Толкова боли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова боли
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2760 пъти
Години наред бях с един мъж, бях му вярна, бях негова, той от самото начало каза, че няма да имаме сериозна връзка, защото не си съвпадаме като характери. Прав е, но само донякъде. Аз давах всичко от себе си, а той нищо, съобразях се с него, а той с мен не, излизаше всяка вечер, но не с мен, после, прибирайки се у тях, евентуално може и да се сети за мен през нощта. Крахме се мн често, но как иначе, след като аз правя каквото пожелае, а дори не ми даваше да му се обаждам, виждахме се само, ако той пожелае.

Казваше, че ме обича, че ме уважава, най-лощото е, че знаех, че не постъпва добре с мен, но не можех да си тръгна от него. Изневерявал ми е неведнъж, казваше че е било само секс, и го е правил, защото нямаме сериозна връзка, а уж секса с мен мн му харесваше, какво още търсеше при други жени.. Разделихме се, не издържах, от месец не сме заедно, много ми е тежко, няма ден, в който да не мисля за него, но най-много ме боли от изневерите, не знам дали ще мога да се справя с болката. Винаги се обиждаше като му кажех, че ме използва. Използвал ме е и още как, нали. Много умен мъж е, много, и манипулативен. А колко го обичам, колко исках да сме щасливи заедно и да имаме нормална връзка. Явно мечтите не се сбъдват. Дала съм си срок от година, или ще се изправя и ще продължа или с мен е свършено. И вярвате ли, че човек може да се погуби от любов, истина ли е че любовта убива?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 58298bce3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "И вярвате ли, че човек може да се погуби от любов, истина ли е че любовта убива? " Да това е грозната истина

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ba21087684
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не трябва да ти пука изобщо за тоя. Като не се е отнасял с теб като с жена е трябвало да го нашуснеш още преди....

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a6f2bad357
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Той ти е казал, че не иска сериозна връзка с теб. Болката е ТВОЙ собствен избор.

Знаеш ли, в живота ни връхлитат наистина неочаквани и неподвластни на нашите решения проблеми, болести, загуби. И ако не друго, то поне можем да изберем с кого да останем, с кого да прекарваме времето си. Защо си избрала да бъдеш с някого, на когото не му пука за теб? Има жени, финансово зависими от мъжете си, с деца и дългогодишни бракове, в които се чувстват потиснати и пренебрегвани. Там вече има сложност, не е лесно - и все пак доста от тях намират силите и начина да променят нещата.

А ти? Сама се принасяш в жертва на някакъв използвач, тормозиш се, плачеш. Че и срок му даваш, още цяла година. Е, малко ли ти е дотук да те мачка и пренебрегва?

Ей, момиче, животът е един! Няма връщане на лентата назад. Днес си тук, утре те няма - както милиардите други - преди нас и с нас. Утре УМИРАШ, бе, човек! Слагат те в една дупка и край. И, ако можеше да се погледнеш от тази дупка, така ли би искала да си живяла? Зловещо ли ти звучи? На мен пък ми е зловещо да чета как хвърляш дните си в краката на един използвач. Ти си независима, всеотдайна, способна да обичаш - я се вземай в ръце и бягай от там! Рискуваш никога да не разбереш какво е да си обичана, желана, ценена. Рискуваш тотално да загубиш самоуважението си. Болката ... ами тя се преодолява, въпрос на воля и желание. Стисни зъби, отрежи го още сега и не се обръщай назад - все едно зад теб е празно пространство. А и то наистина е така, няма нищо добро за теб с този мъж.
Бягай сега:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 91af499877
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма незаменими хора. Наистина ли си мислиш, че той е последният влак? Я малко се стегни! Не си заслужа. Поработи над себе си физически и психически и ще видиш как не само той, но и много други сами ще те търсят. За Бога, ти си жена не трябва ти да тичаш подир нечии задник, а те подир твоя. Бъди по-хитра. Той трябва да търси твоето внимание, не ти, той трябва да ти звънни, а ти да определяш кога ти е възможно да се видите. Вдигни си самочувствието (женското). Не му давай повод да си мисли, че си му в кърпа вързана. Не го търси, бъди безразлична и ще видиш, че ще те потърси сам, но недей се пречупва! Всяко чудо за 3 дни, след точно няколко месеца ще се смееш над това

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: eee830d1f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Със сигурност ти е тежко, аз също мисля, че от любов човек прави най-големите глупости... Опитай се да се стегнеш, да не се изкушиш ако ти се обади да се видите-не изли8зай с него в никакъв случай. Той те е унижил като ти е натяквал че се вижда с други (едва ли не ти си парцала който не става за друго и затова трябва да търпиш). Не се съсипвай заради този. Ако мислиш, че положението ти е непреудолимо, най-добре се обърни към психолог, не е нито срамно, нито страшно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f2e3e642de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   О, я се стягай! Никой нито е бил погубен, нито е умрял от любов, а от собствената си глупост. Каква ти година си си дала?! Максимум 2 седмици и да си на крака! Използвал те е, манипулирал те е.. не е бил честен и искрен, не е бил за теб. А ти като глупачка си се влюбила. Той всъщност си ти е казвал, че няма да имате сериозни отношения. Но те разбирам- надявала си се, мислила си, че нещо ще се промени. Е, поне за в бъдеще ще си знаеш урока- няма как нищо да се промени! Стягай се и не го търси. Събери си поне мъничкото достойнство, което ти е останало, опичай си ума, ако искаш да срещнеш някой, с който да бъдеш ИСТИНСКИ щастлива. Успех и стига си драматизирала за нещо, което на практика го е нямало...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: abbfb84248
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма да се погубиш от любов. Това ли е любов- да позволяваш на някого да те унижава? Ти имаш ли достойнство като човек и жена? Ако да, напускай го този и си намери партньор, които да те уважава и обича. Ще мине естествено време, докато изживееш болката си... Но по добре ужасен край отколкото ужас без край.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5be63bfc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Какво означава "дала съм си срок една година.." ?! Дала си срок една година, през която ще се затвориш вкъщи и ще чакаш да те потърси някой, на който грам не му пука за теб? Е, ако е така, не ти трябва година. Още утре си слагай въжето и скачай. Това е несериозно... Не си давай никакви срокове. Излез навън, срещай се с хора, намери си някакво хоби, нещо което ще ти отвлича вниманието в друга посока. Сама ще видиш колко скоро ще забравиш за всичко и как след време ще четеш тук подобни истории и ще си казваш "тия хора акъл имат ли? как ще се погубват заради някакви смешници, които не заслужават дори да се говори за тях..". Повярвай ми, изтрий подобни тежки мисли от главата си и се опитай да ги замениш с нещо позитивно, нещо което те кара да се чувстваш добре. И помисли хубаво над това - човек, ако иска да се чувства зле, никой не може да му попречи! Ти това ли искаш за себе си? Кой, ако не ти самата, ще тръгне да се бори за твоето щастие? Не си похабявай живота, за хора които не си заслужават. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 85d9c8abb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Любовта не те убива, а те държи жив. " Боли ме, значи съм жив".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5ea44fcdf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей и аз сам прецакан и боли даже одеве ги видях но нищо те са си добре а аз сам и прекаран и на никаде.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1a9acd0b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Скъпа авторке и аз те обичам...
Това всеки може го каже еж и беж....
Да не си мазохистка -ако искаш да си с него ще трябва да се съобразяваш и с други екземпляри
Ако ли пък не все ще се намери достоен мъж за теб
Живота си е твои и решенията също

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 115ed59e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Човек никога не избира кога и в кого да се влюби. Влюбваме се дори да знаем, че не трябва. Просто сърцето не слуша логиката никога. Разбирам те колко ти е тежко, защото в момента съм в същото състояние като теб. Не съм вече с човека когото много обичам и който беше смисъл на живота ми през последните 4 години. Знам обаче, че времето лекува имай надежда. Знам че много боли, чак въздуха на стига, но това също мила моя е част от любовта, така както смъртта е част от живота. Рано или късно ще ти поолекне, до тогава се въоръжи с търпение и бъди силна, за да издържиш на болката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4a91ffe91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Правиш грешка че бързаш. В този живот за да имаш време за щастие, трябва да си имал време за мъка.
Препоръчвам ти да поемеш цялата болка, да я изживееш, докато един ден, вече няма да е доминираща сила.
Тогава кой знае, може и да ти излезе късмета.
Но не прави грешката да си припряна и да бързаш, много хора се спъват така и после вече за някои е много късно.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 53a796e536
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мила и аз съм в същото положение дори по-зле ;( с наркотици, изневери, изключен телефон... но го обичам и още съм с него ;( луда ли съм??

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 393c1376fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не, той не е умен мъж... ти си глупачка с извинение. Нормална ли си да търпиш такива унижения. Ами ще те манипулира, като му го позволяваш... я се стегни и имай малко уважение към себе си... пък този скапаняк даже не го поглеждай повече.

Doriana

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5a409182cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Скъпа, любовта наистина може да убива, защото както на война, така и в любовта всичко е позволено. Но при теб се е случил най-лошият вариант на една връзка, когато единият обича, а на другия просто му остава да бъде обичан. Попаднала си в лоша емоционална схема, но не те упреквам, защото и аз съм минал по този път. Имах няколко случая в интимния си живот, когато партньорките ми имитираха любов. Една - от интерес, другите - от скука, докато намерят по-желан партньор. И при теб ситуацията е същата. Моля те - не се обиждай - но ти си се превърнала в инструмент за нечие удоволствие. Този тип е успял емоционално да те покори и сега си играе с чувствата ти и просто те употребява. И въпреки че съм мъж ще ти призная нещо. Ние мъжете имаме нужда от системен секс по чисто физиологични причини. При нас това е като при пишкането. За това най-добронамерено те съветвам да не бъркаш похотта на приятеля си с истинската мъжка любов, която много лесно се разпознава по това, когато не просто те заявява, че те обича, но и ти показва любовта си с грижи, внимание и помощ. Всичко останало е разновидност на измамата. Скъпа, не си губи времето и душевното равновесие. Откъсни този паразит от себе си, престани да си въобразяваш, че го обичаш и намери един достоен мъж, който да не си играе с чувствата ти, А ДА ЖИВЕЕ ЗАРАДИ ТЕБЕ!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker