Влюбен съм в нея - История с неочаквано развитие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм в нея - История с неочаквано развитие
преди: 12 години, 14 часа, прочетена 3216 пъти
Здравейте на всички, аз съм Косьо. Преди доста време пуснах няколко поста-"Влюбен съм в нея". За който не знае, имах страстна връзка с учителката си. Правехме всичко възможно да си откраднем дори и 30 мин., които минаваха като 30 сек. Искахме да сме заедно дори да си разменим по една целувка да се докоснем, да усетим аромата на кожите си да се допрем един до друг. Тя умираше да си играя с косата и, дори и това и беше достатъчно, но... Ето го и това проклето "Но". Тя намери свободно време и пожела да се видим. Пожелах тя да дойде в къщи, за да не се набиваме на очи, а и дори да живея в голям град, по някога имам чувство, че живея в малко селце и все някой ще ни види. Тя се съгласи и каза, че е много важно. След около 20-30 минути тя дойде. Докоснах я и се опитах да я целуна, но тя не ми разреши и каза, че всичко между нас е вече приключило. Плаках като малко дете, усещах как сълзите текат от очите ми като град. Нямах сили дори да я попитам защо.

Тя ми каза, че никога не ме е обичала, а просто ме е използвала като "Водка с утеха" Винаги когато е спала с мен е било за разтоварване никога не го е правила от любов. Казах и само, че не и вярвам и по никакъв начин не може да ме убеди в обратното. Тя продължаваше да ме гледа и да ми говори по този начин. От някъде набрах смелост и и казах, че тези сълзи, които е видяла са фалшиви, и че може тя да ме е използвала за утеха, а аз съм я използвал за развлечение и съм се хванал на бас с приятел, че мога да я забия и съм му разказвал как сме били заедно, как сме го правили и абсолютно всичко около нас. Този път неиите очи се насълзиха, не можеше да повярва, че съм толкова жесток към нея. Вътрешно ми идваше да се разплача отново с нея, но сметнах за добро да си трая, за да мога да продължа с унижението, въпреки че изобщо не исках да е така. Аз продължавах да хвърлам в раната и сол, а тя продължи да плаче.

Доближи се до мен и ми удари шамар, каза ми, че съм най-коравосърдечното животно, което някога е виждала и я отвръщавам. Удари ме отново, този път аз и отвърнах на шамара, но веднага след това я целунах и я притиснах до себе си, тя се опита да ми каже нещо, но аз я спрях и отново я целунах, тя отвръщаше на всяка моя целувка. Погледнах я в очите и я накарах да ми каже същите работи, които ме накараха да се разплача, тя ме погледна и ми каза-"Обичам те! Ти и дъщеря ми сте най-важните хора, а сега ти ми кажи, наистина ли си ме използвал за развлечение? "

Отговорих и, че от нея по важна няма, няма и да има, казах и, че аз не я обичам, а аз я обожавам. Каза ми, че я е страх да не съм и аз като мъжа и, защото в началото на връзката им и той е бил като мен и се притеснява да не вървя и аз по стъпките му. Каза ми, че на този етап най-добре е да се виждаме по-рядко, да мислим по-малко един за друг и да се наслаждаваме тайно на нашата голяма любов. Каза ми, че нещата със съпруга и изобщо не вървят, спали вече в отделни спални, но дори и да се разведат, тя нямало да бъде с мен докато не и докажа, че мога да бъда отговорен и сигурен в чувствата си.

Тогава наистин се замислих над тези неща и разбрах, че все още съм дете и не съм способен да гледам нея и детето и, но си дадох сметка, че не винаги ще е така и ще се старая да заочна да мисля като истински мъж, ще започна да работя, да изкарвам пари за тях и ще живеем живота си. Хванах се сериозно на работа в една фирма за разнос по домовете, харесаха ме, за сега ми имат доверие, родителите ми продължават да помагат, но тези пари аз ги пестя и се ограничавам, за да мога един ден да предприема нещо по-сериозно и да имам пари да ги издържам. Тя ме мотивира да стъпя здраво на краката си, и въпреки, че съм на 20 да поема живота си в свои ръце.

Тя наблюдава промяната ми, вижда, че не съм същия "развей прах" какъвто бях, може би повярва в мен и реши да се отпусне. Проблемът този път бяха родителите ми, баща ми каза, че не е нормално дете да гледа дете, а майка ми беше полудяла, изпадна в истерия и ми каза, че съм луд и ми трябва доктор, дадох им ясно да разберат, че това е мое решение и ако смятат да ме спират и да ми пречат могат да забравят, че имат син. Известно време не си говорих с тях, но накрая татко омекна и ми се обади, каза че е говорил с мама и тя се опитвала да приеме ситуацията, само ме предупреди, че ако стане така да си блъскам главата след време да си спомня за съветите му. Тя каза на мъжа си, че има друг, и че не смята да продължава да живее с него, той полудял, търси ме под дърво и камък, казал и, че ще ме намери и ще ме убие. В момента тя живее при майка си и баща си с детето. Предприела е мерки за развод, казала му е дори, че му подарява жилището си, само и само да ни остави на мира. Аз се запознах лично с дъщеря и, тя се държи страхотно с мен, както и аз с нея. Родителите и не ме харесват, а и не очаквам нищо от тях. След като се разведе ми каза, че има шанс да дойде да живее при мен. Моля се всичко да мине добре и най-накрая да бъдем щастливи и да не се крием като престъпници.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 часа
hash: 020528a063
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Господи, Косьо, знаех си, че ще има продължение!!! И ще пишеш пак... И толкова се радвам, че така са се развили нещата! Нямам думи да ти кажа колко всъщност се радвам!!! Невероятно е, че сте успели да се преборите за любовта си... И ние с моето момче сме много щастливи и все още заедно, но само мога да мечтая за развръзка като вашата... Пожелавам ти много скоро да заживеете заедно и да продължите да бъдете все така щастливи и влюбени! И... дръж ни в течение, знаеш, че тук в сайта има някой с подобна на твоята съдба :)
Много бих искала да се свържа с теб по някакъв начин, но...май тук няма как...
Аз писах и в предишните ти истории, спомни ли си коя съм...Аз съм..
Love.net

 
  ...
преди: 12 години, 7 часа
hash: 1c395c7336
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Помня да, естествено, че помня... Жалко, че няма как да се намерим :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3026fb6c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Знаеш ли, че това е прекалено хубаво за да е истина... Развоят на нещата... Още си много млад... Влюбил си се, но даваш ли си сметка за утрешния ден-как ще се грижиш за семейство, живота не е само секс... Тайните неща са сладки, примамливи, но когато станат явни-нещата не стоят така. Ами ако на теб ти писне? Имаш ли право да и объркваш живота? Тя има дъщеря-ти трябва да се грижиш за нея също... На думи е лесно, повярвай! Знам, че сега кой каквото и да ти говори, ти го приемаш като нападки, но след време ще видиш, че не е съвсем така. Първо-къде ще живеете? Второ-кой ще плаща сметките? Скандалите за пари убиват и най-великата любов! Въпросите са много, а ти си едва на 20! Ами ако след време тази по-зряла жена предпочете друг-а ти си жертвал отношенията с родителите си заради нея? Все пак ти желая успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: eefc0c8c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едно време обществото е прогонвало такива хора като вас и са се скитали като чужди докато се установят. Това, което сте направили и двамата е грешка, противоествествено, антисоциално и неморално и след време наистина ще се сетиш за думите на баща ти.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: eefc0c8c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И ето какво става в някои държави, където има закони "Математичка на съд за сексуален терор върху малолетен ученик"

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1c395c7336
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Знам, че и развалих семейството, но пък в край на сметка това семейство ли е? Тя се прибира със страх дали ще изяде нова доза бой или най-малкото ще бъде унижена нещо... за мен това не е семейство. Да... Мислил съм си го, че няма да има пари за всичко и няма да харча като луд, но и тя работи и аз работя.. За мен това е достатъчно, а за живеене, ще живеем в апартамента, който ми завеа дядо ми. 549

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1c395c7336
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Косьо: Към номер 4 и 5- Изобщо не ма интересува, че е грешка, противоествествено, антисоциално и неморално, аз я обичам, тя ме обича изкарваме си чудесно. Ние не плащаме данък обществено мнение, нито се съобразяваме с тъпите ви житеиски нрави. Чувстваме се щастливи и това е най-важно, а коментара за съда, че тя не ме е тероризирала сексуално, аз бях първопричината тя да спи с мен и да възродя у нея някакви чувства. Аз я накарах отново да се почувства жена, така че не ми се правете на много компетентни и морални защото тихата вода е най-дълбока. Лесно е да се съди човек, но малко могат да разберат, че това е истинска любов с много страст, много чувства и пламък!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7238113181
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   До номер 4 и 5 : Не знам, дали сте наясно, че момчето е пълнолетно и понеже историята е от преди няколко месеца, вероятно вече е и завършил училище и неговата любима вече не му е учителка! Така че примерът на номер 5 с учителката е не на място... Колкото до номер 4 - отдавна не живеем в едното време госпожо/господине...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7238113181
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Последният коментар към номер 4 и 5 беше от мен... Love. net

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker