Жени - защо го правите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени - защо го правите?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3778 пъти
Вече ми е до гуша от тая тема. Вие само си играете с мъжете. Или поне с мен всяка една си ме върти на малкия пръст и вече не знам какво да права и няма към кой да се обърна, освен тук.

Запознах се с момиче преди 2 дена. Поговорихме си 10-15 мин, разбрах че няма гадже, еди кво си еди що си мн приятна, хубав разговор.. и аз я поканих да излезнем. И тя ми каза че утре (днес) не можела и ми предложи за сряда-четвъртък. ТЯ предложи тези дни не аз. Аз и казах само, че не мога в сряда, а в четвъртък след 2 ще успея. Тя каза супер, даде ми телефона и скайпа си доброволно.. И така. Писах и на другия ден, за да се уговорим само за час и място. И тва беше. Не ми отговори, а си смени статуса.
Звъннах й и ми затвори и сега пак е Онлайн и пак не ми пише.
И ви питам за какво? Къв е смисъла да мотаете така. Не знам какво удоволствие изпитвате от това да правите такива неща. Не заслужавам ли причина поне защо не иска даже да говори с мен. Случвало ми се е доста пъти това, за да знам, че никой не ми говори зад гърба :). Нещо друго е, но какво е??? Защо го правят????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 29 дни
hash: 521d7bc686
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От това, което пишеш разбирам, че си млад и нямаш много опит с жените. Виж какво-след като една те отреже -ще търсиш друга. Не падай толкова ниско да бягаш подире и. И още не си опитен с жените мой човек-трябва да имаш чар, да си им интересен, да се съгласяваш с тях и да говориш много. Ама направо да ги омотаеш с приказки. Или хората казват ако в едно нещо си много добър-имаш имидж пред обществото, ако в много неща си просто добър -по-скоро нямаш никакъв успех в обществото. Така, че усъвършенствай най-силните си качества. Просто в нещо трябва да си перфектен. И каква е гаранцията, че след като е обещала на теб-това момиче не се е срещнала с някой друг когото повече е харесала. Така, че затова просто не си и интересен и не иска да се вижда с теб.

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 859174bc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз лично имам приятелки, които по този начин си вдигат самочувствието, в смисъл кефят се, когато дадено момче ги търси, макар всъщност да не си падат по него. Други пък не искат да бъдат груби, гледат да не отрязват по някакъв неприятен начин... Не знам, различни хора, различни причини. Аз лично никога не увъртам. Като видя, че някой си пада по мен, веднага му казвам моите чувства (или липсата на такива). Мисля, че най-малкото това дължа на човек, който очевидно е намерил нещо в мен. Колкото до тебе, не го мисли толкова това. Понякога нещата се случват от само себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 06f93fb490
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Прави се на интересна. Не знам какво очаква....аз съм жена но не съм правила такива номера на хора, които харесвам....а щом ти е дала скайпа си доброволно според мен поне от това,което разбрах, поне си и станал симпатичен. Нямам представа защо е постъпила така, само тя си знае. И мен не ме кефят такива мацки, но мъжете все с такива се забивате.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 29 дни
hash: 88df16560b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само една идея ти давам да поразмислиш по нея ако искаш... Нали се сещаш, че ВСЕКИ човек (мъж или жена) си има живот, задължения, отговорности... и НЕ ВИНАГИ ама ТОЧНО когато на нас ни се иска могат да ни обърнат внимание! Няма особен смисъл да правиш изводи от един път! Ако това обаче се случва системна- явно нищо няма да стане!

А ЗАЩО точно биха го правили някои жени/момичета системно- не знам точно, аз НЕ ГО ПРАВЯ (жена съм)! Ако толкова искаш причина, сигурно има много, но за една се сещам- искат да максимилизират ШАНСА за връзка и "жонглират" с повече от един, белким с един стане... Например.

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 4c6523021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен ти е дала номера и скайпа си просто защото е искала да изглежда мила пред теб, а не като някаква грубиянка, която се прави на недостъпна. Дала ти е номера си - окей, но това не значи, че непременно иска да се видите.

 
  ...


...
преди: 12 години, 29 дни
hash: f6956bcf7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Просто след тебе си е чукнала среща с друг - още по-як пичага! И сега какво - да вземе да ти обяснява ли? Бас държа пък, че ще излезе с трети...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 29 дни
hash: aade19d71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако те зареже ще търсиш друга и тя да те зареже. :(
"Вие само си играете с мъжете"

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: df491cc578
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Лично на мен се случва подобно на това поведение, когато не разберат от дума, направо изречена-не ми допадаш, не бих излизала с теб... Какво още искат да им кажа, не знам? Но въпросните мацки, които описваш, явно нямат смелост да си кажат направо и за това прибягват до подобни жалки според мен методи. Много е раняващо, зная. Още по-зле е, когато са ти давали сигнали, че те харесват... Но ще ти мине, не задълбавай:))Покани следващата:))Интересувай се от нея като личност, ама наистина, а не само за задника й да мислиш:)))
Катя

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 0c1610aa86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пич, златното правило за точно такъв тип кифли е да НЕ ги търсиш толкова бързо. В твоята ситуация не е трябвало въобще да се опитваш да се свържеш с нея чак до Събота следобед. Хубаво сте поговорили, взел си и координатите, следващия път ти се направи на расеен и не и се обаждай както сте се уговорили. Изчакай минимум 3 дни след деня на уговорената среще да видиш как тя ще почне да се чуди защо не я търсиш. Знам че звучи тъпо, но на такива жени това работи. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 29 дни
hash: 9a0d0c21e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Или си има друг или се е уплашила....

 
  ...

...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 97ee028364
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Хей... защо така лично го приемаш? :D Опитал си, нищо не е получило, е кой е виновен? Никой :) Особено ти, след като си бил открит и смел да и предложиш ;) Сега сигурно ти ужасно неприятно че момичето те е разиграло и те е направило на глупак! Виж, .. няма нищо за съжаление, щеше да е за съжаление, ако нищо не бе направил. Всичко е зависело от нея, и тя е избрала да не излезе с теб. Очевидно е, че с нещо си и направил лошо впечатление! Удивително е, как момичетата, ( жените като по-големи не ги слагам тук, защото те са по-опитни и не се влиаят изцяло от първото впечатление :) вземат в предвид само първото впечатление за теб, и на базата на това съдят за цялата ти личност! ... Да кофти, но какво да се каже, момичетата едва ли го правят с някакви гадни намерения, целта им е всичко на всичко да се защитят от неприятните според тях си хора! Е разбира се, може да не са ги опознали, но щом им се струват като неприятни, и като такива ги имат! ... Ха, по това отношение, изглежда че за момичетата външността и подхода на момчето изограва най-голямо значение за тях! Не са всички такива, има и момиче, желаещи да опознаят характера и душевността на момчето, но са малко! ... Повече са на принципа, "ако изглежда добре, сигурно и душата ми е добра" :)) Колко наивен принцип! ... Но в по-малките възрасти, като момичета, нямат много опит, и това им е вид защита. Питаш само това ли са причините, не, ... днешните хора се влиаят силно от мнението на тяхните познати и приятели. И ако някой и е казал нещо неприятно за теб, това също би я накарало на место да провери дали е така, просто да те отбъсне и игнорира.

А сега де, ... какво я е превърнало в типичната "ледена кралица" :)) Че сигурно си се държал с нея, сякаш срещата с нея, за теб е най-важното нещо! Това кара момичетата, често да се възгордяват. Но пък и никое момиче, не би откликнало на момче, което изпитва силна нужда да се видят, и е страшно неотстъпчив, ще си помислят, "- ооо, ... този е съмнителен тип може би иска секс" Какво други да си помисли момиче, щом момче я търси, а тя не знае много за това момче :D A че си в нужда, се личи от което си написал, познаваш я от два дни, а искаш среща с нея! Не става така, за да се видите, на нея и трябва да те познава повече, за да се чувства по-спокойно, и да не си мисли, "- боже какъв ли извратеняк и ненормалник ще е тоя"! :)) Ако не си забелязъл, хората са все по-изолирани и страхливи, вече не е така лесно да излезеш да заговориш друг и да стане нормално познанство, сега се иска да представиш от себе си, за колко се може по-кратко защо си заслужава тя, да те познава. Едва ли не се предлагаш като някаква стока :D Ама такъв е сегашния живот! ... Интересното, айде, твойте не е било правилно, защото с прибързаната си идея да се видиш с нея, без да си казал повече за себе си, си я уплашил! ... Но.. интересното е друго, че момичетата, говорят едно, но ако видят момиче което изглежда готино, държи се наперено, пренебрегват за секунда всичките си правила, и без дори да го познават, да са го познали, или да занят каквъ човек е, решават да му се "хвърлят на врата" :D Зловещо странно! И наивно! ... А после се изписват няколко теми, как той ги наранил. Еми момичета, след като с едни процедирате както с автора, правете го с всички така, не тръгвайте с някой без да сте го опознали поне малко! Защо тоя готиния, ще има повече привилегии :)) Донякъде си е вид дискриминация на външността! ... Но какво има да се чудим, те повечето момичета си мечтаят да имат до себе си, не момичето което ще ги обича, а най-готиното и харесваното момче. зя някой хора цялата работа в популярността, правят нещо, без да мислят за последиците.

А колкото до теб авторе, .. пробвай си шанса, с момичета с който ще имаш обща приказка! :) И не бързай с айде да се видим, преди да си и предоставил начин да разбере какъв човек си! ...


Други темички, може да са ти полезни :)

За запознанствата и гордостта
http://spodeli.net/4/story-25231.html

Директен ли? Май не харесвате така!
http://spodeli.net/4/story-24818.html

Запознанство на улицата
http://spodeli.net/story.php? ID=24437

Сайт за запознанства vs. Навън
http://spodeli.net/4/story-24591.html

Трябва ли да се вярва на момчета?
http://spodeli.net/story.php? ID=24455

Какво впечатлява мъжете?
http://spodeli.net/story.php? ID=23954

Малоумна игра?
http://spodeli.net/story.php? ID=24268

Поредната тема против женските номера
http://spodeli.net/4/story-24174.html

Мъжете - ужасни същества!
http://spodeli.net/story.php? ID=24057

Ще ви кажа какво искат жените от един мъж
http://spodeli.net/4/story-22069.html


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 439e9e6df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, на мен не един-два ми се лепват такива нетърпеливи... Даже единия ме пипаше, за бога, без мое позволение. Не е нормално да те сграбчват на публично място!!! Но такива не разбират не вербалната комуникация!!! За да не съм груба се измъкнах като някоя риба от ръцете му и не го наругах от любезност, макар че някои си го просят.
Имаше едно друго момче, което още на 2 мин ми поиска телефон, да сме излизали на кафе взе да ме разпитва имам ли гадже, къде уча, на колко години съм все едно съм на разпит във ФБР. Такива неща ме плашат, по дяволите, може да бъдете малко по-търпеливи и не толкова настоятелни. Животът е пред нас!

Ягода

 
  ... горе^
преди: 12 години, 28 дни
hash: 122db5f4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз съм го правила тоя номер. Да ти кажа жените често променят решението си(поне при мен е така в тези случаи). Ето например един мъж ме беше заговорил и мъ дадох номера си, за да се уговорим да излезем. Но на следващия ден си казвам, , оф.. не трябваше да му давам номера си". Не знам защо така. Но вече не го правя, защото се усещам. Може би така е и при другите жени. А някои го правят просто за да повдигнат самочувствието си.

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: cc9ef1f2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Някой е излъгал българките, че са красиви (не е вярно) и те така си вдигат акциите.

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 7fbfbfe2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ами като не знаете как да свалите една жена, така се получава... за съжаление пък тези мъже, които знаят как, се оказват най- големите боклуци. Такъв е животът!

Doriana

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 0f7119ab10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Колко си млад и наивен, :( чак те съжалявам, като дете бях като теб :(... Няколко съвета:играй си с тях, за да не си играят с теб. Мачкай ги (умерено), за да ти ходят по свирката, иначе ти ще им ходиш... Бъди потаен, по този начин ще им държиш интереса по дълго, прави си кефа и изчезвай, имаш време докато олегнеш, на тия години това се прави, не можеш да се обързваш сериозно толкова млад, е освен ако не искаш, като станеш на 35 да си разбиеш семеистовото, както правят повечето родители на тези, след 86 набор ;).... Запомни най-важното "живота е игра:или гониш, или те гонят"Това е като котка и мишка. Жените колкото и да се правят и да ти прикават разни небивалици от сорта "Искам мъж на бял кон ", няма такова нещо... Никоя не обича да търпи "идеалните" защото знаят какво ще стане в всеки един момент, всичките глупости който ще ти изприказват повечето е, за да чуеш това което искаш... Ти спомена за "мотане" виж, тя те разигрва да ти държи интереса, ами прави ги същото, в тоя живот ти остава онова което си си ложил в устата, и на к. ра...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker