Мислех, че само в филмите се случва... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121532)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислех, че само в филмите се случва...
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2838 пъти
Здравейте, искам да споделя нещо, което днес много ме впечатли. Това е най-романтичната история, която съм наблюдавала в реалния живот и не съм си мислела, че е възможно да се случи въобще на някои.
Става въпрос за една бивша съученичка, да кажем Лили. С нея сме учили от 9-ти до 12-ти клас, не сме били най-добри приятелки, но имахме добри отношения. Всички имахме добро мнение за нея - беше умна, симпатична, забавна, известна сред "мъжката" аудитория и влюбена в учителя по История! Кой не би се влюбил в него? Той пък беше млад, красив, интелигентен, знаеше как да вземе вниманието на 30 подивели тийнейджъра. Много му се отдаваше професията, превръщаше скучните уроци в много увлекателни дискусии. Знаехме ги на сън да ни бутне човек, при това само от наученото в час. Умееше да говори този човек, беше ни като приятел и в същото време имахме голям респект към него.
Всички учителки и ученички от 4-ти до 12-ти клас + чистачките и г-на по Хореография (който беше гей), се бяхме побъркали по него. В началото беше секс символ номер едно в училището и само за него се говореше, но после нещата утихнаха с изключение на чувствата на Лили.
В продължение на една година всичко, което тя правеше беше или за да впечатли г-на, или за да разбере нещо повече за него. Благодарение на нея, целия клас знаехме, че е разведен с 5 годишно момченце (тогава беше на 5), роден е в Пловдив, зодия рак, пие много кола, не яде хляб, има пинчер, входа му се е наводнил, и пр. и пр. Тя си беше направила фалшив акаунт, в сайт за запознанства, където и той имаше профил. Всяка вечер са си писали и той явно и е споделял разни неща от живота му. Тайно му правеше снимки, преследваше го по коридорите, учеше всеки урок, който предстоеше да се изучава, интересуваше се от допълнителна литература и всичко само за да го впечатли.
В началото ни беше много смешно, но мина много време, от както е така и започнахме да се притесняваме за нея. Все пак беше хубаво момиче и можеше да има истинска връзка, вместо да въздиша по невъзможни неща. Започнахме да я викаме с нас, когато излизаме, да я запознаваме с нови момчета, накрая тя сама сякаш осъзна, че това за което си мечтае, няма как да се реализира на този етап. Не, не го беше забравила, продължаваше да се тормози, но въпреки това се опитваше да живее живота, който беше типичен за нейната възраст - учеше си, излизаше с приятели, с момчета и нещата се развиваха уж нормално.
В 12-ти клас ни предстояха матури и освен задължителния БЕЛ, трябваше да си изберем и още 1 предмет. Е Лили избра историята и много често след часовете, ходеше на консултации при нашия любим учител. Вероятно добре я е подготвил, тъй като оценката и от матурата и кандидат=студентския изпит по история бяха КАТЕГОРИЧНи шестици!
Лили си избра да учи история в СУ и в момента се реализира като учител в същото училище, където сме учили.
Не я бях виждала от 2 години, когато имахме среща на класа и тя дошла с някакво момче. Тогава не съм предполагала, че днес ще я срещна, усмихната до уши, прегърната от бившия ни учител по история!!!! Почувствах се леко шокирана, но и радостна за това, че тя е щастлива! Имах чувството, че гледам някаква романтична комедия... не мога да повярвам просто, че наистина в живота се случват такива хубави неща! Обикновено сме свикнали да виждаме как такива връзки завършват със съд, затвор или лудница. Но този случай е различен... Сънят за Лили се превърна в реалност! Тя имаше желанието и късмета със всяка изминала година да се доближи все по-близо до най-голямата си мечта. И не го е правила целенасочено, въпреки че не е спирала да го обича, тя беше наясно, че това няма как да стане и остави нещата сами да си дойдат на мястото.
Аз написах цял роман, за което се извинявам. Надявам се не съм ви отегчила. Исках просто да споделя с вас тази история, която наистина ме развълнува :)) Никой от нас не трябва да губи вяра в себе си, всеки трябва да се бори за мечтите си(незавидимо какви са те). Не трябва да се отказваме и да се спираме пред нищо, но все пак трябва да бъдем внимателни и много търпеливи. Хубавите неща винаги са най-трудно постижими и изискват повече време.
Пожелавам ви приятна вечер :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: e3b9bc4e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Е супер, една свежарска и много хубава история ;)).

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 94e5a6c709
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Много ме зарадва тази история! Умили ме и ми стопли дупата. Да са живи и здрави!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5ea8ca681b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Страхотна история, мен лично въобще не ме отегчи! :] Дано се случват на повече хора такива хубави неща - да сбъдват дори невъзможните си на пръв поглед мечти!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7ec38fe07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дано има повече такива истории в сайта и най- вече хора като авторката, които не злобеят, а се радват че другите са щастливи. Поздрави!

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 17ff3322f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Искрено се надявам, че номер 2 е имал предвид душата, а не дупата... Макар че каквото и там да е стоплил, все добре.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c98d790cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Красиво. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b468e0171b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №5, грешката на номер 2 е несъзнателна, но пък е много показателна за това от какво сгряване действително има нужда! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 42fb6f8f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И на мен много ми харесва историята. И наистина може да се напише роман по нея. -ще стане страхотен!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker