Любов Vs. Щастие ?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов Vs. Щастие ??
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2071 пъти
Здравейте,

Направо почвам със своят 'проблем'... Имам гадже обичаме се и сме лудо влюбени един в друг ( до тук всичко е ок), но проблемът е там че не си подхождаме нито външно нито по характер. Родителите ми постоянно ми повтарят че има и други момчета които са по подходящи за мен... в началото не се съгласявах с тях но след 2 годишна връзка с мойто момче виждам огромната разлика между двама ни. Мислила съм да скъсаме, опитвала съм да не се чуваме известно време, но все се провалят опитите ми - любовта натделява. Сега той постоянно ми намеква за женидби, ала-бала. Исках го и аз в началото, но сега като че ли нещо се промени. Обичам го и знам че го обичам, но не искам да прекарам остатъка от живота си в спорове ( забравих да отбележа че за почти всичко се караме, спорим дори няколко пъти сме късали поради дълбоки спорове ) Аз съм на 20 той на 27. Нямам смелост да му кажа това в очите и в същото време не искам да го наранявам.
Моля ви дайте някакъв съвет как да потходя и какво бихте направили вие на мое място??
Благодаря предварително =))))

P. S. Моля модераторите да побликуват моята история, буквално съм отчаяна и чакам евентуално сериозни съвети! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 71b6570bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ооо... любовта и щастието са заедно :) Станат ли отделни, то... любовта ти не е любов, а е навик. Виж, .. не си искала да послушаш родителите си тъй като си била радостта от което имаш с него! Ама ето времето е минало и хоп... в мислите ти са се промъкнали различията, ябълките на раздора! ... :D Айде, различита по-външност могат да бъдат компенсирани от любовта (ако я има ;) Ама разликите в характерите, нямат компенсация, и щом от сега го виждаш, по-напред ще станат още повече и ще изпъкнат, което ще доведе до голямо триене между теб и него! ... До "непоправимо" може би, неразбирателство.

Хммм... ех... не прави грешката на мнозина! ... Не прибързвай, не приемай "изгодното предложение". Не си първата с предложение, която съзнава, че не си пасва с човека до нея :)) Само че какво мислиш е станало с другите, бракували са се, създали са деца, като междувременно противоречивите им характери са се обострили. Очевидно, не сте един за друг, ако бяхте, никога нямаше да се усъмниш и замислиш и за други, нали? Обичаш го, като човек който е най-близък до теб, като нещото което чувстваш най-приближено. А не като сродна душа, като част от теб, има разлика :)

Ами... да видим.. На твое място.. (да да, аз не съм от женски пол, но какво пък, всички сме хора! :).. щях да признaя, че имам съмнения в чувствата си, че имам нужда да бъдем на разстояние един от друг. Искреността е за предпочитане! ... Заблудата и фалшивите илюзий нараняват два пъти по-силно! ... Ще мине време, и ако се появи друга ( при теб друг) щях да опитам :) Защото сърцето ти може би ще срещне мечтаната любов и душевна приемственост в сърцето на друг :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3b9f003291
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чакай сега, как така хем си влюбена, хем не си щастлива? Те хората за наказание ли се влюбват? Ако ти се чувстваш пълноценна, разбрана, приета, удовлетворена, задоволена в тази връзка, значи всичко е наред. Какво ти казват вашите няма никакво значение.

И какво значи не си подхождате външно? !? Такова нещо за пръв път чувам... Надявам се не си търсиш момче според това как се облича или според цвета на очите...

Виж, това за женитбата наистина недей да бързаш. Едно че сега ти е време да учиш и да се развиваш, и второ че без да се обиждаш на 20г. няма как да прецениш дали един човек е подходящ да прекараш остатъка от живота си с него (поне така се поредполага... ). За тая работа се иска доста зрелост и житейски опит, които ти липсват в момента. Поживей си още и не се оставяй да те притискат и да ти поставят условия. Но и не се влияй от чуждото мнение кой с кого си подхожа и с кого не. Важно е ти как го усещаш в сърцето си.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bb7b4bc2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблема е не, че той не ти подхожда, а че ти не го обичаш, не може да твърдиш, че си влюбена в някой и въпреки това да казваш той не е за мен, нито си подхождаме външно и да желаеш раздяла, когато човек е влюбен той не мисли разумно, когато се влюби човек вижда недостатъците в човека до себе си, но това не променя любовта, когато си млад и без опит си представяш по един начин човека до себе си, но когато срещнеш него или нея всичкото това което си мислил рухва, защото човека в който си се влюбил е точната противоположност на това което си представял

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: cb1c522e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз се намирам в същата връзка и знам много добре какво трябва да направя, но постоянно го отлагам от някакъв страх или нерешителност...
Споровете и различията между вас постепенно ще убият всички чувства, докато не стигнеш до там, че вече абсолютно всичко в него да те дразни, ще изпитваш омраза, ненавист само от присъствието му. Ще намразиш и себе си, че си била слаба и си позволила да стигнеш до там. Не знам какви усилия си положила до сега за да си напаснете характерите, колко пъти сте обсъждали различията си заедно... Мисля, че трябва да седнеш и да поговориш много сериозно с твоя приятел. Опитайте се да намерите начин да оправите положението. Променете се и двамата, направете компромис и оставете гордостта на страни. Ако различията ви наистина са толкова сериозни и непреодолими, тогава не забравяй, че всеки човек има право да бъде щастлив и да живее в спокойствие и разбирателство. Но аз те съветвам да пробваш още веднъж... но бъди искрена и с него, кажи му точно как се чувстваш. Може да го заболи, но ще го боли повече ако криеш от него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker