В задънена улица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В задънена улица
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2128 пъти
Здравейте,

Искам да излея душата си и съответно да получа някаква подкрепа от ваша страна. Моята болка е свързана с мъж. Мъж, който ужасно много обичам.

Нашето запознанство започна от 2009 година. Една година той се опитваше да привлече моето внимание, но така и не успяваше, защото по това време имах връзка с друг мъж с който живеех почти 5 години. Аз не го обичах, уважавах го, но за разлика от мен той ме обичаше безрезервно и затова не съм правила опити да поглеждам друг мъж, но ето този ден дойде. През 2010 година бях изпаднала в лека депресия и тогава незнам как допуснах този, другия мъж до себе си и взех, че се влюбих. След три месеца двойна любов изоставих този с който живеех 5 години. Всички бяха много щастливи, най-вече майка ми, защото никой не го одобряваше, защото беше много по-голям от мен и нямаше как да направим едно нормално семейство. Така започна любовта ми с този, който ми разби сърцето на пух и прах.

С него се чувствам и жива и умряла. Той ми дава всичко и същевременно ми взима. От момента, в който станахме гаджета до сега ме зарязваше през месец за щяло и нещяло, но твърдеше, че ме обича ужасно много. Той живее и работи в друг град и затова непрестанно изтъква тази причини, за да не идва често, веднъж, най-много два пъти в седмицата и то след 22. 00 ч. в и то за малко. Нашата връзка е само едно чакане, безкрайно чакане от моя страна. През този период и аз съм правила грешки, породени от озлобението, което ме караше да изпитвам след поредната раздяла. Не съм му изневерявала, само леко послъгвала, но все пак бях изоставена, беззащитна и въобще не се интересуваше от мен, и аз в яда си заминавах някъде и след като се съберем отново той разбираше и казваше, че съм била супер несигурен човек. Само да ме изостави и на момента съм дърпала с приятелки на някъде, в което аз не виждам нищо лошо. Имало е и моменти, в които съм стояла с дни, без да излизам, страдаща, плачеща и чакаща той да ме потърси отново.

Вчера след дълга и тежка седмица за нашите отношения, се реших, и му заявих, че е крайно време да реши сам за себе си, какво иска да постигне с мен. Казах му, че тази наша връзка с това рядко виждане по пет минути ме убива. Той започна да увърта, но накрая каза, че ме обичал ужасно много и му е прекрасно когато е с мен, но съм му била супер несигурна и го е страх да направи семейство с мен. ”БЛЯ-БЛЯ”Трябвало му време. Аз му казах, че достатъчно време е имал и щом до сега не е проявил нещо по сериозно към мен, значи няма смисъл. Аз не искам да се жени на момента за мен, да го връзвам с деца. Искам нормални човешки отношения: Например да ме запознае с техните, да ми покаже къде живее, да прекарваме повече време заедно.

От проведения разговор стигнахме до заключението, че много се обичаме, но нашата връзка не може да продължи, защото той не може да ми даде това, което съм искала.

След този разговор за мен света се срина. Цяла нощ не съм спала, но реших по някакъв начин да продължа, макар и неясен за мен. Толкова много го обичам, а той толкова много да ми бяга.

И какво си мислите, че стана след тази тежка, нещастна нощ. Рано сутринта получих смс „Добро утро”. След това ми звънна и ми каза, че днес щял да дойде, да си излезем на вечерка, да ме гушкал да сме си говорили, и какъв парфюм съм харесвала за да ми направел подарък. Държеше се така все едно нищо не се е случило. Аз му казах, защо ми причинява това, а той ми отвърна: „ Още не си станала, а започваш с твоите глупости”

Незнам какво да правя, непрекъснато ме държи в неутрално положение, а на мен психиката ми вече не издържа. Не искам да живея сама, страх ме е от нея. Искам да имаме по сериозни и сплотени отношения. Той е на 40, а аз на 29. Обичам го до полуда. Когато е до мен се чувствам като най-щастливата жена на планетата, но за жалост това е рядко.

Мъже кажете, защо постъпва така с мен? Казва, че ме обича и му е уникално с мен, а същевременно ме прави разногледа. Минаха почти две години, а отношенията между нас са едни и същи, почти никакви. Разбирам го, че има наистина мнооого отговорна работа, но аз съм на мнението, че когато има желание има начин. Нито той, нито аз имаме деца от предишни връзки и никога не сме се женили. Мисля, че и на двамата ни е време.

Моля, давайте съвети. P. S

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 29 дни
hash: 957db271ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твоя приятел да не би да е Везни... типично, като моя
Не знае какво иска..
И караниците са подобни.
Караме се и ме търси след известно време все едно нищо не е станало.. И почва ти защо правиш така, ама ти си виновна
Везни ще да е тоя човек.
Те трудно се променят..
Аз вече 5 години живея така с въпросния мъж на 34 е..

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 14f1de436f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Страхливец, това е той. При старите ергени е така... колкото повече време минава, толкова по- трудно се наемат на такива сериозни стъпки. Свикнал е да е сам със свободата си и с теб вижда "възможност" да я изгуби. Може би наистина те обича по някакъв свой си странен начин, но докато имаш претенции към него и ги изразяваш ясно, този негов страх няма да се изпари и ще тъпчете на едно място. Ако го обичаш наистина, го обичай такъв и не му повтаряй постоянно какво искаш да направи и как да се държи и един ден неусетно нещата ще се наредят сами. Ако не стане, значи не е държал достатъчно на теб. Важно е как приемаш нещата, а не какво ще се случи. Каквото и да става, има си причини за това. ;)

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 25bf510bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   А на мен ми се струва, че в другия град си има жена и деца, а ти дори не подозираш. Щом така упорито се крие, идва само вечер да те изч*ка и беж да го няма, не те е запознал с родители, приятели - не му е чиста работата, крие нещо и най-вероятно това е е фактът, че е женен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 29 дни
hash: f178c87e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурна ли си, че този човек наистина не е женен? Или няма друга сериозна връзка? Или няколко? Тези виждания за по 5 минути късно вечер, това чакане, тази колебливост и овъртане... Нежеланието да те покани в дома си.. Класически пример за човек, който лъже. Разбери какво крие, но каквото и да е- той не те прави щастлива, а това не е любов. Любов е когато си спокойна, уверена и щастлива и извън периодите на мимолетно "свиждане". По това ще я познаеш. И по делата- не по думите.
Връзваш му се, защото ти бяга, а този явно добре го умее. Може би щеше да ти стане банален и лесно да го разбереш какъв е ако можехте да прекарате повече време заедно. Прекалено млада си, за да се занимаваш с хора, които очевидно не заслужават болката и любовта ти и не са сериозни. За подаръците- решил е, че може играта му скоро да спре и е предприел мерки. Пробвай и ще видиш, че скоро отново ще се покрие.

Vic

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: d107adc2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От Авторката:
Зодия Лъв е, а аз Скорпион. И на зодии не го докарваме

 
  ...


...
преди: 12 години, 29 дни
hash: d107adc2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Със сигурност не е женен и деца няма, но за други жени като мен не съм сигурна. Може да ни върти няколко. Познавам част от приятелите му. Знам къде работи и няколко пъти сам била там, но до там.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 29 дни
hash: 2a278d01be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен той знае твоите слаби места и по всевъзможен начин си играе със теб. Днес ти казва, че не те иска, утре ти пише любовен смс и ти забравяш всичко. Живей живота си, както ти искаш и по твоите правила, а не по правилата на другите.
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 8521fac9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мен крие нещо, друга жена, може би и деца. Авторке, знаеш ли нещо по този въпрос, за да не гадаем? Как му вярваш изобщо не знам... Аз да го бях разнищила това нещо досега.. да не ме запознае с родителите си и да идва само късно вечер... Какво работи?

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 7d302e684a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абе момиче, махни ти зодиите. Този човек не е за теб, щом те кара да се чувстваш по описания от теб начин. Не може вие да си говорите вечерта, да стигнете до извода, че не може да има между вас сериозна връзка, а на сутринта- всe едно нищо не е било и едва ли не ти си виновна, че говориш глупости. Когато ни карат да се чувстваме виновни, мъжете ни държат в подчинение. Този ти се умилква само. Или прекрати тази връзка незабавно, или си го имай като ухажор, за едното преспиване, но без да му се вързваш и да искаш нещо повече от него. Та вие сте се изяснили. Най- добре според мен да прекратиш контакта и да се оглеждаш за някои по-подходящ мъж, който да те кара да се чувстваш щастлива винаги, а не само от дъжд на вятър след десет часа и то по пет минути:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 28 дни
hash: 0c96fd76b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До авторката:Аз също мисля, че е женен или обвързан. А дори да не е, не е стока тоя мъж и не си струва да страдаш за него повече. Имам само един въпрос към теб... Щом този е на 40, а родителите ти не са одобрявали предишния заради възрастта... той на колко беше? Защо не смъкнеш малко границата и може да намериш подходящия. :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 28 дни
hash: d107adc2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката.
Бившия ми беше на 51. Звучи много, но изглеждаше на 38, поддържан, интелигентен и много възпитан мъж. И аз си мисля, че трябва да сваля възрастовата граница, но начинът ми на живот ме е превърнала в прекалено узряла за възрастта си, и тези на моята възраст не ме привличат. Смъкнах де, сега този е на 40. Само 10 години разлика.
Към № 9. Той е активен спортист, но и това не го оправдава. И аз съм се занимавала активно със спорт и знам, че е трудно да съчетаваш любов и кариера, но това не е мисия невъзможна. Има си начини.

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: d107adc2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От авторката.
Вчера след като приключих работа и се запътих към нас да се оправям за срещата ми с него, реших, че тази вечер ще е последна. Ще му обясня как се чувствам и ще му обясня, че слагам край на всичко, че това ще е най-добре за нас. И какво мислите, че стана. Само като го видях се разтопих като сладолед под слънце. Не можах и дума да намекна за евентуален край.
Любов ли е, магия ли е, вече незнам. Всички ми казват, че този човек ще ми вземе здравето. Вече обмислям вариант да посетя психолог.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker