Латиноамерикански сапунен сериал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Латиноамерикански сапунен сериал
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3944 пъти
Една история за момче и момиче. Тя се влюбва в него, но той не й обръща особено внимание. На купон той си пийва повече и тя се възползва от това притиска се и така те тръгват. На следващият ден той се опомня и решава да се разделят, тъй като няма чувства към нея. След седмица случката се повтаря. Той се чувства гузен и не иска да се подиграва за втори път с чувствата й. Тръгват, но той все още не отвръща на нейната любов. Той не я харесва, безразличен е.

След около три месеца, с изчерпано търпение, тя замисля да се разделят. Но той внезапно се променя. Започва да се раздава за нея, започва да я обича. Те са щастливи. Минават две години. Те са заедно всеки ден, навсякъде. Един ден тя започва да се оплаква от "липса" на достатъчно внимание. Дребно скарване. Прераства в раздяла. На същият ден той вижда друг, който й подарява роза. След 24 часа тя се връща при него. Той й прощава. Минават няколко месеца. Те са щастливи. Дребно скарване.

Тя се запознава с друг. Изневяра. Следва нова раздяла. След два дена те са отново заедно. Той е убеден в нейните чувства. Минава седмица. Той прави планове за годеж. Тя е запозната. Той отива за няколко дена в друг град. Тя излиза на дискотека, среща предишния. Нова Изневяра. На следващият ден нова раздяла. Тя решава да му каже, че се разделят чрез имейл и скайп.

Той е съсипан. Тя вече е с другия. Момчето отива при нея. Пада й на колене и й предлага брак. Тя отказва. Той вече е убеден, че това е краят. Тя продължава да му се обажда. Той е наранен. Намира случайно нейн профил в сайт за запознанства. Вижда снимки които той й е правил и такава с настоящият й партньор. Прочита любовни послания. Тя го търси и му предлага приятелство. Той продължава да я обича и страда, докато тя си живее живота щастлива. Ако и Вие сте гледали подобен филм, дайте съвет как се изтрива тъпата лента!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 40ae451cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лентата не се изтрива напълно, но болката отминава.
В, 30

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 56f3710442
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момче това е мн кофти история наистина ти си я обичаш личи си! Но си търпял мн тя ти се подиграва ... Остави я и нека се радва на нейния живот, не бързай и при теб ще дойде щастието и ще си намериш момиче което ще те цени, ще те обича, ще се раздава мн за теб и ще е честна ... Недей да я гониш защото дори и да тръгнете тя пак ще изневерява и ще те оставя не искаш такъв живот нали!? Лентата не се изтрива но може да се заличи малко или много след време ... Просто продължи напред и не се предавай заради едно момиче което не те е оценило! Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3476608c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма как .... ще го изстрадаш. Това момиче не е за теб. Просто се успокой и продължи напред. Ще срещнеш други - но си вземи поука от случката. Не допускай подобна грешка повече.

БТВ: Тя те търси защото не иска да те изпусне. Новия не е сигурен - ти си направил грешка с тези предложения. Дистанцирай се малко.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3d942328a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забрави я!!! Женена съм, но ако не бях бих убила за теб!! Имаш голямо сърце и много добродетели. Ще намериш тази, която ще ги оценявя. Остави я да си живее, тя сега ти е изневерявяла сума ти пъти за които ти знаеш а дали няма и още?!? Има ли смисъл да продължавате така. Ти искаш брак и деца. Такава майка ли искаш за децата си ? Такава жена ли искаш в леглото си? Да се прибираш от работа и да влизаш в къщи със страх да не намериш някой друг в собственото си легло ? Просто я забрави, знам , че е трудно и много боли но малко по малко и това ще отмине. Надявам се скоро да намериш ИСТИНСКАТА!!!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 1a9c6a997c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ЕХО....КАК ЛИ, БИ ЗВУЧАЛА НЕЙНАТА ВЕРСИЯ??????? Яд, ме като приемаме всичко за чиста монета. В един конфликт най често има двама. Всеки си гледа от неговата камбанария.....Има нещо гнило?!?! При толкова изневери от нейна страна толкова благороден и влюбен????????? Имаш ли брат?:)))))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker