Не знам как да реагирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да реагирам
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2119 пъти
Здравейте казвам се Зорница и съм на 17 години . Историята ми започна преди 3 години... значи излизахме с въпросното момче само в компания като не бяхме близки просто общи познати и знаех само как се казва, от къде е и че си има сериозна приятелка от 2 години и това и беше. Завършихме училище и той ми каза, че ме харесва и, че е готов да зареже неговата приятелка зареди мен. Исках да го направя, но се спирах, защото мислех за нея и, че не е правилно да постъпя така. Пишехме си в skype към 2-3 месеца като приятели докато не видях една вечер, че ме е блокирал стана ми доста гадно. Не знаех как е, какво прави. Започнахме училище виждахме се, но се подминавахме беше ми много криво, че така постъпи. Мина се и тази година без него дойде ваканцията. Видях е страницата ми, че той ми иска приятелство и аз му дадох. Сърцето ми щеше да изскочи. Видях, че се е разделил с приятелката му и ми стана гадно, че чак сега се е сетил за мене и му го казах държах се доста хладно. Той ми каза, че тя е направила всичко блокирала ме е и не му е позволявала да си общуваме. Разбрахме се и въпреки, че започнахме пак да си пишем беше ми тъпо зареди постъпката му не не му казах всичко оставих така. Започнахме училище. Един ден се бях разбрала да изляза с един наш общ приятел и отидох той беше там. Не знаех какво да кажа е го бях виждала и говорила с его от много време. След това започнахме да излизаме заедно той постоянно ми напомняше, че ме харесва от 2 години вече и тази е 3 и че иска да сме заедно, но мен нещо ме спираше.. това, че не сам си имала приятел. Не пропускаше де без да ми казва, че изпитва много големи чувства към мене и така една година бяхме постоянно заедно само като приятели и то големи. Обаждаше ми се всяка вечер, по цял ден бяхме заедно и вечер пак имахме какво да си каже ме. Свършваше и тази учебна година започнахме да се виждаме по-рядко той ходеше на работа една вечер ми се обади и ми каза, че ме обича страшно много и иска да е с мене и, че ще изчака докато не сам готова, но това и беше повече не звънна. След няма и един месец видях, че е с друга на която също казва, че я обича. Вече прекъснахме всякаква връзка. Привързах се страшно много към него и сякаш бях права нещо ме спираше да съм с него. Питам се защо 3 години той ми казваше че иска да е с мен и веднага при най-малката трудност той е с друга... Криво ми е много, о не го показвам тая го в себе си, защото моите приятели ме мислят за най-силния човек който са срещали за това реших да го споделя на вас. Ако все пак сте отделили време да го прочетете благодаря ви много. :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3c5923091b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Точно така, нищо недей да показваш. И на никой да казваш. Силна си и това. Огледай се на около може да има и друг който, няма смелостта да ти признае. Само напред. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ef57064627
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сега си мисля, че няма да намеря друг като него той постоянно ми го напомняше, че той бил много добър и, че ако не сме заедно ще съм цял живот с някой които ще иска само секс от мене. Сега се питам защо като той е толкова свестен и ме убеждаваше, че не е като другите момчета постъпи така. Аз знам, че изпитва още чувства към мен и сега е с нея само, за да ме дразни, но тази негова постъпка не е ли типична за тях момчетата в момента наранява нея. И не знам как така ходят няма и от един месец и той вече и казва, че я обича.. доста жалко. Поне да ми пише да се разберем в момента и двамата сме на линия, но аз няма да му пиша колкото и да искам, защото той е виновен. Веднъж му простих за грешката му..

Моля ви дайте още мнения искам с някой да споделя. :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8a397557b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Силна си, но за жалост не си много умна. Лесно се водиш от красиви и лъжливи думи. Как може да вярваш на такива глупости от приказките. Ще ти дам един съвет, който научих по трудният и болезнен начин. Не слушай кой какво ти говори, ами гледай действията на хората. Те говорят много повече от думите. Той е класически селски манипулатор. Казва ти, че няма да намериш друг златен такъв като него, да се вкопчиш за него и да му търпиш глупостите, защото видиш ли той е незаменим и най добрият. И ти като типичен шаран захапваш въдицата до пръчката, та и малко по нагоре. Мисли реално, ако той те обича наистина смяташ ли че ще се държи така? Само когато види, че те губи /ако се осъзнаеш/ само тогава ще хукне да те връща с милион обещания и красиви думи. Но това е пак прах в очите и думна завеса. Той няма да се промени каквото и да правиш. Просто красиви празни думи за да не изпусне жена като теб. Това ще го разбереш виждам по трудният начин и като си счупиш главата и изгубиш маса нерви и време. Не ти се вярва, но времето ще те научи, много минават по този път. А до като се тормозиш с него наистина може да изпуснеш подходящия за теб, някой който наистина ще държи на теб не само на думи, ами главно на действия. Повтарям, не обръщай грам внимание на красивите думи, гледай само действията. Те говорят милион пъти повече от всичките думи заедно. И аз мога да ти говоря с часове красиви обещания и уверявам те съм много по добър от твоя селски тарикат. Ако обичаш да слушкаш красиви думи и ти влияят, то за някой като мен си като хапка на закуска. Ще ти завъртя главата за ден най много дваи то по успешно от твоят хубавец. Не бъди така доверчива и лесна за заблуждаване. Като риба в морето си със закачени коледни лампички по теб.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 507fd82c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти какво очакваше? Момчето 3 години те е преследвало, ама ти си се правила на голямата работа. После ревеш. Ей т'ва да си жена не е никак лесно.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ef57064627
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Той от 3 години ме преследва, но при най-малката трудност ме устави. Защо след като ме толкова обича още в началото не направи нищо по въпроса а ме "Блокира" от Света. позволи на другата да го командва. Защо не се държи като мъж? Ми и позволи. Той ми казваше, че не я обича, а иска ме. Тогава като е толкова стока защо остана при нея още 1 година? Просто така да не е сам. Простих му 1вия път добре. Сега постъпва пак по същия начин все едно съм му само до кът ходим на училище после не му трябвам. Сега без да сме се карали стана същото игнорира ме, но този път няма да е както той иска. Не желая да се караме поне този път и здравей да си казваме друго не искам, но ако може изобщо да не се срещаме... поне да го забравя. :)) Той няма да намери момиче като мене... :) не аз като него :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker