Приятелят ми ме лъже! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми ме лъже!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 8693 пъти
Здравейте! С приятелят ми сме заедно вече почти година, но доверието ми става все по-малко и по-малко. Хващала съм го да ме лъже няколко пъти и ми казва, че било за мое добро - прочетох SMS-и в телефона му как се уговаря да излезне с уж най-добрата му приятелка, а в този ден ми беше казал, че ще излиза с братовчед му. В крайна сметка момичето не дошло, а той ми каза, че го е направил за мое добро "за да не ми стане гадно", защото ревнувам. Карахме се, но му простих както и още множество други неща. Във facebook-а скри обвързването си с мен и като го попитах защо каза следното: "Колкото по-малко информация има в профила ми толкова по-трудно ще е някой да ми го разбие". Беше скрил само рождената му дата и обвързването, дори телефонният му номер още стои! Днес като се чухме последно ми каза, че заспива, защото е изключително уморен. Това добре, но пуснах си facebook-а и какво да видя - той е на линия! Обадих му се да го попитам защо е на линия, нали уж си лягаше, а той ми каза, че спи от половин час ако не и повече (когато за последно се чухме) и ме изкара луда! Видях с очите си, а той ме излъга след това. Не го спирам за абсолютно нищо и не знам от какво може да е породен този проблем. Изневерява ли ми или проблемът е в мен? Не спирам да се измъчвам макар и заради тези дребни лъжи. Моля Ви помогнете ми! Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 61b2d002d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чакай, чакай! Това, че е на линия във фейса, не значи, че непременно е пред компютъра. Може да го е оставил включен и наистина да спи.
Мисля, че си виновна за проблемите ви. Задушаваш го с ревността си и със сцените, които му правиш. Затова те лъже и крие от теб.
Поговорете си сериозно и се разберете оставате ли заедно или се разделяте. Няма смисъл да си тровите нервите взаимно. Вместо да ви е готино, вие се карате за глупости.
Откъде накъде ще му ровиш в телефона и ще му държиш сметка за профила му във фейсбук?
Преосмисли си поведението и ще видиш, че сама си навличаш проблеми на главата.
Поздрави.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3d18f04d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжете понякога лъжем именно защото обичаме. Обаче и вие с тая ваша ревност... от мухата - слон. Ако държиш на него, не му прави скандали за такива дреболии, а седни и му обясни какво най-много те дразни и защо. Ако те обича, ще те разбере, ако не - какво значение има?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1fcf37fd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Никой няма как да ти помогне и да направи така, че да не те лъже. Просто с такъв човек си и не виждам начин да се промени и да стане добро и примерно момче. За някои хора лъжата е като "здравей". Патологичните лъжци не мисля, че може да се променят, а най важното, те и не искат. По скоро ти трябва да се замислиш с какъв индивид си се хванала. Иначе е ясно, че няма напълно искрени мъже, но този твоя е патологичен случай.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 66f4f08cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си обсебваща, искаш да знаеш абсолютно всичко, за това те лъже.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a01793080e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Добре ок! Ясно ми е какво ти е във момента..
Или ти изневерява, или не те иска или, пък те избягва поради причина..
Поговори със него!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 58c3748326
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Наистина си много обсебваща. Съпругът ме не е написал във ФБ, че е женен, но дори не съм го попитала защо. Просто така си е преценил. Не виждам защо да се прави от мухата слон.
Смятам, че да четеш смс-и от телефона му е недопустимо, и ако видя мъжа ми да го прави, направо ще откача. Относно ФБ, няко вече го беше написал, че ако е оставил компютъра включен, ще излиза, че е на линия.
С две думи, всичко може би ти е в главата, но ако продължаваш така да се държиш, ще стане реалност. Аз съм жена, омъжена от 15 г., с две деца, но никога не бих позволила на съпруга си да се държи така с мен, както ти с приятеля си. Ако бях на мястото на твоя приятел - ДИМ ДА МЕ НЯМА.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 56db659c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво означава да те лъже, защото е за твое добро? ! Егати простака. Според мен очевидно прикрива нещо, дори е възможно да ти изневерява. Не си длъжна да го търпиш нито пък да те прави на будала с лъжите си. Скъсай с него. Нямаш достатъчно аргументи все още срещу него, но това, че се крие и че те ЛЪЖЕ "за твое добро", говори достатъчно за постъпките му и отношението му към теб. Скъсай го. Ако той иска да се съберете пак - да си помисли хубаво дали иска връзка с теб, щото явно ти си сериозна към него, а той към теб не. Няма смисъл да си хабите времето заедно, като има толкова много мъже, в които можеш да се влюбиш и да ти се отвърне със същото.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 28f1ca7b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   просто на такъв индивид си попаднала, дано не си изгубих години от живота напразна с него. има мъже които са си такива, ненаситни. Или го приемай какъвто е или бягай далеч от него докато е време.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0a264fa6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От автора!
Така до номер 1: Отначало не му търсех сметка за нищо не го и питах къде ходи и какво прави. Той започна да ми иска паролата от facebook-а, а аз се дърпах в крайна сметка ме убеди и си разменихме паролите. После изведнъж си смени паролата, скри си обвързването с глупавото извинение, че не искал да му разбиват профила и така. И защо аз да не му искам сметка като той един път ми се развика и ми говори като на КУЧЕ за това, че съм отишла да тичам без да му кажа!!! Когато му прищрака, че иска да ми провери съобщенията и като му откажа започва да ме заплашва, че ако не му дам паролата ще скъсаме! Изобщо не бях толкова дребнава, но с този човек не знам какво ми стана!
До номер 6: Изобщо не знаеш той какво прави и как се държи с мен. Не ми дава да излизам с приятелките ми и то най-добрите. Един път каза, че ще се виждаме и ме убеди да не си правя никакви планове. Цял ден седях вкъщи и го чаках като идиот и обади ми се и каза следното: "ами аз няма да мога щото ще се виждам с братовчед ми". Не иска да излизам с него, но не иска да излизам и с други! КАКВО ИСКА? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 56db659c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 7 - Зарязвай го тоя нещастник. А това с фейсбука, че не искал да му разбиват профила е пълна лъжа. Просто е искал да скрие, че е обвързан, защото ЯВНО има интерес към друга/други, пък щом и си е сменил паролата, явно не е искал да му видиш личните съобщения преди той да ги е видял и изтрил. Ясни са ми такива като него. Самата аз преди година попаднах на такъв тип човек. Каквото и да правиш - бъди сигурна, че ще ти изневерява и то не само на тебе, а на всяка следваща, която е с него. На такива като него цял живот няма да им стигне за да се находят.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 58c3748326
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ами няма как да зная какво прави, защото ти си написала само част от твоята част от истината. Ако е така, както казаваш не виждам защо пишеш тук, а направо го зарязвай. Каквото повикало, такова се обадило. Не но е решението да му ровиш в смс-ите (продължавам да твърдя, че това е отвратително занимание), нито да го шпионираш. Изгради вяра в себе си, обичай се, и в това, че известно време ще бъдеш сама не е болка за умиране. Желая ти успех и късмет!
От номер 6

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bf2685d8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен ти изневерява или поне сваля друго момиче. Бившата ми приятелка не искаше да сме обвързани във фб и после като се разделихме разбрах, че е имало друго момче, което не е трябвало да я вижда, че е обвързана. Не съм ревнувал и не съм се и замислял, просто каза, че не иска хората да я обсъждат с кого ходи и след два месеца като се разделихме и веднага я видях да тръгне с въпросното момче.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 16f717a037
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Кво става с вас, хора? ! Не давате никаква свобода на половинките си! Запомнете, че нямате право да се месите в живота им, без тяхното позволение. Не сте тръгнали да се жените, за да им държите сметка за каквото и да било.

После защо изневерявят, защо нямало свестни мъже, защо тва, защо онова. Задушавате гаджетата си с постоянните въпроси, скандали и драми, а и имате наглостта да им държите сметка защо ви били лъгали. Жалки сте! Искате свобода, а в замяна не давате такава. Е така не става работата!

Кюби

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 36db79de3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От автора!

Кюби, ако не ми беше отнел моята свобода, аз нямаше и да се опитвам да го спирам за каквото е. А и защо той да ми пипа нещатата телефонаите и каквото и да било без мое разрешение, а аз да не мога? Да не е миропомазан случайно, че той да може аз да не мога? А и както казах не аз не му давам да си излиза, а той на мен! Казва ми даже кога да си лягам и дори незнам по каква причина го прави, когато му се опъна стават лудите скандали... Така, че не казвай, че АЗ го задушавам!!!!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ab7a746daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   4 много добре го е казал/а. Направо си обсебваща и за да не си създава главоболия, човека те лъже. И всичко това сама си го предизвикваш. Остави го да излиза, с който си иска, да пише смс-и с който си иска, да виси във фейсбука доколкото часа си иска. Има неща, в които ти не трябва да се месиш, защото това си е лична територия на човека отсреща. И ако му писне един ден, не се чуди защо а промени поведението си. Не му дръж сметка за всяка дреболия, а се занимавай от време на време и със себе си. Излизай с приятелки, погрижи се за себе си, свърши си някоя работа, не го дебни постоянно. Ако съм него, досега да съм те зарязал.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0500e4fdf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Бягай далеч и колкото по-скоро, толкова по-добре. Аз изгубих 11 години от живота си с такъв човек.... Ужасно е, само който не го е изпитал, не може да разбере...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1a9c040748
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   От автора!
Номер 15 ти да прочете всички коментари? Той ми казва кога да си лягаааам, ако не го напражя ме заплашва с късане!!! Кой кого задушава само не ми е ясно? Аз не мога да излизам с приятелки, защото той не иска а той си ходи по дискотеки и насам-натам ... за нищо никога не съм го спряла!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 85dc962c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Много ми е интересно - какво ви кара толкова много хора в последно време да се задържате с разни лъжци, тарикати и прочие психопати, след като не сте женени, нямате и деца - и късането е от лесно по-лесно.
Ако искате и вие да превъртите - давайте в същия дух. Със сигурност за броени месеци в такива ненормални ситуации от здравия ви разум няма да остане и следа. А след това и Господ не може да ви помогне.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e9782f6f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Авторката, не обръщай внимание на тези, които ти казват, че си обсебваща. Не си. Просто си обичаща жена, очакваща същото от мъжа до себе си и търсеща доказателство за това. Фактът, че виси из нета, като ти е казал, че уж спял, е показателен. Изобщо не вярвай на тия, които ти казват, че си въобразяваш, че може наистина да е спял и прочие. Аз ако имам намерение да спя, чий ще го диря из фейсбук и другаде? ! Това изобщо не е и ревност, а желание да разбереш, че си единствена и че не те лъже. Така че виж нещата как стоят в действителност и действай според изводите си. И друго - към мъжете, написали, че е обсебваща и ревнива - вие как бихте постъпили на нейно място, ако разберете, че гаджето ви е онлайн, при положение, че ви е казала, че си ляга? И не пише с вас? Особено като се има предвид, че мъжете са болезнено ревниви, когато става дума за тяхното. Пък седнали за жените да приказват...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker