Връзка със сектант - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка със сектант
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2308 пъти
Вече минаха 5 месеца от както имах връзка с едно момче но още не мога да се отърся от него и не спирам да го сънувам и и просто не мога да спра да мисля за него.
Имахме връзка близо 2 месеца и всеки един момент беше прекрасен с него въпреки, че е на 20 години той е висок, красив, възпитан имаше държание на 35 годишен мъж не знам какво да напиша просто ми се върна смисъла на живота докато бях с него когато го запознах с нашите и те го харесаха (сближиха се много с баща ми който е пенсионер и му намери работа в една фирма като нощен охранител на доста висока заплата).
Заради твърдия си характер е много уважаван и има много връзки, работи в някаква фирма за износ ( не зная каква длъжност но по скоро е доста на високо) -> взема висока заплата.
Всичко рухна докато бяхме в тях поисках да му видя снимките от детството той каза да потърся в секцията а той ще вземе нещо за пиене от кухнята, почнах да търся и открих в първия шкаф някакво папка с завещание от 2010 с данните му че при смърт всичко което получил и притежава остава на някаква ложа (братство) имаше подписи и печат, бях шокирана прибрах бързо папката и седнах, в близките дни аз спрях да му вдигам телефона и му писах смс че сме много различни и не искам да имаме общо просто бях много ядосана и объркана.
Не съм споделила с никой и сега искам малко да ми олекне, дори и не знам в каква секта е член какво е получил какво притежава... мисля че решението ми е правилно но сърцето просто не ми дава мира, баща ми още работи на работата която той го уреди и още не са го уволнили това може да значи, че той може да тай чувствува към мен... как да постъпя просто не спирам да мисля за него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7ec065f1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Глупаво си постъпила! Трябвало е първо да поговориш с него на темата.
Има евангелистки църкви, които не са секти. Съвсем естествено е да завещае всичко на църквата си, защото няма семейство и деца. Така правим (между другото) и православните християни. Един дядо остави на нашата православна църква например 300 хил. лв., човекът нямал семейство.
Лутаранските, англиканските църкви у нас извършват и социална дейност, занимават се със сираци, бедни. Те са част от Вселенската църква, тяхното кръщение е признато от Православната църква и могат да се женят за парвославни! Преди да го отхвърлиш заради религията му е трябвало да говориш с него. Явно той е съвсем нормален, не ти е говорил за религия и не е искал да те убеждава да ставаш от неговата религия.
Мен често ме заговарят Свитетели на Яхова например. Когато им кажа, че съм вярваща православна, усмихват се и ми пожелават всичко добро.
Честно казано, предпочитам да съм с мъж, които има някакви ценности и е член на някоя църква, отколкото с атеист. Обади му се и си поговорете, кажи му, как си се чувствала и му обясни, че държиш на православието си. Сигурна съм, че няма да ти се бърка, ти защо му се бъркаш?
Сигурна съм още, че ако имаше деца и съпруга, завещанието му щеше да е съвсем друго!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 90b7d0eb57
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей,
поговори с него възможно най-скоро! дори още сега му се обади ;(
как може да прекратиш връзката без да му дадеш каквато и да е причина...???
от къде да знаеш защое подписал това...има толкова много ваианти - принуда, или пък момент когато е загубил вяра в нещо и го е направил импулсивно?>???

поговори с него (най-добре го изивкай у вас) и му кажи какво знаеш - след като ти обясни му кажи че искаш дапомислиш и че ще му се обадиш по-късно.

Той не е крил това от теб - просто не ти е казал... (най-вероятно все е отлагал..но ако искал да крие - там ли ще седят документите?)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0b80017811
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Защо си мислиш, че е задължително секта? В Германия има във всеки град братства, това са хора, които спортуват и живеят заедно и биват подпомагани от по-възрастните членове на братството. Може ви е ставало въпрос за нещо подобно. Иначе става малко като протчата за убитя таралеж, който защитил бебето от кобрата, обаче стопанина видял кръв по муцунката и е решил, че е убил детето му...

Лола

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5f93c3d414
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   правилно си постъпила, религиите променят хората и промиват мозъци

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d35075d936
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Шокирана си, че няма нищо да остане за теб. Търси си друг богаташ! Пича се е сетил с какъв номер да тества златотърсачки, евала му.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 033214b345
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Докато четях стомахът ми се обърна и щях да повърна! Наистина много бързо ме връхлетя, като удар с чук, не очаквах...
Как е възможно изобщо да съществуват толкова меркантилни, мнителни и елементарни /...цензурирано.../ като тебе???
Добре че си освободила човека от нисшето си присъствие! Той от своя страна може и шега да си е направил с тебе, или пък да те е подложил на изпит - да те види що за стока си и колко струваш... иначе на кой ще му хрумне да ти даде да му ровиш из шкафа с документите?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4376205afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   2 месеца са много малко време за да обикнеш някого, а 5 месеца достатъчно за да го забравиш. Това, че все още баща ти е на работата, на която го е уредил не означава, че има чувства. Защо да наврежда на невинни хора като проблема му е с теб. Обади му се, поговори с него, ако пак се сближите защо да не го попиташ директно дали членува в секта

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1041dd1a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Масон? На 20 години - с много високи доходи, наркотици ли изнасят в тази фирма? ! Имаш поводи да се съмняваш. А той не те ли потърси повече, за да иска обяснение за внезапното настъпило "различие" на характерите? От където и да го погледнеш, да си правиш завещание на 20 години е странно... , още повече да завещаваш всичко на неформална организация. Според мен се довери на инстинктите си - най-вероятно наистина става въпрос за участие в съмнителна организация. Няма как да го измъкнеш от там, сключил е сделка - лек живот срещу имущество и служене до гроб. Може да е семейна традиция, нищо не казваш за семейството му. Или го напускаш, или го следваш в ложата, няма как :) Аз лични бих се запознала с фактите първо, макар че има вероятност да те поизлъжат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker