Няма липса на любов, има алчност за секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма липса на любов, има алчност за секс!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2495 пъти
Понеже напоследък се зачетох в категория "Секс и интимност" и постоянно някакви сексуални терзания, малки и големи срамни устни, секса тва, секса онова, тесна е, широка е и т. н.

Аз смятам че е важно не да търсим секс, а да търсим половинките си, важно е да имаме опора в живота, някой който да ни обича и ние него също.

Когато двама хора се обичат, те се обичат такива каквито са.
Не мисля че секса има огромно значение, когато е между влюбени.

В смисъл, според мен, аз за мен да си кажа.
Девствен съм, вярвам в истинската любов. И когато си открия половинката и когато един ден вече тя е готова и започнем полов живот, аз ще съм доволен дори ако не го правим твърде често (защото някои се захласват) ще се наслаждавам на момента, ще се наслаждавам на всяка една секунда прекарана с половинката ми в леглото.

Защото в края на краищата, не трябва да сме алчни, трябва да сме търпеливи и благодарни за нещата които получаваме в живота, за хората с които Господ ни среща, за трудностите пред които Той ни изправя, защото има за цел да ни научи на нещо с тези трудности, които ни праща.

И както съм написал в заглавието - Липса на любов няма, има алчност за секс.
Това че мъжа ви, не ви е задоволявал една седмица в месеца (било му е криво, не е имал желание, много работа напоследък, не е имал време за такива игрички) това не означава, че той не ви обича и въобще не означава, че вие трябва да погледнете веднага към друг.

Просто тия жени, незнаят как да се наслаждават на секса, на любовта. Има ги такива. Искат цел ден секи ден. Неможе мъжа да си почине. Но не означава че не ви обича или че обичта му към вас е отслабнала, понеже си дава от време на време лека почивка продължаваща 1 седмица. Просто проблема е че сте алчни за секс.

Естествено това го пиша точно за тия жени с такъв проблем. И после мрънкат че не били обичани, мъжа им вече не ги обичал... Да бе. Просто не сте ***** знаете какво. И това че не сте ***** цела една пълна седмица в месеца (МНОГО ви звучи нали) не значи че не сте обичани.

По-спокойно, има и такива моменти, недейте да се пренасяте. Обичайте се. Контролирайте се. 5 пъти в седмицата-тва е алчност. 3 пъти в седмицата (Петък до Неделя) разпускане от тежките работни дни.
Много може да се пише по тая тема, но самото заглавие си казва всичко. Знам че сега ще почнете некви "ама то не стои така, стои така и така" и от любов ще се стигне до "Какъв трактор да си купя"

Просто казвам, че изневерите- това е алчност за секс, но изневеряващите жени, го смятат като действие породено от липса на обич и любов от страна на мъжа им.
Защото има много жени които само 1 седмица незадоволени и почват да обмислят изневяра, докато мъжа им е решил да се отпусне малко-дават европейското по футбол, пие му се биричка, излиза му се малко повечко с приятели и му е писнало, жена му да иска 5 пъти в седмицата ч**ане. Омръзнало му е и иска да отпочине. Защото не винаги когато на единия му се прави онова, то и на другия му се прави същото.
Има разминавания, разбирате ли. Използвайте ръце, когато се стигне до леко или не чак толкова леко разминаване на сексуалните желания ;) Защото ако не можете да се контролирате сами-ето до тва се стига и после раздяла и после ревете. Еми ние мъжете с един ръчен труд и сме готови, ако случайно на жената не й се иска секс няколко дена ;) И не тръгваме по курви нали? Докато вие, свестни момичета дори, стигат до тва положение. Срам и позор и разочарование. Но най-вече-Алчност за секс, а не липса на любов.

Н. 20г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: ad8a220c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че си страшно фрустриран млад човек и си разбрал причината - не можеш да задоволиш жената до теб. Не си виновен, просто си по-малко сексуален от нея и си търси друга жена.
Стига с тирадите. Като цяло точно мъжете сте по-сексуалните, склонните към изневяра, най-малко заради тестостерона в кръвта си. Не случайно има проституция, мъжете сте готови да плащате за женска плът.
Живей си между телевизора, дивана и бирата, но си намери и съответната половинка. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ac3684bb62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Браво браво. Похвални разсъждения. Е лиспва ти опит и практика в секса, но като цяло си в правилната посока. Дано живота съхрани вижданията и принципите ти. И дано ти прочетат мението тези, дето все нещо ги боли и сърби, нещо им е късо или дълго, и са все незадоволени и от мухата правят слон. Само не забравяй, че живеем в едно глобализирано и комерсиално обхщество, в което "секса продава". Темата за секса е неизменна- тя присъства в рекламите, в чатовете, в разговорите.
Само едно искам да ти кажа като жена- не само мъжете, но и жените имаме право да сме задоволени. На коя колко и какво и е нужно, за де е задоволена , е индивидуално. Жената не е вече безгласна буква, дето само трябва да угажда на мъжките мераци. Жената е равностойна на мъжа, също и в правото си да бъде сексуално задоволена. Като придобиеш малко практически опит, ще разбереш може би за какво ти говоря.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 399d4968fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, така като те слушам дълго време има да търсиш половинката си... Но успех! И аз доскоро разсъждавах по същия начин, докато не ми просветна, че това е много грешен начин на мислене... И ти ще го проумееш!

На мен обаче ми е интересно друго - защо пишеш само "против" жените? Има толкова много мъже, които изневеряват. Там как би го нарекъл това?

Успех в търсенето на половинката!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: baf6de5c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Малък си мойто момче! Има още вода да изпиеш и още хляб да изядеш. И аз на твойте години живеех в облаците обладан от рамантични идеали, обаче света не е картина нарисувана с боички. Нека де! Дано те държи повечко, преди приземяване!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dae873d0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мда, личи си, че си девствен, с тези разсъждения.... Не би трябвало да говориш за нещо, което не познаваш :)

Палав Мечок

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1aacd3677f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автора: Да, девствен съм, темата е специално за жените, които изневеряват и после съжаляват и разбират каква глупост са извършили. Това ме дразни. Но явно не ми схващате напълно мисълта.
Ако мъжа отиде да работи някъде (сезонна работа) и се отдели от жена си за цели 3 месеца, но го прави за да придобие повече пари и следователно да подпомогне купуването на собствено жилище или за правенето на основен ремонт в апартамента им (неговия и на жена си)
Жената, кво? Понеже ще седи без него 3 месеца и край, неможе да се задоволява сама, а ще прибегне към изневяра?
Много грешно мислене и постъпка.
Трябва просто да имат контрол, да не допускат (който и да е-мъж или жена) изневяра, да не правят такива глупости.
А вече ако половия им живот, виждат им куца- добре, раздяла, но не намиране на любовник и т. н. - пак е нечестно. Защото така правят много жени и мъже също.
Понеже не могат да живеят без мъжа си, например но и секса не е добър и куца и тя решава да жонглира със мъжа си и любовник там некакъв. Еми не е честно, да къса с мъжа си, да си намери некой който да я мандръса тама, а не да я обича, че май тва търси. Но тоя проблем и под друг ъгъл можем да го погледнем. Има много на брой щастливо женени двойки, които си живеят в хармония, а до изневерите, това е все пак съдба, целия живот е едно училище и от него се учим. На който каквото му е писано да преживее-това. Важното е да направи нещо полезно и добро и запомнящо се в тоя живот :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 824e6dd0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти още не си опознал сексуалните и емоционалните особености на собствения си пол, а си позволяваш да строяваш жените и пръст да им размахваш (да, де, то още друго не си размахал - както става ясно).
Човек, който не е похващал лопата в живота си, не може да учи другите как се садят домати.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 399d4968fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, а понеже мъжа е на сезонна работа и изкарва пари, позволено ли му е да ходи на проститутки? И той ще седи ли (в твоя пример) 3 месеца само на "лили и деси"? Не вярвам... но на него сигурно му е позволено, та нали е отишъл да изкарва пари, защо да не изпусне и малко пара. Заслужил си го е, нали?

Имаш още да учиш от живота... то и аз де :-)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d9413bad88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   "... темата е специално за жените, които изневеряват и после съжаляват и разбират каква глупост са извършили. "
Ако за теб е глупост, то за другите не е задължително да съжаляват. Гледай си принципите и не ни ги натрапвай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ad28cd43fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не го нападайте така строго, похвално е че е толкова чист и непорочен... все още. Авторе, след време мнението ти ще се промени, убедена съм. Защото каквото и да си говорим, секса е един от най- важните фактори в една връзка. Какво мислиш, че представлява влюбването... ами то си е чисто бушуване на хормони, когато видиш обекта на желанията си. И в началото е съвсем на сексуално ниво, нищо че не го осъзнаваме. В процеса на изграждане на връзката вече възникват и другите фактори като обич, привързаност и така нататък. Така че съвсем не съм съгласна с твоите разсъждения. Ама коя съм аз, че да ти давам акъли, ти сам ще се убедиш след време ;)

Doriana

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c40a7f3957
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Автора:
Уважавам изказването на Doriana. Тя е човека, който ме разбра. Въпреки че тя също се изказва така, както другите, тя поне проявява разбиране и ми го казва с най-правилен подход. Дори ти благодаря, мисля че дори отговорихте на един мой въпрос, който ме мъчеше доста време и бях много объркан и ако следите как се развива темата ми бих ви помолил за съвет. А ето и това което ме тормозеше напоследък.

Харесвам си едно момиче, виждам че е много добра и свестна, не е някаква кифла и като цяло много редко се среща момиче като нея. Момиче на място е. И с нея много се уважаваме и много сладко си приказваме, на мен ми е приятно и на нея й е приятно когато си говорим.

Но някак си започнах да изпитвам сексуално влечение към нея, впоследствие. Започнах да си я представям гола и да жадувам и копнея за тялото й (въпреки че не е от ония момичета със супер красиви тела, малко пълничка е, но и такива ме възбуждат) Представях си как правим любов с нея и т. н. И точно това е което ме объркваше, въпреки че си мисля, че ако си поприказваме за живота и повечеко се сближим и опознаем, ще се влюбим. Но тя ми показа че външната красота не е толкова важна, по-важна е вътрешната, за което искам някой ден да й благодаря :)
Не искам да се обвързвам с нея, или да правя опити да се обвързвам, тя ме научи на това, за вътрешната красота :)

Та нормално ли е, че изпитвах такова силно сексуално влечение към нея?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker