Днес разбрах, че се е сгодил! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Днес разбрах, че се е сгодил!
преди: 12 години, 24 дни, прочетена 2145 пъти
Здравейте! Казвам се З., на 22 години съм. Бих искала да Ви споделя моята история...


Всичко започна през 2007г. Бях на лагер на морето... в дискотеката се запознах с него. Започнахме да се виждаме, да се опознаваме... хлатнах до уши по него. Никога не се бях влюбвала така... неможех да живея без него... той беше всичко за мен... аз за него също... Аз бях едва на 16 а той на 20... много се карахме, много се ревнувахме, но умирахме един за друг. И така цели 3 години... дойде денят, в който се разделихме. Сбихме се пред родителите му и това беше краят! От раздялата ни минаха вече повече от 2г. От една година насам Имам до себе си мъж... възпитам, много умен, работлив.. влюбена съм в него... но незнам той доколко е влюбен в мен... никога не ми е казвал, че ме обича... не използва мили думи за мен.. но без значение... няма да обсъждам него!

Днес разбрах, че бившия ми приятел се е сгодил.. момчето без което неможех да дишам... този за който си мисля всеки божи ден...

Толкова мн ме заболя... така ме сви сърцето... исках да извикам.. исках да потъна някаде.. не бях на себе си и все още не съм!! Не искам да е вярно!! Той е моя мъж... знам че още има чувства към.. но и двамата сме толкова горделиви!!! Защо е накарал негов приятел да ми съобщи за годежа му? Боже Господи като си помисля колко много сме се дразнили и сме си правили напук след като се разделихме.. няма да се учудя и този годеж да го е направил напук...
Чувставам се ужасно... неискам да се жени... искам да го забравя напълно... и да продължа с това момче... но немога... бившия ми все се появява отнякъде... все ми е в главата... Немога да си представя да се ожени за друга жена.. аз трябваше да съм на нейното място... аз трябваше да съм до него... аз съм тази която го обича от цялото си сърце и душа... аз съм тази, която му прощава всичко.. причинил ми е толкова мн болка.. правил е отвратилни неща(например:той ми запали колата)... офф... каквото и да ми направи... да ме убие дори.. все ще го обичам. Много са ми силни чувствата.. искам всичко да забравя!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 23 дни
hash: cf95cc4efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Позната история. Имах много бурна любов преди години, много ревност, много сълзи, обиди, побоища и т.н. Разделихме се и аз заминах за друг град. Два месеца по-късно се сгоди. Сега, шест години по-късно, има две дечица и е щастлив със съпругата си. Аз също се омъжих и съм доволна от живота си.

Извод: раздялата боли, но живота продължава. Приеми, че всичко между вас е свършило. Две години са достатъчно дълъг период, за да започне човек на чисто- нова връзка, нова любов, нови емоции. Не прави нищо, с което да заплашиш щастието на бившия си- приеми, че е щастлив с избора си и се радвай за него.
Насочи любовта си към човека до теб и спри да гледаш миналото- то няма да се върне.

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 4123720e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Звучи първо като от някоя детска градина, а после като от отделение за психичноболни. Ти нормала ли си? Че тоя е опасен - как ще ти запали колата?! Явно си мазохискта - обичаш мъж, който ти е причинявал много пъти болка, сгадил се е и иска да те ядоса за поредан път.

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 1d45d0531e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако го обичаше така, както твърдиш, щеше да приемеш факта, че се е сгодил и е с друго момиче! Твоето не е любов, а някакво болестно състояние, породено от факта, че са предпочели друга пред теб. Честно, мразя момичета и жени, които си мислят, че са единствени и незаменими за даден мъж и всичко, което се случва в живота му, след като те вече не са част от него, е за отмъщение или, защото не могат да ги забравят! Е, имам новина - не е така. Приеми, че човекът може и да е щастлив с новото момиче, предложението за брак си е сериозна крачка и трябва да си пълен тъпак, за да го правиш с идеята да натриеш носа на еди кой си. Твоето си е чист яд, мила. Яд те е, че някоя друга е на ''твоето място''. Ама много сте ми интересни - няма твое, мое..никой не притежава никого. Разделили сте се и точка. Имай някакво достойнство. Освен това ако беше толкова лудо влюбена, щеше да преглътнеш гордостта си, в любовта за нея място няма. Това е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 23 дни
hash: e336f9624c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти си егоистка!


Малката

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 6f640c7f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, мила!
Съчувствам ти, но според мен е време да продължиш на пред. Миналото е минало и не може да се върне. Аз имах до себе си четири години мъж, който ми нанасяше такъв психически тормоз и ми беше трудно да го напусна. След като събрах сили, сега съм изключително щастлива. Времето ми помогна много. От две години съм с човека, за който цял живот съм мечтала, и макар да не обича да показва чувствата си, той винаги е плътно до мен и не ме предава. За мое съжаление обаче бившия ми непрестанно се меси в живота ми, търсейки ми номера, изпращайки ми вестители или просто появявайки се най-неочаквано покрай мен - аз си го обяснявам, че той си въобразява, че връзката ми със сегашния приятел е на пук на него. Погледни сега от другата страна - щом не съм с него, следователно, не го искам в живота си. Приеми го, че може би е щастлив и е време и ти да потърсиш своето щастие. И аз като теб си мислех, че макар да ме тормози, ме обича, но след време узнах, че в любовта няма място за злоба, завист, игри на пук на другия, арогантност и болка. Това е! Надявам се да си разбрала, че може би не го прави за да те дразни, а просто е щастлив. Едва ли някой ще реши да се жени, за да натърка носа на бившия - нелогично е това за такава сериозна крачка. Успех и поздрави!
В.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker