Защо в 80% от случайте само мотаете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо в 80% от случайте само мотаете?
преди: 12 години, 4 дни, прочетена 3166 пъти
Здравейте. Сега ще ви обясна какво имам предвид. Да кажем че момче се запознае с момиче и тя си даде номера (като го дава с целта той да и се обади). Минават 1-2-3 колкото и да е дни и момчето звъни. И се почва "ей здравей аз съм еди кой си запознахме се там под дървото.. дъра бъра.. "говорят си 1-2 мин и естествено момчето ще я покани да излезнат. И така се започваа. Тя ще каже така "ами може, сега съм малко заета, но в четвъртък съм свободна айде да се чуем тогава? " Ти нямаш избор освен да се съгласиш.

Ок никакъв проблем. Да речем, че сте говорили в събота и тя предлага в четвъртък. Това означава че не можеш да й се обадиш 4 дни, защото би било тъпо, казали сте си в четвъртък и ти да зеъннеш във вторинк например, би бил неудобен разговор някак... Окай звъниш да речем сряда, за да се уговорите вече. Тя вдига, ти пак не я каниш вееднага ми искаш да си поговорите малко. Минават 1-2 мин пак и ти подмяташ да за срещата утре. И тя ще каже "Охх ма току що ми изникна нещо спешно, айде да отложим за другиден. " Пак нямаш избор освен да се съгласиш обаче преди да затвориш й казваш тя на теб да звънне като е свободна. Тя естествено ще ти каже "ок няма проблем" и си затваряте.

Така въпросният другиден идва и си отминава, минава и следващия и по-следващия ден... обаждане от нея няма, разбира се :). Кво ти остава? ми да се обадиш пак да видиш какво става. Звъниш й, ама телефона й е изключен. След 4-5 часа пак пробваш тоя път ти вдига, ти я питаш как е какво прави и подмяташ просто че уж е щяла да ти звънне ама не да й се караш, но просто го казваш. И тя ще каже тогава "ох да аз забравих извинявай... " Ок но проблем.. докато си я хванал на телефона обаче ти пак ще я поканиш, защото ебати ИСКАШ да излезнеш с това момиче то е ясно. Най-накрая се уговаряте за ден, та даже и час, да речем след 3 дни. И ден преди срещата ти ще звъннеш за да се увериш че среща все пак ще има. И тя ще каже "мммного искам ама утре ще ходя на баща ми на рожден ден и няма да успея. " ОКЕЙ.... ЗАПОЧВА ДА СТАВА ТЪПО.
Тоя път и даваш малко свободно място да речем седмица, звънкаш й, тя ти затваря. Втори път, пак ти затваря. И вече знаеш, че никога няма да можеш да излезнеш с това момиче.
Момчета на вас това случвало ли ви се е?
Момичета, кой според вас бърка тук? той или тя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 дни
hash: f37ba64d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти бъркаш пич и се излагаш. Не усещаш ли, че тя не те харесва и елегантно ти го казва, но ти не се усещаш? Тя ако има желание спрямо теб не само ще зареже всичките си реални ангажименти, но и света ще обърне, само и само за да излезе с теб. Или обратното както в твоя случай. Знай си цената и проумей ситуацията на момента, след три отказа просто и бий шута в задника и я забрави завинаги. Както виждаш тя брани по някакъв разбираем само за себе си начин достойнството си да не излезе с такъв като теб-знай и си го защитавай и ти.
Насила хубост не става. Съгласно теорията на вероятрностите след отказа и имаш една възможност в повече.

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: dd5e81c1b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами номер 1 го е казал каквото трябва.

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 024ff0666f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер едно го е написан много добре!
От мен ще добавя да се обаждаш с определена оферта и по възможност нещо ексклузивно " имам два билета за зоологическата, ще постригват слона ".
Опитай се да заговаряш повече момичета, теоритично от 10-20 поне една ще излезе с теб.
Пусни в google - pickup-project Бг сайтче и чети.
Успех!
Оран Гутанович

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 ден
hash: b176a2da0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм от този тип жени.. където все не им стига времето и отлагам и отлагам срещи и накрая ми е мъчно за човека който обичам, но моя съвет е да изчакаш момичето, не бързай защото тя сигурно наистина не се чувства готова за излизане и т. н, просто я изчакай... също говори с разбиране за проблема с нея, да се разберете, опитай се да разбереш какво й е, причината, ако има проблем, също... помогни й...

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: 867abfa6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Отдавна това, че момиче си е дало телефона не означава, че иска нещо от теб. Жените почти винаги си дават телефоните, за да избегнат неловки ситуации, пиянски сцени и тем подобни. Коментар 1 го е казал - ако тя иска да се види с теб ще го направи и ще ти се обади. Ти можеш да я търсиш 2 пъти, за да докажеш, че си сериозен - след това вече се натрапваш. Много мъже си правят извода, че щом са се добрали до телефона могат да отиват за кашон презервативи... това е грешка.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 ден
hash: 961bbd7cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Към 1: не, пича не бърка, ни най-малко. Нещата с повечето жени са така. При мен съм забелязал, че нещата потръгват, когато в началото на свалката се държа на дистанция, а когато почна да търся жената прекалено често тя го забелязва и започва с номерата. Се ла ви... :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 17 часа
hash: 67ed989d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да попитам, аз питах една по facebook 3 пъти за среща. Тя се нещо си измисля... Изнервих се и я оставих да я попитам ли пак? А като я попитах дали иска да излезне със мен каза да..

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2079f604fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Той" е много досаден сякаш хаха :) прбваш 1пат като не стане чакаш следващия ход от нея, ако не го направи търсиш друг обект за секс или за каквото и да е ;)))

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fc371cbac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Повярвай ми не иска да излезете и много деликатно се опитва да ти го покаже... което не бива да упрекваш а даже да оцениш. Мене постоянно ме заговарят някакви момчета, карат ме да им дам номера си, да излезем... хаха ;д никога не бих хванала да се държа мило направо си ги режа, няма кфо да си въобразяват. Имаше един досадник в трамвая, даже беше почнал да ме следи кога се качвам и постоянно идваше и ми говореше прехласнати глупости, демонстративно го отблъсквах и продължаваше... очевидно някой мъжки индивиди са с по малко сиво вещество и не разбират когато някой иска да бъде оставен на мира.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker