Остарявам, а не съм била с никой - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Остарявам, а не съм била с никой
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3065 пъти
Здравейте,
на 27 години съм, преместих се да живея другаде, не при семейството ми, защото баща ми ме биеше. Сега съм сама, това е добре, поне живея без насилие, но не мога да си намеря приятел, защото изпитвам неописуем страх от мъжете. Баща ми 26 години ме малтретираше, натискаше ме само да уча, живях така без удоволствия и потребности, но сега, когато съм сама, защото се преместих, не мога да се отпусна.
Ходя на психолог една година, не знам но жената(психоложка) много се страе, а ефект при мен няма. Все се страхувам да бъда с мъж, как да се отпусна, да приема, че те не са страшни, съветва ме сама да си помогна, а аз не зная как. Всяка среща с мъж за мен е ад, кошмар преди да отида, притеснение, безпокойство, успокоителни. Страхът от бременност допълнително ме стяга. Знам за всички предпазни мерки, но не мога да се отпусна, не мога да се зарадвам, не мога да се усмихна. Остарявам, оглеждам се вече в огледалото, а не съм била с никой. Не искам да драматизирам, нито да развалям вашето настроение излишно, всеки си има проблеми, но не виждам изхода за моя. Измислям си всякакви оправдания да съм сама(следването, депресията ми, затвореността ми) и от тях няма полза за мен. Опитвам да открия оптимизъм, лъч светлина, да се изсмея на себе си, да се самоподиграя за да ми стане леко, но не се получава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: b9db64c225
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, не разбрах - баща ти бил ли те е или просто си се сдухала, защото те е натискал да учиш?

Ако е второто - един въпрос, защо продължаваш да учиш? За себе си или заради баща си, защото си свикнала той да взима решения вместо теб, някой да носи отговорност за теб?
За Бога, на 27 г. си, търси си работа по специалността и прекъсвай докторантурата или каквото там правиш, освен ако не искаш да завършиш като университетска мишка с 300 лв. заплата.

Ще ти кажа иначе една тайна - за да си намериш мъж и да бъдеш щастлива с него, преди всичко трябва да си научила да бъдеш щастлива САМА.
Защо си се вкопчила в това, че трябвало да си намериш мъж? Нищо не трябва и за Бога - на 27 не остаряваш, а все още порастваш!!!
Препоръчвам Ти горещо книгата „Излекувай живота си“ на Луиз Хей. Има я безплатно в интернет.
На мен ми помогна - за 1 година животът ми се преобърна - гарантирам ти, че тази книга и методите в нея, ще ти помогнат да си стъпиш на краката. Има и клипчета в интернет. Изгледай ги. Аз за себе си мога да кажа - преди година бях стигнала дъното, днес съм с 10 кг. по-слаба, красива, дори богата, защото имам чудесна работа и висок доход, да не говорим за перфектния мъж, който имам до себе си.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 147214c716
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами просто се отпусни и си хвани някой. Ти се жена, както и да изглеждаш със сигурност ще имаш ухажори.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 62a62db8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Поздравления, че си се отървала от насилника над твоята психика! Не форсирай и не се самонавивай, че на всяка цена трябва веднага да си хванеш гадже. Всяко нещо по реда си. Та ти си само на 27 години. Животът е пред теб - къде си се разбързала. Като за начало може би е добре да разшириш малко приятелския си кръг от жени. Постепенно ще се отпуснеш, ще придобиеш самочувствие; впоследствие ще натрупаш опит - първо чужд, после свой. Не бързай или по точно бързай бавно.
Много усмивки и позитивни мисли от една 41 годишна жена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e486d655fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж, колкото и банално да звучи, а и може би вече си го чувала стотици пъти, НЕ ВСЕКИ МЪЖ ще бъде като баща ти. Тези, които малтретират останалите или се държат лошо с тях не са чак толкова. Остав се на течението и най-вече си търси едно добро и свястно момче. Гласувай му доверие. Отпусни се. Един мъж няма да те изяде. Станете приятели. Започнете да се виждате само като такива. Ако прецениш, запиши се на сайт за запознанства. Там поне ще си пишеш с мъже и ще видиш, че дори на такива сайтове има нормални и коректни мъже. Аз ти давам този съвет, защото аз самата си пиша с няколко мъже на такива сайтове и с радост установих, че има и нормални. Разбира се, ще срещаш и олигофрени или такива, които търсят само секс, но ако от началото ти поставиш условия, че си на този сайт, само за да си говориш, тоест пишеш с тях, ще станат нещата.
Запиши се на спорт, запиши се в ансамбъл за народни танци, прави нещо. Срешай се с хора....
Ти си единствената, която може да работи върху себе си, колкото и трудно да е това.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f64dc5d791
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Подкрепям коментара на 5. Не всеки е като баща ти. Има много добри момчета, в които АКО ИСКАШ ще се влюбиш. Смисъл такъв, ако си позволиш.... то любовта не пита, но по-важно е ти дали ще позволиш на себе си да обича някой. Опитай се да събориш тази преграда, която си изградила между теб е мъжете. Започни със леки флиртове... един път няма да се получи, втори път... но трети, защо не? Ще ти хареса и в един момент ще пожелаеш да си имаш приятел, особено ако в лицето на някой си намерила точно това, което търсиш.
Като за начало можеш да си намериш някой по-скромен и добър...

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4afa82d99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз ще ти дам малко фрапиращ съвет когато те е страх от нещо както разбрах тебе те е страх от мъже и от обвързване скачаи с галавата надолу аз поне така правя и често резолтата е добър. През деня се поглези епилираи се вземи си стхахотен душ след това иди на фризьор направи си прическа облечи най сескси роклята която имаш( ако нямаш си купи има уникални рокли за по 30 40 лв) иди в най добрия клуб в града седни на бара поръчаи си едно малко или каквото пиеш харесай си някои хубавещ намигни му двапъти и той ще е твой заведи го у вас и свали всички задръжки няма какво да се притеняваш той не те познава ни ти него след лудетината го изгони. Мако е крайно но дава ефект

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 962cfe3617
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Техника за Емоционална Свобода (ТЕС)
потърси в Гугъл, служи за рестарт на ума. Има книги и материали по темата.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c478fa54fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Опитай с жена :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b29693fb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моят съвет - не слушай 6, 7 и 8 : )))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker