Станах затворена и много самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Станах затворена и много самотна
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2177 пъти
Незнам дали историята ми е една от най-интересните но все пак реших да споделя с Вас.... На 21 г. съм и имам връзка от 5 год. но нещата вече не са така ''розови'' преди бях много лъчезарен, общителен и весел човек обичах да излизам с приятелки и да се веселя, но нещата много се промениха може би и аз имам голяма вина за това но заради приятеля ми прекъснах всички връзки с моите приятелки, спрях да излизам с тях и започнах да излизам само с него и неговите приятели. той стана много агресивен спрямо мен когато се караме свикна аз да го моля и да го търся когато нещата не вървят, взе да ми посяга да ме обижда когато имаме конфликт и то за неща които са незначителни.

С времето осъзнах колко съм свикнала с него и може би за това търпя всичко, защото имам само него нямам приятели понеже той все не ги хареваше. С тази моя безсилност той си прави каквото иска излиза по дискотеки без да ме взима с него, а аз стоя и го чакам, не иска да ме взима с него (какво съм щяла да правя с компания която щяло да бъде само от мъже) така ми казва той. Дойде и момента в който аз реших да уча висше аз го извиках да дойде да живее с мен да не сме разделени той не искаше да дойде, минаха се 1-2 мес. и почнаха проблемите все се карахме трябваше все да стоя сама в квартирата все трябваше да му давам обяснения къде съм с кого съм какво правя и т. н. и дойде момента в който аз прекъснах да уча заради него понеже не издървах на всички тези караници и на 3 мес. спрях да уча. Станах зависима от този човек не финансово разбирасе той е свикнал аз да стоя в нас и да го чакам да се прибере а той мове да прави каквото си поиска незнам на какво се дължи всичко това при полойение че нито съм му изневерявала нито нищо все гледам да си премълчавам за да не се стига до караници защото той или ще ме удари или нагруби. Правя всичко за да сме добре за да вървят добре нещата но понякога и това не помага незнам какво да правя. ще се радвам ако си кажете мнението...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 7423b15f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм мъж и ще ти кажа честно какво мисля. Аз имам склонноста да се държа по абсолютно същия начин като приятелят ти. Живях 3 години с едно момиче и я превърнах в същата като теб. Разбира се накрая ме заряза. И двамата плачехме, когато се разделяхме защото се обичахме до безумие, но тя не можеше повече така. Аз на нейно място също не бих могъл. Сега, 5 години по-късно имам друга сериозна връзка и нещата са коренно различни. Просто сегашната не ме оставя да придавам такива номера. Усещам се на време и се примирявам с нейната гледна точка. След време разбирам, че е била права. Трудно е да се живее с човек като твоя приятел, но и на него му е трудно да се промени, дори и да го иска. Не знам защо сме такива. Питал съм се много пъти защо го правя след като нито веднъж не са ме предавали истински, но отговор нямам. Искам да не съм такъв, но не се получава. Знам само едно - ако с едно момиче връзката тръгне по един начин, то по такъв и ще си остане за винаги. Със следващата може и да е различно, но да се промениш с някой, с когото си бил няколко години в дадени отношения... Няма да стане. Млада си още и живота е пред теб. Нямаш си и представа колко бързо ще си намериш приятели, компания и т. н. И без това сте се взели много малки. Научили сте по нещо и двамата и е време за следващата стъпка - Нова връзка. Не съди сегашния си приятел, не го мрази, не го обичай. Най-важното нещо, което трябва да направиш е да си направиш равносметка след като се разделите. Къде е сгрешил той, за да можеш при следващия да усетиш нещата от начало и къде си сгрешила ти, за да реагираш другия път адекватно. Единствената полза, която можеш да извлечеш от сегашната ти връзка са уроците и моя съвет е да ги запомниш добре! Гледай със следващия да се научиш да отстояваш правата си, защото както го свикнеш от самото начало, така ще продължи цялата ви връзка. Ако пък отново не се държи справедливо и нормално го сменяш и него. Все някой ден ще намериш истинската си половинка. Не прекалявай със себеотдаването и компромисите, но и не ставай егоист. Връзката се крепи на компромиси и жертви от двете страни, не само от неговата или от твоята както е било до сега. Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2bb747b3d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз ако съм на твое място или ще седна с него да си поговорим много сериозно или просто ще сложа край на това защото 21 години си живота е пред теб не позволявай на някого да го съсипва спряла си да учиш заради него и всичко ще направиш защото си добър човек а той явно не цени това. Събуди се малко, продължи с учението и направи нещо хубаво с живота си защото е само един и ще мине неусетно направи нещо да се гордееш със себе си минало е много време сама прецени какво да направиш. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3c4c404273
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мнението ми е да го оставяш тоя балък! Мен да ме обиждат, да ми посягат, да ме игнорират не позволявам! Това си е тормоз психически и физически и не е любов! Ако човека до теб не те разбира не те подкрепя бягай надалеч! Явно си с него заради навика. Намери си мъж, който да те оцени. Най-малкото говори с него все пак, открито кажи му каквото ти е на сърце и ако пак се държи така го оставяй! На 21 си, цял живот ли ще търпиш това?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 91a26b3176
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с 1, трябвало е още в началото да помислиш как да подходиш че да не ти се качи на главата, иди сега го променяй като си го научила така. Не става!

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker