Държах се като пълна глупачка и съжалявам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Държах се като пълна глупачка и съжалявам!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4824 пъти
Моля, мъжката част на сайта за съвет и мнение. Естествено и мнението на момичетата не ми е безразлично, но просто мъжката логика и мислене са по-различни от нашите.
Да предупредя, че знам че вината е в мен, за нищо не ставам, смотана съм и така. С това обяснявам поведението си.

Случи се така, че за тези години не бях се влюбвала така. И двамата сме големи на години.
Срещнах го на рожден ден на един познат съвсем случайно и усетих, че припламна искра. Той изглеждаше като мъж мечта, говореше добре, много ми хареса как мисли и как се държи с мен. Говорихме си с часове по път за вкъщи и се разходихме малко. Уговорихме си среща за следващата вечер.

На следващата вечер излезнахме, но не мина добре. И двамата се притеснявахме много като първолаци и се усещаше някакво невероятно напрежение. Беше адски неловко и нямах търпение да приключи срещата, бяхме в едно заведение. Усетих, че чака подходящ момент да ме целуне и не смеех да го погледна, адски се притеснявах. Разбрахме се да се видим на следващият ден, но аз се притеснявах още повече и отидох само за малко на срещата и казах, че не се чувствам добре да ме извини. Той на няколко пъти се опита да осъществи близост, но не му позволих, просто имам чувството че щях да припадна от вълнение, знам че не е нормално чак толкова, но много си паднах по него. Казах му, че ще му звънна и не му звъннах повече.

Какво си мисли според вас за мен? Имам ли шанс с него? Според мен или си мисли, че нямам интерес, защото аз не му показах, че имам през цялото това време се правих на безразлична. Или по-скоро си мисли, че съм смотана и прекалено много се притеснявам и за нищо не ставам. Нямам смелост да му звънна след тъпото си поведение. Хич незнам какво си мисли, бих дала всичко да разбера. Много си паднах по него:(Според вас какво си е помислил?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5ecf9ab751
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъж съм, само да вметна. Значи да сумирам само, ти МНОГО го хареса, излзнахте 2 пъти, като и 2 двата ти грам не му показа, че имаш нещо към него. Той се опита да те целуне, а ти се дърпаш и дърпаш, измисляш си някви неща, за да се измъкнеш от среща с него, накрая си му обещала, че ще му се обадиш, но не си.
Единственото определение за теб което мога да ти дам е, че си луда. То човек се стреми към това което иска, а не бяга от него. Но за твое успокоение ще ти кажа, че не си само ти така. 98% от жените правят същите курвенски номера и накрая постоянно ревът че са сами, като повечето забележи даже не осъзнават, че сами са си виновни.
Лошото е, че ми изглеждаш на зряла жена поне на 28-30 предполагам. И пак не си се научила, да се държиш по нормален начин с мъжа и той ще ти отвърне с нормално дъежание и всичко ще си стане 100 пъти по-лесно от тая малоумна игра на гоненица.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 70538bb2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, няма такава история :). Хем сърби, хем боли. Той мисли каквото би си помислил всеки, че нямаш интерес и си го отрязала. Със сигурност си го изкъпала със студен душ. Като по възпитан вероятно като е видял, че не се интересуваш от него се е отдръпнал. Нормална реакция. Въпреки че и той се е опитал да пришпори нещата с тази целувка на първата среща. Или много те харесва или иска секс и по бързо да те вкара в кревата. Ти го познаваш по добре от нас за да прецениш от кой тип е.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bfadb6d942
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имаш шанс. Ама... опитай се да не се притесняваш толкова... знам че е трудно, но се опитай да се абстрахираш от емоциите и чувствата си, когато си с него. Не бъди безразлична, просто спри да мислиш... всичко ще се случи от самосебе си... и спри да го отбягваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c59783cf96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм вие жените сте опасна работа ;] След като има симпатии към тебе не вярвам да си е помислил и за момент че си смотана. По вероятно е да си е помислил, че с нещо те е провокирал за да не го търсиш повече. Най-добре му се обади и му се извини за това че не си го потърсила. Може да си измислиш някаква причина- но не те съветвам (лъжата лесно се познава), обади му се покани го да излезете, виж какво му е поведението, но вярвам че любовта ще възтържествува ;]

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f2f5b0cf5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мисли си, че не го искаш това си мисли. И най-вероятно вече е преминал на друга вълна. Защото за един мъж дърпането на една жена, избягването на близост и обещания от типа "Ще ти звънна", които остават неизпълнени значат точно това.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9d8738cb62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз ако съм ще си помисля, че не ме харесваш... освен ако не ми се обадиш и обясниш какво става и защо така се държиш!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d7c39dbd87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пребори гордоста си и му звънни не се дръж като първолак
Покана ли чакаш
Защо Вие жените незнаете какво искате и ние мъжете трябва да сме врачки аиде стига

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 35c24ede88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Леле, все едно съм го писала аз това... и аз така като теб постъпих много тъпо и естествено на мъжа му писна да ме гони и сешащ се.. нещата останаха така, нищо не се получи. Е, сама съм си виновна и го осъзнавам, поне знам повече да не повтарям тази си грешка. Така, че стегни се и направи нещо, обади му се, покани го на кафе, не е нещо страшно. От личен опит ти казвам, че ако не направиш нещо, ще съжаляваш горчиво. Аз от година и половина вече не мога да спра да мисля за него, но спънах нещата още в началото с поведението си. Бъди смела и му покажи, че ти е приятно вниманието му!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 61027da168
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако си си паднала чак толкова много по него няма да имаш търпение кога ще те целуне :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b2c7a27f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен бъди откровена с него. Не чак с подробности просто му се обади, извини му се и му кажи, че си се притеснила и заради това си се държала глупаво. Той вероятно ще се досети, че следващия път трябва да е по-настоятелен и всичко ще е ок ;)

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0bf08f0657
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами зависи много от човека. Аз лично бих го приел като знак, че някоя жена не ме харесва и няма смисъл да се занимавам с нея. Аз бих дал съвет на всички жени в подобни ситуации. Не може постоянно да чакате мъжа да прави първата крачка или пък всичко. Ние не четем мисли, много пъти съм си патил вече като се свалям с жени, които не проявяват интерес към мен.

Съветът ми към теб е да му се обадиш. Аз лично бих се зарадвал на това, че една жена проявява интерес към мен. Дори и да си притеснителна, ако е точен, ще те разбере.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 24c9de4a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Преодолей страха си и му звънни, излезте и бъди искрена с него. Кажи му за това, което те притеснява и се отпусни. Пробвай! Хората са го казали : "От пробване глава не боли".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 25407bbefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мисли си, че не го харесваш и му даваш знаци да се разкара. Ако бях на негово място, бих се радвал да ми се обадиш и да ми споделиш това, което си написала тук. Щеше да ми се стори мило, ако беше честна с мен.

М 28

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2d0362cc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   АВТОРКАТА:ХОРА, НЕ МОГА ДА СПРА ДА МИСЛЯ ЗА НЕГО! Вече мина 1 месец от първата ни среща. Искам да се засиля от Ямбол, та чак до Великата китайска стена да си строша кухата глава.
Ако му звънна не ме е страх толкова от това, че може да ме отреже, колкото от това да не се държа като пълен идиот отново, защото цял живот се държа така, имам някакви страхове и бариери. И не ми пука толкова за мен, или за това че ще се изложа, а за него, защото той не заслужава такъв идиот като мен да си играе с него. Аз не искам да си играя с него, но ми е трудно.
Незнам дали все още ще има интерес, ако му звънна, все пак мина един месец вече. Хич незнам. Вие бихте ли имали интерес след толкова време? Защото аз към него ще имам с години, но незнам той към мене след това отношение може вече да ме е отписал? !

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2d0362cc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   АВТОРКАТА отново:
Знам, че вече ставам жалка с въпросите си, но дали си мисли за мен поне малко? И дали ме е намразил? Вие на негово място щяхте ли да ме намразите?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2d0362cc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Пак е лудата АВТОРКА:
Абе хора, ако той ме иска толкова, колкото аз него, защо не е по-нахален:(
Кво ли си вика "тая се прави на недостъпна тъпата овца кво да се занимавам с нея" -така ли си вика според вас?
Аз мисля, че ако се засечем някъде ще се получи най-добре. Дори почти всеки ден минавам през тях, но без успех, а и той не живее в Ямбол, ами в едно от селата, това не ми пречи да ходя пеш до там и да губя цял ден в напразни надежди, че ще го видя... Хора, аз психопат ли съм? Ама честно. Ходя до там съвсем сериозно и чакам да го видя. И всеки път си казвам "сега ако го видя направо ще му скоча и ще си го гушна и ще си го цункам". Как ще реагира според вас, ако направя така? Искам го много, няма да погледна друг мъж :( Откакто се запознах с него, нищо и никой друг не ме интересуват, искам си го :(

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 26386d398b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   пропаднала работа... как може на първа среща тоя да ти се насилва да те целува??? Тва един вид говори "днеска ше се целунеме, утре ше се опънеме"

Аз ако съм на неговото място, бих се радвал да проведа един приятен и ненатоварващ разговор с теб, да те опозная повечко, да видя какви са ти вкусовете, да разбера от какви неща се интересуваш (хобита имаш ли, любими занимания и т. н. ) просто да си приказваме за различни неща, и въобще такива близости и опити дори за прегръдка, изключено-тва е първа среща, интересувам се от теб, искам да те опозная, да преценя дали си добро момиче, да видя какъв ти е характера и най-вече да гледам да ти е приятно с мен и естствено да не повдигам и да се вживявам в типично мъжки теми, като футбол, формула 1, коли, двигатели с вътрешно горене и бла бла :D Просто сладки приказки, опознаване, много усмивки и това е :) :)

Но не знам какви ги говоря, аз съм много срамежлив, никога не съм си имал приятелка (на 20г. съм) даже не съм бил и на среща, ДАЖЕ не съм канил никое момиче на среща... но не знам, мисля, че ми се отдават тия неща, но тоя срам ме съсипва.

Но ето ти съвет-ако търсиш сериозна връзка, да знаеш че тоя с тия опити от първа среща да те прегръща и целува.... да знаеш че с тоя много бързо ше стигнете до тема секс, ти ше се съгласиш, той ще ти се порадва 5-6 пъти и край. ;)

По-добре го остави, не се занимавай с олигофрени :)

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0bf08f0657
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Обади му се, на всяка цена! Той не може да знае какво става в главата ти. Ако е точен, ще си уредите среща пак. Нормално е да се притесняваш, преодолей го и продължавай. Хубавото е, че си жена, а за жените е нормално да са срамежливи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 00ebd516cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До номер 17 - имам подарък за теб чуек , та да се пообразоваш малко http://pickup-project.net/forum/ . Чети и ще видиш , колко си социално програмиран. Не можело да се опитва да я целуне на първа среща ?!?!
Защо да не може ? Защото ти не си целувал ли ? Чети и после ще ми благодариш :)

ДО АВТОРКАТА- все още си в играта. Направила си няколко тактически грешки и ще ги коригираш мноооого лесно.
Анализ на ситуацията :
1 - След рождения ден сте говорили часове , както пишеш ти. Предполагам и двамата сте мислили че сте открили сродна душа и т.н.
2 - Уговорката да се видите на следващия ден , показва ясно (според мен), че и двамата имате интерес един към друг. Това че той се е чудел кога да те целуне , говори че имаш инициативен човек пред теб. Това че не го е направил е , защото е съобразил твоето поведение на пълно игнориране. Има и вариант , в който младежа не може да чете езика на тялото и е действувал само на логично ниво.
3 - На втората среща позорно бягаш. Един самоуважащ се мъж не би те потърсил повече. Просто от твоя страна лисват всякакви индикации на интерес. На въпроса ти защо не е бил по-настоятелен , отговора е че не е "лепка".
Сега - ТВОЯТА ТАКТИКА - елементарно е !!!
1 - Обаждаш му се , само да го питаш как е той . Има вероятност , където няма да покани на среща и ще си говорите общи работи. Тогава му звъниш пак след няколко дни с оферта .
2 - Направо му звъниш и го каниш да се видите. Според теб , просто си влюбена и загубена. Напиши си каквото имаш да казваш на листче щом се притесняваш толкова.
3 - ГРЕШКИ , които не бива да допускаш :
3.1 - да си траеш и да живееш с глупавата надежда за "ЧУДО".
3.2 - да чакаш подходящия момент - такъв няма. Обади му се сега !!!
3.3 - Не дай си боже изтрещиш и тръгнеш да му се обесняваш , колко го харесваш. Това е малко вероятно , но въпреки това възможно.
3.4 - На следващата среща не стой като пукал ами "действувай" :)
Пиши какво се е случило . Успех :)
Оран Гутанович

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2d0362cc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Изтрещялата АВТОРКА:
Искам специално да благодаря на Оран за коментарът. Мисля да го послушам. Има само едно нещо, което неможах да разбера. Защо да не направя 3. 3- толкова ли е зле? В смисъл аз тези дни си прехвърлям едни сценарии в главата как това правя. Няма да е лесно, но си мислих че е правилно. Размишлявам и стигам до извода, че може би имаш предвид, че после може би няма да има чак такъв интерес и ще ме приеме за даденост, или нещо подобно може би имаш предвид.
Също понеже много ми хареса как мислиш, искам да те питам според теб дали ме мрази, дали си ме спомня с лошо? И дали се сеща за мен? В смисъл мъжете не ви знам как сте устроени, но аз си мисля за него 24/7:(

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2d0362cc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторката:
И още нещо, Оран. Как се разбира дали мъжът иска само секс, или нещо повече?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 00ebd516cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   3. 3 е възможно най-глупавата грешка в тактико-стратегически план :
Добре, видели сте се 3 пъти общо. На практика сте НЕПОЗНАТИ и това твое признание ще го поуплаши, ще прецака и интригата... Представи си момче, което си виждала само 3-4 пъти да ти каже че мисли за теб 24/7!!!
Едва ли те мрази, както казах вие сте непознати, все още. Били сте на две срещи и дори и не сте се целували.

За секса е повече от ясно че иска. Мисля че за мъжете, които са харесвани от достатъчно жени една връзка започва точно след секса. Има ги и "путкХразводачите", които мислят че целувка на първа среща е много, твърде са социално програмирани. Сваляне на звезди и прочие... Естествено после се чудят защо са станали приятелки :)
Решаващо значение има ИЗБОРЪТ.

Така, сега стратегии - виж горния ми пост. Обади му се или да го питаш как е (и чакаш оферта), или излизаш директно с оферта. Мисля е контрапродуктивно да искаш услуга в тази ситуация. Ко е пич на място - ще захапе.

За срещата - отиваш без очаквания. Не и прави мисловен план как ще протече въпросната среща и да направиш такъв, няма да стане според плана. Предварителния мисловен план ограничава въображението в реална обстановка. Мисли само за целта ( например да го провокираш да те целуне или да го целунеш ти). Или каквото се сетиш.
"Очакванията преебават ситуацията" моя мисъл.
Отпусни се и се наслади на компанията му, без очаквания. Правиш каквото ти дойде на умЪ (защото си умен чуек, мисля).

За днес толкова, че са направих на кучи с бирата (пожелавам го на всеки читател) :)
Имаш ли въпроси - питай или СПОДЕЛИ какво се е случило.
С пожелания за много успехи...
Оран Гутанович

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 00ebd516cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Пак съм аз.
Иска само секс??? - Според теорията е важно да разбереш, колко се интересува от теб и това как върви разговора...
Стигне ли се до : Аз това, Аз онова... па ти лапаш мухите, знай че кога мастурбира и му е нужно да види нещо възбуждащо за да свърши - отива пред огледалото в банята :)))
Па ако е ДЪРТ коцкар ще те остави да говориш ти. Влюбен и загубен - ще се гледате като котараци и ще си преглъщате на сухо. Стигне ли се до там форсирай ситуацията - гледане на ръка например(РЪКАТА МУ Е ВЪРХУ БЕДРОТО ТИ, БЛИЗО ДО БЕЗЦЕННОТО). Възможностите са ограничени само от фантазията ти. Мисли!!! Импровизирай!!!
Обзаложихме се със сестра ми, тя мисли че си бита карта, моя милост мисли че сега започва играта :))) Освен това мисля че жена да те учи как се свяля жена е, все едно пъдпъдък да те учи как да стреляш с ловна пушка.
Най-глупавата грешка е да си покажеш картите в покера... Това е то 3. 3!!!
Жокер - плати в бара. Ко е рано му казваш - тука черпя аз - пиците са
от теб! , ко е късно - сега черпя аз, другия път си ти!!!
Пресубпозиция - въпроса съдържа и отговора. Пример - кафето с мляко ли го искаш или без? Не го питаш иска ли кафе :)))
Ей, пиши какво е станало :)))
Гутанович, Оран

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2d0362cc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Авторката:Ох, историята не е само това, което съм написала. Има няколко много важни фактора усложняващи обстоятелствата и то много, които няма как да напиша тук от съображение за сигурност и анонимност.
Но определено не е толкова просто, колкото изглежда. Знам, че в този сайт не е позволено да се разменят контакти, но много ми се иска да ти опиша, Оран ситуацията както си е, защото ключът е именно в тези подробности. Вие чак на бас се хванахте, моля се и силно се надявам да го спечелиш ти:)
Много ми е притеснено. Този уикенд ще става, каквото ще става. Но пак казвам подробностите са изключително важни и не са малко, има замесени други хора, има тайни, има някои по-интимни подробности, които съвсем ме объркват, абе много неща и съм супер объркана. Схемата е сложна. Направих поща специално и само за случая на абв-то, ще се моля модераторите да я публикуват като псевдоним само поне докато ме намериш. Естествено не се казвам така, всичко е напълно анонимно. Със сестра ти ще се видите в чудо като чуете цялата история.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e5daae593d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Към №1 - имала съм много подобна ситуация като на авторката - да се стигне до близост с целувки, да усещаш, че иска да те целуне и да се дръпнеш, да избягаш един вид. И причината е точно тази - прекалено вълнение, ама такова вълнение, и притеснение, и треперене даже, което те кара да се държиш неадекватно. И аз колко съм си била главата в стената... :) Така че съвет на авторката не мога да дам точно аз:)

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 94abb2ebcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Ало, авторката, 5 дни минаха в празни приказки. Явно предпочиташ да живееш в Интернет, а не на живо.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2d0362cc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ехо,такива като 27,къде се обаждате където не ви е работата?Имам проблем и търся решение.Днес обаче се случи нещо ужасно във връзка с проблема.За съжаление няма как да го напиша.Мисля,че ако се самоубия,ще се отърва мен от мъката и целият свят от такова същество като мен.Отделно имам някои здравословни проблеми,но всичко занемарих и работата си напуснах,просто вече за нищо не ставам,след този мъж ми се повръща при вида на други,не искам да живея повече.Никога не съм си мислила за самоубийство през живота,но за всяко нещо си има първи път.Знам,че ме мислите за луда и как е възможно след 3 виждания да се случи така,но ето че е възможно.
Ако не пиша повече значи съм се самоубила.Желая на всички успех в любовта,защото без нея всичко губи смисъл.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 00ebd516cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Що бе човек, какво се е случило?
Писа, че ще действаш събота и неделя.
Самоубийството е глупава работа - после цял живот ще си мъртва.
Пиши какво се случи!
Гутанович

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 92d2ae7de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Ако постъпиш така със мен ще ди помисля:Тази неи фопадам... и повече няма да се занимавам с теб! Ти гл отблъскваш така!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2d0362cc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Хора, сетих се за вас. Ами ние с него сме си заедно. Той ми се обади преди аз да се реша и си изяснихме нещата. Благодаря ви за съветите. Преди да се обади бях в невероятна депресия, наистина мислех за самоубийство, но всичко се нареди от само себе си. Благодаря отново.
Поздрави,
авторката

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 090b5cf876
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Като мъж ти казвам: абсолютни митове са това, дето трябва да му се дърпаш, за да те хареса. Това е дразнещо и детинско, а и обидно за самочувствието и гордостта на един мъж.

Не става въпрос да му се съблечеш на първата минута, но всяко нещо, както дърпането, така и отдаването трябва да са в граница.

Знам, че на жените ви харесва да ви преследват разни нахални типове, но повярвай ми, тези същите обикновено имат някакви комплекси и липси и преследването при тях е патология. Тия "ловци" най-бързо се отегчават после и тръгват след поредната плячка.

Ако тоя е мъж на място, както го описваш, значи пробвал е (не е някой дето стои и чака да се случи), действал е, а ти си му показала, че нямаш интерес. Тука историята приключва.

Ако искаш да имате нещо, сега ТИ трябва да положиш екстра усилия и да му се буташ, но това може да се интерпретира като курвенско поведение.
Аз на негово място не бих си мръднал повече пръста. А в същото време, един по-агресивен подход от теб би ме подразнил.

Сама си си виновна.
За другия път ще знаеш. :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker