Фитнес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Фитнес
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3089 пъти
Здравейте
Аз съм момче на 15 почти 16 родителите ми ме карат да ходя на фитнес искам, ноо... се срамувам да ходя и да е пълно с някакви набити и здрави, а аз съм доста слаб, отпуснат, изморявам се бързо и ще са ми тежки тежестите та аз дори не познавам уредите и не знам какви упражнения се правят на тях :( а бих искал да се постегна малко, трябва да си намеря някои приятел който да идва с мен иначе няма да ида сам нямам си на идея кой може да дойде с мен. Знаете ли кога няма много хора в залите, какво бихте ме посъветвали? ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: d03a9c761d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момиче на 23, но долу-горе от твоята възраст ходя на фитнес редовно. Не толкова за отслабване или стягане, колкото за тонус. Чувствам се страхотно след тренировка. Понякога нямам време както преди, но гледам поне 2 или 3 пъти в седмицата да тренирам. Съвета ми е да послушаш вашите. Движението е здраве. Не се насилвай и не взимай химии, колкото и да се зарибиш. Просто ей така за самочувствие и здраве. Помня и аз първият път като влязох в залата гледах като извънземно. Бях с една приятелка. Първата ми тренировка общо взето мина в оглеждане и на колелото :) Приятелката ми се отказа. Но аз пак отидох. Във всяка зала има инструктор. Плати си поне за един месец, ще ти помогне много. Няма да се чувстваш като в необрано лозе. Ще ти покаже всичко, ще ти направи и хранителен режим ако искаш. Ще ти обясни кои уреди за коя част на тялото са. Общо взето действай. Дори и да няма с кого да отидеш, отиди сам. Може да не влезеш директно да тренираш, а просто да отидеш и да попиташ за инструктор, може да си купиш карта за цял месец, излиза по евтино. Хич да не ти пука. Тези хора са там, защото това им е работата и чакат хора като теб!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dbc34d0d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искам и аз да попитам нещо за фитнеса. Момиче съм, почти на 18 и обмислям да почна да ходя редовно. Ходила съм, знам какво е, тренирах на пътека, велоергометър и степер и наистина след тренировка се чувствах божествено. Искам да го правя заради емоционалното ми състояние-да не съм толкова нервна и стресирана, а и да се стегна. Искам да сваля 3-4 кг.. как мислите по-добре е първо да ги сваля и после да се стегна или да почна да тренирам сега. Страхувам се да не станат маса.. а и ако се изморявам по-бързо в началото не е проблем, нали?
А теб, авторе мога да те посъветвам да послушаш вашите. Отиди при инструктор, тренирай си спокойно, без да се напрягаш и да го мислиш много и ще видиш как след време ще ти е приятно и нещо като хоби (така ми казват мои приятели момчета, които ходят през ден). Успех и съжалявам, че оспамих с моите проблеми :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3b7af83bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е кво ти пука? Всеки от някъде е почнал. Ако са момчета на място ще ти помогнат, дадат съвети, пък ако са някой ликета ама хич не ги слушай. И много ясно, че ще се изморяваш (както и ти, номер 2). Досега не сте били натоварени, ще ви се пие и повече вода, някой и огладняват, ама напълно нормални неща. ;) Отивай, че никой не обича отпуснати момчета!!

p. s. Номер 2. За да натрупаш маса, тъй като си момиче ще ти трябват години. Ние мускули толкова трудно правим. За един корем прост ни трябват месеци. Не се безпокой няма да станеш културистка за 1 месец. Питай там, нали затова са там момчетата/момичетата. Инструктори са, хора са, ще помогнат.
Късмет и на двамата!
Ж. 17г

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a720436f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Накарай ги да ти купят неща за вкъщи. Дъмбели с килограми, хубав сгъваем дюшек, може би лежанка с щанга :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ea2c786302
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мисленето ми за фитнеса беше абсолютно същото до преди 1 седмица. Един мой приятел ми каза, че няма от какво да се срамувам, всеки си прави сериите упражнения и никой не го интересуваш ти, а ако се смее значи е по зле и от теб... Днес беше 3-тия ми път във фитнеса и наистина всичко това е вярно! :)
Относно тежестите и аз не мога да дигам много от лежанка, но пък има уреди за гърди и гръб, на които се справям добре и отделям повече време за тях! :)
Успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f0941d5bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Момиче съм, но аз бях като теб миналият месец. Исках да ходя на фитнес, но там всичко ми беше толкова чуждо.. нямах си и на идея кое за какво се използва. Помолих една моя съученичка, която ходи редовно да дойде с мен, показа ми какво и как се прави и за 2 дни свикнах. Нямаш си и на представа колко ме беше срам.. мислех си, че с влизането ми там всички ще ме зяпнат и ще ме гледат странно. Но това беше само в главата ми, всъщност всеки отива там за себе си а не да гледа другия.. и всеки е започнал от някъде нали? !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 23 дни
hash: 0ee2783b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имам въпрос към това аз съм на 12 нормално ли ще е ако ходя на фитнес защото ми се отслабва и да стана малко по така-Мускулест

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker