Приятелката му разбра за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката му разбра за мен
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2741 пъти
Здравейте! Моята история е следната- много харесвам един мой колега, казах му, на него му стана приятно, но проблема е че той си има приятелка, връзката им е сериозна-заедно са от доста години. Въпреки това ние започнахме да си пишем, извън работа не сме се виждали, но на работа се целувахме няколко пъти. След няколко дни заминавам за друг град за да уча и за това му изпратих едно съобщение, в което му написах, че е по-добре да прекратим всякакви взаимоотношения, защото и без това постоянно мисля за него, така поне да се опитаме да улесним нещата. Лошото е, че приятелката му прочете това съобщение и разбра за нас- много се ядоса, говореше с мен по телефона и ми пишеше гневни съобщения, разбирам го момичето, аз също бих постъпила така. Опитах се да й внуша, че аз съм виновна за всичко и че едва ли не насила съм го накарала да ми обърне внимание, че не трябва да се сърди на него и т. н. Направих го, защото искам да запазят връзката си, обаче след като тя прекали в обвиненията си към мен й казах, сами да си решават проблема, в крайна сметка това си е тяхната връзка и, че аз съм последния човек на когото трябва да държи сметка -демек да се сърди най-вече на приятеля си. Моля ви кажете ми според вас правилно ли съм реагирала, трябва ли да направя още нещо и той (колегата ми) има ли основание да ми се сърди за нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: b38f6869f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, правилно си постъпила, остави ги!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 18673b931c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   защо се опитваш да избягаш от отговорност.. виновна си.. доколкото разбирам ти си му показала а и директно си казала че го харесваш.. това за него е било зелена светлина.. свободно си му се предложила.. защо да не пофлиртува стеб.. защо да не си опита късмета.. толкова лесно му се е получило.. как няма да му хареса.. ласкаеш егото му.. все още е вървежен въпреки връзката си.. българските мъже са много комплексирани!! стига си се занимавала с тази двойка.. нямаш работа там..

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ced91a8052
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 2. Аз лично не разбирам момичета като теб. Защо се намесваш където няма работа за теб? ! И какво по-точно си целяла? ! След като знаеш, че е обвързан не му пращай смс-и... Постъпила си долно и съм сигурна, че целта ти е била именно приятелката му да разбере за теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9e84864d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се разправяй повече, ако се обичат - ще се изяснят и ще се разберат. А това, че сте се целували значи, че и той изпитва същото каквото и ти, не си го насилила я! Постъпила си много достойно, като си поела вината върху себе си, да се оправят!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0236d7d95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Правилно си направила, изобщо не се вайкай кукло, тегли и една майн!!!!

Карол******

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dd8b62961a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Като си искала да запазят връзката си, защо изобщо си се занимавала с него? Той е мухльото в случая, защото явно е искал да си поиграе с теб, без да компрометира връзката си, а ти си просто поредната глупачка, която се подлага за изтривалка. И от едните и от другите бол. Къде останаха свестните хора??? Ако ти е останало капка достойнство, отрежи го, а с приятелката не се занимавай повече. Ако изчезнеш от живота му, тя ще фокусира вниманието си върху него, както е редно. Явно нещата между тях куцат и трябва да си поговорят сериозно. Ти си излишна в цялата работа. Живей си живота и друг път си подбирай по-адекватно обекта на желание.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1bf54ad23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявай, но много мразя такива като тебе. Това, че ти не можеш да задържиш 1 мъж за по-дълготрайна връзка не ти дава право да се опиташ да откраднеш чуждите мъже. Според мен си жалка и не вярвам, 1 че ти е съвестно за момичето, замисли се не целеше ли точно това??

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9e84864d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Към №7 - никой на никого не принадлежи, любовта е нещо по желание, а не по задължение. Авторката не краде ничий мъж, просто се е поддала на едно привличане, а той явно не е имал нищо против! Проблема е в него и не смятам, че накой е с някого доживот, до гроб, защо? Само ако наистина се обичат и държат един на друг, а случая на господина май не е от тези... Хиляди хора ходят, после се разделят, създават нови връзки, нормални неща... Какво сте заанетемосвали момичето, нищо лошо не си направила; и тя има право на място под слънцето!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 23d6729026
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   абе номер 8.. била се подала на привличане.. абе свършиха ли свободните мъже че налазихте заетите.. какво ми ги оправдавате и им давате криле.. никой не бил с някого доживот.. ето заради такова повърхностно мислене всеки втори е разведен и всяка втора 20 годишна кифла ходи с женен мъж и реве по форумите какво да прави.. а вие продължавайте да им казвате че нищо лошо не правят и че той е виновния...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker