Дадох ви благословията си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дадох ви благословията си
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2110 пъти
ТЯ бе най-добрата ми приятелка. Растяхме заедно, познавахме се от цяла вечност, откакто бяхме малки деца. Деляхме си всичко до последният залък и трохите. Беше истинско приятелство силно и неподвластно на времето. Ти беше семейството, което не съм имала никога!

ТОЙ бе най-хубавото ми нещо, което се е случвало в живота. Той бе сбъднатите ми мечти, най-ценното в живота. Без въздух и вода можех, без него не. Исках с теб да живея и с теб да умра. Имахме планове, мечти. Искаше някой ден да бъда майка на децата ти. Искаше да ме убиеш, за да не бъда ничия друга. Ти ми беше първият, ще бъдеш и последният! Не искам никога никой друг, няма и да поискам. Не искам нищо. Без теб нямам нищо, а аз съм никоя.

ТЕ се срещаха заедно зад гърба ми. ТЕ ме лъгаха месеци наред.

АЗ им вярвах. АЗ ги обичах. За ТЯХ бях готова да премина през 9те кръга на АДА и щях да се боря срещу всеки дръзнал да застане срещу им. Най-милите ми същества. Единствени в сърцето ми.

АЗ РАЗБРАХ.
Болката беше убийствена. За миг изгубих всичко. Всичко, за което се борих през тези години. Дадох всичко от себе си. Всички мои чувства бяха във ВАС. ВИЕ бяхте част от мен и АЗ от ВАС.

Държах се и се опитвах да съм силна. Унижението беше нечовешко.

ТОЙ се държа като страхливец. ТЯ ми каза, че са заедно и ме попита как се чувствам.

ТОЙ ми каза, че съм невероятен човек и приятел, защото застанах отново зад гърба им, когато имаха нужда от мен и любовта им и това да бъдат заедно зависеше от само една моя постъпка. Направих го! Направих, каквото искахте от мен.

А сега моля ви, бъдете щастливи, за да знам поне защо няма да съм. Ще страдам и ще боли до гроб. Няма вече за кога времето да лекува раните ми. ВИЕ ми бяхте целият живот.

Дадох ВИ благословията си, бъдете щастливи!

Ж 24г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0b8dc3ebcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не драматизирай излишно, ще срещнеш друг. Не се хвърляй в крайности това носи единствено страдание!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6f14128bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много гадно ;(. За какво изобщо им говориш - за тебе са толкова ценни а те как се подиграват с тебе. Зарежи ги и 2мата, не ти трябва такава приятелка. Вярно е че не вярваш - ще ти е гадно доста време - но времето лекува, ще видиш. Но се отдели от тях - не заслужават и да ги поздравяваш!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9c5b8797a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Повярвай, безсмислено е да се държиш като жертвоготовна и мъдра мамичка... Тези двамата бързо ще се наситят един на друг, защото такава е същността им, но недей изобщо да се опитваш да ги разбираш, нито прощавай - изтрий ги просто. Не ги карай да те съжаляват, защото в крайното съжаление винаги има и отвращение, и неприязън :(( Нямат право да те виждат такава.

Един ден ще разбереш, че близки същества можеш да наречеш своите любими деца и съпруг, а при мисълта за тези двамата само ще ти пробягва ледена тръпка по гърба.
Ще има и период, в който ще ти се гади.

Но най-същественото е да не си вадиш заключение за скапаната същност на хората като цяло. Да, повечето може да са слаби, непостоянни и неособено умни, но мъжът, създаден за теб е от останалите. Той е като теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d1f5a18007
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно, положението не е толкова черно колкото изглежда. Този мъж и тази твоя "приятелка" явно не те заслужават. Съди за хората по делата им, а не по думите. Имал съм доста приятелки, които са ми говорили същите високопарни приказки и после са правили точно обратното. Просто не си преценила хората правилно, но на всички ни се случва. Преди 7-8 години аз също изживях една много тежка любов, въпреки че от самото начало си казвах, че изобщо не бива да се влюбвам. Така или иначе чувствата ми бяха по-силни и накрая се предадох. Въпросното момиче обаче скоро след това забременя и се омъжи, а аз бях напълно смазан. Постоянно мислех за нея, сънувах я, представях че съм с нея и т. н. Отне ми може би около 3 години да я преодолея. Сега съм на 29 и колкото повече се обръщам назад, толкова повече си мисля, че всичко това не е било необходимо. Само на 24 си, живота ти тъкмо е започнал. Искаш, не искаш, ще ти мине, но не е нужно да минават години, като при мен. Сега сигурно не ти се вярва, след време обаче ще видиш колко съм бил прав!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ae0ab5c74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Неприятна ситуация, определено...но мисля, че се самосъжаляваш излишно. Та, аз докато четох историята ти имах чувство, че си на 40-50 години - ''Няма вече за кога времето да лекува раните ми. ВИЕ ми бяхте целият живот.'' не се излагай, едва на 24 си! Не си пропилявай хубавите години в терзания, докато на тези хора не им пука. Приеми го като горчив, но полезен опит. С годините се убедих, че истинското приятелство е по-скоро мираж за мен. Толкова ''приятелки'' са ми забивали нож в гърба, че вече съм претръпнала. Момичета за по кафе или да се помотаем и да си поговорим се намират, но да и се предоверя изцяло, да споделям всичко на някоя и да вярвам сляпо, че и тя е толкова отдадена в приятелството ни както аз - не, мерси. Виж, гадно си е градено с години наред приятелство, да отиде по дяволите, но не съжалявай нито за миг. За т.нар. мъж пък, още по-малко.

Аз имах 6 годишна връзка, която приключи много грозно и бях разбита. Заспивах и се събуждах със сълзи, защото ''никой друг повече няма да мога да допусна до себе си и как отново ще мога да повярвам на някой мъж''. Е, след 2 години срещнах страхотен мъж, с когото съм безумно щастлива и спокойна. Да не говорим, че доста преди това вече бях се отърсила от емоциите и преживяното. Не, не съм забравила, както и ти няма да забравиш. Но ще е страшно жалко за самата теб да живееш в плен на чуждите грешки и предателство. Дала им била благословията си .... че кои са те?! Я го давай по-ведро. Всичко зависи от теб. Излизай, забавлявай се, срещай се с хора и ще видиш много бързо, че света ти грам не се върти само от въпросните предатели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker