Една несподелена любов заради твоята "НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една несподелена любов заради твоята "НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА"
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2429 пъти
Помниш ли един ден когато се видяхме за 1 път... Незнам за теб, но аз помня.. Видях светло-кафявите очи които имаш и от този дет нататак до ден днешен не съм спирала да мисля за тях! Красивите очи, красивата усмивка за пръв път съм влюбена ИСТИНСКИ... Пишехме си, говорихме си.. бях токова щастлива... Един ден моята уж най-добра приятелка незнам от завист ли го направи ти е писала неща за които аз даже и дума не съм казала... ти ми писа... скарахме се.. От този ден до ден днешен аз съм толкова наранена нямам думи да го опиша... Тази болка е заседнала в гърлото ми и не мога и не мога да я преглътна.. Защо по дяволите става така? Сяка вечер аз лягам с мисълта за тебе.. ставам с мисълта за тебе.. няма ден в който името ти да не е минало през моя ум... Когато се засичаме по улиците и се правим на непознати.. повярвай ми това ме съсипва.. Махнах те от skype, facebook, истрих ти дори и номера.. никъкъв резултат от сърцето си не мога да те истрия...
Неиздържам с мисълта, че ти си далеч вече и имаш приятелка..
немога.. аз трябваше одавна да те забравя, но немога и немога... колкото и редове да пиша повярвай ми няма да ми стигнат, защото болката ми е огромна.. сълзи вече нямам.. незнам вече изминаха почти 2 години, но сякаш беше вчера... БОЛКТА СТАВА ВСЕ ПО-ГОЛАМА И ПА-ГОЛЯМА... И въпреки, че умирах заради болките си, аз не спирах да се надявам, че ще се върнеш... Опитах се да те мразя, но не можах.. Ти ли си причината да не мога да спра да мечтая? Ти си този, който обърка системата. Знам това, но не се спирам. Постоянно преглеждам снимката ти... Все търся нищо. Ровя се в миналото, а изоставям бъдещето. Гледам все назад. Защото ти си причината. Защото нещата останаха неизяснени. Защото никога не е имало нищо. Имах само една любов в сърцето си и една излюзия в главата си. В самото начало на безсънните нощи всяка една ми се струваше адски дълга, времето минаваше адски бавно, но имах време да премисля всяко едно нещо, което ме мъчеше, след което на сутринта просто си лягах, защото бях твърде уморена и заспивах... но с течение на времето просто свикнах... нощите ставаха все по-къси, минаваха все по-бързо и като че ли и самото време беше по-малко - нямах време, просто не ми достигаше времето да обмисля всичко отново или просто всичко изглеждаше още по-трудно и безнадеждно... Всичко хубаво се стопи... Очакването... Надеждата.. стопи се така, както се стопи и времето. Сега в главата ми има само въпроси - "Аз ли сгреших? Къде? Какво се случи? Всичко беше толкова страхотно преди 2години, а как се промени... Защо? "... Боли! И с болката, надеждата и всяка една цигара си отиват и хиляди сълзи.. но няма страшно - те са си мои... тях ги вижда само салфетката...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 469013fcf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Май си сгрешила мястото, където да напишеш това... Напиши го по-добре на този, за когото се отнася. Така може би ще се оправят нещата.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 10a3258d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре де, какво толкова може да каже "приятелката" че да се скарате? И ти толкова ли не можа да се видиш с това момче на живо да му обясниш. Захвърлила си всичко просто ей така, казал някой нещо и хайде хоп. Момиче, има 7 милиона хора, всеки с неговото си мнение и коментар! Отстоявай себе си!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 54199a04e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ЛоЛ.. прочетох го просто.. и останах без думи! С при да мислиш.. защо! Погледни напред, миналото е минало, не се зарвай в спомени.. търси нови, ЖИВЕЙ. Знам какво е дните и нощите да минават бързо и неусетно, това се дължи на еднообразието, на чувството на вина, постоянната мисъл за случилото се.. това те кара всичко друго да избледнява. Има едно решение на въпроса.. Погледни над всичко с усмивка, едни живот живеем, не е нужно да го прекараме в размисъл.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 007a99dd13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Момиче, пропускаш ЖИВОТА ти да мине покрай теб, заради едно момче.. След 10 години ще се питаш "Къде отлетяха младините ми" и с тъга ще установиш, че две години и повече са се изпарили за един миг и в крайна сметка, ще разбереш, че си живяла две години по-малко.. Горе главата, той не е единствения представител на другия пол ;)

Princess of Persia, 18

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker