Човече, имаш проблем! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Човече, имаш проблем!
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 1892 пъти
Здравейте.
Преди 4 години се запознах с едно момиче. По-това време бях на 16 години. С въпросната дама много си паснахме, но уви, само като приятели. Говорихме си по цели нощи, споделяхме си и се смяхме. Никога не се бях чувствал по-щастлив в целия си живот!
Но не след дълго започнах да изпитвам чувства... чувства които не бях изпитвал преди.
Събрах смелост и споделих с нея. Но тя ми каза че има приятел с който са в сериозна връзка. Като един истински мачо, запазих усмивката си и казах че всичко е наред и ще се радвам да си останем приятели. Но всъщност бях съкрушен!! Колкото и клише да звучи, света ми беше преобърнат. На пръв поглед нищо не се промени между нас, все си бяхме същите другарчета. Но аз започнах да пия... по-често и в по-големи количества. Не че преди не съм купонясвал и не съм се напивал. Случвало ми се е, но след тази случка, наистина започнах да пия! И както се очаква, започнах да върша глупости... неоправдана агресия, грубост, звънях да приятели по сред нощ и т. н.
Най-добрият ми приятел, човека с който съм израснал и ми е като брат започна да страни от мен. В един мрачен ден човека с който съм се напивал и съм купонясвал ме погледа в очите и ми каза - ''Човече, имаш проблем! Спри се! ''
Света ми беше преобърнат отново... Не знаех какво става. Но това не е всичко... започнах да се държа като абсолютен задник с момичето от началото на историята, но бяхме прекалено близки, за да ме отблъсне.
Един ден нейното гадже ми писа във facebook. Разбрах че тя му се е оплакала и той реши да ме заплашва! Да съм я оставел на мира и да не съм се правел на интересен. Започнах да се карам с него във виртуалното пространство. Но тогава се случи най-ужасното... Момичето на мечтите ми ме отряза тотално! Смени си номера, блокира ме във facebook и скайп и изчезна безследно от живота ми.
Ненужно е да казвам че тогава отново посегнах към чашката... и влязох в още по-дълбокия ад. Изгубих приятели, проблеми със семейството, пропуших цигари и посегнах на леки наркотици като трева и гъби. За мен нямаше нищо на този свят вече. Нищо нямаше значение, тя си отиде...
Сега вече съм на 20. Пораснал. Ако някой ме попита ще кажа че съм я забравил вече, но все още си мисля за нея преди да заспя и все още й виждам лицето в непознати момичета по улицата. Все още пуша, дърпам козче от време на време и пия, но не както преди. Смея да кажа че съм чист и трезвен. Имал съм няколко неангажиращи сексуални връзки след нея, но нищо сериозно. Тя все още е извън живота ми и за хубаво. Сега осъзнавам какъв глупак бях да се тровя за едното нищо. Не говоря за нея и за това което преживях и за това реших да си споделя тук, напълно анонимно.
В крайна сметка, живота си продължава със или без нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 119896a515
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Уф.. Не ми се пише, просто искам да ти пожелая късмет и успех от сърце! Разбирам те. ГОВОРИ пред приятелите си! Разкажи всичко. Ако ли пък не можеш - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО смени приятелите! :)

Всичко най-хубаво! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker