Как да спра да не мисля за него и как да не ми проличи, че все още значи много за мен... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121357)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18568)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да спра да не мисля за него и как да не ми проличи, че все още значи много за мен...
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4369 пъти
Здравейте, чета тук подобни статитии като моята, и аз също искам да задам няколко въпроса. Интересно ми да разбера какво мислят и странични хора от тези, които ме познават. Благодаря предварително.
Та аз се разделих с един мъж наскоро, тип женкар, който явно не му пука от нищо и за никой. Ползва жените като сексуален обект без да му мига окото и е от тези, които смятат че жените са 0 като шофьорки и че жената трябва да се раздава в секса и в каквото и да е отношение.
Имахме доста разноогласия по тези теми и за това и не се получи помежду ни. Аз си тръгнах, и не забелязах да му липсвам кой знае колко...
Но въпреки всичко това, мисля, че успях да напипам няколко струни на чувствителност и емоционалност в него и заради това мисля, че ако се видим нещо ще мъ тръпне..
Но не искам, аз да се показвам слабата. Просто той не заслужава да разбира, че аз си плача за нашите отношения, и че той ми липсва.
Та как трябва да се държа като се засечем? Как да го накарам да изревнува, да съжали, че се е държал като абсолютен глупак? Има ли поведение, което мога да изиграя, за да не ми проличи колко съм слаба в момента и с което той да си каже, Ох тази е различна от другите и явно не съм успял да я унищожа, на нея просто не и пука... Помагайте, моля ви!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2da2a9b1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Преспи с някой друг и му прати клипчето. Мисля, че ще разбере, че не ти пука.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2d99e6102d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Страхотен съвет Номер 1. Да го пусне направо в интернет та всички да разберем, колко не и пука!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 56e749551c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Да, даже направо може да ме викнеш да съм оператор!

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4e94bb15f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такъв тип ги засяга най-много пълното безразличие. Ако се засечете, не давай вид, че си го видяла, дума да не става да се затичаш да го поздравяваш. Прави се, че не го виждаш, каквото и да ти коства това. Ако дойде сам, направи се на изненадана и се помъчи да си спомниш кой, по дяволите, беше този. Гаранция, че ще му настъпиш здравата егото. Точно това ти поведение ще му покаже, че не е могъл да те смачка, че не ти пука за него и наистина си различна. Дерзай!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2f132beb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   ''Имахме доста разногласия по тези теми и за това и не се получи помежду ни. '' - това, че имате различна гледна точка ли ви раздели, че не разбрах? ! Твоя човек май и представа си няма, че всичко е много относително? ! Да, всеобщото мнение е, че жените сме кофти шофьори, но имам приятелки, които се справят много добре зад волана от маса мъже. Същото е и с раздаването в какъвто и да е план. Няма как да стане еднолично. Трябва взаимност. Това, че твоя бивш приятел не го осъзнава, трябва да ти говори много. Искам да знаеш, че не си загубила нищо, като си се разделила с него.
Иначе, какво да правиш... ами игнорирай го напълно. Ако се засечете някъде по възможност не му обръщай грам внимание, все едно го няма. Ако все пак едва ли не се сблъскате някъде, едно единствено просто ''здравей'' е абсолютно достатъчно. Не се излагай с други простотии, за да му се доказваш. Мъже като него, рано или късно, но ВИНАГИ осъзнават какво са изпуснали.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1de3bb5461
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Защо ти е да се правиш на интересна? Дръж си се мило и любезно, ако те заговори и това е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 77cd6c5a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хората се различат от животните само с едно отвратително качество и то е, че обичат да се правят на артисти. Това е погубило не малко хора, които са си мислели че чрез някакво актьорско майсторство в такива моменти като твоя, ще се покажат като по-силни, по велики, само заради едното его.
Другото са ти го написали, дръж се естествено, ако ти се реве реви, ако ти проличи и се изчервиш ок, нека да е така.
Но не се прави на шут, защото се вижда колкото и да прикриваш и хем става по сконфузно за теб, хем ще ти стане начин на живот.
Разбери че няма нищо по приятно за един мъж, о тжена която е естествена и не се прави на клоун.
Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0f59e6ccb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами, не сме разделили защото сме имали само различия по тези въпроси. Разделихме се защото на мен ми писна да бъда една от многото и да няма към мен едно естествено и ексклузивно отношение. А минеше някоа по-засукана девойка покрай нас, а на него му спираше тока и почваше да се бъзика. После казваше, майтапя се, нали знаеш, че се ебавам. После разбрах преди няколко дена че е излизъл с неговите приятели също ергенчета да свалят мадами, бил е засичан на места, с други девойки. А на мен ми казваше, че ме хареса много и че ако съм му била докажела, че го искам истински, можело и да живееме заедно. Изсмях се на тези празни думи. И си тръгнах просто. Но все още имам чувства към него и ме е яд, че му повярвах на всичките простотии...
Та исках само да знам, как да се държа като се видим с него. Знам, че ще се видим, защото сме в една компания и колкото и да го избягвам, рано или късно ще се засечем.
Нито искам да се правя на шут, нито на нещо подобно. Искам само да изглеждам добре, и сякаш хич не ме е засегнало неговото отсъствие.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 74d6ad96aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Проблема е не че той ти липсва, при положение че се държи пренебрежително с теб, а че не можеш да преглътнеш, че наистина не му пука и не означаваш нищо за него. Особено ако си от типа жени, които са свикнали да им пълзят на колене, а ти да се правиш на интересна и недостъпна. Е ще ти кажа че си губиш времето- на човек на който не му пука за теб и на главата си да ходиш все тая. Какво ме грее мен примрно, че някой който ми е безразличен прави номерца, преструва се или си ляга с друг за да ме впечатли. Все едно съседа си е хванал гадже и аз трябва да ревнувам, като изобщо не ме интересува ежедневието или личността му. Съвета ми към теб е :
1. Порастни
2. Разбери че света не се върти около теб и както ще има хора на които ще им пука за теб, така ще има такива на които няма да им пука
3. Не си губи времето в глупави игри за да си спасиш нараненото его, защото накрая то ще страда още повече
4. Ако един човек иска да е с теб, ще бъде с теб без да се правиш на маймуна за да му спечелиш вниманието, да го наккараш да ревнува или тем подобни манипулаторски трикчета, които отстрани изглеждат смешно и глупаво
5. Не изпадай в илюзии -"Той не ми звъни, но аз знам, че изпитва нещо към мен, само ако се видим ще го накарам да се влюби". Гледай и приемай фактите такива каквито са и не се занимавай с изгубени каузи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: adcc79d995
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке,
Хората са казали - за да бъде мъжът огън, жената трябва да бъде лед. Само не знам при положение, че ти липсва тоя мъжкар-женкар, как ще ти се получи да бъдеш лед, когато го срещнеш. По-скоро май обратното ще се случи. Моят съвет - дай си време, отговори си на въпроса защо точно от него ти омекват коленете, в никакъв случай не спи с друг само на инат. Може пък наистина човекът да обича теб, а с другите мацки да е само секс. Но всичко това се разбира във времето. Дай си време!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0f59e6ccb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ок 9 и 10 на коренно различно мнение сте. Сега се обърках. Но съм склонна да харесвам коментара на 10.
Аз мога да се направя на лед, ще ми е трудно, но съм го правела вече и с други. Друг е въпроса, че може би ще трябва да подплатя куража си с някоя друга чашка, ха ха ха.
Но мисля, наистина да се държа настрани, да си говоря с другите, а той ако дойде да ми каже нещо, ще му отговоря просто на въпроса и това е.
Време ми трябва да, време...
А сбирката е днес научих в събота...
Да ходя ли? Може би не...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4e94bb15f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Иди, разбира се. Защо ще лишаваш себе си от разни неща заради него? Отиди, весели се, но го игнорирай. Ако той дойде, дръж се както с познат, но дистанцирано, ако не можеш да създадеш впечатлението, че трудно си го спомняш. Ще ти коства много, но трябва да покажеш с поведението си, че за теб няма значение дали сте заедно или не сте. Както прави той. Това най-много ще го жегне, особено като се има предвид репутацията му и самомнението му, че е незаменим. Прилагай неговите начини на действие. Такива разбират какво причиняват само когато ги удариш по главата със същото. И хич не се заблуждавай, че с другите било само секс, ама обичал теб. Човек, който обича, няма да причинява подобно нещо на този, когото обича.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2d905692a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   А сбирката на класа от средното ли е, може би във Варна?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0f59e6ccb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Мерси, мисля, да приложа поведението, което номер 12 ми казва. Мерси още веднъж

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bdb6ac120e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Авторке, и ти си жертва на фрустрация... тичаш по нещо, което знаеш че не можеш да имаш. Давам ти прост пример със себе си- харесваше ме човек, към който дори минимални симпатии нямах, не исках дори да го виждам. Спря да ми обръща внимание след мноого време и познай- аз се подразних от това. Сигурна съм, че с този човек нямам бъдеще, но пренебрежението му ме влудява. Та твоя човек е свикнал да му се обръща внимание и в момента, в който види или усети че някой е незаинтересован от него, сама си прави изводите какво ще се случи.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0f59e6ccb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Да така е. В моят случай, мисля, че именно, че той ми се дръпна, ме накара да искам да сме още повече заедно. Това реябва да е някакъв тип мазохизъм не знам...
Но само за инфо, все още не сме се чували нито вижадали. Нито един от двама ни не иска явно да направи първата крачка, а това е само доказателството, че и толкова явно сме държали един на друг... Или от пуста гордост, не знам...
Не мога да отрека обаче, че не мисля за него. Мисля си и още как.
Но сега се опитвам да го забравя, като се срещам с приятели, мъже. Обградена съм от мъже и започвам да си мисля, че наистина клин клин избива. Не че съм направила нещо, но може би трябва да се насиля да бъда с друг мъж, за да го забравя моя загубеняк...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ff1414d861
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Много глупаво момиче

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker