Моята голяма, заплетена тайна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моята голяма, заплетена тайна
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2868 пъти
Здравейте!
Пише ви момиче на 16 почти 17г. с един много голям проблем за неговите недостатъчни години. Преди 2г. когато бях на 14 се запознах с едно момче, в което се влюбих до уши много бързо. Бяхме всеки ден заедно, смеехме се, ходехме навсякъде, всяка сутрин, когато ставах намирах една роза в пощата си с малко писмо, в което пиеше, че много държи на мен и че никога няма да ме пусне, каквото и да стане. Запознах го с родителите си, вечеряхме заедно няколко пъти, той ме запозна с неговите, изобщо всичко вървеше по мед и масло. Допуснах го до себе си, защото преди него бях разочарована от друго момче, което се оказа, че е от ромски произход и се наложи да се разделим. След като му разказах историята си, той ми каза, че той не ме е заслужавал, защото е криел от мен и няма смисъл да страдам за него повече. Доверих му се. Няколкото месеца по-късно му дадох титлата "първи", а той ми даде титлата "единствена" (както се казва) и след тази вечер животът ми навлезе в една буря. Когато се прибрах, майка ми седна да разговаря с мен и ми каза, че това момче също бил от ромски произход(само майка му)..

Въпреки това аз не исках да прекратявам с него, защото вече прекалено много започнах да го обичам. Казах й, че ще прекратя всичко с него, но уви след всеки опит бях все по-наранена и депресирана.. Липсваше ми, обичах го и не можех да продължа без него. Същата година го попитах дали някога ми е изневерявал и той каза "да". Бях съкрушена, разказа ми всичко, било е само една обикновена целувка(доколкото знам), но бях съкрушена. Реших окончателно да прекратя всичко. Той ме омоляваше да не го правя и с течение на времето му простих. Дадох му още един шанс. Същата година заминах на море с лагер без него. През цялото време се карахме. От този миг всичко се обърка. Когато си дойдох разбрах, че пак ми е изневерил с една от най-добрите ми приятелки и още две момичета, с които преди е имал връзка. Направи ме на глупачка. Създаваше ми проблеми в училище.

Искаха да ме махат от училище, както и да говорят с родителите ми, но въпреки това се справих някак и не се стигне до учите на родителите ми. Простих му втори път с надеждата, че всичко ще бъде, както в началото, но отново бях в грешка. Въпреки, че знаех за изневерите, не съм си и помисляла да му го върна. Давах непрекъснато шанс на нашата връзка без знанието на родителите ми. Много хора ме намразиха заради него. Спрях да поддържам всръзка с много мои близки приятели и приятелки заради него, както и той. С всеки изминал ден започнах да го ревнувам все повече и повече, както и той мен незнайно по каква причина? ! .. Лъжех майка ми, че ще спя в приятелки само и само да сме повече време заедно, когато родителите ми ги нямаше той идваше в нас, готвех, чистех и си прекарвахме супер. Така се изниза една година. Разделяхме се, събирахме се, когато не бяхме заедно той се занимаваше с други, а аз гледах отстрани и се съсипвах. И така много пъти му прощавах, а той вместо да се държи така, както заслужавам, той се държеше отвратително. Викаше ми за най-малкото, искаше да тичам след него, като преди и на мен започна да ми кипва.

И аз за първи път му изневерих с момче, което все още дава всичко за мен. Започнах да го представям пред родителите си за мое гадже. Те го одобриха, понеже е от моят клас, изглежда добре, но нещо ми липсваше. По едно време бях и с двамата и изобщо не ми беше гадно. Изниза се 1год и на рожденият ден на майка ми аз говорех с "онзи" по телефона и както винаги се карахме, а майка ми ме подслушвала. Когато излязох от банята тя ме попита с един студен поглед с кого съм разговаряла. Казах й.. Казах й, че преди няколко седмици уж сме се чули за пръв път от много време и пак сме започнали да излизаме и пак й обещах да прекратя всичко с него. И пак я излъгах. Възвърнах си доверието й макар и нечестно и бавно. Отново започна да ме пуска да излизам навън и аз отново излизах с него. Обичах го и все още го обичам. И така след дълги караници си спомням, че една караница ме доведе до едно много странно решение. Той ме завлече в един вход и ми посегна няколко пъти. Удари ми главата от стената и да не описвам още. Аз продължавах да го изнервям с думи, не си мълчех.. и така много пъти ден след ден му прощавах, а той пак си позволяваше.. Аз просто нямаше на кого да кажа.. Говорих с родителите му, но те само го предупреждаваха, нищо повече.. След всеки опит да оправя нещата за момент ми се получаваше в следващият момент пак ставаше груб, непоносим и отвратителен. Прекарахме две Нови години заедно и бяхме щастливи. Имаме и много хубави моменти и можер би затова още не ми се иска да го оставям ими е трудно да го направя. Обичам го и все ми се иска да вярвам, че ще се промени някак, не само той, а и аз-той пък ми се оплаква, че съм голяма истеричка станаа, че постоянно викам и се нервирам, че постоянно аз съм искала да съм права и че съм искала той да тича след мен.. не знам дали е така, може и да е прав, но каквото и да правя не мисля, че заслужавам някой да ми посяга. То собственият ми баща никога не ми е посегнал да този. Както и да е.

Той разбра и за моите изневери и ми прости. Казахме си, че всичко ще се промени и ще обърнем нова страница, но пак не стана, докато не стигне до извода, че му е писнало да се крием и че иска да признае всичко на родителите ми. Всеки път, когато се скараме ме заплачва от вида, че ще ме пребие или ще каже на родителите ми. И всеки път аз го омолявам да не им казва, но вече не издържам. Кажете ми, какво да правя.. Не искам да наранявам родителите си по този начин и не искам да пострада никой. А много ми се иска или да се оправят нещата(което е невъзможно) или да ме остави на мира. Когато реша да не го търся и изляза навън с приятели, той ме преследва, пречаква ме и пак ме заплашча и си навлизам проблеми и с нашите, защото закъснявам.. Ако някой знае как да реша проблема нека пише. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1608e58e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, ако той те обичаше истински никога не би ти посегнал. Момче, което посяга на момиче за мен е мерзавец от най-долна класа. Ти заслужаваш някой, който да те обича и уважава, а не да те кара да страдаш. Връзката ти с това момче, ако е такава, каквато я описваш, е донесла прекалено много разочарование. Не страдай повече по него, не си ги причинявай!!! Срещни човека, който ще те обича и цени и бъди щастлива, заслужаваш го!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b44fb366fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 2!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f05d6ba43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Струва ми се че си малко по-малко от годините, които си дала, но нищо. Ако искаш нещата да се оправят седни с майка ти да поговорите, кажи и че си направила огромна грешка, че не знаеш как да постъпиш и я помоли за съвет. Трябва да кажеш на вашите щом се е стигнало до такива заплахи, а ако са реални и той е способен да ти нанесе големи наранявания разучете всичко относно ограничителните заповеди и решете как ще действате. Но трябва да се разделиш с него и трябва отново да започнеш да контактуваш с приятелите си. Намери кой да е защитава и ако му простиш.. Миличка в такъв случай ще излезе ще ти си едно глупаво момиче. Нина

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2d53c8fc18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първия път прощаваш, защото той е сгрешил и очакваш да се промени. Правиш грешка. Вторият път обаче сама избираш да направиш грешка....

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bebc11416a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен е по-добре да прекратиш отношенията си с него щом той се държи така. Само не разбирам защо преценявате момчетата по произхода, макар и преценката да е била добра.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 30f2563b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от авторката: към коментар номер 4: 95ти набор съм и години са ми толкова, колкото пише, да, може би разсъждавам още като 14годишна, но това е друга тема. Не мога да кажа на майка ми, страх ме е.. ще бъде съсипана, а аз адски много я обичам. По принцип се води, че уж всичко си споделяме и сега какво? -оказва се, че страхотната й дъщеря я е лъгала в продължение на 2 години.. Просто не мога да го направя.. Кажете някакви други идеи как мога да се откъсна от това момче, без да се стигат глупости до ушите на родителите ми. Благодаря на онези, които са отделили от времето си, за да прочетат всичко това и които са си казали мнението с цел да ми помогнат :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4f1f12fdf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   №4 е права! Колкото и да не ти се иска да говориш с вашите това е може би най-добрият и единствен начин да се справиш със ситуацията, в която си в момента. Седни и поговори с майка си или баща си пък каквото ще да става... Мисля, че те най-добре ще знаят как трябва да се постъпи. Пък после му мисли как пак ще спечелиш отново доверието им.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ca07bfb03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не е страшно, когато човек сгреши, наистина страшното е, когато човек повтори грешката повече от един път.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8e6580439d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе ти луда ли си бе
какво се зани, аваш с тоя мангал
не съм расист но и не одобрявам това.
Как така ти изневерява и те бие и ти го търпиш-ЛУДА ЛИ СИ?
Я го разкарай, кажи на вашите сама, вместо да му се молиш да не им казва той, обясни им с какво те заплашва и че те бие и им кажи че всичко е измислено от него пук каквото ще да става

извинявай за епитетите но много ме ядоса

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker