Жените и поддържането - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените и поддържането
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 6176 пъти
Когато се запознах с приятелката ми, тя беше "Уау". Всеки мъж с нормална резба се заглеждаше след нея и това си беше комплимент за мен. Все пак не можех да се влюбя във характера и от пръв поглед, нали? :)

Обичам я. Минаха години от тогава, но забелязвах, че откакто нещата при нас ставаха все по-сериозни, толкова повече започваше тя да не полага грижи за външния си вид. Гардеробът и стана скучен, качи доста килца, дори има целолит.

Никога не съм и инзневерявал, дори не си го помислям, но като гледам покрай мен толкова красиви момичета, и ми става малко обидно че моето не полага грижи за да е ОК за мен. Говорили сме много по този въпрос, но тя просто няма желание, нагласа да бъде такавато трябва да е.

Започнаха и проблемите в секса. Понякога ми е мек и тя едва ли не ми се ядосва, но как да и обясня че при мъжете, това което виждат пред себе си е от ГОЛЯМО значение за ерекцията.

Въпросът е в това, че тя ме приема за даденост, а аз съм мъж, който привлича внимание. Имал съм купища оферти, повечето съм ги крил от нея за да няма излишно напрежение. Обидно ми е, че не се интересува от себе си, камо ли да го прави за мен.. но изгледи да се оправи няма.

Не се заглеждам, но понякога когато мине красива жена покрай мен, не мога да прикрия интереса си - но интерес на човек, който оценява красивото, не като на консуматор. Тя вижда това и се сърди, и накрая аз излизам виновен.

Сега е външният вид, после ще се стигне до неполагане на грижи за дома, после за отношенията и тн.. виждам накъде поема.

Какво да направя? В разговорите ни дори съм бил адски критичен - нищо! Защо така след един конкретен период, жените се "успокояват". Забелязвам това и при приятели.. Жалко е

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2131e83e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защото си мислят, че сте им "в кърпа вързани" и че повече не е нужно да полагат усилия за външния си вид, понеже вече са ви спечелили. Но, уви, тук госпожиците много бъркат и после си чукат главата в стената с въпросите "защо той заглежда други жени, защо ми изневерява"...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 41cfc1a6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Имам чувството, че цялата ти тема се върти покрай заглеждането по жените.
Даже започваш темата с това как преди мъжете са заглеждали твоята.
Но като си представих как оглеждаш другите жени с интерес и при това оставаш обиден на твоята - не можах да не се разсмея, прости ми :D

Сега сериозно - със сигурност последователността НЕ е била тази, която описваш: скучен гардероб - килца - мек член.
Точно обратното е винаги - започва се с мек член - качват се килца - и гардеробът какъв друг да е, щом е дебела?

А ако питаш кое е било преди мекия член, ще ти кажа, но няма да повярваш - порното :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9de9debfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така се ловят мъже, после вече не е важно...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f8730a607f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ау, личи си колко я "обичаш". Обичаш, но СЕБЕ СИ, не нея... Толкова си повърхностен и незрял. Пък и ако я обичаше щеше да я приемаш, не да я унижаваш. Като толкова ти е неприятна отиди при друга след като скъсаш с нея, не да и изневеряваш! Освен това не тя приема теб за даденост, а ти нея. Но нали знаеш, мъжете които карат една жена да плаче, дриг мъж я кара да се усмихва!!! 1

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3ef7e412d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Кофти, кажи й че е млада и сега й е времето да хубавее. И че трябва да изглежда подобаващо до теб и да е представителна. Не е много нормално това, попитай я да не би да има някоя причина за която да не знаеш, например депресия или просто я мързи да се грижи за себе си вече.
А ти да знаеш, че ако един ден роди дете, още повече ще се занемари. Познавам жени, които бяха като китове по време и след бременността си. Дори не им се виждаше бременния корем, защото бяха адски дебели.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 99531964cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   единственото жалко си ти... адски си повърхностен. горкото момиче :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d1b86ed4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Твоят случай не е изключение, но не и абсолютно задължително повторение във всяка връзка. Мисля, че проблемите са ви другаде, не във външния вид. Какво ти успокояване, глупости! Изневери се случват, дори жената до теб да е супер секси-бомба или яка ванекенка, рано или късно всичко омръзва, поне така вми се струва, че е при мъжете. но вие сякаш насила ще си докарате изневяра, щом се замисляш отсега. Труно ми е да те посъветвам, щом и с разговори не се получава. Странното е, че мъжете също се "успокояват" и се занемаряват в една дълга връзка. Въпрос на възпитание, характер и още нещо, може би сексуалност или нещо такова. На 20 изглеждах като същинска кукла Барби, сега съм на 47, но изглеждам завидно добре, сравнение с връстничките ми. Имам семейство, деца, не изглеждам на 20, нито на 30, но съм привлекателна и секси и го знам. Може би все пак е въпрос на характер или нещо много дълбоко мъчи твоята партньорка. Дано нещата при вас се оправят. И един съвет -не слагай жените под общ знаменател, не е вярно, че се успокояват. Това са единици, които не са щастливи в ежедневието си обикновено и оттам зарязват всичко, та до външния вид.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 931c468d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз пък забелязвам това у мъжете след определен период от време... явно в един момент човекът до нас престава да бъде достатъчно интересен и двигателен мотив за промяна и развитие. Изчерпала се е връзката ви. Ти не си и интересен и твоите нужди не я интересуват. Може би дълбоко в себе си и ти се чувстваш по същия начин. Излезте от порочния крък: разделете се за малко или завинаги. Търсете нови и по-вдъхновяващи обекти, които да ви стимулират да се развивате и да бъдете по-добри версии на себе си :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 715ad38baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Виж дали е просто период. Случвало ми се е да имам периоди, в които съм леко депресирана или притеснена, както искаш си го обясни и тогава и аз губя желание да правя каквото и да е. След няколко седмици ми минава, качила съм 2-3-4 килограма, минавам на диета и пак се оправям.
Ако причината е както предполагаш - че те смята за вързан и че просто не й се занимава. Демек не е някакъв по-тежък за нея период, а просто почва да се отпуска като някой жени, няма как да се оправи. Тя трябва да се грижи за себе си, за да има самата тя самочувствие, а и заради теб. Просто веднъж тръгне ли по пътя няма за какво да се оправям, няма оправия - това често се наблюдава при някой бременни, които след като родят и почват да се тъпчат и се занемаряват.
Просто поговори с нея навреме. Не й казвай, че е грозна или дебела, а нещо й намекни да ходите заедно на фитнес или как преди е ходела. Определено трябва да разрешите проблема или да се разделите. Разговорът няма да е лек, но е по-добре да конфронтирате проблема, вместо да бягате от него. В никакъв случай няма да й е приятно, но за мен това е по-добрият вариант. Както хората са казали по-добре ужасен край вместо ужас без край.
Не че външността е най-важната, но просто нейното поведение говори за една заинтересованост не само към външния й вид, а както ти каза и към други неща.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c1998138b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Проблема не е в това, че връзката ви е сериозна и приятелката ти се е занемарила, защото вече си и в кърпа вързан. В грешка си. Просто момичето не иска да изглежда изкуствено пред теб, чувства се неловко, или пък тя самата се чувства прекалено изкуствена с всичкия този грим, прическа и т. н. Говори с нея и й кажи, че искаш да е както преди....

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 49b85e6eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Мисля, че си подхождате - ти с мекия си член, тя с килцата си.
Колкото до целолита - има го всяка жена над 14 г., ако ще да е 50 кг., той се получава хормонално и е женското депо от мазнини, за да изхрани зародиш или бебе, в случай на глад.
Не си мисли иначе, че ще го вдигнеш с по-привлекателна жена, имаш проблем - търси го в себе си. Съвсем нормално е с годинките тя да се промени. Колкото до гардероба - кога последно ? купи някои парцал?
Аз като бях на 16-18 имах подобен комплексар за приятел. Като физика бях перфетна на пръв поглед - 173 см/56 кг., но ми ставаше лошо при всеки повод. Гладувах, за да се харесам на приятеля си с мекия му член. Той ме обвиняваше, че съм била дебела. Като станах съвсем слаба и не можех да водя повече нормален живот, го зарязах.... е, преди това срещнах Него - сегашния ми съпруг.
Днес тежа 63 кг. и се чувствам чудесно!
Мъжът ми не харесваше начина ми на обличане. Ок, нямам проблеми - от тогава той ми купува дрехите. Не крия, взеха да ми харесват. Тази събота и неделя ми купи например цял зимен гардероб и похарчи към 2 бона. Изобщо не му се сърдя! Няма нужда да добавям, че поляхме новите ми дрехи и всичко завърши с прекрасен секс. Никога мъжът ми не е имал засечка в леглото. Чудесен е.
(и преди да тръгнете да ме нападате, и аз му правя подаръци, но никога няма да хвана отново да гладувам до такава степен заради някой мъж. Всичко си има граници. )

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e484d1b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, не ги слушай тези, които ти обясняват, че си повърхностен и вината е в тебе. Всеки мъж се възбужда визуално и това е генетично заложено. Ако някои от коментиращите /жени/ не го знаят това, само ще си патят.
И ако не са наясно нека погледнат този 6 минутен откъс от филм за любовта и секса тук: http://www.vbox7.com/play:3d1f79f527

Сексуалната възбуда при мъжа се стимулира главно визуално. Мъжа преценява бъдещата майка на децата му по визуални критерии, тъй като познава по този начин количеството естроген по външните полови белези на тялото. Форма, съотношение талия ханш и др. външни белези които говорят за здраво тяло и добри гени, също и нива на хормоните в тялото. Никой не може да промени това, мъжете да не се привличат от секси тяло. Колкото и да се напъват някои не могат да променят биологията и човешката същност. Авторе, задължение е на всяка жена да се поддържа и да изглежда добре. Точно така е както коментар 1 е написал. Повечето жени и момичета не могат да разберат, че трудното е след като започне връзката, а не преди това. Усилията трябва да са постоянни, както е при едно цвете, ако не го поливаш то вехне. Трябват усилия за да се задържи мъжкото внимание свежо. И мъжа трябва малко по различни усилия да полага също, но това е друга тема.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 91493cce45
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Аз пък знам едно - никоя уважаваща себе си жена няма да се запусне независимо колко време е с един мъж до себе си. Първо - заради себе си самата и здравето си, и второ - за да знае мъжът до нея, че тя винаги е желана и може да бъде пожелана от други, ако той се отпусне и спре да й обръща внимание. На 37 съм и в момента изглеждам, както бях на 20. След две деца. Ни целулит, ни нищо. Ама се иска подбиране на храната (не глад) и движение. Много движение. Така че, жени, стягайте се и бъдете привлекателни не само за своя си мъж, но и за останалите.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b254c573b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Жена съм на 35г, още със ставането си вземам душ и се гримирвам още докато си пия кафето. Дори и да не излизам никъде и се грижа за децата, домакинската работа, си седя цял ден нагласена. Едно е че това ми подържа самочуствието, и отделно че мъжът ми цял ден е гледал точно такива жени на улицата, на работата си. Вечер обезателно си лягам със секси нощничка ухаеща на парфюм след душа. Навън да изляза без да се издокарам е недопустимо по простата причина, че жената е визитната картичка на мъжът си и семейството. Не ми се е случвало мъжът ми да се заглежда по други в мое присъствие, може би само веднъж и то защото беше едно младо момиче което нищо не оставяше на фантазията всичко си и беше на показ. Колкото до секса никакъв проблем сме нямали. След първият път, до 10мин. си иска отново вечер и сутрин за добро утро. Много рядко пропускаме и то ако се чустваме много уморени преди да легнем и най-вече аз съм отказвала, защото когато ми се спи съм много лоша. Колкото до фигурата ми не е като на 16г, но не изглеждам по различно от 25годишните. Мъжът ми ми е казал още преди да се оженим, че дебела жена и на двора си не би я допуснал. Засега не пазя диети, но ям умерено. Е аз съм щастлива, а тези на които не им се обръща внимание нека се погледнат в огледалото и сами да си отговорят ЗАЩО, а не да ревнуват и се сърдят на мъжете си.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9b8e5c6e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   ОТ АВТОРА:

В желанието някои да ме оплюят по-горе, са изпаднали в големи противоречия от сорта на "о колко си повърхностен, горкото момиче". Е явно момичето си пада по повърхностни типове като мен, който да и създава грижи, и поради същата причина е с мен вече години.

За озлобените момичета, които явно имат проблем с килцата и си изливат гнева из форумите, вместо да бъдете злобни, вкарайте поне малко адекватност в мненията си, като оставите емоциите настрана. Ще напомня, че проблемът не е съществувал в началото, т. е. МОЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НЕЯ Е КОНСТАНТА, докато старанието, което започна да полага тя за своята среда (не визирам само външния вид), започва леко да се променя. Ако не сте способни на проява на разум, моля не се захващайте с губенето на 15 мин. живота си и споделянето на безсмислени коментари.

Относно лелчето, според която всички имат целулит - може би е време да излезе за малко на въздух и да се срещне с хора.

Да, има жени които се поддържат дори след 45. Но при масата не е така. Оправданията са винаги децата. Изричат ги хора, за които думата словосъчетанието "физически труд" е еквивалент на "отивам до магазина за цигари".

И още нещо - да, обичам себе си, но това не ми пречи да обичам и друг с цялото си сърце.

Вие под 18/20г., имайте предвид че животът ви сега изглежда различно от този, който ще водите на 30 :) Аспектите са много.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9b8e5c6e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Жени, това са МАЛКИТЕ неща, които започват да съсипват ЦЯЛАТА магия в отношенията. Любовта си е любов, естетиката си е естетика.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fab770acd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Авторе, единствения озлобен си ти тук и всичките глупости, които си изписал целят да си търсиш оправдание, че този мек, увиснал пенис бил понеже гаджето ти не полагало грижи за себеси... айде бе!
Имах и аз една позната с такъв "хубавец", който не можеше да го вдига и все се обясняваше, че било заради това, че се е запуснала... жената какво ли не направи, докато накрая не прогледна и си хвана един здрав, потентен левент и доста добре си живее

П. С Само да ти кажа, че НЕ е нормално и НЕ на всеки се случва. Потърси и вината в себе си!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 49b85e6eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   До автора - „лелчето“ е на 28 г., висока 175 см., 60 кг. , нося дънки нр. 27
Прочети малко мед. литература - всяка жена, която има менструация има малко или много целулит - подкожна мазнина, която се формира на чисто хормонална основа и е имала функцията да захрани плода на бременната в случай на глад. Човекът е живял 100 хил. години в пещери, едва в последните години имаме прекалено много храна.
Ако жената е с БМИ над 16-18, тя ще има малко или много целулит. Ако е с БМИ под 18, тя е с поднормено тегло, което е заболяване и няма менструация, не може да забременява и съответно целулита се разгражда за собствени нужди. Ходещите скелети по Фешъна едва ли имат целулит, но нямат и менструация, не могат да забременеят и съответно нямат сексуално желание.
Само момичетата, недостигнали полова зрялост нямат целулит. Друг е въпросът, че при тренираните и стегнати жени не се забелязва много целулитът, но ако хвана и събера кожата на баджака си нагоре и аз въждам т. н. „портокалова кожа“, а съм стегната и тренирана.
Като цяло обаче не е зле да посетиш лекар-уролог. Не е срамно един мъж да бъде импотентен. Аз имам приятелки с доста излишни килца, но водят доста бурен сексуален живот. Не познавам жена, която не може да си намери мъж за секс - ако ще и 100 кила да тежи.

На куцото магаре каручката му е виновна...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 054f464ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Кила, запуснатост, дрън дрън.
А пък трябва ли колко тежа да ми е фикс идея?
И да се гримирам и харесвам на някого да ми е цел в живота?
Ако мъжът до мен не ме харесва такава каквато съм, просто да отстъпи мястото си на следващия, опашката чака.
А ако ще сравняваме - ако може жена ми да е с 3 висши, форми на манекенка, страхотен доход, пък аз нали щото съм мъжът мечта, знам как да задоволя една жена перфектно във физическо, емоционално и финансово отношение и имам правото да го изисквам от нея.
Бас ловя че и авторът си има недостатъци, просто приятелката му е достатъчно интелигентна да не му ги натяква.
С натякването най-много да постигне да я обезсърчи.
И защото знам каква тирада глупости и висш анализ на скромната ми несъгласна персона ще последва след мен, ще се подпиша с ник :

Разгневената Дебеланка :D

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8f04c70e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   А ти авторе, какво направи, за да помогнеш на половинката си да се почувства привлекателна??
Или може би само седиш и се тюхкаш как гаджето ти не прилича на фолк певица, а тя трябва да върши домакинска работа, да поддържа домът ви уютен и няма достатъчно време да се конти??
Помагаш ли и, отменяш ли я в домакиснката работа?
Ами погрижи се и ти за вашите взаимоотношения.
Това е двустранен процес.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3218581a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Не стана ясно с какви доходи разполагате. Знаеш ли, че за да поддържаш добра форма на едни определени години, в които нямаш време за фитнес, разходки, а си се втурачил в къмпютъра за да бачкаш - струва пари. Един нов гардероб на половинката ти, който би ти го изправил на 100% процента - струва пари. Диетичните храни, които употребяват хората със заседнал начин на живот по неволя - струват пари. Новата й прическа, грим, маникюр, парфюми - все доказани афродизиаци - струват пари. Храненето в ресторант, а не вкъщи (където човек по правило се отпуска и хапва повече) - стува пари. Излизането с приятели по уикенди, кино и други, където човек не се тъпче от скука - струва пари. Да продължавам ли?
Исках да попитам, добрата форма, в която ти би я желал, тя може ли да си я позволи?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 49b85e6eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Н. 21 - сега пък парите са голямото оправдание.
Виж, такова животно като диетична храна първо няма - има полезна храна и вредна храна, а една опаковка с чипс струва 10 пъти повече от две яйца да кажем.
Пълен става човек с прекалено много ядене, да си слаб е по-евтино. Колко ще ми струва обяда на мен - две яйца на очи 1 таратор - 1-2 лв.... с тока. Ако се храня навън - 1 салата 1 таратор или салата 1 пилешка паржолка - във всеки случай съм под 3 лв. Храня се два пъти на ден и не се тъпча на всеки час. Хем е по-евтино, хем е по-нискокалорично. Един средно голям дюнер струва повече от моят обяд. Когато бях ученичка и студентка с 1 лв. на ден за храна - на обяд една питка от хлебарницата кофичка кисело мляко или просто си носих ябълки и обикновенни бисквити. Вечеря - готвено някакво, плодове, зеленчуци - към 3-5 лв. на ден общо за храна и кафе. Тегло - 57-58 кг., височина 175 см.

Да се храниш здравослвоно и умерено е въпрос на избор, не на пари.
Всеки има 1-2 ч. на седмица за фитнес или да побяга. Това са 2х4 лв. в най-добрия фитнес в моя град, прави 32 лв. на месец - това са 5-6 кутии цигари.
Колкото до прически, гримове и глупости - само загрозяват. Мъжете харесват просто жени с поддържани дълги коси, което жената може да прави и в домашни условия - боядисване с боя на Лореал и прическа ми струват на месец 15 лв., всичко сама си правя. Дори наскоро един мъж ми намекна, че съм си пръскала парите по фризьорите (ха ха).
Хубави дрехи има и втора употреба.
Хубави парфюми има и при Рефан за 1-5 лв.
Една жена на 30 няма нужда от кой-знае какъв грим.
Няма какво да го въртим - човек може и да се поддържа, но ако го прави за себе си, не за мъж/жена или за хората. Не е нещо свързано с парите, по-скоро с желание да отделиш малко от личното си време.
Храненето по ресторантите, между другото, е противопоказателно за размера на талията - в ресторантите порциите са еднакви за мъже и жени, клоним по-скоро да си изяждаме всичко, докато у дома можем да сложим останалото в хладилника, да си сипим в по-малка чинийка.
Да не говорим, че за същите пари у дома можем да се храним по-здравословно и качествено, защото в ресторанта плащаме за обслужване, наем, данъци...
Не оправдавам автора, напротив, но това е положението - от жената си зависи, дали ще е поддържана или не, така както от мъжа си зависи, дали ще си лекува импотентността или не. И двете неща не зависят от финансовото положение на човека. Не може да обвиняваме партньора за нашите си грешки, всеки е отговорен за своето си тяло и здраве - е, всеки има правото да си бъде дебел или импотентен, въпрос на личен избор за първото, за второто - до здраве и лечение, но който обвинява другите или обстоятелствата за проблемите си, той лъже сам себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5792c82885
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Към Автора:
Изключително прав си! Всяко едно момиче, жена трябва да поддържа външния си вид независимо на колко години е, нито дали днес или преди 5-6години се е запознала с половинката й! Не обръщай внимание на злобните и заядливи коментарчета.
Аз съм момиче на 27г, а изглеждам както бях на 18 защото за миг не съм се изпуснала. Явно твоето момиче си мисли, че като си с нея и вече не е нужно да се гласи, да ама НЕ!
Надявам се да се усети навреме и да се вземе в ръце. Но ако й натякваш се съмнявам да има успех, на нея трябва да й дойде отвътре...
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7395520db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Тука много ядосани женички имало :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3218581a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Към 22 от 21
Всички поддържани дами разполагат с пари и никой не може да ме убеди в обратаното!
Диетичната храна е скъпата храна - тази с по-високо качество, с по-малко мазнини, с повече салати и без въглехидрати. Направи една калкулация на едно такава дневно меню и едно от свинско с картофи, ориз с месо, супа от кокали с всичко в нея, а за закуска - филия вместо фреш. Ако караш само на варени яйца ще си скапеш жлъчката!
И е безумно тъпо да сложиш бельо за 50-60 лв., чорапи за 25 (тези ги няма в Манията) и да се намажеш с някой мухозол от 5 лв. Жената изглежда добре когато има самочувствие и обратното.
Аз самата съм слаба и във форма, мисля, но когато си броех стотинките и ходих с мухльо не беше така!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 49b85e6eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   21 - развесели ме.
Аз разполагам с пари от 2 г. някъде, но и преди съм била поддържана. Има неща като дрехите и обувките, които просто издават благосъстоянието на човека, но и във Втората може да се намери някой и друг приличен парцал, а и не говорим тук за маркови парцалки и гащи за 60 лв., а за поддържан външен вид.
Добрата фигура и вид не можеш да си купиш с пари, освен ако не се подложиш на пластична операция. Дали ще хапна една пилешка паржолка със салатка или ще се назобя със свинско със зеле - цената ще е еднаква, но не и калориите.
Точно богатите, особено мъжете, у нас са се освинили.
Жената под 40 г. може да се поддържа що-годе прилично и без пари. Това е мнението ми, от опит ти го казвам. Прочети малко за храните специално, има достатачно много здравословни и полезни, богати на фибри, белтъчини, които са много евтини. Яйцата не скапват черния дроб, между другото. Те са природен продукт. Човек може да яде към 3-5 яйца на ден без никакви проблеми.
Примерно мое меню от студентските години (когато съм била много бедна)
Закуска - кафе с мляко (не закусвам по принцип)
Обяд - 1-3 ябълки, обикновенни бисквити, салата със сирене домати, краставици, марули съм си носила в университета, понякога сандвич с черен хляб.
Вечеря - пилешка паржолка с гарнитура от зеленчуци. Плодове.
Всичко струва не повече от 5-6 лв. на ден

Винаги съм била стегната и слаба. Научих се да си правя и сама косата, да имам малко, но сносни дрехи. Получавала съм дори упреци, че прекалено много съм си пръскала парите по суета, а същност никакви пари за външния си вид не съм давала - за контактни лещи към 20 лв. на месец, за боя за коса 15 лв. на месец, подстрижка - сама, за фон дьо тен 35 лв. на 6 м., червило, малко гримчета, шампоани за коса, балсами, кремчета има хубави и евтини български продукти, бягането в парка е без пари.
Като стане една жена на 35 се започва със скъпите кремове за лице, а после и с посещения при хирурга и действително става скъпичко, но честно - това ли е най-важното в живота на човека?
Наскоро видях жена с лице като порцеланова кукла да кара бяла джипка. Не можех да отместя поглед от нея, не от възхищение, а от потреса. Кожата ? беше толкова перфектно опъната и гримирана, косата - перфектно направена, фигурата - перфеткна, че тази жена сякаш не беше реална, а от восък. Е, който иска да е порцеланова кукла - струва определено пари, но нищо не струва да си естествено хубава и поддържана жена за годините си. Липсата на средства не може да ни е оправдание да се запускаме.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3218581a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   21 за 26
"... за контактни лещи към 20 лв. на месец, за боя за коса 15 лв. на месец, подстрижка - сама, за фон дьо тен 35 лв. на 6 м., червило, малко гримчета, шампоани за коса, балсами, кремчета има хубави и евтини български продукти... "- скъпа, за толкова пари някои жени работят половин месец! А останалите разходи? И менюто ти от 5-6 лв. е само за теб, а останалите в къщата, ако и те ядат паржоли, а не манджи как ще ти излезне сметката?
Не ти знам стандарта, но това горе, дето го изреди, малко жени в момента в България (която не е само София) могат да си го позволят.
Исках само да кажа, че дамата от сюжета просто вече не е достатъчно влюбена в автора, за да се изпусне по този начин, а това се случва обикновено когато парите не са достатъчно! Тогава вкъщи става скучно...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 49b85e6eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Е, чакай - 35 м. на месец (боя лещи)не мисля, че са много за поддръжка, ако сметнем, че лещите за очи не са медицински консуматив, а глезория. Да не говорим, че се изкарва и по-дълго от месец с едни лещи...
Менюто ми е от студентските години, 5-6 лв. са максимума, не съм яла всеки ден пилешка паржола, а и има паржола и паржола - към 1. 50 лв. струва. Общо взето за храна съм давала 100-150 лв. на месец, а съм живяла сама. Когато живеят повече хора в едно домакинство, разходите на калпак спадат - дали ще пържа 4 паржоли или една, разхода за ток е един да кажем.
Пилешката паржола със салата е по-евтино ядене от всяка манджа. Отиди в някоя закусвалня на столови начала и сама ще видиш, че една порция готвено ти е поне с 1-2 лв. по-скъпа от ПИЛЕШКА паржола салата.
Забравяме, че се напълнява от много ядене, не от малко - който няма пари, той не е дебел, защото не може да си го позволи. За да напълнее жена като мен например трябва да поема към 2000 калории на ден, да не говорим за мъж, а това са храна и съответно - пари. Беден и дебел човек няма.
Колкото до жената на автора, не мисля, че се е запуснала от липса на любов към него, а по-скоро от липса на любов към себе си. Да обичаш, да си влюбена в един мъж не зависи от парите му, поне за повечето от нас. Да, когато семейството мизерства, определено любовта ти е последният проблем, но мизерстващите и бедни хора не страдат от затлъстяване и се питат, как да си платят тока, не как да подобрят сексуалния си живот и вида си.

Проблемите на автора са проблеми на средната
класа, не на бедните. Бедните си имат други, много по-важни проблеми. От опит ти го казвам.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3218581a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Скъпа, правиш ли разлика между елегантна и мършава (недохранена) жена? Мисля, че на автора му липсва тази от първия тип.
Между другото личи си, че ни си въртяла домакинство. Ако ти можеш се наядеш с 1 паржола и салата, на мъжа до теб ще му трябват поне 2 паржоли, много салата и още нещо, защото не може ти да ядеш едно, а другите в семейството друго. Прибави към твоята диетична храна и нещо като порция пържени картофи или ориз със зеленчуци и тогава рекапитулацията става друга: по-евтино е и двамата да ядете свинско със зеле!
Ами ако има още хора в семейството? ... картинката съвсем се променя: 5-6 паржоли, 3 порции пържени картофи (без теб), салата за всички - това е много по-скъпо от 1 кг. свинско и една зелка, с която ще се наяде цялото семейство. Сега разбираш ли ме защо диетичната храна излиза по-скъпо? Потънахме в битовизъм, а темата е друга.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 136cd2c8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Към N 4!!!

само една жена може да защити друга по такъв начин " приеми я такава каквато е " хахахах, ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!
Той човека си я е приел, ама тя като е натлъстяла, това какво значи? да продължава да я приема такава каквато е?? - "занемарена"...
Ама какво ли се чудя и аз, повечето жени това само умеете - 'приеми ме такава каквато съм" :))... а като стане въпрос за мъжете, приятелите ви... я се виж на какво си заприличал или как си облечен и т. н

към автора :

имал съм случаи като твоя, естествено че я напуснах... все пак всеки заслужава своето!
Съвета ми е поговори с нея, ама СЕРИОЗНО, да те разбере добре, ако няма ефект... знаеш какво да направиш.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 49b85e6eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Скъпа, не прочете ли - автора се ядосва не, че жена му не била елегантна, а че е дебела.
Колкото до битовото - от 18-годишна сама си въртя домакинството, а откакто съм омъжена, въртя общо. Първо, отдавна не съм студентка и не се храня по този начин, не ми трябва да превъртам всяка стотинка. Второ-никога не бих родила деца, които да не мога да изхранвам. Свинското е много по-скъпо от пилешкото. С едно пиле може да се нахрани едно цяло семейство. Пържените картофи са вредна храна и не я сервирам у дома, зеленчуците и оризът струват стотинки до левчета. Като се замисля - от 10 г. не съм правила пържени картофи. За обяд ядох боб например и ми е струвало по-малко от 60 ст.
И пак ти казвам - дори със свинско със зеле в тенджерата, човек може да е слаб - просто не бухаш половин хляб и не ядеш от свинското, ако е мазно. Има иначе директно от пройзводителите свинско без мазнини за 6 - 7 лв. килото. Мазното не е по-евтино. Винаги има начин човек да се храни що-годе здравословно.
По-евтино е да си слаб, отколкото дебел.
Жената на автора се е запуснала не от безпаричие, а от нежелание.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e7fdf7bb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Е как да му става на човека от жени които са неатрактивни и отблъскващи,
как да влее енергията си в тях??
.... с разкрачване на два бута и гънки между тях... мерси съм от недобронамерени коментари, че проблема бил в автора,
едно цвете ако няма аромат, кога ще привлече пчели?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2ce25f3bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Мога да кажа, че понякога обичам да си ходя с някоя тениска с рошава коса и изобщо не ми пука, а дори и в този вид приятеля ми ми казва, че съм най-красивата жена на света! Така си ходя само вкъщи разбира се! всяка жена трябва да се грижи за себе си! Не говоря за това да притежава куп маркови парцали, ама не е чак толкова трудно да отделяш малко време за тялото си! Аз тренирам ММА и да не звуча нескромно но имам хубаво тяло и когато отида в залата забелязвам как ме гледат и това доста ми повдига самочувствието, а виждам, че приятеля ми е доволен! Не е толкова трудно да оформиш косата си или пък да сложиш един гланц ( не казвам процедури по 2 3 часа) но нещо свежо.. не е повърхностен човекът.. просто е откровен и това е доста важно защото и казва какво му не му харесва, а можеше да си се заглежда и дума не обелва и когато се стигне до раздяла щяха да го заливат с въпроси!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cf6547cdff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Напълно подкрепям автора и не мисля че проблема е в него. Една жена трябва винаги да изглежда прилично. Аз съм жена и съвсем откровено ще каже, че поне 50 процента от жените не полагат усилия, за да не им изневеряват. Жената трябва да е привлекателна както в началото на връзката, така и в продължението и. Като се огледам на работа съвсем спокойно мога да кажа, че 50 процента от жените, ако бях мъж никога нямаше да си легна с тях. Говоря за елементарни неща като поддържането на зъбите, което е първото нещо, което виждаш когато се усмихват. Косата във вид сякаш никога не е подстригвана. 20 годишни момичета облечени като майка ми, с плетената фанела на баба тръгнала в ресторанта. Или с грим на проститутка. А да не говорим сексуално комплект бельо не струва толкова много пари. Жената трябва редовно да си купува нова бельо, за да е секси и да е желана. Мъжете в леглото преди всичко се възбуждат от външния вид на жената. Тя трябва да не излага мъжа си, както и обратното. Дрехите, прическа, зъбите -тялото всичко е свързано заедно.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d1b86ed4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Към всички жени, които си вярват, че изглеждат като на 20, а пък са на 37 или повече. Спокойно, мъжете ви пак мило и драго биха дали да легнат с друга или поне едно фелацио да получат, ама не и от вас. Пък вие пак си изглеждайте добре, лошо няма. Само че както и да изглеждате, възрастта си е възраст. Друго си е лудо-младо на 18-20, други цици друго нещо, да не казвам смущаващи подробности. Ако щете и камъни яжте, все тая. Това е жестоката истина в живота.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2ebefcaf84
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   До № 36.. алооо отворения, ти да не си вампир бе, ти все млад, красив и запазен ли ще бъдеш?
Така като пишеш злобните си коментари, не се ли замисляш че и примерно жените биха дали мило и драго да се изчукат, с чужд мъж, ако имат съпрузи като теб!!?? И като знаеш какво значи думата "фелацио" това не означава че умствения ти багаж е на необходимото ниво!!
А пък аз съм на мнение че 18-20 год, тепърва имат да се учат на тънкостите на хубавата свирка!!! А относно циците и телата, въпроса е много относителен също!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fd43d10910
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   .... до автора;... на твоята приятелка и трябва просто нова тръпка... дали ти се заглеждаш няма никакво значение след като тя те е преценила, че заради теб да инвестира във външността си също няма значение... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fd43d10910
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   .... до 26; ти пък мен ме развесели.... а и не бъркай''потреса'' със завист... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 09cbc07b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Хах, 36, ми да му е сладко. Ама надали ще му е толко сладко, като знае, че и жена му е обект на такива мераци, и то нерядко проявявани от представители на възрастовата група на лудото-младо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 13bcb61866
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Е аз съм на възраст на "лелчето". На 40 и малко отгоре. Ще имате много поздрави всички вие, който нападате автора. Може да не съм в първа младост, но нямам килограм от горе, нося дрехи почти тинейджърски. Стоят ми добре и изглеждам добре. Не съм красавица, но се съм и гримирана като папагал. Просто се старая да изглеждам добре. Имам син на 18 и съпруг, който се заглежда от време на време и то е нормално при толкова години брак. Една жена трябва винаги да има хъс да е хубава, без значение от възрастта. А това че ти е мек члена от време на време, . си има обяснение. Сърцето обича, това което харесват очите. А когато очите не харесват, се отразява и на ерекцията. Философите, който написаха куп глупости да опитат да бъдат в сексуална готовност с някой дебел, отпуснат мъж и тогава да се изказват. Младостта отминава бързо. Сега е момента да правиш секс няколко пъти на ден. Не изпускай това време. Не се измъчвай миличък и дай на пред със сегашното си гадже ако е готова да се промени, или без нея. Жени дал господ, както и мъже между впрочем.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ae24d4b89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Да питам автора, ти тая жена заради красотата ли я взе?
Някакви други качества не харесваш ли в нея?

Или целулита е изпълнил всичко :)

Жалко.... повърхностно и звучащо, като 16-годишен тин ;)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 11d7349ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

44.   Ако я обичаше повечко нямаше да обръщаш внимание на вида й.. обичаш я такава каквато е.. а ако наистина е много зле положението й намекни да се нагласи защото ще я заведеш някъде примерно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker