Изнявара, а после? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изнявара, а после?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 11038 пъти
Здравейте,
Темата за любовта и изневярата е много голяма и обемна. Любовта казват, че е най-хубавото чувство, а изневярата какво е? До едно време бях на мнение, че изневяра не бих простила никога и за нищо на света? Но сега, към днешни време, стоя пред решението дали бих простила вече случила се изневяра, на едни очи който обичах повече от себе си? Няма да разказвам историята си, искам да попитам вас дали бихте простили, бихте ли поставили условия, въобще с какви чувства бихте се върнали при този човек? Ще се радвам и на тези който са минали през нещо подобно да споделят!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 93

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 291fe0aabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Зависи си от изневярата. Не бих простила любовна връзка с друга жена, но случаен секс - с това нямам проблем. Знам, че мъжът ми е маниак на тема безопасен секс, няма да ме зарази с нещо, аз съм решена да не го следя. Всеки си има глава на раменете, но надуша ли любовница, паралелна връзка, любов, приятелство с друга - знам, кога да си тръгна.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4e287118fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте, мисля че нашето мнение не е от значение. Всичко опира настройките и нагласата на човек И не става дума за това дали някой може да прости на думи, а дали може наистина вътрешно да не натяква и да не се чувства зле заради случката.

Съвсем отделна тема е, дали е възможно човек да кръшне само веднъж и да не продължи прогресивно, защото аз съм на мнение, че кръшкачите обикновено не се влюбват в човек с който изневеряват, независимо дали си мислят така. По-скоро става дума за усещане табу, което повишава адреналина , вдига егото и страшно много размътва мозъка.
Има още хиляди неща разбира се, но всичко опира до това какво искаш ти и до колко можеш да преодолееш това.
За мен загубата на доверие е нещо, което не се лепи.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d6483840f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много е трудно, особено, ако отсреща не ти помагат да преодолееш случката. Искаш, много искаш да простиш, да забравиш и да не те боли, но някаш не ти се получава и все "кървиш", все ти е болно и най-вече все се съмняваш, че това ще се повтори отново и отново и отново. Изневярата е най-лошата болест, която можеш да си представиш в любовта. Те я нелечима и просто човек трябва да сеучи да живее с нея и да я контролира, доколкото му е възможно. Една изневяра, смятам аз, оставя траен отпечатък и върху двамата партьора в една връзка, който после си носят цял живот, дори да имат последващи партньори. Съдейки по себе си, след като ми изневериха, просто престанах да вярвам в доброто у хората и самата аз станах по-дебелокожа и коравосърдечна. Нищо добто не може да произлезе от една изневяра...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 095a29c0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз се бях зарекла, че няма да простя, но простих. Усетих разкаянието му и доказа, че наистина съжалява и останах с него. Е да, понякога колкото и да не искам се връщам назад и си спомням, ядосвам се, някакъв гняв напира и започвам да се заяждам. Но защитните му доводи някак ме успокояват и после онова чувство на вина и срам, че го обременявам допълнително започват да кънтят в главата ми. Извинявам се и си мисля, за да избере мен и да изтърпи всичките ми истерични изблици значи съм го докоснала по някакъв начин, значи не съм случайна спирка в живота му, прегръщам го и заспивам. И така до следващият път

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d0db3755b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Изнявяра а после? ... Пак изневяра. Сама прави изводите си и се напъни да уважаваш себе си малко на по високо ниво, инак ти правиш компромис с себе си, което е гротескно, на твое място казвам до тука, каквото и да ми коства това, само за да запазя себе си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 77e817ff24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   (: Янси :)

Как можеш да простиш изневяра на човек на когото си имал пълно доверие и до вчера е казвал, че те обича... Това не е любов, ако обичаш някой истински не му изневеряваш. Когато обичаш не нараняваш обичания! Аз никога няма да простя подобно нещо, направо ми се пълнят очите със сълзи само при мисълта че може да се случи подобно нещо, някой да ме предаде по този долен начин. Дори случаен секс да е.... как след това ще си легнеш с този човек, като знаеш че е търсил нещо друго с друг човек. Както и да е това е мое мнение и ми е много болна тема. И въпреки това ако простиш изневяра... тя ще се повтори, до кога ще прощаваш.... в края на краищата връзката ви ще е обречена. А щом ще съжелява, тогава защо го прави? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a7b8740e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разкрита или не, призната или не, изневярата се случва рано или късно при всеки - ФАКТ!
Докато гледате на изневярата като на изневяра, или ще сте изневеряващи, или ще сте изневерени, а понякога и двете заедно...
Безсмислено е да се терзаете!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 19df538cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Изневяра винаги има. За една нощ, за един час. Много двойки живеят щастливо дълги години и до дълбока старост никой не вярва, че другият е бил с чуждо. Това са горчивите факти. Ако обаче е инцидентно, ако не става дума за любов, връзка и някаква дълга любовна афера, може би съм склонна да простя, но не знам. Всички, на които им се е случвало /или поне знаят със сигурност, че половинката е била с друг/а /, казват, че след като научат за изневярата, вече нищо не е същото между партньорите, дори и да има прошка. Дълбоко в сърцето, там, където никой не вижда, прошката я няма. Всичко, приличащо на прошка, е в името на нещо-на децата уж, на семейството, на дългите години заедно. Но изневярата си е изневяра и толкоз. Орална любов или преспиване или бърз секс с някого дори веднъж, пак си е изневяра, лъжа и предателство. Който може да прощава истински такива неща, блазе му.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9b8bbfb87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Благодаря на много на всички за отговорите!
Не знам дали ще простя или не, изневярата която ми се случи беше отричана от този човек дълго време, нищо че аз видях всичко с очите си! Призна си! Беше с нея! Дадох му свободата, друго нямах! Сега той иска да се върне.. а ако след година се случи пак? Не знам. Ще се радвам на още отговори!

Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56bd683e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Преди два месеца жена ми ми разказа за нейната изневяра. От тогава разсъждавам как да простя - не мога. Прекалено ярки са детейлите, които са в противоречие с ценностите в този живот, или поне моите. Всеки човек има собствен свят, но къде са границите - не знам.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 10, какво по точно ти разказа жена ти? Сподели!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2a3b0dff2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще се опитам да помогна с моята гледна точка и опит и дано ти послужи за нещо. Съвет за това не мога да дам, но мога да ти кажа как реагирах аз в тази ситуация.
Никога не бяхме разговаряли с мъжа ми за изневярата, докато не ми призна за негова такава. Думите му бяха-"Казвам ти го, не защото може да научиш от някой, а защото аз ще знам и не бих могъл да живея с такава тайна. Няма да притискам за нищо, постъпи с мен както решиш". Дойде ми като гръм от ясно небе. Не знаех какво да правя и как да постъпя. Постоянно си представях какво е правил с нея, как я е прегръщал, целувал и т. н. С дни бях така. Докато в един момент реших, че не мога да се измъчвам повече и го попитах за подробностите. Трябваше да знам. Изгледа ме като тряснат, но след дълго настояване от моя страна ми разказа. Цяла вечер мислих, почти не спах. През главата ми минаваше какво ли не. но на сутринта вече знаех. Знаех, че обичам толкова много този човек, че бих простила всичко. Разбрах, че изневярата е накърнено его, че е правил секс с друг човек. Но също така знаех, че щом се е почувствал щастлив, значи това трябва да ме радва. Нали това е любовта-да се радваш за другия. Разбрах, че не друго, а чувството за собственост, за притежание ни наранява така. Защото изневярата сама по себе си не е предателство спрямо любовта му към мен.
Сутринта му казах, че не му се сърдя, но имам условие-винаги да ми казва ако нещо се случи, но държа на същото и за себе си. Свободата да бъдеш себе си е по важна от всичко.
И днес изневярата не ми е проблем, защото това което ни свързва е по силно. Нали винаги твърдим, че секса не е всичко? Как тогава можем да допуснем секс да ни раздели?
Изводите направи сама за себе си и дано съм ти била от полза.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56bd683e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей 10, разказа ми всички всички подробности и физически изживявания, но докато описваше случките и обобщаваше последната им среща в нас, как се е наслаждавала с него, докато детето ни всеки ден по това време става и може да ги види и... Думите й бяха - не съм горда за това, но НЕ - не се срамувам! Тя не осъзнава какво чувства, мисли и прави. И как аз разбирам аз нейните постъпки и думи. Как може да простя на себе си че съм заедно с такова същество 20 години? Какво може да поиска един човек от другия за да може някога да му повярва за нещо, след такава действителност? А тук говорим за прошка? Как, когато си казал - ако имаш желания или възможност - сподели. Ние сме заедно и трябва заедно да обсъдим каква е ситуацията. Когато кажеш на човека с теб тези думи и вярваш че той ще се придържа към твоето доверие, а впоследствие разбереш че не е така, значи че ситуацията се е изплъзнала.
А с такава действителност аз не мога да живея. А Вие??

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 121c41195f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Разковничето е в думата "обичах", която използваш в минало време.
Щом не го обичаш вече и изневярата е счупила нещо в теб, какво има повече да анализираш?

Знам, че жените имате синдрома "Инвестирала съм в тая връзка толкова много, не мога просто да я приключа", но ти казвам в прав текст: ако не сега, ще приключи след няколко години максимум.

На любов и доверие се гради връзка, а не на изтърпяване и стискане на зъби. Пред очите ми съм виждал подобни връзки - никога не свършват добре, а и докато траят не са точно Рая на земята.

Бягай докато си млада и намери щастието с мъж, на който не си безинтересна.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Никога не бих простила нещо подобно като това преживяно от Номер 13!!!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56bd683e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Да 11/15 - и аз не мога. Сега незнам какво стана с живота ми до тук. А какво ще е утре и след една година - не мога да си представя. Всеки си мисли че с времето всичко притъпява, но аз не мога да спря да мисля и намеря някакво занимание, за да се откъсна от това. Но - проблемът е вече мой и никой не може да помогне. Приеми че има хора "от друг свят" и забрави тази история.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Дано жена ти не реши да се връща. :(

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56bd683e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Тя въобще не иска да се разделяме - според нея нищо драматично не се е случило. А дали наистина е така?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ти как го усещаш? Срещу сърцето не се застава никога! Един път е изневерила, пак ще го направи!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56bd683e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Смятам че няма да се повтори. Или ако- то вече ще бъде заради сигурноста в живота. Но може би пак се залъгвам. Сърцето са управлява от главата, а тя получава информацията от очите и ушите. Как ще я обработи мозъка - зависи индивидуално. Смятам че за мен не е актуален въпроса "дали" в бъдеще, а по скоро как сега.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56bd683e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Защо мислиш че пак ще се повтори?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 13187f1b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Абе, вие не сте добре бе хора-как така цял живот ще ви мъчи чувството, че някой ви е изневерил. То при нашите стандарти всеки изневерява-при нашия начин на живот-безгрешни хора няма. Какво има от една изневяра-човекът е бил с вас 20 години -поискало му се е да опита нещо друго-цял живот ли да бъде с една жена или с един мъж. Това е просто протовоестествено. Ако се е оженил девствен да кажем и какво-сега цял живот верен на някого заради хорското мнение. Най-страшна е първата изневяра-тогава може да се влюбиш-а няма ли влюбване-всичко е наред човекът пак е при вас и ви цени много. Това е и спрете-няма да мога да му простя, няма да мога да го гледам в очите и т. н. Ами сега младежите ходят с 40-50 човека и тогава се женят-това не е ли просто безразсъдство и за какво говори-че дайте сега да правим бройки. За нас, които сме на 40-50 години да пазим строги норми-а сега младежите правят безразборен секс. Какви са тия глезотии-ако не ви искаше -нямаше да е при вас и щеше отдавна да е с любовницата си-а той ви цени. Затворете очи и простете-няма убити и не сме в мохамеданското общество. А този, който се е женил 3 пъти и се е развеждал 3 пъти как е с него -и през това време между разводите е имал други любовници и т. н. А който е женен-край-цял живот с една жена и с един мъж. Не говоря за безразборни изневери-но понякога брака даже може да се посъживи от това. Да оцениш повече човека до себе си-и какво сте постигнали заедно-и какви деца сте отгледали.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Пълни глупости говори!!!
Нямало умрели, нямало не знам си какво... По твойта логика дай въобще да не се женим и да не съществува нещото нарено "свадба". Когато наистина обичаш някой ТИ НЕ ИЗНЕВЕРЯВАШ! Баба ти и дядо ти изневерява ли ли са? НЕ СА! Тогава те не са хвърляло нещо при най-малкия проблем, а са го поправяли - с говорене, със споделяне! Проблема на днешното общество и връзки е, че не се говори достатъчно!!!! Всеки си мисли, че другия знае нещото, а то не е така!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 291fe0aabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   23 - не бъди сигурна за бабите и дядовците, защото ние си ги спомняме стари и сбръчкани, но любов и секс винаги е имало, винаги е имало нещастни бракове, но навремето разводи е нямало - т. е. изневерите трябва да са били много по-разпространени, човешко е човек да се стреми към лично щастие, романтична любов.
Днес ни е лесно. Сбъркаме в брака си, развеждаме се и си правим ново семейство, защо да изневеряваме?
Дядовците и бабите ни са нямали друга възможност, за да изживеят любовта си. Слушай малко народни песни, приказки
Поздравявам те с песента „Назад, назад Моме Калино“.
Тя се оказа за мен съдбовна. Любимата ми песен като малко момиче. и тогава нашите ми обясниха, за какво става дума, но не се сетих, разбира се. Близо 20 г. по-късно срещнах любовта в лицето на тогава женен мъж. От 4 години сме семейство и сме много щастливи. Той беше този, който ме търсише, преследваше направо. Говорили сме по въпроса, кое го е накарало. Просто не е бил щастлив в първия си брак, липсвала му е любов, нежност, подкрепа, разбиране, човешка топлина не толкова секс, защото са си били имали график, но е имал чувството, че го е правил с кукла. Описва първия си брак като най-голямата грешка в живота му. На първата си жена е бил изневерявал системно, на мен не, в това съм сигурна. Мисля, че малко му трябва на един мъж в брака, но има жени, които не могат и не могат да го разберат.

По темата - Който обича, би простил изневяра, който обича не би изневерил!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Номер 24, винаги е имало изневяра и винаги ще има. Това което на теб се е случило е доброто развитие на една изневяра! А знаеш ли колко бракове има който са щастливи, но все пак я има изневярата? Не знам до колко са щастливи де, но все пак се чувстват добре, но изневярата я има на лице! ЗАЩО? Обясни ми!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56bd683e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Да - когато допускаш че има нещо - го подтискаш, но когато вече го научиш е много късно за разговори и обсъждане. Според мен най трагичното е че преди или след първата случка партньора не се е замисли как ще го приеме другият и какво може да загуби след реакцията и осмислянето на случилото се. А когато реакцията е КРАЙ - тогава губиш всичко до сега. А това е ужасно!! И всичко това заради това че не си помислил. А стандартното - обичам те, и преди те обичах звучи като нагла обида и подигравка с теб.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 291fe0aabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   25. - зависи от изневярата.
Едно обаче ще ти кажа, който има у дома, не търси или го прави по-рядко. Съпругът ми споделя всичко. Споделял ми е за и изневери по време на първия си брак и винаги ме е интересувало - ЗАЩО. (аз нямам нуждата да изневерявам и не мога да го разбера).

Той ми е споделял, че най-вече се е чувствал неразбран и необичан в брака си. Не е било толкова секса. Имали са дори всеки втори ден секс, защото такова им било споразумението. После му е писнало и е спрял да се натиска за спазване на графика. Чувствал се е като натрапник в собствения си дом обаче, не е получавал признание като мъж, въпреки старанието. Имало е много неизречени неща, обвинения.
Моногамен е по принцип, искал е да удържи думата си и да не изневерява и е успял някъде към 10 г., когато вече е решил, че не може повече така. Първо е почнал със случайни срещи по време на командировки, после с колежки и при излизания. Накрая и това му е писнало и е решил, че иска повече.

Който не е намерил - търси. Който търси - намира.

Не става дума само за секса. Дори тези мъже, който твърдят, че го правят за бройката и спорта, тайничко в сърцето си търсят любов, признание, обич, разбиране... с две думи - друга партньорка.
Всеки изневеряващ си има мотиви, но винаги са свързани със съпрутата/съпруга.
От една страна има дълг към семейство и съпруга, от друга страна е нещастен и самотен. В крайна сметка обаче (статистиката на разводите го доказва) повечето избират своето лично щастие. За добро или зло.
Аз лично бих простила изневяра за една вечер, бих търсила проблеми и в себе си, но НИКОГА не бих останала с мъж, който има паралелна връзка с друга. Просто знам, че в такава връзка се споделят много повече от телесни течности, а мисли, чувства, любов, нежност, обич.

Не искам да имам брак заради дълга. Човек може да уреди дълговете си и по друг начин, за мен бракът е и трябва да бъде по любов. Съветвам всички съпруги на мъже с любовница просто да напуснат сцената с високо вдигната глава, да си уредят отношенията, ако имат деца и имущество и сами да започнат да търсят Любовта.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Всичко много хубаво, много розово, търси любовта, намери я, но ако тази твоя любов реши след години, че ти си неговата жена и намери любовница, ти какво правиш? Така може до края на живота ти! Аз също бих простила една вечер, но на цената на какво? Ако след месец има друга вечер? С друга жена? До кога така? Вярата ли е най-важното в един брак?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 291fe0aabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   28 - много хубав и много подходящ въпрос.
Много просто - ще си тръгна и ще продължа с живота си, ще продължа да търся и намирам Любовта.
Като кажа, че бих простила случайната аферка, значи бих простила на 100% - без натякваници, без отмъщения, без караници и намеци. Това съм си аз. Който не може да прости на 100%, а само на 99%, той нека се разделя веднага, ще спести много отвратителни моменти за себе си и семейството си.

Любовната паралелна връзка НЕ БИХ простила. Не, че трябва да се прощава нещо. Просто човекът явно не е намерил щастието си с мен, тръгнал е с ХУ. Ще се видим, ще се разберем, ще се разделим - винаги ще остане баща на децата ми, но брак искам с мъж, с когото споделяме Любовта, сексуалността си, обичта си, плановете си, мечтите си.
Не само мисля така, но и така действам. Разделих се с първия мъж в живота си, защото усетих присъствието на друга. Оказах се права. Днес са брачна двойка. Да са живи и здрави.
Да, вярата е много важна, но не и в един брак. Аз вярвам в Бог, не вярвам в безгрешния човек. Включително не вярвам, че мъжът ми е безгрешен. Доверието е важно, но най-важна е Любовта.
Ако мъжът ми е имал случаен сексуален контакт и ми признае, ще се разберем. Ако ме лъже, а е имал - също бих го зарязала. Ако има любовница и паралелна връзка - ще се разберем, ще се разделим и ще продължим по пътищата си.
Заслужава си човек да търси любовта цял живот. Веднъж се живее. Вече сме 11 г. заедно, но много се обичаме и разбираме. Надявам се това да продължи, но нищо не се знае. Няма застраховка „Любов“.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Какво е това Любов, а в същото време би се простила една аферка?
Истина е, че няма застраховка "Любов" за никой!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 291fe0aabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   30 - много добре казано, застраховка „Любов“ няма за никого, но човек трябва да прави разлика между „Любов“ и само секс.
Моят мъж (за сега) ми е верен, но съм си поставила мислено границите - къде мога да кажа „ОК“ и къде тегля чертата.
Мисля, че човек предварително трябва да си реши тези неща, защото когато се случат, надделяват емоциите, а те не са добър съветник.
Честно - аз не ревнувам секса на мъжа си (в смисъл неговия полов орган), аз ревнувам НЕГО самия, мозъка, сърцето му, мислите му, времето му, Любовта му. Един полов акт трае средно 11 мин., не бих си развалила брака заради тях. Всеки прави грешки, но една любовна вреъзка завладява главата и сърцето на човека, затова в този момент бих казала „Адио“ и бих продължила напред сама.
Застраховка „Любов“ няма, но застраховка „Самооважение“ и „Самолюбов“ има.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56bd683e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Какво е " Аферка"?? може ли когато месеци наред една жена се... с някой всяка седмица и смята че това е само размяна на течности да повярваш че не е влюбена в него, или тя не го обича???

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 291fe0aabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   За мен лично „аферка“ е само и единствено секс за една нощ - без размяна на координати, без кафета, без разговори, любовни СМС-и, мейли - просто 11 мин. секс и толкова.
Многомесечната връзка не е „аферка“, а връзка и достатачна причина човек да си хване шапката и да каже ЧАО.
Разбира се, че връзката от много месеци предполага повече от размяна на течности. Момичето най-вероятно е влюбено, което най-вероятно важи и за мъжа. Нормално, не смятате ли?
Ако съпругът ви има подобна връзка, седнете на една маса, разделете си имуществото, споразумейте се относно децата и всеки да си поеме по пътя. Това е моето мнение. Повярвайте ми, ще си спестите много драми, сцени и омраза. Ако се направите, че „прощавате“, само ще реаримирате един умрял брак. Ще загубите ценни години от живота си в караници, надлъгване, омраза.
Разделете се като добри приятели, споделили толкова много в живота.
Това е моят личен съвет, какво ще си правите - ваша работа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56bd683e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Как ми се иска това да е възможно - да се разделим като хора, които 25 години са били заедно. И за мен това не е афера, а нещо друго - но какво? Още едно семейство е загинало, а последствията за децата и участниците в Историята - катастрофални. Жалко!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   След 25 години, не знам как една нощ изневяра може да се нарече "аферка". Всичко е толкова относително и толкова до човека. За да се стигне до изневяра не трябва ли да има чувства? Как си лягаш с некой който САМО харесваш? После как се чувства тялото ти след като 25 години са го отдавал на друг? Много въпроси, а малко отговори. Мисля, че скоро никой няма да може да обясни причините за стигането до изневяра! Дали само нещо ти е липсвало във връзката или има и друго?

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56bd683e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Неоспоримо е че няколко неща са липсвали- 1. Да знаеш какво мисли и чувства партньора 2. Какво доверие има в тебе. 3. Къде е границата на желанията и възможностите. 4. Как той преодолява дисбаланса между реалноста и мечтите. А относно чувствата - Любопитството как е с друг, който е атрактивен и те прави да се чувстваш желана мога да го разбера. Как след това си ляга пак с мен - с приятната мисъл че и е било приятно и е изпитала нещо страстно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Тя може да изпитва нещо приятно, но няма ли поне капка разкаяние в нея, нещата въобще не са добре. Няма смисъл да лъже при положение, че вече иска да бъде атрактивна за някой друг, а не за теб! Всеки заслужава честен живот!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56bd683e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Правиш грешка - тя иска да се чувства атрактивна не за някой конкретно, а за обкръжаващия я свят/ и това е ОК. А когато вижда признак, че е желана и се чувства щастлива - нормално е и това. Защо да лъже - приемам че всеки човек иска да получава доказателства за себе си. Честен живот - ДА. Всеки има свое виждане за честноста и живота. Каквото и да се каже - и двамата са пропускали нещо важно, но миналото не може да се върне.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   След като тя не може да си държи краката затворени - няма смисъл нищо :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 19df538cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Аз съм жена и бях категорична, че никога и занищо на света няма да простя изневяра на съпруга си, който обожавах. Връзката ни беше безпроблемна, обичахме се, имахме страхотен секс. Научих, че е бил с друга не за една нощ, не за един час, а за минути. Намразих се, защото не простих, но продължих да съм до него. Уж го изживях, но не го забравих. Нямам желание даму го връщам, все ми е едно дали е имал причини или не. Може и аз да съм имала причини, но не съм го направила с друг. Въпрос на характер. Само че понякога сами себе си изненадваме, дори когато вярваме, че няма да постъпим така или иначе и се кълнем в това.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   "Ескимосите имат стотици думи за сняг. Ние сме измислили три пъти повече думи за връзка между мъжа и жената. Но какво всъщност определя една връзка? "

Номер 40, много си права. Дано успееш да простиш все пак.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c656ad78f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Веднъж една възрастна жена, която много уважавам сподели, че е прекъснала брака си, защото е заварила мъжа си у дома си в леглото с друга жена. След много години те отново живеят заедно, приютени от сина им в Америка. Попитах я как се чувстват заедно, изплуват ли горчиви спомени, а тя ми каза, че се разбират прекрасно и тя съжалява много, че е позволила на наранената си гордост да вземе връх. Има много по-важни неща от поддаване на сексуален апетит в повече...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Винаги има много по-лоши неща, но не е начина това. Има хора който не биха простили, а има една приказва - един път изневяра, винаги изневяра. :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56bd683e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Явно наистина един път направиш ли го - и друг път го ще повториш. Дали защото хората непрекъснато се развиват, или просто от навика или от безсилието да контролират собствените си желания и мисли.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Бих била жестоко наранена ако моя приятел преспи с друга, ей така за самият секс. Много тъпо и унизително бих се почувствала. И то главно биха ми били наранени чувствата и егото, че видиш ли, моя не може да си го държи в гащите и кво съм правила толкова време с такъв.
От друга страна психическата изневяра е по-болезнена, защото това значи край на връзката ни моментално. Говорили сме с моя по тази тема... много. Когато един от двама ни почувства, че вече няма толкова силни чувства или изпитва нещо към някой друг-най-добре ще е да не се залъгваме. Много ще ме боли, че вече не съм му на сърцето, но вътре в мен бих се радвала за него, че оставя една малка любов в името на по-голяма.

Изневярата си е изневяра. Отдаваш тялото или сърцето си на друг, нараняваш го. Не мисля, че някой е способен да прости. За мен прошка не е натякването всеки ден за грешката, споменаването и когато ни изнася. Това не е прошка, а наказание. Няма обстоятелства при които бих простила, нито бих се молила да ми простят. Както се казва, счупеното колкото и да го лепиш, никога няма да е като ново.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 37a5863ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Изневяра какво нищо ново едно и също за един креват нищо за други много приказки за друг.
Аз имам 11 години брак с мъжът ми то бяха изневери след изневери ама какво от това едно и също от моя страна. Накрая ми писна и си седнах на задника нито намерих човек по различен и по добър нищо освен че се напрвих на боклук парцал и прочие:
Та сега си идвам на приказката когато си някой нямя смисъл да се правиш на велик да си сваляш гащите губи си смисъла.
Та за какво ще се взимат тогава младите.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 445c8cde9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Мили дами, ще ви дам за пример една жена героиня- жената на моят любовник- моят постоянен любовник от 15 г. Тази жена стоически издържа нашата връзка състояща се от ежедневни срещи в продължение на цели 15години. Тя е умна, красива, интелигентна с единствен недостатък - не обича секса колкото него. В началото с него правехме секс по 2-3 пъти на ден, сега след 15 години - поне по веднъж дневно. Тя знае, целият град знае, и браво на нея приема го мъдро, за сметка на това има семейство, съпруг, баща на децата, спокойни родители. Е, питам толкова голям грях ли е, че изневярата не е еднократна, като е само на сексуално ниво. И двамата с него имаме прекрасни семейства, благодаря на тази умна жена, че не направи глупостта да се разведе, което би довело до редица усложнения и в моето семейство. Понякога отношенията мъж-жена не лежат само на една плоскост, преодолейте гордостта си и дайте правото на другият да се чувства щастлив.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 239609730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Номер 48, жени като теб не трябва да има! Или твоя мъж чука друга или жената на любовниката - чука друг! И в двата случая ти не излизаш светица, каквато се опитваш да се изкараш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e0fcac9be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Здравейте всички от форума! Попаднах случайно тук, а може би и не съвсем случайно. Много бих искала да споделя моето мнение и моята история, разбира се накратко, за да не бъде досадно. А също много бих искала да чуя вашето мнение и съвети. В началото на годината един смс, изпратен на грешен получател ме удари като камък по главата. Обърна цялата ми представа за живота ми досега. Последвалите събития бяха просто като лавина. След 20 години на един вълнуващ, изпълнен с любов, разнообразие, пътешествия, приятели, споделени емоции и какво ли още не брак, се оказа, че съпругът ми изневерява от 7 години. Връзката се е задълбочила като емоция и изживяване през последната една година и то в момент, в който тя е решила да скъса с него, заради друг мъж. Това го извади от равновесие и той допусна грешки (дали), които доведоха до непредпазливост и до това аз да разбера. Говорихме, призна си, беше гузен, страхлив, притеснен. Последва стандартната история - дълги дни и нощи в разговори, прошки, обяснения, сълзи, стремежи за подобряване на отношенията, признания в любов. Отне му няколко месеца да преодолее болката от Тяхната раздяла. В един момент сякаш всичко тъгна по вода. Изживяхме най-вълнуващото лято от много години насам. Правим планове за бъдещето. Имаме страшно много общи приятели и моето желание да му спестя унижението ме накара да не потърся помощ и споделяне с нито един от тях. Трудно, ужасно подтискащо и страшно самотно да се бориш с болката си сам, единствените коментари и разговори бяха с него. Първо започнах да търся причината в себе си, открих грешки, опитвам се да ги поправя. Забързаност, работа, кариера, неизслушване на другия - дали това са причините? Или просто някои хора са си такива по рождение? Бързо им омръзва ежедневието и когато няма всекидневна тръпка търсят нещо навън? Все въпроси без отговор. А дали съм простила истински? Ако е така, защо още ме боли? А мога ли да си върна доверието в него? И заслужава ли? След като сме си казали през изминалите няколко месеца толкова неща, които всеки и подтискал и сме изживели такава романтика, която и в началота на връзката ни сякаш не е имало, защо тогава пак се съмнявам? И защо от време на време, както и сега е студен и затворен? Дали не съжалява, че е избрал да остане с мен или просто това е било най-удобно, за да не остане от два стола на земята? Пишете, моля ви. А най-лошото е, че в момента съм по-влюбена в него, от когато и да е и това мможе да ми попречи, не искам да го обсебвам или досаждам, защото може да го загубя и този път завинаги.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ec71ded706
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Към №48 - харесах историята ти, само не разбрах твоя мъж как приема ситуацията. Ако и той знае - ОК, но ако не знае - как успяваш да успоредиш двете връзки 15 години? Далеч не те упреквам, аз съм в подобна ситуация, но се чудя как бих се чувствала ако мъжът ми е изневеряващия? Сега като се замисля... ако все още го обичам повече отколкото съм обидена - ще го понеса и ще гледам да не му го натяквам, но ако вече ми е писнал - ще използвам изневярата му за да го разкарам, това е.

 
  ...

1-50 от 93
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker