Дами, колко дълго сте били само с един мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дами, колко дълго сте били само с един мъж?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 4032 пъти
Вече толкова дълго спя единствено със съпруга си, че се замислям нормално ли е това? Да, не бързайте да отговаряте, че е нормално щом имало любов и уважение и подобни неща. И да ги има какво? Вече съм на 38 години, а тепърва няма да се подмладявам. Дали сега е момента да вкуся някой друг? Не бързайте да ме охулвате, не казвам, че ще го направя. По-скоро въпросът ми е към омъжените дами - имате ли такива мисли и някои от вас изневерявали ли са заради тръпката от секса с друг. Подчертавам тръпка от секс, не говоря за влюбване или връзка. Колко дълго сте издържали само с един мъж? Добавям, че сексът ни е добър, няма задръжки и въпреки това.

подробности: омъжена съм от 12 години и оттогава съм била единствено с мъжа си, през живота си съм имала 5 сексуални партньора (без съпруга ми)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 41e92c1fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Две години е предостатъчно!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f9086f2944
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   цели 6 години, сега имам връзка с друг мъж-паралелно

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 905d84aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сега... тя работата е ясна. Решила си вече да пробваш. Не ми е ясно какво очакваш от нас - да дадем зелената светлина, да ти "разрешим", да успокоим съвестта ти? Изневярата е много личен въпрос, а ти очевидно си взела решение. Казваш, че сексът с мъжа ти е добър, без задръжки, един дявол знае какви ще ги търсиш настрани и какво очакваш да намериш там. Ама като реши човек, въпрос на време и на ситуация е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d8d68e0d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Мисля, че няма нищо лошо да се позабавляваш, проблема е в последствията.. влюбване, разделяне на семейства, деца и т. н.... сещаш се. Изневярата сама по себе си не е фатална, фатални са последиците.
Аз лично съм била и с други мъже, но толкова много харесвам своя мъж, че след като пробвах с другите, установих, че моя на най-добрия и съвършен.
Една приятелка спи от време на време с един доста по млад от нея и казва, че й действа енергизиращо и тинизиращо. Те е колкото теб горе долу а той е на 23.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0bb21a19f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   аз съм 10г с един мъж и правя супер секс.. явно зависи....

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d0dc3f4a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   №4, авторката съм, ами нищо не очаквам от вас, освен да споделите вашият опит. А дали съм решила е трудно да се каже. Не мога така да реша подобно нещо без определен обект да имам насреща, ако ме разбираш. А аз нямам. Исках да разбера как е при другите, защото в разговор никой не си признава естествено такива неща. Точно затова задавам въпроса си тук. Искам да видя доколко съм различна от другите жени в моето или подобно на моето положение, както и да разбера по-добре себе си. Благодаря за коментарите все пак:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bf031f3d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Това да се забавляваш, защото ти се живеело... На младини, защо не си се забавлявала? Била си на 26, когато си се обвързала с горе-посочения мъж. Преди това не си ли покръшна, така профилактично. Това е абсурдно.

Да изневериш на съпруга си, само защото ти е доскучало е банално и доста клиширано. Като спиш с друг мъж, няма ли да чувстваш угризения? Все пак си спала с чужд мъж, а имаш ангажимент към твоя. Аз не приемам изневярата, тя е като едновремешните волтметри. То ти явно нямаш работа, нали? Имаш ли някакво хоби или се чудиш какви да ги мъдриш. Помисли как ще се почувстваш ти, ако съпругът ти го направи. Няма ли да се почувстваш мръсна и жалка... Ми не знам, аз не го приемам. И, о моля те авторке не ми отговаряй както в други теми, с други автори - Ти... какво... ама... Не ми трябват глупости изсипани, защото нямате работа. Лично мое мнение е. Няма нужда да ми изреждаш, защо било така или защо е цялата работа. Ясно ми стана, не се хаби да ми пишеш специално коментар. Не всички луди са в лудницата. Всеки с номера си.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 06e5f90e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   12 години си със съпруга си. Аз бях 13 години с моя вече бивш съпруг, от ученичка. Никога не съм му изневерявала и ако той не беше ме напуснал заради друга жена, аз още щях да съм с него. През времето, в което съм била с него не съм възприемала другите мъже като мъже. За мен бяха безполови същества (колеги, приятели, съседи и т. н. ). Вниманието ми беше насочено единствено и само към моя съпруг. Преди него съвсем за кратко имах друг. Т. е. не съм имала голям опит с мъжете. Сега обаче.... :) Сега имам връзка с един мъж, който е страхотен. Грижовен е, отнася се с уважение, приема детето ми. Харесвам го, но не го обичам. Проблема е, че секса с него не ми харесва, ама никак. Затова няма как да съм само в неговото легло. Отвреме навреме се срещам с друг мъж, който е свободен и с когото правя страхотен секс, но пък не ми допада за партньор (демек не искам връзка с него). Не ми досажда и не ме притеснява по никакъв начин, всичко е дискретно. Това в някаква степен е решение за мен. Не казвам, че ми харесва да лъжа и да изневерявам, но аз обичам секса и няма начин да се лиша от него. Другия, с когото имам връзка, за съжаление... еми не става. Опитвала съм да говоря с него по тази тема, опитвала съм да му показвам, да го насочвам, да го провокирам... Обаче... не, че не иска. Напротив, иска, но всеки път с него е едно и също. Механично и еднообразно. Изчаква ме да направя това, което съм решила, след което ме подхваща по неговия си начин и туй то. За мен това е уморително и... Само това куца. На практика за мен другия мъж е като вибратор: нямам чувства към него, нямам симпатии особени... Просто ми допада страхотно като сексуален партньор.
Тъй че моят съвет към теб е: не си прави експерименти. Не си струва. Цената, която може да се наложи да платиш е голяма. Аз също си нося риска от моите действия, но при мен е просто трагично. Така че по-добре не го прави. Не ти се налага :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d0b754dc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Аз имам подобен проблем!!! Мислех, че не съм добре, защото повечето хора ще ме укоряват, но сега се успокоих, че не само аз имам подобни мисли!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8f65b8b164
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   При всеки е различно. Аз на малко по-малко от твоите години опитах.. не беше лошо, но нещата в семейството се пречупват. Доверието се разклаща, и става лошо. При мен дори продължи години наред, доста неща опитах и аз като теб... мислех си- и как така нищо да не опитам.. младоста си минава и няма връщане назад. Но сега гледам с други очи, не търся дивото, а си държа питомното. А и да ти кажа не веднъж се влюбих и страдах и за какво!? За глупости.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ef048be3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   толкова просто... всичко е късмет, опитваш, я ти хареса, я не... няма нищо по хубаво от доброто семейство, ако си щастлива, стой си на задника... аха, ако опиташ, може да изживееш любовта отново, струва си, ама има и разочарования..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5c2c195225
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Минута невнимание цял живот страдание. Заради едното любопитсво и едната емоция, която може да се окаже и не това което си очаквала, може да разбиеш семейството си, което си градила с години. Според мен не си заслужава, притегли двете страни и ще разбереш кое е по важно за теб. И запомнете, че удоволствието, което може да получите е много по малко от болката която може да причините.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9fd3d06da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   12 години, авторке, също като теб! И не, не съм си и помисляла за изневяра, не съм изпитвала нужда от промени в интимния си живот.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 45d15d83b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм на 32 - семейна от 11 години. Знам, че съпругът ми не ми е верен-женкар до неузнаваемост е. Не изневерявам, стига ми секса с него, задоволителен е като цяло, знам, че усетили ме да кръшна ще е край със семейството или поне със семейното спокойствие, а от това най вече страдат децата. Супер поддържана съм, винаги съм в крак с модата, не се чувствам унизена, че ме лъже. Според мен семейството е най хубавото нещо, не си струват изневерите!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f5c4afdc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Като те задоволява сексуално, за какво ти е друг мъж, най-много да се разочароваш. Мъж съм и с жена ми всичко е перфектно и не мога да си помисля за друга, особено пък за секс без чувства.
М34

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d0dc3f4a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Благодаря на всички за откровените и подробни отговори! Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d0dc3f4a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   №16, ще те питам като станеш на 45!

№ 11, 12 и 13, тука въпросът е за секс, не за любов, нали?

Защо пък да се разбива семейство заради един секс? Има мъже, които изневеряват с години, без да създават връзки и жените им не ги усещат, даже и по-хубав секс правят като двойка. Няма нужда да бие камбаната, че е правила секс с друг. Може да е някоя забежка в командировка, после да не се видят, защо не?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2b6245bb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   О-опс. Аз съм мъж на 44 и сме женени от 20 години. При нас беше същата ситуация и любимата ми жена пробва от любопитство с един 32 годишен. Факт е че в процеса на връзката са се появили и някакви чувства, дали само страст или и задоволство от това че си желана от някой атрактивен жребец е маловажно. Защо ти разказвам всичко това ли? - премисли дали, АКО ситуацията се изплъзне от предварителните ти представи, дали можеш да допуснеш какви последствия може да има за Вас!! Защото може да бъде доста тежко и непредвидимо. А от нашия опит - на 45 или 38 - всички минаваме през кризата на средна възраст - което значи - жената иска да се чувства желана и красива и да получава потвърждения за това. Колкото повече - толкова по добре.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d6aa3958c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Авторке аз съм изневерявала на мъжа ми, гризе ме съвсестта, но това, което съм изпитвала- тази тръпка - трябва да се изживее. Лично при мен от малка се хванах с него и не си бях "походила" та и този момент дойде, дори си мисля, че той го усещаше, казваше, че ще ми се прииска... Поне сега се находих и съм само с него. Понякога както и при мъжете е просто за "разнообразие". Хората са много различни, едни ще те упрекват, други като мен - не. Но има момента при жените, че бързо се влюбват или започва да им харесва и не е просто за секса... Аз и съм се влюбвала и какво ли не, мислих за раздяла с мъжа ми, но винаги съм усещала и знаела, че искам с него да остарея. Може би и той ми е изневерявал- незнам и не искам да знам. Ако наистина ти се иска и има с кой -действай, при мен посъживи и брака ми! Успех и слушай какво ти идва от вътре :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6d47410b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   15 години. С мъжа си. Нито нещо ми липсва в секса, нито пък смятам самия секс за нещо толкова важно, че да съсипя семейството си заради него. Слава Богу, мъжът ми е на същия акъл.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1bb52d46b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз съм от 10 г. с мъжа си. Не съм му изневерявала. Била съм само с един преди него, който беше пълна скръб и в легото, и извън него. Тогава в живота ми се появи съпругът ми и ми показа, какво е да си с потентен мъж.
Със съпруга си съм доволна иначе. Преминахме през много труден период преди 2 г. обаче и тогава смятах да го напусна. Имах намерение след него да опитам и с други мъже, имах и някого предвид, но никога не съм имала намерение да му изневерявам. Слава Богу, мъжът ми се „събуди“ навреме и не съжалявам, че останах с него. От тогава и сексът, и животът ни заедно е много по-добър! Никога не бих му изнверила, но не изключвам, че мога да го напусна един ден, но няма да е заради друг мъж, а заради него самия. Ако не се чувствам обичана и важна в живота му съм готова на тази стъпка.
Съветвам и авторката да остане честна към партньора си. Ако не си доволна и мислиш, че нищо не може да се промени, напусни го.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4aa4d82d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз имам сексуален контакт само с един мъж от 16г. Преди това съм имала достатъчно връзки за да преценя, че най-добрият е този с който имаме едни и същи желания.
В началото на връзката ни правихме секс често по няколко пъти на ден - сутрин, обед и вечер, понякога имаше и "извънредни включвания".
Сега след 16 г. правим секс ежедневно, понякога по две пъти на ден, а има и т. н. дни на излежаване през които не ставаме от леглото.
За тези години сме се постарали да разнообразим "програмата" по всички възможни начини, включително ползвайки "реквизит" и "сценарии". Не сме включили още "гастролиращи артисти", но и не изпитваме нужда от това.
Не мисля да го сменям, тъй като знам какви "дарвета" в леглото има, а и в него съм инвестирала много умения и ноу хау.
Не съм в състояние да преценя има ли значение, че не сме съпрузи, тъй кто прекарваме много време заедно, но все пак връзката ни е лишена поне на теория от задължителен характер.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: aaef9df613
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   За мен повече от 3 месеца с жена е губене на всичко... аз съм имал доста и 3 брака зад гърба си вече.. и постоянно изневерявах.. сега вече мисля да се кротна за известно време, всичко е до хормони... по принцип са верни тези дето не им става... и жени с ниско либиидо..
м28

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6d47410b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   24, значи кат тръгнат да теб да ти изневеряват, не се сърди, а го отдай на ниското либидо на жена си. Или на себе си, че не можеш да й го повишиш. Аман от *принципни* заключения!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: aaef9df613
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Дo 25.... Нищо не може да се повиши... кпй скакво е надерен.. това е.... еми да изневерява.. аз съм се наситил на интимността с жени.. признавам.. божествено е да си в жена... това е най-нежното кътче в този свят... живея за себе си и за миговете в живота... не обсебвам никого... и никой... ние не сме създали нищо сами... за да ни принедлежи.... :))) По природа мъжът в младостта с повече хормони... след време се преобръщат нещата.. :))

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e50d5e38c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 21 е жена на място, с подобен човек спокойно можеш да споделиш живота си. Останалото са курвенски номера, прикрити зад завоалирани фрази. Ако секса е движещата сила на една връзка и на един човек изобщо, нещата са плачевни.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9e6173517b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   След 15 години брак и секс само с мен моята съпруга реши да опита и с друг мъж от мен. Добре, доскучал съм и, разбирам, че не всички сме еднакви и не всеки от нас може да се контролира, но може да се направи дискретно - един, два, три пъти, а човек, когато се увлече той се самозабравя. Аз самият съм моногамен, не съм идиот, но съм безкрайно огорчен. Ами и аз ако тръгна да си наваксвам какво ще бъде това семейство. Семейство от курвари. Аз се изнесох от дома. Сега сме в развод и всеки ден ме моли да се съберем заради деца (две момчена на 14 и 12 г. ). Съжалявала повече няма да прави така. Е викам и защо: "след развода с три милиарда зрели мъже можеш да експериментираш в леглото". Плаче, никога нямало да се повтори. Е как? Сега е на 39 г. Утре ще я шибне критическата и пак ще хукне подир някой друг. Абе тези жени мислят ли, че любовникът им може да ги зарази, едва ли ползват презерватив, да не би свирки с презерватив да правят.. Мислят ли, че имат деца, мъже? Не крия безкрайно съм разочарован. И си викам що да си усложнявам живота за в бъдеще с неуравновисена и емоционално нестабилна жена. От децата си не се отказвам големият ми каза, че идва при мен да живее. Имам едно малко апартаментче и ще си го стегна. Не съм злобен, ако има нужда ще и помогна. В крайна сметка нека си изживява сексуалните пориви, но като свободна жена без да се крие и лъже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker