш да се присламчиш, и да се запознаеш с тях :) Казваш здрасти, свободно ли е, едва ще ти откажат, и се запознаваш с тях. Та стига да се решиш, начини има много! :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f1a2d5db0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   СТ1: Какъв съвет да ти дадем и аз си търся приятелка и с времето е ясно че ще си намеря същото важи и при теб. много кратък вероятно безполезен съвет давам но напоследък съм скапан:D.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e419dee454
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вземи си оправи правописните грешки, момеееее! И като казваш, че си много красива, защо като си без грим не са ти обръщали внимание?

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ee74813dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е това е, сульо и пульо завършват "више" ама са неграмотни. А по въпроса - не бой се, като ти омръзне съвсем да си сама ще склониш глава пред някого.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker