Жадувам за отмъщение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жадувам за отмъщение
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3802 пъти
Имам връзка от 10 години. Момиче на 25г съм. Преди близо вече 6 г. аз и моя приятел бяхме скъсали. През това време той е имал връзка с едно момиче, за което впоследствие разбрах.. Лошото беше, че след като се събра с мен, продължи да поддържа контакт с нея. Ходихме в едно и също заведение, и не знам какво са се уговаряли, но въртеше и нея тогава. Беше я записал под мъжко име. Веднъж отивайки към тях, ги засякох да вървят заедно. Негов приятел!! ми спомена следното:
"Когато той те чакаше във въпросното заведение е имало случаи, в които тя до последно му е стояла на крака, преди ти да дойдеш''. Това за първи път го разбирам вчера, въпреки че са минали толкова години. Не ми стана приятно...
Сега тази въпросната си има сериозна връзка от няколко години, не зная въобще как и кога НАИСТИНА са приключили отношения.
Иначе ако не беше тя, може да се каже, че му имам голямо доверие.
Но образът й ме преследва. Всички ми казват, че щом е предпочел мен, при положение, че тя беше много влюбена в него, и можеше да е с нея. Но се чувствам унизена, все още.
Тя се беше запознала с мен, и ми обясняваше, че между тях каквото било, било, и че той обичал мен. Но се оказа, че се подигра зад гърба ми. Мразя я и искам да й отмъстя. Вярвам, че има Ден на възмездието, и че моят час ще дойде все някога...
Но до ден днешен, така и не разбрах, защо при положение, че след тогавашната ни раздяла със сълзи ми плака да се върна при мене, продължи да се вижда с нея.... Така и няма да разбера може би/
Озлобявам се понякога адски много и искам да й го върна.
Надявам се, че ме разбирате!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 2b9aba3c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, аз не те разбирам. Нормално е да си наранена и даже озлобена, но защо искаш да си отмъстиш на момиче, което е било в твоята ситуация - много влюбена, а след това наранена и оставена от страна на твоя приятел. В крайна сметка той е виновника, на него би трябвало да се сърдиш и да искаш да отмъщаваш. Той е бил с теб и е бил твой партньор, и като такъв ти е дължал лоялност и уважение, а не някакво момиче - тя не ти дължи вярност. Бъркаш човека, към който да насочиш гнева си, не че подкрепям отмъщението. Все пак по-добре говори с него, кращи на него, кажи му, че си наранена и унизена, защото той е виновника. И колкото и да отмъщаваш на една друга жена - какво ще постигнеш? Ще си гарантираш, че той няма да предаде доверието ти отново?? Ако искаш някакъв резултат за връзката си в бъдеще, говори с партньора си, а не с някаква негова бивша.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0bed7e15d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май все пак е сбъркал, като е избрал теб!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c984040718
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   ами аз не те разбирам...
Момичето какво ти е точно - интимна приятелка... упс! Не! Гаджето ти я е задиряло. Нали не си мислиш, че го е връзвала и го е изнасилвала, е ако го е връзвала, било е с негово съгласие и едва ли му е било лошо.
Или какво си представяш точно, че горкичкия той, милия, съсипан от мъка и сълзи по теб се е подал лесно на изкушението...
ами миличка... в жестока грешка си.
Човекът е дал още един шанс на връзката си, предполагам, че пред себе си си е казал: последен шанс! За какво се разделихте? Не е било заради друг човек, чак след това тя е изгряла на сцената...
Между вас нещо вече е изгубено и едва ли ще си го върнете, не и по начина, по който си започнала... най-много да го тласнеш в ръцете й.
Хайде малко си седни на дупето и помисли!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f1a4319623
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те перфектно! Аз не знам как си издържала да говориш с нея. Ужасно е това, което ти се е случило. И ние така с моя сме за втори път заедно от 2 седмици, след като го оставих 1 месец сам. И той ме моли и плака, ама много плака. И той е имал връзка през този един месец, но ми каза, че всичко е приключило бързо. Но ние живеем заедно и е по-трудно да кръшка. Прибира се след работа, през деня се чуваме по няколко пъти, събота и неделя сме заедно :)
Моя съвет е, така като се замислих, тогава ти си била на 19, той не знам на колко, но сте били млади, а все пак трябва да опитате от всичко в тоя живот. Не го взимай толкова навътре, наистина е избрал теб. А на тази, не се занимавай, то живота ще й го върне, не се притеснявай! :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3ade2389f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не е виновна тя а той! Той ви е въртял и двете на малкия си пръст... Ако те обичаше истенски нямаше да е с нея или ако обичаше нея нямаше да е с теб. Не търси отмъщение и аз мисля че това което е правила е заради него...
Момиче на 15.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 487e3ebe06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Вероятно има чувства и към двете. По различен начин. И също толкова вероятно, след като не можеш да го проумееш, след години ще изпаднеш в такава ситуация, за да видиш, че е възможно и че е направил тежък избор. И все пак е избрал теб. аотмъщение не си и помисляй, за да не те застигне теб. Живей си живота. Осободи съзнанието си от лошите мисли. Наслаждавай се на всеки ден, докато той е с теб, и докато го искаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5b82d5151f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ех защо не разсъждавате малко по-трезво. Дори библията като четете я разбирате първосигнално. Я се замисли това отмъщение ще ти даде ли мира и ще те удовлетвори ли по някакъв начин?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ea1ad394ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   При мен се случи нещо подобно и моя приятел се занимаваше с една, записана под мъжко име в телефона, която обаче на всичкото отгоре имаше дете вече и живеше с мъжа си.... Все ми казваше, че няма нищо, все ми казваше, че си измислям, че съм луда... Обаче и при мен се намериха доброжелатели, които да ми отворят очите в правилната посока. Не го напуснах, но от 2 години съм като призрак и тая история ме преследва..
Та исках да ти кажа или приемаш случилото и продължаваш или се отказваш и намираш друг. Отмъщението не е начин. И на мен ми минаха милиони неща през главата, но едно нещо разбрах със сигурност-отмъщението не връща загубеното време и нерви. Даже и не ти олеква както трябва

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5fe4bc8a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   набий я!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2ae7007720
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За мен единствения виновник е приятелят ти. Тя няма никаква вина и нямаш право да я съдиш за нищо. Била е с приятелят ти не на сила, не му е сложила вилата на врата и не го е принудила да бъде с нея, ТОЙ Е ИСКАЛ! Още повече, че момичето е говорило с теб и сте се изяснили, отдръпнала се е достойно и си живее живота за разлика от теб е продължила напред, има си приятел, а ти все още се ровиш в миналото и се ядеш. Изясни се с приятеля си. Успех!

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ec235f0d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   АВТОРКАТА:
Да, така е, не ми е била длъжна. Но след като се видяхме с него след нашата раздяла, ми рева (буквално със сълзи) да се върна при него. Но и след това се е чувал и виждал с нея. Тя на свой ред, ме гледаше в очите и ми казваше, как той бил боклук и не ме заслужавал. Въобще не я мразех тогава. Но се оказа, че ми се прави на много честна и че се чуват и виждат.. Та аз за подигравка ли съм била?
Като съм го питала, той ми е казвал, че тя се появила в някакъв момент, след нашата раздяла, и едва ли не му е помогнала, но че никога не я е обичал, и никога не е спал с нея, след като сме се сдобрили.
Но я намразих. Да, не ми е длъжна, но защо ми се правеше на много уважителна, и ми се е присмивала зад гърба. И не знам въобще как спря да го търси.
Но ме преследва жаждата за мъст, и няма да го простя това.
Знам, че ви звучи глупаво, но тук, някои, които виждам, че са преживели същото, много добре знаят как една безлична фигура, може да се настани трайно в съзнанието ви.
Но защо тогава толкова рева да се събира с мен?
Минаха толкова години, и пак не мога да си отговоря.
Аз тогава бях студентка и съм идвала с чантите у тях, връщах се ден по-рано, заради него, без да казвам на нашите... И затова някак си се чувствам предадена.
И по-късно каквото и да съм сгрешила в поведението си към него, все се чувствам виновна. А явно не трябва, защото според мен, каквото повикало, такова се обадило.
Но вярвам, че всичко се връща някой ден.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2ae7007720
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да правилно ти е казало момичето, предупредила те е, че е боклук, защото въпреки, че ти е ревал като малко дете е търсил контакт с нея. Много коректно е постъпила и пикло единствения на който трябва да отмъщаваш е приятелят ти. Стига се прави на жертва, ами се взимай в ръце, щото с т'ва държание на ония ще му писне и вече наистина ще ти бие шута. Като не си могла да понесеш ''изневярата'' да не сте се събирали. Сега ще мълчиш ще се усмихваш, а от вътре ще се гризеш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 344518b06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   номер 12, ама е продължила да се среща с боклука, нали? !!! що за коректност!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 412a0af293
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   АВТОРКАТА:
Добре.. Искам да ми разясните нещо. Той се събира с мен, реве ми.
Може да бъде с мен.
Но същевременно се среща с нея. Ако поиска може да е с нея и да им се развиват отношенията..
Това ме мъчи и не ми излиза от главата напоследък...
Защо настояваше да се съберем толкова, а продължи да я вижда?
Не би ли трябвало да обичаш онзи скрития, тайния, с когото се срещаш?
И ако е бил по-щастлив с нея, защо не си остана с нея, като имаше възможност?
Явно нямам достатъчно интелект, за да си дам отговорите.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2ae7007720
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Знаеш ли защо? Защото си сигурна и удобна, защото е прекарал много време с теб, свикнал е. Защо да бяга от питомното. Позабавлявал се е, онова момиче го е разбрал що за стока е, той е видял, че номерата му няма да минат и се е върнал при теб. Идентичен случай. Моя приятел ми изневери, разделихме се, мина време започна да звъни, видяхме се, събрахме се след време, но нещата вече не вървяха. Аз като теб се измъчвах, не беше същото, докато един ден в разговор не спомена, колко съм била добра и как нямало да намери друга, като мен, колко свикнал с мен и т. н. Бях като попарена, знаеш ли как си разтълкувах всички. Толкова съм добра (чак глупава, сигурна съм му, а и вече знае, може да ми изневерява, аз ще прощавам, щом един път съм простила), да ама не, разделихме се и да знаеш, мина малко време и ми олекна ми. За това не обвинявай момичето. Опитай се да го погледнеш отстрани. Тя няма никакви претенции към теб, тя няма отговорност, тя е страничен човек идва и си отива. Той е този, който е предал чувствата ти. Можеш само да и благодариш, че ти е отворила очите, ако не беше тя друга щеше да е. Не искам да ти вкарвам филми, но ти сигурна ли си, че след нея не е имало други? Не се озлобявай и заслепявай, ами погледни човека до теб. Ако не си заслужава, гледай напред. Не е само той. Успех ти желая.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2ae7007720
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Защото тя е разбрала що за боклук е и явно направо му е казала, Че освен секс друго не може да има между тях и той просто се е върнал при сигурното, питомното. Чиста работа. Именно за това сигурно тя ти е казала, че човека не е стока.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 344518b06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   номер 18, от друга страна не мислиш ли, че това момче все пак те е обичало? кой знае.. всеки залита

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2ae7007720
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз съм номер 18. Аз от тази пагубна връзка, разбрах, че да обичаш някого не стига. Трябва и да му имаш доверие, а когато един път това доверие бъде предадено вече нищо няма смисъл. Когато продължихме връзката си бях като теб. Постоянни съмнения, ровене в миналото, абе ужас, някакъв ад, само се измъчвах. Нищо не беше като преди. Сега след време съм вече щастливо омъжена за прекрасен човек. Няма да правя сравнения между двамата. Всичко е коренно различно, осъзнато, истинско. Може би защото имаме по-голяма разлика. Чувствам се сигурна и безкрайно обичана. Обожавам го и искам винаги да е до мен. А за връзката преди него-съжалявам, че съм изгубила толкова време, за някой които не е споделял моите намерения, а просто му е било удобно да бъде с мен. Сега съм истински щастлива. Пожелавам ти да бъдеш и ти. И да знаеш, ако тази връзка те съсипва и не те прави щастлива, независимо колко време е продължила не е за теб. Аз съм бившия ми, никога не се почувствах готова за брак, а за деца да не говорим. Тогава се чудих защо при тези мисли ума ми се смущава, нали уж се обичахме? Със съпруга ми, нямах такива съмнения, година след запознанството ни аз исках да бъда негова съпруга и майка на децата му. Нямах съмнения. Ако имаш нещо конкретно питай, ще ти отговоря.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: be0e69b686
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   авторката:
номер 18, въпросната си има сериозен приятел от няколко години. предполагам, че понякога само се поздравяват. дразни ме мен лично, че като види братовчедите й се поздравява с тях..
знам само, че понякога, когато е бил с общи познати я поздравява, а понякога -не.
но искам да й го върна, мразя я.
той казва, че се събрал с мене, защото ме обичал, но пък никога няма да забравя (въпреки че минаха години) как той я беше записал с мъжко име, как е водил хора у тях зад гърба ми...
мина време, разделихме се отново. този път за около 5 месеца. той пак се е занимавал с някакви по времето когато не сме били заедно. по време на тези 5 месеца аз срещнах човек, но нищо не стана.
после пак се събрахме, и уж всичко си е по реда..
аз все за най-малкото нещо се чувствам виновна, а той колко ги смени по време на тези години...
сега е в чужбина и всеки ден се чуваме, но пак ме гони съмнението....
твоите съвети бих ми били максимално полезни, защото си преживяла подобно нещо.
а вие колко време бяхте заедно?
ще чакам да пишеш.
поздрави!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2ae7007720
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 18 съм. Ние съвсем не сме били заедно, колкото вие, но не беше малко време. Поне за мен 5 години не са малък период. Като имаш в предвид, че аз мислих за бъдещето в тази връзка, аз залагах на това да имаме семейство исках да живеем заедно, мислех, че и той. Как разбрах за изневярата-тя ми каза. Бяхме в заведение, той работеше там, няколко пъти ми каза да тръгвам, аз поисках да го изчакам и да се разходим, хората се разотидоха и тогава едно момиче дойде и ме пита, коя съм аз и каква съм на приятеля и. Не мога да ти опиша как се почувствах. Краката ми омекнаха, главата ми се замая тогава (сега докато ти пиша ме е яд на мен). Сълзите ми текнаха, а не исках да плача. Тогава тя ме прегърна. Голям цирк нали... Това момиче ми каза същото, като тази на теб. Че той не ме заслужава и че е пълен боклук. Тогава се разделихме, после пак се събрахме, но нищо не беше същото. Той започна да ме търси, това около 5 месеца след случката, тъкмо си изкара лятото свободен. Сигурна съм, че е имал какви ли не забивки, докато един ден пак не ме потърси. Така се събрахме, а не е трябвало, но тогава не мислих така. През периода, когато не бяхме заедно се бях чувала няколко пъти с това момиче (за нищо не я виня, тя ми отвори очите. Благодарна съм и още, че имаше смелост да дойде и да ми каже, за това ти казвам, че тя не е виновна. Тя не ти е длъжна на теб, той е този, който е предал любовта и доверието ти. Просто се е оказала в близкото ви обкръжение и си имала късмета да разбереш). Аз като чета, приятелят ти е от породата на моя бивш. Само чака удобния момент да се задене с някоя. Разбирам, че го обичаш, но тази връзка не ти ли тежи, не те ли задушава?

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8b61483928
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   авторке.. опомни се, докато онова момче не е решило да си върне на удара с удар. То всеки си има граница на търпението. Ще чуеш неща, от които ще ти търни цял живот - повярвай ми.

Била съм в нейната позиция. Да ти кажа ли защо се върнах при мъжлето й, защото тя започна да ми крои номера и интриги. Постоянно ме преследваше, обаждаше ми се. Накрая се върнах при него - още сме заедно. Тя също се срещна с мен - отрекох всичко, казах колко много той я обича, казах й да се успокои, наговорих й куп лъжи. Защо? Първо, защото той ме помоли, второ, защото не исках скандали на публични места. Но... тя не спря! Тя беше сигурна, че аз преследвам мъжа й, че едва ли не насила го карам да е с мен, че съм подла и т. н.... и какво постигна. Ние с него се бяхме разделили, поддържахме някакви прилични отношения, поздравявахме се, веднъж на два месеца се чувахме, а тя с нейните истерии го тласна пак при мен. Аз пък си го приех - няма връзка, която да рискувам, с него ми е хубаво. Но търпението ми е изчерпано. И ако продължава да ми прави засади и да гони отмъщение, ще се срещна с нея и ще чуе неща, които ни най-малко не е очаквала да чуе.

Седни си на дупето ако искаш да задържиш този мъж!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: be0e69b686
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   АВТОРКАТА:
1во към номер 24:
може би вашият случай е различен. така или иначе той избра мен. във твоя случай е избрал теб. явно теб обича. моят можеше да остане с нея. нямаше проблем. проблемът е и мой, тъй като съм много ревнива. онова момиче има приятел от 5-6 години вече, и не ми се вярва пак да възобновят контакт..

Вярно никой не ми е длъжен.. но ти не си се правила на приятелка на ''другата'', нали? аз запазвах добрия тон, докато тази не ми се качи на главата. отделно кой ли не беше спал с нея, а се правеше на много честна и морална... но лъжите остават. постави се и ти на моето място. случаите ни не са идентични. тук мъжът е избрал ТЕБ! в крайна сметка това е. при моя случай избра МЕН! не ме съди, защото и на теб не би ти било приятно, нали. мене ме измъчват разни въпроси, как са спрели да комуникират, как тя се е отказала от него въобще и т. н.. без аз да и се ''навирам'', тя ми се правеше на много загрижена, и ми обясняваше какъв боклук е той, а зад гърба ми е чакала само да й се обади. е, унизена се почувствах, съжалявам. човек като се унижи, и се озлобява.
а той колко е ревал за мен, не преувеличавам. само каза, че тя се появила в някакъв момент, в който аз бях скъсала с него, и му е помогнала. но не остана с нея. просто миналото ме преследва.

ДО НОМЕР 23;
Благодаря ти отново за включването по темата. Предполагам, че си права за много неща, просто съм преценила, че има нещо помежду ни, много време сме заедно, разделяли сме се и сме се събирали. надявам се да не ме лъже повече. това беше 2006г, преди 6 г всъщност. но не ми е фикс идеята да я убивам едва ли не. просто вярвам, че ще дойде и моят час, и че ще успея да и върна ''жеста''. а в 100%та честност на някого трудно мога да повярвам.
От любопитство питам:
Твоят сегашен 100% доверие ли му имаш? Човек като се опари и трудно вярва на който и да било.
Поздрави!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 09a2f0c5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   от 24
Не мога да се поставя на твое място, защото не съм ревнива. Не сме заедно официално - любовница съм му. Просто ти давам приятелски съвет от другата страна - ако правиш интриги, това ще го тласне към нея.
Разбира се, че съм й се представлявала. Казах ти - не обичам скандали. Е, не съм й обяснявал какъв боклук е мъжа, защото просто не го смятам за такъв. Но й наговорих куп лъжи: че сме спали само веднъж и не е било от значение, че даже не си спомням, че е по-добре да се успокои и да не се занимава с мен, защото за мен това е история приключена.. ей такива нещица. Те имат връзка от 8 години, аз съм с него от три. Но бях готова да се откажа.. наистина. Имам чувства към него и те си остават, но бях решила да избягам от тази връзка, до момента, в който тя не започна да ме преследва. Това само ме настърви. Сега тя подозира за мен, съмнява се, изяжда се, ревнува, прави скандали, а аз съм щастлива и си гледам своето удоволствие.
Не мога да се поставя на твое място, защото не съм ревнива и не разглеждам обекта на чувствата си като някой, който е мой и само мой и никой няма право да го гледа даже.

И още нещо... осъзнай, че ТЯ вина спрямо теб НЯМА. Наговорила ти е някакви неща - ок и? Може би наистина ги е мислела в момента, в който ги е говорела.. защо го изключваш, защо обезателно си решила, че те лъже... Единствения, който лъже тук е приятеля ти (лъгал де, говорим за стари неща)

Защо буквално ще реве ли? И моя приятел рева пред жена си, закле й се във вечна вярност, обеща, че ще се промени и може би наистина беше готов да работи за връзката си, но тя не му го позволи заради пустото отмъщение и какво направи - тласна го в моите обятия отново.
От една година успях да я убедя обаче, че между нас няма нищо.. тя вярва, че дори ако се срещнем на улицата няма да ме поздрави, вярва, че сме спрели всякаква комуникация и т. н. А истината е много, много по-различна. Докато тя е в банята, той ми пише смс. Докато празнуват някъде се затваря в друга стая, за да ме чуе. Докато тя знае, че е на работа, той е в леглото ми.

Ето затова ти казвам да си седнеш на дупето. Тя реши ли да се скрие от теб, ще подучи и него (както аз направих) и вечно ще те изяжда тази злоба. И какво ще постигнеш? Помисли си малко!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2ae7007720
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Да имам му доверие, защото нещата вече са на съвсем друго ниво. Той е мъж в истинския смисъл на думата. Няма ден в които да не направи някакъв жест с който да ми покаже, колко много означавам за него и колко ме обича. Малки неща, но за мен много значими. Не мога да ти опиша какво спокойствие, какъв уют, колко нежност и преданост получавам и отвръщам, няма как просто да остана равнодушна. Той работи и е заобиколен с колежки, които по стечение на обстоятелствата идват у нас. Моето хоби са маникюрите и те идват да ги правя. Няма една жена, която да не ми е казала, че съм късметлийка. Повечето са по-големи от мен. Всички ми казват, ''обичай го, уважавай го, защото няма да намериш друг такъв човек. Не знаеш как му греят очите всеки път, когато говори по телефона с теб. ''За това ти казвам, че може да е по-добре. Аз се чувствам като принцеса, сигурна в ръцете му, обичана и желана. Притеснява ме това, че е минало много време, а ти все още се измъчваш, до кога така, ще се съсипеш, ще дойде момент в който всичко ще ти е все едно, а си млад човек. Моля те вземи се в ръце, седни и му кажи всичко това, което тук написа на нас. Говори направо. Изчистете всичко, което се е насъбирало и което явно вече не се търпи и или започнете начисто или... Ще се разболееш от всичко това, да знаеш, аз бях луднала, майка ми много се притесняваше за мен за здравето ми. Любовта не е това, не трябва да те кара да страдаш, да се съмняваш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6cf81eb0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   МЪЖЕТЕ могат да изневеряват, но за жените-прошка няма! Не е честно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker