Когато краят наистина трябва да е край. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато краят наистина трябва да е край.
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3342 пъти
Привет,
нямам въпроси, просто исках да споделя.

От днес трябва да се примиря, че краят трябва да бъде край завинаги, въпреки, че нищо в мен не го желае.
Става дума за жена, която обичах повече от всичко, от една глупост, една лъжа, че се вижда с друг и не каза просто нещата така както са, се развали нещо наистина хубаво - едно истинско приятелство което въпреки всичко го имаше. Тя беше човек, на когото се бях доверил изцяло, имах и пълно доверие, за когото ме беше грижа и наистина вярвах, че ще бъда винаги, абсолютно винаги до нея, независимо има ли нещо повече между нас или не.

Само за няколко седмици обаче всичко просто рухна, нещо за което няма да спра да мисля и да съжалявам никога. Макар, че не ми каза просто истината, знам, че тя е добър човек, който заслужава само хубави неща, едно от които аз се оказа, че не съм. Не можех да повярвам, че може да ме излъже след всичко, стана ми ужасно болно, обидно, никога не съм изпитвал подобно чувство. Аз самият се провалих, не удържах на своята неизречена дума пред самия себе си - че никога няма да я нараня, защото тя беше най-хубавото нещо в живота ми. Обичах просто усмивката и, не исках нищо друго.

Направих неща, на които не мислех, че съм способен, а вчера направих нещо, което не исках никога да правя, но трябваше. Накарах я да ме намрази нарочно заради това, което казах или не казах, направих или не направих. Обичах я толкова силно, че исках да ме намрази, за да мога да продължа нататък без нея. Сигурно не трябваше, нараних я, обидих я, предадох я, но наистина не мога да си представя, че утре няма да мога да я видя, няма да мога да я чуя дори... Направих го от ужасна болка, обида и любов.

Дано някога ми прости, аз никога няма да си простя. Съжалявам повече от всичко, че това наистина беше краят...

Жо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4e7eeddd87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жо, навярно си много млад, защото думите ти приличат на фаталистична готика. Не драматизирай толкова, нито си поставяй такива нереалистични клетви и цели.
Знам че те боли, но това си е част от израстването и възмъжаването ако щеш. Едно време мъжете са се дуелирали и са се клали със саби за дамите - сега ударите са много по-прикрити, психологически, но не по-малко болезнени.
Успокой се. След време ще погледнеш на нещата по друг, по-реалистичен начин.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b3a934a42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   още я обичаш, стига си си причинявал болка, връщай се при нея и живейте заедно!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b3a934a42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   A и какво толкова е направила тя, стига си изпадал в някакви ситуации, където все едно вече ти е изневерила, защо я съдиш толкова с голямо мерило, не си честен!!!! Стига вече си я наранявал, ти си се наранявал, върни се при нея и бъдете щастливи!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b3a934a42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи същата подобна случка имам и аз-той е много принципен, и веднъж не му казах че ще излезна с хора от класа, защото мислех да не излизам, после майка ми викаше, излез, излез, само вкъщи ли ще седиш, и излезнах, но той не знаеше, и после имаше една случка, почти никаква, една прегръдка, където не съм аз го направила, а друг човек към мен, казах му и той ми се разсърди.. Обаче и той пък сега ми изневери, а аз даже не съм му и изневерила, но..

Искам да ти кажа, стига си мислил какво е станало!
От днес още отиваш и й казваш:"сгреших, да се съберем и да живеем заедно и дасе обичаме, да не страдаме повече!!! "
Това е, какво му мислиш толкова?? Тя ще ти прости, и ще сте щастливи заедно!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b3a934a42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   и ако не е тайна по какъв начин я нарани?? ЗАщо я съдиш толкова??? ЗА какво??? Виж, тя като се вижда с друг, това е било лъжа, което означава че не се вижда с другия, какво по-добре ли е да се вижда с другия и да е истина?? А и дори да се види с друг, значи ли това че е правила нещо с него?? стига изпадай в крайности

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: af1d39f8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разкажи повече, какво толкова е направила или ти си направил.... тя ли ти е изневерила първа или ти...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 88ef840c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момче, много ще съжаляваш, че "си я накарал да те мрази". Това до нищо хубаво не води, ама никога. Отивай и оправяй нещата.. ако ще просто бъди приятел с нея, поговорете, ако не те иска, просто се примири, но не я наранявай по какъвто и да е начин. По думите ти се разбира колко е ценна за теб, защо трябва да играеш такива театри и да се лишаваш от ценните за теб хора? !

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d63e36015d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   От автора:
благодаря за мненията, но всичко е приключено, необратимо. Работата е съвсем друга, тя не ми е изневерила, защото ние не бяхме гаджета всъщност. Историята е съвсем различна и сложна - познавахме се от години, но все не стигаше нещо, за да бъде ясно всичко между нас, какви са ни отношенията и какво правим изобщо. Аз я обичам, защото колкото повече я опознавах, толкова повече се влюбвах в нея. Тя беше не само прекрасна като жена, но и прекрасен човек. Имах чувството, че ме разбира, че ме цени, че мога да и се доверя напълно, както и направих. Не исках в замяна нищо, освен една усмивка и никога да не ме лъже, защото преди много ме бяха лъгали и наранявали. Мислех, че е различна и вярвах в това, за това и исках да правя всичко за нея, само за да я видя щастлива. Много добре помня един разговор, който няма да забравя никога - веднъж и казах на един светофар в колата - никога не ме лъжи. Вложих наистина всичко в тези думи, нямаше значение дали ще бъде с мен нещо повече от приятел или не, дали ще бъде с друг или каквото и да е, просто не трябваше да ме лъже и всичко щеше да е както преди, щях да бъда винаги, във всеки труден момент както е и било, до нея. До преди месец, когато и казах, че не мога да и бъда просто приятел и всичко това между нас трябва да бъде изяснено, защото не бяхме нито просто приятели, нито бяхме заедно. За всички беше ясно, на нея също, че има нещо много сложно между нас. Просто трявбаше да помисли и да ми каже като на човек, че е влюбена в друг, а не в мен всъщност.

Но не, тя просто реши да продължи да си играе с мен, не знам защо го правеше, не искам да повярвам, че ме е използвала за нещо, защото мога да се закълна, че не беше така, тя не искаше нищо наистина, всичко, което съм и купувал или подарявал исках аз да го правя само за да я зарадвам, това е доста дълга тема, но може би и в нея се корени проблема. Но аз наистина смятах, че тя е най-близкия ми човек и че държи на мен. Така играта и излезе извън контрол, оплетоха се всички работи и накрая просто реши да ме изтрие от живота си все едно съм никой, вече непотребен боклук в ъгъла, без обяснение поне защо го прави. Ако ми беше казала нещата такива каквито са, естествено щеше да ми стане много гадно, щеше да ми трябва доста време да се примиря, доста време да помисля, но след това съм сигурен, че щях да и се обадя, за да останем добри познати, които могат да разчитат един на друг, доста неща сме преживяли и е много глупаво да бъде опорочено едно истинско приятелство. Но не е било писано, аз наистина се уплаших, че ще я загубя завинаги просто така и реагирах наистина първосигнално и без да мисля, направих неща, които не трябваше и не мислех, че съм способен на тях и никой не знае колко много съжалявам за това. Накрая се разделихме по най-глупавия начин, без дори една дума, знам че аз съм виновен за този край, но ми стана толкова болно, толкова обидно, не защото е избрала друг, не защото не ме обича така както аз я обичам, а защото човек, който си мислил за най-близък, на когото си имал доверие, за когото те е било грижа и си се старал винаги да бъде щастлив може да се подиграе така с теб - да те лъже в очите просто така. Всичко явно е било една голяма лъжа, в която аз съм повярвал, не ми се вярваше, че точно тя може да постъпи така.
Аз постъпих лошо, осъзнавам го и съжалявам ужасно много, но го направих от болка, обида и една истинска и чиста любов, каквато изпитвах към нея, това не ме оправдава по никакъв начин, за това и не мога да ви опиша какво ми е и как го приемам. Знам, че тя ме е намразила заради нещата които казах или не казах, заради нещата които накрая направих или не направих. Може би е по-добре, аз наистина искрено искам да е щастлива, макар да съм страшно разочарован и обиден, не мога да кажа нищо лошо за нея всъщност, ако не се е преструвала през всичките тези 6-7 години, значи наистина заслужава да е щастлива. Бих се радвал ако някой ден ми прости и ми проговори, но няма да я забравя лесно е сигурно...

Мисля, че ми олекна малко, защотто няма на кой да споделя.

Забележка, някой каза, че може би съм много млад, но всъщност съм около 25 и ми се е случвало и преди, наистина след време остават само хубавите спомени, а такива с нея има достатъчно, ще има с какво хубаво да я запомня без съмнение, но не ми се иска да е така. Усещах, до сега не съм усещал просто вътрешно някак, че е правилно, странно е за обяснение, а и подходяща дума не намирам, да сме винаги един до друг, без значение от отношенията ни, тя ме караше да го усещам по този начин, значи е била много много специален човек за мен и ще е, каквото и да се е случило и както и да е приключило всичко. Не знам, съжалявам, наистина съжалявам...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 44271b448e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Знам как се чувстваш, това е голяма болка, най-близкият човек да ти забие нож в гърба, ама едно дълбоко. Такъв "нож" относох, аз от моята любима, моята голяма любов. Когато се разделихме и аз ги наговорих едни такива... спонтанно изречени думи, които я нараниха. После, поне се извиних, опитах да се съберем отново, но тя вече беше толкова жестока, студена, нямаше връщане назад. Аз я търсих, няколко пъти, говорехме по скайп и изведнъж изчезнах. Тя е на 400км от мен, някъде там. Мина една година, а аз не и казах, като мъж, Сбогом.
Искам да ти кажа, че трябва да идеш, да поговориш с нея, ако трябва да се извиниш, извини се. Разкажи и всичко. Но иди, че това ще ти тежи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b3a934a42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от такъв педантизъм или инат, моя приятел ме напусна, нищо лошо не правех, само казах за 1момче, но нито изневяра, нито нищо.. и други неща разбира се имаше които се разсърди много, не беше само това. И сега той тръгна с друга, но се сърди още.. Хора не се сърдете, обичайте се, стига с критики, обичайте се, не се разделяйте, какви са тези работи да търсите под вола теле?

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 88ef840c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   От инат и гордост полза няма! Всеки е страдал от това и пак продължаваме да си го причиняваме. Доста жалко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker