Объркана до полуда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана до полуда
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2528 пъти
Здравейте,
Не знам как да започна. Срещнах един мъж, който ме подлудява. Той е на 29 улегнал има си приятелка, която уж обича по негови думи. Аз сам на 23 необвързана. Започнах да се зарибявам с него на шега в нета, не съм мислила, че някой ден ще се срещнем на живо. Срещнахме се един ден, просто да се заознаем. Той изглездаше страхотено. Допадна това, че не скри за приятелката си, каза че живеят заедно. Аз отказах да имам каквото и да е с него и му казах че може да имаме само приятелство и му пожелах да намери това което търси в нета или секс. Той не се примири с този отговор, беше решил, че ще сам с него. Понеже такива най ги обичам реших да продължа с играта. Той поиска да се срещнем пак, срещнахме се. И през двете срещи виждах колко ме желае и продължавах да си играя с него. Преди две седмици бях в клуба където той работи като барман и си казах, че тази нощ ще му дам урок. Най-добрият ми приятел също беше с мен. Започнах да се лигавя с моят приятел все едно че има нещо между нас. Другият стоеше и гледаше изнесохме малко представление с моя най-добър приятел и си тръгнахме. Дзлго време не получих нито едно съобщение от бармана. Но вчера ми писа и започна да разпитва ъа момчето с което сам била в клуба какъв ми е и т. н. Аз му казах, че ми е просто приятел, знаех че няма да повярва. И бармана изведнъж се промени към мен. Докато говореше, че нямало да дава пари за хотел, че искал да ме вижда всеки ден само за секс и то в колата, сега почна да говори кога щяло да ми е добре на мен, да вземел ли хотел и т. н. Много ми харесва тоя, но не знам дали да преспя с него, кофти ми е за приятелката му.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9f78a599de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С измекяри.. не си лягай. Колата, всеки ден.. Алоо, ти да не работиш на околовръстен път?
Ти пък каква трябва да си, да се замисляш дори над такива предложения.С какво един мъж с подобно отношение към жените, може да ти привлече вниманието.. баси !

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: df760b51a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам, че обидните квалификации не са аргумент, но в твоя случай просто няма какво друго да кажа освен - отлети на юг, голяма бяла птицо и остави хората да си живеят живота. Ако имаш достойнство няма да се забъркаш с този коцкар... Сама прецени!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3aeb170c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Така като те гледам май само го провокираш и те влече, но заради единия секс ли си? Аз не бих се оставила в този случай....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 29df6bab66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кво му е улегнало пък на тоя? Същият недорасъл и неузрял като тебе. На теб ти е простено щото си малка и жена, ама на него... Гадно ти е заради приятелката му пък му се правиш на интересна и флиртуваш?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 98e4976e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако това е което искаш от живота-ок. Един ден може да се влюбиш, какво ще правиш тогава, той си има прятелка, с теб е само за секс, а и тези, които в нета зарибяват мацки, го правят постоянно, прави го и с други, пък която върже. Не мисля, че трябва да продължаваш, но като чета, по-скоро ще продължиш, защо искаш съвет от други хора, след като ти и самата осъзнаваш, че не е редно, и освен това ти олекваш като човек, позволявайки, някой да те ползва за секс в удобно за него време. Щял да ти вземе хотел, егати развитието на секс връзката ви.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 50ebf56645
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Май си на неговото ниво щом си задаваш тези въпроси...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a0d16eb7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не я нападайте толкова много. Хора има всякакви. Авторката не е цвете за мирисане, но мъжете имат нужда и от такива момичета, които го правят заради секс-а. Хората сме полигамни. Не може всяка една жена да прави секс само със сериозният си приятел и с цел продължаване на рода. Де да бяхме моногамни, но не сме.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d230f0b3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   момиче, живей си както искаш, ако ти е на сърце отдай се на страстта. нима мъжете не го правят?! и пак стигаме до въпроса каква е жена която спи с когото си поиска.. а мъжът, който също прави това? ако ти е кеф

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 242884c139
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Госпожице авторке, така и не разбрах какво толкова ви привлича в този псевдо мъж.

Ако един мъж се 'върже' на подобно долно шоу той моментално би загубил уважението ми. А това как след подобна изява от ваша страна той ви следва, като кученце говори и за неговата стойност.

Не виждам нищо привлекателно в поведението му (нито във вашето), а ако си избирате сексуалните партньори само по външен вид бих ви посъветвала да поработите над себе си и ценностно-моралната си система.

На вас може да ви е "кофти" за приятелката му, но на мен ми е по-"кофти" за вас.
Да се унижавате по този начин, за да си заслужите добро отношение и за да ви заведат в хотел... Колко тъжно.
И този "мъж" най-директно да ви казва какво иска от вас, а вие да подминавате с лека ръка, че и даже да фантазирате, че вие постигате нещо с курвенските си номера.

Никакво самоуважение ли нямате?

По-жалка история не бях чела отдавна...

Gia

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker