Да продължавам ли да живея с надеждата че пак ще сме заедно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да продължавам ли да живея с надеждата че пак ще сме заедно
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2550 пъти
Здравейте, по накратко ще ви кажа какво става ако е възможно някой да ми даде съвет? много съм объркан... Имам Приятелка или имах до преди г/д 2 седмици.. с нея бяхме гаджета 7 месеца но скъсахме както и да е за глупости може би проблема е в самият мен незнам, много си позволявах да и викам и да й държа сметка но знаете как е при момчетата... искам да знам всяка минута къде е.. обаче сега аз й задавам въпроса. " Да продължавам ли да живея с надеждата че пак ще сме заедно.. може да ви звучи тъпо но найситна не ми е лесно искам съвет тя ми казва незнам, питам я имаш ли чуства към мен тя ми казва да на другият ден примерно незнам, или пък казва ми Обичам те задавам и въпроса след 3 дни Обичаш ли ме.. тя еми незнам... днес реших да и звънна каза ми че има друго момче... историята е много дълга затова я скъсявам надявам се да ме разберете.. след като ми каза че има момче попитах естествено кое е тя не ми каза но ми каза цитирам " това което се случва или това което ще се случи или което се е случило ще е добре от 2 гледни точки... попитах я от моя и твоя нали? може да звучи тъпо но това момиче найстина много ме обърква и нейска да ми каже в какъв смисъл питам я добро за мен и за теб като примерно да се съберем или да продължим тя вика ще видиш аз я питам това във какъв период от време ще стане тя казва незнам седи и ми се заяжда.. според мен и тя незнае какво иска каза също че по този начин ще разбера нещата който се случват аз се обърквам още повече така но както й да е.. въпроса ми е ако сте ме разбрали поне малко какво да правя какво найстина иска тя аз искам да съм с нея тя много ме обърква един ден се държи добре с мен друг ден се държи студено и грубо.. казва ми че и липсвам че ме обича.. незнам хора наистина.. ПОМОГНЕТЕ МИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6ba68c90a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разкарай я! Няма да ти е лесно, но тя те разиграва както си иска ;)
И в следващата ти връзка не дръж сметка....

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5b9583c749
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1 има известно право. Постарай се да се държиш така, както искаш да се държат с теб. Защото виждаш че като се държиш лошо, остава една гузна съвест и вечни въпроси.
Иначе за тази, пиши я отсвирена. Запомни че каквото и да ти говори една жена, колкото и да те лъже за причината, щом си е тръгнала значи грам не и е пукало към момента на раздялата, а повярвай ми не ти трябва такъв човек до теб.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 08b631e1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Човек, приятелката ти просто иска да е сигурна, че с другия нещата ще потръгнат, стане ли това, ще ти бие шута съвсем официално. Преживях точно същото нещо преди няколко години. Изведнъж започна да се държи дръпнато и стана много заета, надменна, раздразнителна. Също като при теб "не знаеше" какво чувства към мен. Това са пълни клишета, които 90% от хората използват, когато искат елегантно да се отърват от някой. Тогава и аз като теб си мислех, че е объркана и я чаках може би два месеца да вземе решение. Обаждах й се, но не я насилвах и не й досаждах. Естествено, както разбрах по-късно от самата нея, нещата с другия са се получили за известно време и тя постепенно ме заразя напълно. След няколко месеца отново започна да ме търси, явно усетила, че нещата не вървят и накрая направо си каза, че са я изоставили. Аз обаче я отрязах хладно, макар че беше много напориста. Както не се бе обаждала толкова време, изведнъж стана изключително мила и "загрижена" за мен. Имах още някакви макар и отслабнали чувства към нея, но тя ме предаде по най-безпардонния начин, съпроводен с грубо и надменно държание, което по никакъв начин не бях заслужил. Сега, 3 години по-късно изобщо не съжалявам за избора си, съжалявам единствено, че залагах такива надежди на този човек. Затова бъди смел и остави да прави каквото си иска, жени има много. И ако някога се опита да се върне при теб, просто я отрежи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ff3e4d3ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич сам си си виновен. Не познавам връзка, в която ако един от двамата се е държал както ти в случая, да не се е разпаднала. Ти не си разследовател, нито пък тя е жертва, за да я разпитваш по цял ден какво прави, с кой е била и така. Просто това е абсурдно. Колкото и да я обичаш, тя не е предмет, нито твоя собственост, за да си позволяваш такъв тип държание. Ако наистина я обичаш по-скоро трябва да и гласуваш доверие и да и даваш свобода. СВОБОДАТА е най-важното нещо. Който контролира, той губи.
За съжаление, аз лично бих те напуснала ако бях на нейно място. Тя дори дълго те е издържала. Никой не е способен да ме пит аи разпитва къде съм и какво правя. Разбира се, че ще кажа с кой си пия кафето или дали ще излизам с приятелки, ако съм в двоийка, но да се чувствам на разпит всеки път когато приятеля ми ми се обажда, а не!!!
Така, че си вземи бележка от това ти държание и колкото по-рано се промениш, толкова ще имаш повече шанс да си щастлив. Сега си на грешен път....
Оправай се и се променяй докато е време..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 177b028351
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Остави я да си троши главата сама. Явно не те обича истински. Щом е погледнала друг, щом си е помислила за друг значи не си Ти човека за нея. Ти ще си намериш добро момиче, гледай само да го оцениш навреме. Успех.

Муцито.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ac31222aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Рядко я използвам и не я харесвам тази дума, но номер 3 - пич ЕВАЛА!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7792283f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   здравей,
не е сигурно, че си има друго момче!
ти сто пъти си я питал едно и също - и тя най-накрая решила да ти каже това за д апрестанеш!
Не дума а дела трябват!
Стига си я питал дали те обича а й покажи, че ти я обичаш - ако се съгласи да се събеете - логично е и че тя те обича.

Прави нещо за да я спечелиш отново и не прави глупости!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ceb452abe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Както пишеш разпиляно и и нелогично, ако и такъв си в действията...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: adadfd480a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз и приятелят ми сме в същото положение. Проблема е там, че момичето ти се нуждае от това да и покажеш колко я обичаш и на какво си готов за нея!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: eab3531fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   хора благодаря за отговорите в крайна сметка разбрах много неща за нея разбрах че се е хванала с нещо като доведения ми братовчед та са правили разни работи благодаря за отговорите! разбрах за всичко и въпреки това се опита да ме излъже в очите ме гледаше и се закле в мене че няма такова нещо! а съм на милион процента сигурен че е така защото ми го потвърдиха много хора вкл. братовчед ми!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 154fbd50bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз съм в това положение като теб, само, че връзката ми беше 6 години и сме разделени от близо 3 месеца, а аз от толкова съм в депресия. Същите глупости, че не е сигурна в чувствата си, че аз съм виновния и пр. Набарах е на 4 очи и е питах има ли друг, тя се разсърди и ми каза "ти нямаш ли ми доверие? ". След 2 седмици разбрах и видях смс-и и логове на лаптопа и ми стана ясно какво е. Като е питах директно тя каза, че не е сериозно и само флиртувала а-у. Чувствах се най-големия боклук тея 3 месеца задето си мислих, че вината е само в мен... Сега не сме Заедно, но тя ми звъни и пише смс-и все едно нищо няма... Ама нали и аз съм си загубен откликвам. Та рано или късно стават такива неща, мъжете режем и казваме истината в очите, жените ни разиграват както си поискат докато не намерят нещо по-добро или не видят какво става с паралелната връзка.... Жалко, но истина!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker