Как се прощава? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се прощава?
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3328 пъти
Здравейте на всички които посещавате сайта.
За да започна историята си, ще кажа, че съм семеен от 14 години и имам две хубави деца на които държа.
Но само заради тях редно ли е да търпя и прощавам системната изневяра на жена ми, след като веднъж съм разбрал за това, говорили сме и сме се разбрали.
Разбирайте, дал съм шанс нещата да се оправят, помежду ни. А, това беше преди около 6 месеца.

След това започнах да се съмнявам в честността на жена си, към мене. И с право. Говорили сме много пъти и тя винаги е заявявала, че не поддържа връзка с този човек и държи на семейството си. Не си мислете, че аз не държа на него, но когато мъж познава добре жена си, винаги може да разбере дали тя е същата в леглото, по начина на отдаване по целувките и т. н.

Дори за тези 6 месеца на няколко пъти и показвах че нещата не са същите, дори и давах примери за това какво е било преди и какво е сега. Но тя все се оправдаваше, че един вид е изпаднала в дипресия и на това се дължи моментното и състояние.

Чудите се зная ли кой е човека..,да зная го, и то от нея,както и зная и номерът му... До преди 2 седмици, когато за пореден път говорихме че нещата не вървят и тя твърдо заяви, че не се чуват дори.... и познайте кой номер позвъни на телефона на жена ми? На въпроса ми какво става, защо се случва това /те всъщност проведоха разговор, нали, че си е в къщи и аз съм си у нас../.

Попитах я защо ме лъже постоянно, на което тя отговори, че това е просто един познат с когото поддържа телефонни разговори, нищо повече! Въпреки всичко, аз продължавам да съм в позиция на изчакване. Въпроса ми е? Да продължавам ли да вярвам на жена си или да чакам докато ми пораснат рогата така, че да не мога да вляза през вратата?

Колкото за спорта! И аз съм имал леки залитания но никога така сериозни!

Какво да правя, да се разделя ли с жена си?

Мисля, че мога да го сторя? Прав ли съм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 18051bf0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се отчайвай; седни и й кажи че знаеш всичко и че няма да и позволиш да те прави на глупак - да избира или теб или него - ако пак извърта си тръгни за 1 седмица и и кажи че искаш окончателно решение от нея.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: abbffc1dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм от другата страна. На изневеряващата жена. Вече разделена с мъжа си. И той като теб знаеше и ми даваше шансове, които аз пропилявах.

Аз стигнах до изневяра, защото ми липсваше секс, еднакви цели и интереси.

Просто в другия намерих всичко това.

Така, че - разбери какво й липсва на жена ти, защото ти със сигурност не й даваш нещо.

Може да не е секс, може да е любов, чувството, че е харесвана, обичана и желана.

А може и да се е поизморила от твоите забежки, за които със сигурност е знаела (които няма как да съвместиш с любов лъм нея!) и да е решила да живее своя живот. Но...не забравяй - ние жените СЕ ВЛЮБВАМЕ! И връщане назад няма....

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: b8eb65132d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 2-благодаря ти за съвета от женска страна!
Да, зная какво е липсвало на жена ми, а това е основно обгрижване и затвърждаване на любовта ми към нея.Но както се сещаш,след толкова години е нормално да съм поохладнял от към чувствата си към нея.Не си мисли че не съм и обръщал достатъчно внимание/ или може би само така си мисля аз/ ,защото точно след такъв момент ми се сервира всичко това с изневярата.

Вие жените винаги ли за да изневерите трябва да влагате и чувства във всичко това така, че за да не изглеждате като курви/ извинявай за грубия език/отхвърляте мъжете си и се отдавате на тръпката, каквото и да значи тя?
Един вид ако го правя трябва да е само с единия!
Не си мисли също че социалният ни статус е с ниско ниво и срещата с такъв с по висок да е причината за всичко това.

И отново ще попитам- Възможно ли е с човека с когото си изневерил, да продължаваш да контактуваш, и да казваш, че това е само един телефон, нищо друго. Така ли му се казва вече, за по правдоподобно?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: bb3f530861
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си продължавай агонията, в която си изпаднал. Всичко вече се е скъсало. Дори да се попришие тук-таме, все ще си е скъсано и шито, и никога няма да стане ново, както е било. Сега и да остави този мъж пак ще ти направи този номер. Прасе, което свикне да яде лайна, винаги го прави при възможност. Вдигай си чукалата и изчезвай, докато е време. Това е от мен. Ти си преценявай преди да решиш как да постъпиш. :)))М

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: b83f8aebd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами и ти си залитал, и тя сега. Значи си пасвате. Прощавай й, както и тя ти е простила залитанията.

Аз съм в агония, че ми е изневверявал, сега разбрах, а трябва да полагам усилия да съшия връзката, защото за мене семейството ми е вече само връзка. А той иска да е като преди. Аз също вече не вярвам, че е просто едно обаждане. Но вече не ме и интересува. Но не бих изневерила, докато съм емоционално ангажирана с един мъж. Затова искам раздяла, а не убеждаване, че е масово явление и вече НЕЩО НОРМАЛНО извънбрачните отношения и трябва да се прости и продължи заедно. Темата е дълга. не ми се говори повече.

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 8d58dedc64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Знаете ли, мислех да не коментирам историята, но като видях коментара на автора(номер 3), не се сдържах!
Към мъжете като цяло: Вие сте наказани да ви се изневерява с чувство, за да ви боли двоийно повече! Защото, когато вие го правите за спорта, за кеф или просто защото сте могли, не мислите какво причинявате на половинките си! Наглост е да оправдаваш ненаситноста си с факта, че не си влагал чувства! Това е признак на слаба воля и е изключително тъпо извинение! Всичко, което ви се случва си е повече от заслужено, защото не се научихте да мислите с отреденото за това, а вечно с онова на два етажа по- долу!

Значи знаел пича от какво има нужда жена му, но не и го давал и смятал, че ще си седи кротка и покорна и ще се примирява с това!!! Наглост! Още по - наглото е, че докато е отказвал да го дава на нея, ходил и си чукал някви други (сигурно защото отдолу са с нещо по - различни...) и с оправданието (смешно и клиширано), че не влагал чувства, си мисли, че всичко му е простено! Е, не! Малко ти е! Да си ценил това, което си имал, когато си го имал! Сега вече то е на някой друг и дано поне той съумее да задоволи нуждите на тази женица, която като всеки от нас, просто си търси щастието. Жена ти НИКОГА повече няма да е изпитва същото към теб, НИКОГА! И да остане при теб, то ще е в името на децата и по какви ли не други причини, но не и заради чувства към теб! Те са история, погребена от самия теб! Ти си този, който не си давал, когато е трябвало, не си слушал каквото му е казвано и не си се старал да задържиш, което си имал. Ти си този, който си я смачкал като жена, предпочитайки секса с други! Въобще подозираш ли как се отразява това на самочувствието на една жена??? Естествено, че ще търси някой, който да й го възвърне и закрепи.

Нямаш право да се сърдиш! Седни, поговори с жена си и се разберете, но от тук нататък вие ще сте просто съквартиранти, обединени от грижите за общите ви деца, нищо повече от това! Дано поне суъмеете да си живеете без дразги и скандали, които да тровят децата ви!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 86f8737eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Уважаеми господин Х,
Внимателно прочетох целият ви разказ и ви разбирам напълно. Нормално е в такива случаи егоизмът на човек да заподскача недоволно и подтикван от чувството за наранено достойнство да изкрещи....

До тук всичко е от ясно по- ясно. Неверна съпруга, малко по верен мъж, съпругата е много виновна, защото вероятно ние жените когато правим такива неща влагаме повече от онова, което наричате "Сериозно".., може и да е така , а може и да не е. Задайте си въпроса, ако Вие бяхте на нейно место, как щяхте да реагирате. вероятно по същия начин. Има една стара приказка- любовта е до време, а пиянството за цял живот. Ако се разведете със съпругата си ще направите огромна грешка, защото нито тя нито вие в крайна сметка го искате. Оставете я да си изживее каквото си има, правете се, че не я виждате и не правете

Този толкова специален, като искате да я изоставите. Всеки човек има кризи в живота си, не я съдете толкова строго, защото утре може да сте на нейното място, или всъщност ви боли именно защото не сте? Мъжете много егоистично приемате т.н. изневери на половинките си, без да търсите вина в себе си. И може би така е по- щадящо за всички, но просто я оставете...., а и една статистика- при мъжете голямата любов трае 2 год и половина а при жените 3 г., и от личен опит ви потвърждавам, че това е така. Гледайте си семейството и живота и спрете с егоизма и разводите, защото всяка втора жена е по- лош вариант от най- лошата следваща. Дано съм ви била полезна.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 86f8737eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз пък от разказа ви не разбрах да ви изневерява. Вероятно си въобразявате.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 86f8737eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм № 7, правя корекция на последното си изречение на мястото на най- лошата следваща исках да кажа най- лошата първа.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: efb6a80b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До № 7 - Аз също съм на твоето мнение. Много добре си описала какво би следвало при един развод. Наистина мъжете не мислят много, как се чустваме ние. Искаме ласки, любов и доказателство непрекъснато че сме единственните в живота на мъжът до нас. Ако го правеха това нямаше да има толкова изневери и толкова наранени човешки души.

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 6d30bf4f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вие дами, които толкова много разбирате нещата, казвали ли сте на съпрузите си, че имате човек до себе си, който ви разбира повече от тях, че той е принца на мечтите им, и въпреки всичко и давате шанс, като след време разбирате, че продължават да ви лъжат, и то пак със същия човек.....
И след 6 месеца... пак същото...

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 6d30bf4f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Към номер 6-Май прекалено много мразиш мъжкото съсловие, каква е тази злоба? Аз просто споделих с всички вас нещо, а вие вече ме обвинявате, че и всички мъже включително! Както се казва - Не очаквах такива реакции, но явно има доста наранени хора, които имат нужда да са разбрани, дори и повече от мене!

Нищо всяко мнение е добре дошло, щом е като коментар към моето споделяне.
Благодаря на всички.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 8d58dedc64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От номер 6: Вие, господин автор, сте поредният, който нарича критиката към него "Злоба"! Разбирам защо съпругата Ви е постъпила така с Вас - Вие тълкувате нещата, както Ви е удобно и нямате понятие от четене между редовете (типично за ограниченото мислене на определено съсловие хора) ! Кой за какво Ви обвинява, при положение, че само Ви се разяснява?! За Ваше сведение, отдавна не слагам хората, независимо от пола им, под общ знаменател!

Отново за Ваше сведение - не ми е изневерявано, напротив! Аз съм тази, която го е правила ( и не се гордея с това), но имам право и опит да Ви обясня какво е да си в тази позиция и причините и следствията от и за това!

Мога да избълвам още хиляди "злобни" думи, но ще се въздържа! Достатъчно ясно разбрахме всички, че Вие не сте тук за съвет (понеже наричате съветите с други имена), а за да се опитате и нас да убедите да виждаме през изкривената Ви призма - винаги Вие прав!?!

Е, няма как да стане! Не сте успели у дома, камоли тук!
П.С. - Обожавам мъжете и най- вече мъжкото в тях, особено моя! Причината най - вероятно е, че той е пълен Ваш антипод! Изневерявах на тези като Вас, защото БЯХА КАТО ВАС, причината, поради която го прави и съпругата Ви!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: e50f32822f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 6, да не се казвате В.И-Ж.???

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 8d58dedc64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не, номер 15, не това са инициалите ми, но явно с въпросната дама споделяме едни и същи виждания (както и с всички мислещи и уважаващи себе си посестрими :))).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker