Обича го, пък го сватосала с друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича го, пък го сватосала с друга
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2181 пъти
Чак сватосала е силна дума, но...
Здрасти, аз съм момиче на 23 и имам по-малка сестра на 14. Противно на повечето си връстници аз винаги съм се разбирала много добре със сестра си (не знам как става номерът :D). Аз винаги съм си била ученолюбива, тиха и срамежлива, а пък сестра ми, макар че си е хлапе, голяма любовчийка. Проблемът е, че преди три месеца гаджето й (ако изобщо може да се нарече така) скъсал с нея, но поискал да си останат приятели. И тя се съгласила, въпреки че още го харесва. И сега от две седмици бившият й ходи с една от най-добрите приятелки на сестра ми. Лично тя ги е събрала, НЕ ЗНАМ ЗАЩО. Приятелката й отдавна харесвала въпросното момче, но се осмелила да каже на сестра ми преди около месец. Сестра ми се държала много разбиращо и й обещала, че ще й помогне, а като се прибра вкъщи, бесня, вика, плака - като луда беше. Така или иначе, говорила на бившия си за приятелката си - не знам какво се е опитвала да направи, да му покаже, че го е прежалила ли, какво ли... Така или иначе с голяма помощ от нейна страна гълъбчетата се събрали и сега са неразделни - даже и аз често ги виждам навън да се прегръщат и целуват.
Не мога да разбера сестра си, как може да е такава мазохистка. Държи се мило с тях и се хвали, че ги е събрала, а като се прибере вкъщи плаче и ги нарича с някакви отвратителни имена. Имам чувството, че ще се поболее и не знам какво да направя, за да й помогна. Прекалено е малка, за да преживява такива драми, но какво да се прави, днешните тийнеджъри са такива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2b70129b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е чак пък драма да е преживяла :)
И това ще отмине. След време ще си спомня за това с усмивка. А единственото нещо което можеш да направиш ти е да си близо до нея и да и помагаш. :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 72f13ada6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз не знам защо го е направила. Предполагам, че сестра ти е прекалено благородна, а пък и е искала да покаже, че вече го е превъзмогнала. Аз съм на нейната възраст и много пъти съм преживявала любовна мъка, знам как се чувства. Харесвах едно момче 4 години. Беше несподелена любов, даже той се държеше отвратително с мен, накрая спря да ми обръща внимание.. изпадах в нервни кризи, чупех, крещях.. страшно беше. Опитай се да успокоиш сестра ти, бъди до нея, кажи й, че не трябва да се измъчва така, че още е на 14, ще среща много момчета, този няма да е единствения, просто засега мисли така. При мен наистина стана така - аз срещнах друго момче и го харесах. А пък онзи, който харесвах 4 години и всеки ден плачех заради нещо - да си гледа работата! И аз мислех, че никога няма да гоо забравя, но ето че стана.
*Яса

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a5bd883248
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбирам сестра ти и аз бях така (момиче на 14) щях да събирам любовта на живота си с най-добрата си приятелка. Идеята беше тя да разбере, че страдам и да му каже. Той да се върне при мен. Целта на сестра ти е той да осъзнае саможертвата която тя прави и да я заобича наново. Поговори си с нея и - успех! Моля напиши какво ти е казала..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 46c4432a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сестра ти иска да се направи на пич, на широко скроена, но не е. Това, което прави, е лицемерно и фалшиво.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c97808300c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да и аз съм го преживяла. Скъсах с бившия, а после щях да избирам подаръци за Свети Валентин на новата му. Просто за да го задържа поне като приятел. Да е близо до мен, да знам какво прави. Дори и мисълта, че той е добре и е щастлив ме радваше. Болката от това, че прегръща друга още и още ме прорязва право в сърцето, но никога не бих му казала.
Седни и поговори с нея, питай я за причините. Тинейджърите в днешно време какво ли не си мислим. Така или инче вече го е сторила, ако не беше приятелката й, щеше да е някоя друга по-ужасна. Така поне знае, че има добра и свястна заместителка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker