Ще спя у тях - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ще спя у тях
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 5329 пъти
Така, момиче съм на 20 и никога не съм спала другаде освен вкъщи.
Ще излизаме неделя с момчето, което се харесваме от много време и после той 100%ще ме покани да остана да спя в тях, тъй като аз живея далече.
Аз много искам да спя у тях, но сега се притеснявам и незнам точно какво да правя. В смисъл без моите си лични вещи като например тоалетно мляко, памук, паста, четка за зъби, хавлия за баня, пижама и т. н.
Може би направо ще си легнем като се приберем. В смисъл май не се очертава да правим секс скоро. Май просто ще спим. И аз незнам с чорапите ли да си легна, с дрехите ли-това е много некомфортно.
И без да съм си измила зъбите, още по некомфортно.
И на сутринта не знам какво да правя. Да си ходя ли като се събудя? Знам, че ще ви се стори глупаво моето питане и то за моите години, но никога не съм спала досега извън къщи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 728a8cbdc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще спиш без чорапи, с някоя дълга тениска, разбира се ще си вземеш четката за зъби.
На сутринта ще си тръгнеш, освен ако не те покани за закуска. Трябва да отправи достатъчно мотивирана и настойчива покана, иначе не важи, защото може да е от любезност. Тогава ще останеш за закуска, но ако те покани и за обяд - не прекалявай с гостоприемството и си тръгни.
Само така няма да се уплаши да те покани повторно :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6517e67f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не честно не мога да повярвам, че си на 20 години :Д ахахаххахахаххахаха ами легни си с дрехите и сутринта в 5 тичкай да се прибереш.... хаха момиче осъзнай се! Щом те кани у тях да не очакваш да си разказвате приказки? Близко е до ума, че ще спите заедно..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7a61ebc8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ако те покани, оставаш. Не спи с дрехите - в крайна сметка и той може да ти даде няква негова тениска. Ако те покани, му кажи, че искаш да си купиш четка и паста за зъби, щом това те смущава, а хавлии за баня сигурно имат и в тях.
Като се събудиш сутринта, виж дали и той е станал. Не си тръгвай веднага. Пийте кафе заедно, поговорете си и тогава си тръгни.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8b93983400
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Първо поговори с момчето, кажи че ти идва далеч до вас и той вече, ако има намерение да те кани ще го направи, а ако не ще си хванеш такси. Второ си носи четка за зъби и някакво долнище на пижама, струва ми се достатъчно аз си нося това по принцип. Дръж се както и у вас си. Човека не пада от Марс ще има четка за коса, например. Спи без чорапи, освен ако нямаш някакви проблеми с оросяването и се чувстваш на ледения полюс без тях и всичко би трябвало да е наред. Ако живее сам сутринта можеш да направиш закуска, разбира се го попитай, защото не става ей така да тръгнеш да ровиш из хладилника му и това е в общи линии. Сутринта се обличаш, сбогувате се или си говорите известно време и си хващаш пътя.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f1a7e1a08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Вземаш си четка паста зъби, аза дрехите не се безспокой - като си легнете той сам ще ти ги свали и тъй като няма да спиш много-много, може и гола да си останеш. Ха, ха, ха!

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 78c05a049f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Благодаря ви за отговорите, но май не сте ме разбрали правилно. Ние не можахме да излезем поради някои причини, но съм сигурна, че ще ме покани, защото миналият път го направи, но аз отказах, защото се притеснявах. Значи
1 Аз съм девствена
2 Ние още дори не сме се целували, няма да правим секс със сигурност, но може би ще се целунем за първи път
3 В дискотеката да си нося долнище от пижама в чантата и той като ме покани и като го изкарам ще каже тази чак пижама си е взела, не става тъпо е. Става въпрос, че ние ще излезем на дискотечка и после ще остана в тях до сутринта. Няма как да мъкна пижами и да си помъкна всичките джунджории с мен.
Но това с тениската става и за чорапите разбрах. Не знам къде да оставя чорапите до обувките, или до дрехите, или на земята? И още няколко въпроса. Под тениската със сутиен ли да съм, или да го махна? И най вече като взема душ нали трябва да си сменя гащичките и гащички ли да помъкна в мен? Или да сложа пак тези?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b7f83f4118
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О боже мой, вие дори не сте гаджета, а ти се каниш да си носиш четки, пасти, дрехи, бельо и да се къпеш в тях? Прекалено е. Спала съм в момче(просто приятел) и вечерта си спахме с дрехите, НЕ съм се къпала в тях, взех една дъвка и толкова. Иначе като по екскурзии съм спала в стая на момчета със сутиен съм винаги. Толкова ли не можеш да се отпуснеш на 20 си бе човек. Просто си вземи дъвки, и ако не мислиш, че ще ти предложи някоя своя тениска(а сигурно ще ти предложи), си вземи нещо твое, толкова. Има мокри кърпички за махане на грим, по големите магазини ги има, аз си нося такива, когато не се очертава да спя в нас.
Айде, ако толкова държиш, вземи си и четката за зъби. Не си помъквай чеизите с теб! Отиваш просто да преспиш след дискотеката, а не на женско парти с преспиване.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 78c05a049f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Значи последен преговор. Отивам, само му казвам, че не мога да си легна с дрехите да ми даде тениска. С мокра кърпичка изтривам грима. Не се къпя там. Спя със сутиен и без чорапи. На сутринта лапам дъвка, стоя малко и си тръгвам. Това е което разбрах.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b7f83f4118
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   :D :D Ами нещо такова, но ако има вероятност да се целувате, погрижи се за дъха си още като се върнете.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 436cf0791c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами честито, като преспиш в тях да почерпиш и да разкажеш как е минало

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 055420063e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Спокойно.. не мисля, че има нужда от такова притеснение.. ще видиш, че ще си изкарате хубаво, още повече щом ще ходите на дискотека преди това, значи ще сте леко пийнали и нещата ще минат гладко. Според мен трябва да си вземеш душ 100%, няма начин.. ще танцуваш, ще се потиш.. а и ще му направи добро впечатление да си покажеш хигиенните навици пред него, колкото и забавно да звучи. Излез от банята по една хавлия и го помоли да ти даде някоя негова тениска. Не си слагай сутиен и бъди със секси гащички. Отпускаш се и оставяш нещата да се случват... Това е според мен, без притеснение :) Успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2f112188ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Карай го по-сппокойно. За зъбите-вземи си дъвки, а за пижамата-облечи си нещо по-конфортно или си вземи пижамата в чантата:D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker