Как да си го върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си го върна?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3511 пъти
Отдавна имах подозрения, че мъжа ми кръшка и почнах да го следя. Досега няколко пъти съм разкарвала разни мърли дето му се лепяха най-нагло и си мислех, че и този път ще се справя стига да разбера с коя мръсница го прави. Ужасът дойде, когато се добрах до служебния му телефон и почнах да ровичкам вътре. Намерих една папка с разни порнографски снимки и какви ли не други, обаче на мъж. Направо ме обля студен душ. Може да прозвучи нагло, но съм красива с привлекателна фигура, много се грижа за външния си вид, тренирам и т.н. Как може да ме пренебрегне като жена, за да спи с такова нещо. Да беше някаква жена, ако ще и най-изпадналата уличница, ама само не и мъж.

Не искам да го напускам със зъби и нокти съм се борила да съм с него, нищо не ми липсва с него, но това ме обижда като жена да ми изневерява с някакъв педал. Не мога да го разбера какво му е харесал на този толкова и не знам каква тактика да предприема, за да се отърва от него.

Много ви моля мили хора да ми помогнете със съвет. По някакъв начин трябва отново да му привлека вниманието върху себе си и да върна тръпката в отношенията ни. Да беше с жена е ясно, ама как да се състезавам с мъж. Да се пострижа по момчешки и да почна да се обличам спортно ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6af0c6ad9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   мъжа ти явно си е бисексуален, не е края на света, по-добре да се тъпче с др педали отколко да си има любовница. Явно си експериментира и си прави кефа човека, бравос

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ef8c4db0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей, чакай малко, де! Тук не става въпрос просто да му привлечеш вниманието. Ти не разбираш ли, че има вероятност мъжа ти да е с различна сексуална наклонност? Поговори с него и го попитай за това, което си видяла. Не може просто така да се опитваш да конкурираш мъж. Може пък и да си разбрала погрешно, онова което си видяла. Изясни си нещата с мъжа ти, всичко останало ще е безмислено.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 256d6f3700
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами с мъж не можеш да се състезаваш, съжалявам. А от това, което си написала изобщо не си водя добро мнение за тебе. Първо ти изневерявал колко си пъти с жени, ти си ги разкарвала, а сега с мъж. Хм, той е някой богат, а ти си неговата държанка, нали? И затова не можеш да го оставиш. Само не ми казвай, че го обичаш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 81ccc51ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно си се борила да докопаш парите Му и затова сега не искаш да го напуснеш
Нямаш смелост сама да си изкарваш прехраната.... браво

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 33e0efc1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Изневери му с жена!
Ся сериозно. Ако е бисексуален или скрит гей, нищо не можеш да направиш. Това борене със зъби и нокти за мъж никога не съм го разбирала. Ако си с него заради пари или социално положение, няма какво да се плашиш за брака си, той вероятно е с теб, за да си има жена за пред хората.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 28f057fa33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съмнявам се мъжа ти да е гей, щом си има жена. При това положение според мен има два вариянта:

1. Мъжа ти да е бисексуален. Ако наистина си такава каквато се описа значи проблема не е в теб, а просто на мъжа ти му е писнало от жени. Тук вече оправия няма, просто на него му е "преляло" от жени и си търси нещо съвсем различно.

2. Нещо във връзката/секса ви липса. Факт е, че мъжете хомосексуалисти са много грижовни и нежни в секса, колкото и гнусно или необичаино да ти звучи. Мъжа ти може да е както активен така и пасивен, ще ти се наложи да приемеш факта, че по всяка вероятност мъжа ти е чукан от друг мъж доброволно и вероятно му е харесало. Може би просто търси съвсем различна тръпка. Тук можеш да се опиташ да разнообразиш сексуалният ви живот по всяка вероятност от там е проблема.

Успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5dab769d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Напротив, бъди по-женствена от всякога, накарай го да ревнува. Всъщност кетих се нещо. Направи си секс-снимки с мъжа ти и ги изпрати на педала. Оня няма да го понесе, вярвай ми. Изневяра със собствената жена е "непростима"!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8a50cf5769
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дори и да си го "върнеш" обратно, никога няма да го приемеш като същия човек, камо ли същия мъж.
Препатих с виртуални травестити. Първо му беше интересно, после уж ги беше отказал. Накрая на самата мен ми писна унижението да го подпитвам или да му зяпам в компютъра, защото всеки път намирах чудеса.
Равносметката е две години без секс и нормално-развод.
Не знам ти на коя фаза си, но аз от самото начало започнах да изпитвам чисто физическа погнуса към този човек.
Това, мило момиче, не се лекува...
Успех, дано все пак се оправят нещата.

АП

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 69b91283e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Aмиии благодаря на тези, дето са ми дали някакъв съвет. Пуснах темата да получа помощ, не да ме анализират или критикуват. Да отговоря все пак на въпросите. Вие ме изкарахте съвсем куку бе хора! Много добре знам какво видях, иначе нямаше да правя тема тук. Този в никакъв случай не го слага на мъжа ми, обратното е. И да кажеш, че аз не съм палава в леглото и не му дават отзад, ок, но не е така. Той мъжът ми е такъв, кръшкач, това си го знам от години. В началото правех големи скандали, разделяхме се, събирахме се, но единия ми девер ме "посъветва" да не запилвам, ако искам да съм с него. Аз си го обичам хора, не мога без него. Затова смених тактиката. Но това сега много ме стресира. Ходих да го видя този. Чиста курва, от най-долните. Ей това е златотърсачка. Да го питаш какво прави с женен мъж. Студент бил, да бе повярвах. И аз така като следвах цяла нощ съм била по баровете да бачкам... Спекох обаче много яко, той на живо е хубав кажи-речи колкото мен. Мисля да говоря тоя път с мъжа ми, ама се чудя как да подходя. Или пък да мълча и да се правя на три и половина, пък да се разбера лично с курвата? Тоя обаче трябва да го махна от мъжа ми възможно най-бързо преди да го е направил гей и него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 15bb4237d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила авторке,щом мъжа ти спи с него и му е харесало си е направо бисексуален,няма какво да направиш.Щом му е харесало,няма как да го откачиш,трябва сам да го поиска.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 48f1758bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мълчи си мила, мълчи си и си кюткай. Толкова помия си изяла през годините, та сега ли няма да я преглътнеш.
Жал ми е женици като теб, които са се запили в мъжете си и се подлагат на всякакви унижения само и само да не изпадната от заветното статукво "омъжена". Пък другите били мръсници, курви и прочее, а горкичкият кръшкащ мъж - чист и неопетнен ангел. Да се смееш ли, да ревеш ли ... Ама ти явно сама си вярваш, така че дерзай.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d899d1cb03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Оооо не мога да ви разбера само какво я критикувате? По начина й на писане си личи, че не е от най-учените, но и, че е мъжко момиче, което го уважавам и то много! А що се отнася до вас "жени, които не търпите унижения", заради такива като вас сме на това положение! Не, че съпругът й е цвете за мирисане, но евала й правя на жената, че иска да си спаси брака!!! Всички все развод, та развод... И к'во? НИЩО! 'Що се отнася до авторката, по-добре поговори с психолог, той не само, че няма да те криткува, но и ще ти даде истински съвети, а не като тия, дето не знаят кои са, па ше те обсъждат тебе, дето и на снимка не са те виждали! Не искай толкова отговори, на толкова сериозни въпроси от неуки форумци.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ef8c4db0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Тази история е една сред най-неграмотните в сайта. Авторката такива ги говори, че направо не знам какво толкова се хабите да й давате сериозни съвети. Аз една свясна дума не прочетох до тук. Много ми е любопитно как така това момче (курвата) може да направи мъжа ти гей. Той или е гей или не е. Какво ти е виновен онзи? "Този в никакъв случай не го слага на мъжа ми, обратното е" - абсолютно малоумие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker