В момента не иска връзка...?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В момента не иска връзка...?!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 7811 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 21.
Запознах се с момче, с което излязохме на няколко срещи, паснахме си много добре и започнахме да излизаме. Мина почти месец и дойде моментът да го попитам какви иска да бъдат точно отношенията ни. При положение, че не съм спала с него, въпреки че той го искаше малко след като се запознахме, прекарваме много време заедно, целувки, прегръдки, почти всяка вечер спя у тях, запознах се със сестра му, приятелите му.... ( само веднъж сме правили френска, някъде след първия месец)... И той ми казва, че след последната му дълга връзка вече не може да се влюби и не е сигурен дали иска връзка по принцип.

И тъй като според мен такъв филм няма, го попитах дали съм сбъркала някъде и че искам да е напълно откровен. Е, каза ми, че причината не е в мен, а изцяло в него и явно все още не е готов да се впусне във нова по-сериозна връзка. Това много ме нарани, защото наистина имам чувства към него, но не мисля да оставам там, където не съм желана и да допусна тази връзка да стане чисто сексуална. Моля ви дайте ми някаъв съвет как да постъпя! Ще се радвам да чуя и мъжки мнения по въпроса. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: ba58a6d37a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами приеми болезнената истина, че той просто не си пада по теб чак толкова. Може да има симпатии към теб, но явно не е достатъчно. Ако един мъж е запленен от дадена жена, ще намери всевъзможни начини да бъде до нея и няма да има тъпи оправдания от рода "в момента не съм способен да ти дам нищо" или "не съм готов за връзка все още". Жените трябва да осъзнаем, че наистина такъв филм няма и мъж, който започне да увърта така, значи просто не сме негов тип. И за да те успокоя, ще ти кажа че съм жена и аз съм го изпитвала, била съм объркана като теб заради такъв несигурен мъж, но като премислих внимателно нещата, ми светна лампичката, че съм на грешното място и се мъча да изградя отношения, които той просто не иска. Приеми го и търси споделеност другаде, това е. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: eb1c2cd719
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момчето не иска да се обвързва, иска да чука и да не се занимава с ревниви жени, които го следят и му искат сметка.
Един ден, когато реши, че иска да има семейство, ще си намери някое момиче с което ще заживее, а до тогава повечето мъже не виждат смисъл от обвързването. За тях е най добре да си чукат без връзка

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8e821eeab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Иска връзка, просто не с теб! Съжалявам, че така рязко, но това е истината...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 844c13b3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иска с теб да притъпи чувставата към другата.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c7ce9302ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   мислиш много правилно, на фона от объркани и неразбрани женски сърца тук :), хареса ми кака мислиш, няма какво да правиш там. най много да си мисли ако може да получи нещо да получи, но явно го е мързел и да се постарае. По това което( и най вече както си го) написала, си много земна и съобразителна и към най-изтънчените дела, няма да имаш проблем с момчетата, ще имаш все страхотни такива, обеден съм ;)

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2823b7a077
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Съгласен съм и аз с всички коментари до тук и даже ще ти добавя още, че явно те уважава момчето и му прави чест това, че е искрен с теб. По-добре е да си наранена отколкото лъгана. Не му се сърди! Приеми това което ти е казал и поискай да си останете поне добри приятели. Знай, че ние мъжете сме не по-малко раними от вас жените. Вие не знаете какво е мъжко сърце да боли и да плаче. Вие не знаете колко жестоко е всичко в теб да крещи, а в същото време някой да иска любовта ти. Когато мъж ти каже, че не може да приеме любовта ти защото не може да забрави другата, бягай от него. Ние мъжете понякога по-трудно от вас преодоляваме всичко, а има и още може би такива и като мен, които не успяват никога да се отърват от първата и просто се отдават на алкохол и курви и това е.
Дядо Манол

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 68ec34b918
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Имам племенница, която имаше няколко излизания с едно момче, той ту давал видими знаци че я харесва, ту е бил леко дръпнат. В крайна сметка след близо година гадаене и терзаене от нейна страна, на едно парти тя го повикала да си приказват вън.
Неговата откровена пияна реакция:
"Какво искаш от мен, бе човек, не виждаш ли, че нищо няма да излезе между нас! Не си мой тип! "

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 74f8480d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да, в пъти по-добре е да бъдем откровени едни с други, защото така имаме време да реагираме, да се окопитим и да продължим напред. И аз оценявам факта, че той е честен, както и той прие адекватно моите директни питания. Имам доста цели и неща, които искам да постигна в професионален план, така че сега ще насоча усилията си натам. А каквото има да става, ще става ;) Вярвам силно, че ако отстоявам вижданията си и мисля трезво ще се намери човекът, който ще го оцени :) Благодаря ви!

Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker