Женен е, но иска мен.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121198)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женен е, но иска мен..
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3788 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21 години. Преди няколко седмици се запознах с едно много хубав мъж. На 24 е... НО е женен. Той много ме харесва, постоянно твърди какво ли не когато е до мен, че не можел без мен, че постоянно мислел за мен.. добре познатите клишета. Отначало не му вярвах изобщо, за мене си беше как да го нарека, мислех си че ме използва за нещо, има някаква цел, например да легне с мен. Впоследствие (и все още) се убеждавам че може би съм сбъркала в преценката си за този човек, защото той буквално излиза да се вижда с мен, имало е и нощи в които сме се прибирали към 3 часа и просто не знам жена му как го търпи да се прибира толкова късно. Когато се събуди постоянно ми пише от фейсбук някакви любовни неща, всеки ден се виждаме, когато не се виждаме ТОЙ постоянно търси начин да се свърже с мен(било то фейсбук, скайп, телефони). Дори когато си вземе ваучер за телефона и буквално парите му свършват докат говори с мен.. А един ден ако не се видим, не знам, много му липсвам (поне така твърди), даже когато ми се обажда започна да заеква :д.. не знам какво да си мисля, аз попринцип така съм се настроила срещу мъжете, че автоматично ми идва отвътре да не им вярвам и не вярвам.. но сега май се променят нещата, защото усещам че започвам да му вярвам, и че яко ще хлътна по него..

Той ми е споделял че се е оженил без любов (няма да обсъждам причините). И не ми е намеквал изобщо за секс, дори така отначало доста си говорихме, доста неща ми сподели (не знам колко от тях са верни), но има нещо в него което ме привлича, а най-лошото е че не знам какво да правя.. Искам го страшно много, но това че е женен просто ме убива.. Убива ме това, че всеки път като се види с мен, и се връща в леглото при жена си.. ЛЯГА ДО НЕЯ.. спи до нея.. не знам какво да правя.. МОЛЯ, дайте ми някакъв съвет защото наистина ми е много трудно, и съм страшно объркана.... много пъти ме е питал ако е нямал жена какво щеше да стане и аз му отвръщах че нещата щяха да бъдат по-различни, например щях да бъда с него. Не знам защо ме пита такива въпроси, дали наистина ако се задълбочим в отношенията си, ще бъде само с мен, ще остави жена си.. Нямат деца. Просто се водят женени, дори и брак нямат, но всичките му роднини приятели го знаят с жена му.. Много ми е хубаво с него, и така не мога да преценя кое е добре за мен, не искам да бъда отново наранена.. Искам да бъда просто щастлива..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 727c83265c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ето още една разбивачка на семейства и то само на 21.. все по малки и по малки се захващат с този занаят... незнам защо но на мен като разбера че някого е обвързан или женен веднага ми светва предупредителната лампа.. уважавам връзките на хората независимо дали те са щастливи, по любов или нещастни.. ти знаеш ли нещо по този въпрос? знаеш ли как се гради една връзка? знаеш ли какво е да се напасват характери, да се правят компромиси и да се свиква с навици? мини по този път.. и нека дойде една такава хубавица да ти разруши всичко за което си се борила.. как ще се чувстваш???

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 779807a13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, след като нямат брак, значи не е женен. Просто живее с приятелката си, която очевидно му е омръзнала.
Не разбрах обаче защо пишеш, че е женен и че се оженил, а след това, че нямат брак?
Ако се чувстваш специално с него и той закъснява толкова може би трябва да го попиташ за това какви точно са отношенията им? Може би се разбират добре, а просто имат отворена връзка? Ако той те харесва и иска да е с теб, нима мислиш, че ще ти каже, че се разбира добре с жена си? Дай си малко време, но не хлътвай прекалено, за да не страдаш, както написа накрая.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7c51f26181
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Охоо, че като няма деца какъв е проблема? !? !? Притискай го да избира и да си решава проблемите... Няма основателна причина да Ви върти и двете

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 06aa930031
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката до номер 1: не мисля че съм разбивачка на семейства защото за да се разбие семейство, първо трябва да има такова, а след това единия да кривни по пътя, все пак не го карам аз така да се държи, имали са сватба там преди 2-3 години всички ги знаят че са заедно, но нямат деца, мисля че чак като имат деца тогава мога да го нарека семейство. Както казва номер. 2. живее с приятелката си един вид, той не ми казва че не се разбират, просто че няма любов между тях (поне от негова страна уж). Колкото до въпроса на. 2. , питала съм го какви са отношенията им и как така жена му търпи да се прибира толкова късно, но той й казва че уж бил с приятелите си в близкото кафене там.
Постоянно ме разкарва с колата си напред назад, изпълнява всяко мое желание. Когато е на работа ми се обажда от телефона, а когато е вкъщи ми пиши от фейсбук, имало е и дни в които цял ден сме си писали по фейсбук, не знам просто не мога да си обясня това с жена му.. той твърди че не я обича, но никога не ми е споменавал че не се разбират и т. н. Относно коментара на номер. 3. не искам да го притискам за сега, искам той сам да реши какво иска, но ако продължаваме така да се виждаме, примерно месеци, мисля че наистина ще го накарам да избира..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7ba37a4cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нямат брак, няма деца, какво точно го свързва чак толкова с тази жена? Съквартирантството ли, те май нищо общо нямат?
Роднините му били знаели, еми да докато не подпише брак кандидат съпругите много. Но май ти не си сигурна дали го искаш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 089fbac007
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Неразбрах обаче... как се е оженил без любов пък нямат брак? Как стават тези неща? То така се почва... не обичам жена си, принуден бях да се оженя.. ти сигорна ли си че, всичко което ти казва е истина?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1599f152a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   "не мисля че съм разбивачка на семейства защото за да се разбие семейство, първо трябва да има такова, а след това единия да кривни по пътя, все пак не го карам аз така да се държи".. първо ти наясно ли си какво е семейство??? това да се събере с някого да градите нещо общо, да правите съвместни неща.. да се прибирате в един и същи дом, да лягате в едно и също легло и т. н и т. н това какво е? съквартиранство сигурно.. ето от тук си личи колко още имаш да растеш.. не го караш ти да се държи така.. явно се държиш много студено с него, може би всеки път като ти звънне не му вдигаш, може би не му отговаряш във фб.. и отказваш всеки път като иска да се видите.. хайде пак си помисли дали не го караш да се държи така.. вратата се отваря от вътре моето момиче.. ти вече си я отворила.. поеми отговорност за постъпките си и не се опитвай да се изкараш невинна от тази ситуация.. където има 2-ма третия е излишен!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 20dd655880
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не ми трябва да разбирам него а ТЕБ. Казваш че не вярваш на мъжете като цяло, но си видно тук си повярвала, което поддала си защото има привличане. Не е нужно да мислиш че той ляга до нея всяка вечер - това е негов избор, и не е нужно да се крие зад това че има "жена" законно няма нищо подобно, реално също.
Ако иска да е с теб да го докаже. А и вие се познавате само от няколко седмици - всяко начало е хубаво, после става ясно кои кои е!
Стой си с него, насочи му мислите за да погледне от твоята гледна точка и го остави да реши. Ти нямаш какво да решаваш. Не се съгласявай да си любовница, защото така винаги ще страдаш! Ама винаги!
Що се отнася до това че приятелите му и роднините му го "знаят" с това момиче - нека ти разкажа аз нещо. Имах 10 год. връзка и всички ни знаеха заедно, НО... като се наложи да поставя края го поставих! Сега съм с друг човек и приятелите ми се радват на това че съм щастлива, и се оказа че голяма част от тях не са харесвали бившия ми приятел, но заради мен са си мълчали... :)
Горе главата!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e118a437b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мило влюбено момиче, не обръщай внимание на негативните мнения на злобарите. Хората просто завиждат на тази неподправена любов, чиито патетични височини накараха магаретата у наше село да зареват от вълнение.
Ма то звънене по телефона (? ! ), то срещи до среднощ, то писане у фейсбук - все върхове на любовната изява, недостижими за средностатистическия читател на 'сподели. нет'.
Лично аз най-много се трогнах от това, дето полужененият момък те разкарва с колата "напред-назад" (сигурна ли си, че колата е в движение в този сюблимен момент... и тва 'напред-назад' не е просто мощна любовна метафора за нещо друго? о. О ) Тук грабнах хавлията за реване, дето ми е за гледане на индийски филми, и си дадох обет от утре да почна и аз да търся любовта на едно специфично място над София, където много коли се движат в ритъма на.. ъхъм... сърцето - напред-назад. Все пак бих насочила вниманието ти към евентуална смяна на посоката на возене, например "у лево, у десно, у лево, у лево, у лево", която би била показателна за рязка промяна на любовните ветрове... но що да се косиш от сега?
Нищо чудно, че след всички тези гореизброени саможертви на влюбения младеж, към които можем смело да добавим изпълняване на всякакви желания на любимата (все пак се надявам да удържаш исканията си в рамките на човеколюбието ) и лягането до полусъпруга номер 1 в късна доба (която, на свой ред, може да е замислила зловещ план, като, например, да се свре в леглото само по розови копринени гащи и да се надупи коварно, когато морният труженик се мушне до нея в кротък порив за сън.. ), та нищо чудно, че момъкът е започнал да заеква и пелтечи. Бъди нащрек и за по-сериозни симптоми - като треперене при докосване и рязко подуване в подкоремната област.
В заключение - отдай се смело на любовта и не го карай да избира между двете си женички. Че ше вземе да "узакони" теб и тогава ти ще трябва да нахлузваш копринените гащи и да го причакваш в кревата посред нощИте, докато убавецът извършва сакралните движения напред-назад с кака номер три...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4b40813bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля че ще го оставя. Наистина не мога да се съглася да бъда номер 2 в живота му.. той засега няма никакво ама абсолютно никакво намерение да оставя жена си, макар че "не можел да диша" без мен. Била съм любовница и на друг обвързан мъж, но там някак си нещата бяха по-различни, може би защото не изпитвах някакви чувства към него.. но тука е по-различно, сякаш започвам да изпитвам нещо и мисля че докато не е станало прекалено късно да го оставям, по живо по здраво всеки да се прибира. Наистина, аз сама усещам, че адски много започвам да се привързвам, а той нищо не прави, даже от ден на ден започва някак да се държи по-студено с мен, всмисъл, вече не ми се обажда постоянно, само за да се видим, иначе за да се чуем такива неща не... Какво да се прави, ще търся щастие при друг. :) Не ми пука какво ще става с жена му, аз съм такава егоистка, че не ме интересува особено в каква ситуация ще бъдат другите.. стига аз да съм щастлива. Наистина егоистично е, но преди бях толкова добричка, въобще винаги гледах другите да бъдат добре, моето щастие сякаш оставаше на заден план.. И за какво? Само аз страдах.. вече разбира се, не е така. Егоистка съм и то голяма, и не ме интересува семейния му живот ли ще разбия или жена му ще страда, интересува ме дали той има "смелостта" да я напусне.. Както споменах по-горе той не мисли ни най-малко за такова нещо, не знам и аз не го разбирам. говорили сме по тоя въпрос, но той се отбягва темата с някакви заобиколни отговори... Благодаря ви много за съветите, но мисля че наистина трябва да търся щастие при друг, колкото и да не ми се иска..

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bd2fb7b543
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хаха номер 9, имаш страхотно чувство за хумор, много ме разсмя наистина.
Та не знам защо спомена тази дума "саможертва", да не би да ме горят на клада, и той да дойде да се жертва за мен? .. не знам какво си разбрал/а от цялата история, но това че един мъж постоянно те търси не е ли също предопределящ фактор за неговите може би пораждащи се чувства.. Чувствам се наистина добре в неговата компания. А това не е ли най-важното? Не съм материалистка, но да си го кажа направо - няма да си хвана мъж без кола, да се чакаме по спирките. А колкото за това "напред-назад" ;д ходили сме по различни места, прекарвали сме доста време заедно.. но както и да е, аз мисля че вече взех своето решение..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a4267e5575
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ти ще си получиш заслуженото, .. на 21 години си.. толкова егоистична кучка и материална при това.. от къде ги научи тези уроци от фолк клиповете ли.. внимавай момиченце да не паднеш от високо.. искаш да бъдеш щастлива.. ти незнаеш какво означава това.. едва ли ще го намериш в тези роли на любовница които си избираш.. винаги ще бъдеш втора за когото и да било защото ти самата се поставяш на това място.. нямаш приоритети, достойство и гордост.. не държиш на себе си.. и за това не се бориш за нищо.. приемаш това което ти дадат дори и то да е трошичка.. наивна си мъжете го виждат това и затова се подиграват... и за да не продължавам да те чета като отворена книга ще спра до тук.. истината боли но е време да пораснеш..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ca9d2b5a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Нищо не ти се разбира, моме! "имали са сватба там преди 2-3 години" и в същото време "няма брак"!!?? Ти изобщо знаеш ли какво е значението, приликите и разликите на думите "сватба", "брак" и "семейство"! АКо не- кажи да ти ги обясним! Че това е доста важно в твоята ситуация!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a4f2f13b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ей, хора, оставете момичето. Оня, големия мъж (дето говори с ваучер) е за бой. Авторке не се занимавай с тоя човек, няма никакъв смисъл. Абсолютно те будалка първо, второ ако се разбере ама такова име ще ти лепнат, без да си виновна.. Остави го, не е стока. Така както сега изневерява на жена си, после и с теб ще го прави. А и наистина, това, че говори с ваучер ми е адски смешно за голям човек. Представям си някой селски бек.. и ти понеже си малка му се връзваш. Недей. Умно момиче си според това, което чета, ще намериш човека за теб.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d0f68ea115
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Абе ти хубаво ще развалиш връзката им. Обаче я се постави на мястото на тази жена тя може да го обича от къде знаеш кви са им отношенията? Това, че той ти е казал че не я обичал и прочие от къде знаеш, че е истина? Я се замисли няма ли вариант, където той да си легне с тебе и да те залъгва, че ще се раздели с ЖЕНА СИ само за да те чука? Има мъже които си обичат жените обаче искат тръпка от къде си сигурна, че не си му тръпка повярвай ми има ги и като ти каже накрая няма да я напусна и до там. Но нека да видим 2-ри вариант добре да кажем обича те, иска те, оставя жена си и започва връзка с теб, а ти от къде знаеш, че утре няма да се врътне някоя друга и на теб да ти бие шута, "недей с това няма той ме обича" защото ако го направи с жена си ако я зареже заради теб значи и тебе може да те отсвири, така че недей се занимава с обвързани мъже. Толкова ли не останаха свободни мъже бе?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 76337b8156
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Гледай кукло, или по скоро слушай... не за друго за щото в поста ти някъде искаше съвет...
Та... "има ли там някакъв брак" и "приятелите му го знаят с жена му ".. е, че с кого да го знаят -едвали теб ще представя.
Брак имат, живеят заедно -на това от незапомнени времена му се вика брак.
Ти можеш да му казваш както искаш, както ти изнася.
На 21 г. предполагам си се научила да смяташ? !? ! ...
Седни и събери 2 2 =?
1. Ако той има някакъв си брак и не е щастлив и няма деца, какво го задържа?

Или има изгода от нея-пари, работа, положение -за друго не мога да се сетя, или просто ти си развлечението му извън къщи, а с нея са си тип-топ.
Другия вариант, които е по-смешен и жалък от горния е той да е страхливец.
Гука си, плаче на рамото ти от нещастния си брак и продължава да си е нещастен и женен, а ти се излагаш твърдейки че брака, не е точно брак, нищо че имало сватба...
Ами това е вариант 2 2= да е 4.

Ай със здраве.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ef0bbdcd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   хаха първо към номер 9 ЕВАЛА!! а сега към авторката : ако искаш някой що-годе свестен мъж вземи разбери сама себе си и тогава очаквай същото от някой! "Не съм материалистка, но да си го кажа направо - няма да си хвана мъж без кола, да се чакаме по спирките. " не си ама СИ! като чели майка ти и татко ти цял живот с кола са те разхождали ;) за другите неща - не не те иска! Ако те искаше щеше да е с теб и то не като мишка и най-малкото би ти казал истината, а не някакви глупости на които ти му вярваш (явно изобщо не мислиш върху това което чуваш) но написани тук са си пълни тъпотии, които честно казано нормален човек не би написал 1во тръгвам от заглавието "Женен е... " после пък нямали брак... имало сватба преди години.... лягал си до жена си... е ти какво очакваш да прави? седиш и чакаш ама кво чакаш никой не знае (ти също).. не го била карала да се държи така.. пхахахаха докато кучката не си вдигне опашката кучето не отива при нея ;) та така :) ии това което най - ме изнерви е "и преди съм била любовница на женен мъж" еми май сама си ги търсиш такива.. явно чуждото ти е по сладко ли не знам и аз.. ако някой ден се омъжиш (пък било то и за човек, когото си накарала все пак да се разведе) ще разбереш за какво става дума.. да се грижиш за някой да му чистиш да му готвиш да переш дрехите му(с които излиза да разхожда тая и оная) и накрая те пък да изпитват ужас и да са недоволни, че след като ги закара по къщите (нали няма да е без кола) ще се тръшне да спи до теб... излез от филма това ми е съвета :) това ти го казвам аз на 18, изглежда ти си по-голямо дете от мен!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1457b8af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторке виждам не си наясно с някои неща.
"дума "саможертва", да не би да ме горят на клада" - Думата саможертва не значи само да си жертваш живота, а значи също така да правиш компромиси със себе си, да жертваш много за една връзка.
А това ме разби - "Не съм материалистка, но да си го кажа направо - няма да си хвана мъж без кола".
Да разбрахме, не си материалистка, но колата е по важната от самият човек и без нея не може. Ти изобщо не виждаш ли противоречие тук? Ти или не знаеш какво значи тази дума, защото си огромна материалистка /материалното-колата е водещото/ или ни взимаш за пълни глупаци. Което и от двете да е, ми е достатъчно да ме спре от по нататъчни опити за съвети. Номер 9 прекрасно ти ги е казала нещата с доза хумор, както и повечето от коментарите.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 833312b830
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз също съм един вид "разбивачка на семейства" и мога да споделя че това е голямо нещастие както за законната жена, така и за любовницата. Много ще страдаш ако се захванеш с него, моят съвет е докато все още не си навлязла много навътре с него да се отдръпнеш или да избере между теб и нея. Но ако избере нея няма смисъл да започваш с него нищо. Младо момиче си мисли за бъдещето си и не се съсипвай с женени мъже, които ще си лягат всяка вечер до жените си. По-добре се спри докато все още можеш.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ad4759c499
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Благодаря 19! Най-сетне да прочета някакъв коментар, на който не ме съдят и оплюват. :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 05a4628409
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   момичето и въпросния мъж са от някое турско село... по друг начин не си го обяснявам тва... на 24 пък имал жена... пък бил женен пък се оказало че фиктивен брак нямат...
какво още :? аа... и това, че се е оженил без любов и авторката отказва да коментира как така това е станало! ами как- мнг ясно с уреден брак от страна на родителите.
пичове и мацки, не се хабете да се чудите и обяснявате! момичето трябваше още в 1вия пост да обясни, че порядките при тях са такива, за да може по лесно да и влезем в положението и като иска съвет да го получи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker