Защо нищо не може да ми каже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо нищо не може да ми каже?
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 4369 пъти
Сега ще ви разкажа моята история накратко. Аз съм на 24 г. ходех с едно момиче 4 години. Нямаше ден в които да не спомене, че ме обича и аз също и казвах че я обичам страшно много.Наистина беше така тя беше всичко за мен, но един ден тя ми каза че има симпатии към друго момче и че иска да се разделим както и стана.

Сега вече на сме заедно от месец и нещо но тя не е и с другото момче към което е имала симпатии. Опитах всичко да си я върна но тя мислеше само за него и се отказах. Попитах я защо оставя 4 години на вятъра а тя нищо не може да ми каже и само плаче че така е направила с мен. Бихте ли ме посъветвали какво да направя защото аз съм много объркан, тя още има чувства към мен виждахме се няколко пъти насаме но не знам как да постъпя и какво да направя... Дайте ми съвет какво да направя. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 5aa0e368c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не се отказвай, бори се! Започни отначало, ухажвай я, прави и малки изненади, но постоянно. Показвай и че я обичаш.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: e2d6ef947b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Приятелю, бих си позволил да напиша моя коментар за твоята история по простата причина, че тя е почти идентична с това което ми се случи на мен. Когато половинката ти заговори за симпатии към други, това означава че тя търси някои качества които не намира в теб. Въпреки че тя те обича, явно не приличаш на "рицаря на бял кон", за който тя винаги си е мечтала. Но как би могъл да й обясниш, че такъв не съществува, като тя иска сама да се убеди в това.

Спряла е да оценява и да те приема такъв, какъвто си и според мен тайно се е надявала да се промениш и да бъдеш такъв, какъвто на нея и се иска. Самият факт че е погледнала друг, докато сте били още заедно е показателен, че вече не представляваш атракция за нея или не правиш нужното за да предотвратиш тези последствия. Съветвам те да осъзнаеш, че това й е вродено и няма как да се избегне, ако не сега, все някога ще стане.

Дори и да се сдобрите тя пак някой ден ще постъпи така. Просто я остави и не прави грешката която аз допуснах пренебрегвайки всичко, защото ще те заболи много повече отколкото сега. Бъди себе си и повярвай, че тя не е подходящата за теб, колкото и трудно да е това.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 76e290ea00
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Благодаря ви за искрените коментари. Аз все още не мога да повярвам, че това ми се случи на мен и с всеки изминал ден я обичам все повече и повече. Ние все още си се обаждаме и се виждаме от време на време тя ми казва, че аз и липсвам и и е странно когато излезне без мен. Има много момичета но аз не мога да повярвам че мога да обичам друга по този начин, а и много ме е страх да не нараня друго момиче така както мен ме нараниха. Мисля си, че аз вече няма да имам чувства към която и да било за в бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 6c93f7ccf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само ще кажа че момичето според мен е сбъркало но не го осъзнава и ще го осъзнае късно ... нз какви са отношенията ви колкото и да ни говориш ти си знаеш затова това което ти казва сърцето това направи, ако мн я обичаш и не виждаш път без нея се бори... ако знаеш че няма шанс и че дори и да тръгнете тя пак ще те остави по добре я остави ще дойде момиче което ще те оцени и ще те направи щастлив, успех и чакаме ако може коментар какво е станало

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 40a3a4cf30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ще се върне, ще видиш!

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: d00e2c92d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Знам какво ти е, защото и на мен ми се е случвало. Направих грешка - борих се за нея. Върнах си я за малко, после пак раздяла, пак борба и така до момента в който останах без никакво собствено достойнство и самоуважение.

Щом веднъж те е напуснала, извини ме, пак ще те напусне. Да, липсваш и .... но ще и липсваш докато си те върне. Научи се да живееш без нея, света няма да свърши с нея. Само на 24 си - знаеш ли колко раздели още ще имаш. Това са нещата от живота.
Знам какво правя аз - повече никога не се обръщам след жена, която ме е напуснала. Може и да боли, но .... всеки път е по малко.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 76e290ea00
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте отново! Да ви кажа много хора ми казват, че когато има в живота такава раздяла точно тогава осъзнават какво са имали и какво искат за напред. Ние ще се видим с нея след няколко дни и аз мисля да се пробвам за последен път. Вчера говорих с нейната най-добра приятелка, а тя ми каза че тя много мисли да се съберем отново но нямала очи да ми го каже това. Вечерта говорих и с нея по телефона и се разбрахме да се видим след няколко дни, аз я попитах как е, а тя ми каза че много и липсвам и че и е тъжно за мен. Чета ви коментарите и много се радвам, че има хора които ме разбират даже има хора които са минали по моя път и ви БЛАГОДАРЯ за съветите които ми давате. Ще ви пиша какво ще стане за напред. Благодаря ви още веднъж.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: e2d6ef947b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Правиш грешка! Аз също съм на 24 и имах 3 години връзка с момиче, с което се обичахме страшно много. Ще ти кажа какво стана. Говореше ми за симпатии към друг и ме заряза както твоята приятелка. Борих се за нея и си я върнах. След време пак по същия начин срещна друг, пак по "симпатии". Пак ме заряза, но аз пак се борих и си я върнах, но само за една седмица, когато отново ме заряза, но този път завинаги. Нямаш си и на идея колко ме болеше. Самозабравяш се. Щом веднъж го е направила, ще има и други пъти когато ще й е много по-лесно да го направи и тогава ще страдаш само ти.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: b3a5e3bbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе пич, първо грешката ти е, че си и казвал многократно , колко много я обичаш и си и станал безинтересен. - Абе на жена такива работи говорят ли се бе.. ? Много ясно е , че ще хукне да флиртува и да се чука с някой друг , за да го накара и той да и говори същите думи и по същия начин като теб , за да може след това да го смени със следващия.. Ами жените по този начин повдигат собственото си ЕГО ... - щом всички мъже ми падат в краката , обичат ме толкова много и не могат без мен.. -

Значи аз съм най красивата , най умната , най сексапилната ... най , най , най ... , ама чакай да видим за всеки случай със следващия , как ще е ? Дали съм още във форма , щото всяка година на хоризонта излиза по млада и нова конкуренция ... Такива ми ти работи приятелю - това маце е тръгнало по собствения си път и ако се вижда от време с теб ( предполагам само когато и е кеф ) , това съвсем просто може да се изрази с поговорката за кучето и кокала..

Внимавай в бъдеще , как ще се държиш и какво ще говориш на следващата , за да не повториш стара грешка . На жена никога не се говори това , което иска да чуе от теб и не се вършат неща , които очаква от теб да ги свършиш , ако искаш да те боготвори... - Можеш да направиш нещо приблизително, ако е необходимо , лично по твой си начин , но когато тя не очаква ..
от бате ти gandoni

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: ceb57acabc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Искам да кажа на всички, които мислят, че това момче не трябва да се бори за любовта си, че не при всички случаи тая раздяла се повтаря. Всеки човек е различен, може би въпросното момиче, ще разбере, че няма смисъл да остави питомното и да гони дивото, ще разбере какво и дава това момче и ще се задоволи с това което има, защото то е по хубаво от всичко останало. Ако не опиташ само ще съжеляваш, че е можело да се получи а не си направил нищо. Съберете се, опитайте отново, поговорете си за случилото се, разяснете си всички чувства, нека ти каже точно какво и липсва, щом я обичаш ти със сигурност ще и го дадеш, направете си една луда нощ и изгладете нещата и ако тя пак изпита "симпатии" към друг мъж, тогава вече не тичай след нея, защото няма да има смисъл. Пожелавам ти успех!!!

 
  ...

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 6a49d93b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10 е прав! Глупаво е да се бориш, дори и да се върне ще е временно. Тези дето те съветват да се бориш са жени, които и сами не си вярват. Опитай се да го преживееш и толкова. Живота не свършва с една жена. Обаче се стреми да не повтаряш грешките от тази връзка. Учи се от тях и не ги повтаряй. А щом те е зарязала потърси причината в теб никоя и никога няма да ти каже защо те напуска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker