Ужасяваща ревност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужасяваща ревност
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3621 пъти
Имам връзка с момче от няколко месеца.Много го обичам обаче с бившата му са страшно близки.
В началото това не ме дразнеше но сега много ме безпокои. Тя постоянно го търси да излизат. Звъни му по телефона и просто се чуствам тъпо. Тя ми каза че са само приятели но ми е трудно да повярвам мисля си ,че може да има нещо между тях. Той също ме убеждава че няма нищо обаче ми е чудно какви добри отношения имат. Днес се изпусна че са били в тях но не ми е казал за да не си помисля нещо.Не са били сами но мисля че това не пречи.Обзема ме параноя. Когато си помисля че е с нея и направо умирам немога да издържам просто....Той ми каза че не би ми изневерил но все пак е момче.Никак не ми е приятно когато сме заедно тя да му звъни по 2-3 пъти и да го кара да излизат. Постоянно чувам името й от неговата уста и се чуствам ужасно а той не ме разбира...
Моля ви кажете ми какво да правя ;( Благодаря на всички предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 2a928c6e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ЕЕЕЕ глупости... Не се притеснявай за това ,че той се вижда с бившото му гадже. Пък и времето само ще покаже дали той е за тебе или не.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: f9211987b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно бившата приятелка на гаджето ти си няма гадже.Всичко ще се оправи като се появи такова.Надявай се това да се случи по скоро,а дотогава се старай да не ревнуваш защото в противен случай ще се скарате с приятеля си.Няма да е лошо да се опиташ даже да се сприятелиш с нея...

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: e3a2bfed1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ми много е просто като не ти харесва му кажи и ако той продължи му бий шута! Заради някакъв пикльо няма смисъл да се тормозиш!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: c4ac592b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бъди наивна, вероятно още не са скъсали. Не постъпват честно с тебе. ти си прекалено толерантна и доверчива. Остави ги да си трошат главите. на "твоето" момче не му прави чест да се държи така спрямо тебе. Ако искаш моя съвет - остави го и си намери друго момче. не си губи времето и енергията за такъв- не те заслужава. Искрено ти желая да намериш човек, който да те дари в истинска любов ! Успех и всичко най-добро !

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 0841fe8bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Поговори с него и му обясни как се чувстваш. Кажи му, че ако продължава така може да те загуби, защото не можеш да търпиш подобно нещо. Ако найстина те обича (както твърди), ще прекрати отношенията си с бившата.
В противен случай му предложи да се постави на твое място, и го попитай как би се почувстал той ако ти говориш за друго момче и някой друг ти звъни по 2-3 пъти на ден.

А и не можеш да бъдеш сигурна, че между него и бившата му приятелка не става нищо, просто думи не са достатъчни (в случая).
Поговорете и виж какъв ще бъде резултата.
SFA

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 141822c9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Момиче ти добре ли си зарежи го аз никога не бих се унижила по този начин а вярвай ми че те двамата го правят унижават те и ти се смеят отстрани сигурна съм че правят секс че връзката им е пълноценна не се заблуждавай и си намери някой по достоен за теб това е унижение ти не си парцал за да позволяваш да падаш толкова ниско недей осъзнай се

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 9d48e39875
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелят ти е тъпак и не знае как да се държи с жените,другото е ти да не знаеш достатъчно за отношенията м/у хората и да си правят каквото искат с теб,реши сама.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 841b9070aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Момиче,не бъди глупаво,а си отвори очите и погледни истината.Той непрекъснато е с нея по всяко време,явно връзката им не е приключила.Ако бях на твое място не бих търпяла такова нещо.Бий му шута и намери нова истинска любов.Хората са казали не случайно:СТАРАТА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА!И са прави.И ти знаеш,че са прави!Острани по-добре се вижда.Отърси се от всичко,ти не го заслужаваш.Направи нещо добро за себе си...

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 86b42aa4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами нищо, какво да правиш. Ако не ви е писано да сте заедно просто няма да бъдете. Това е. По - добре е това да се разбере сега, отколкото след време когато връзката ви се задълбочи.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 29 дни
hash: 36cc56b32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора:
Благодаря на всички. Искам да споделя още нещо. Бившата му изглежда супер и това ме комплексира има супер коса и тяло и като цяло е страхотна. Мечтата на всяко момче и просто някак си не мога да се справя с този проблем.

 
  ...

...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 3b50ff71a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Обнадеждаващото - има причина той да не е с нея ;) НО, от дуга страна, защо той въпреки факта, че е с теб... пак се вижда с нея?! Колкото и "добра приятелка" да му е тя, той, ако беше достатъчно умен и ако държеше на теб хич нямаше и да се сеща за нея. За мен е непристойна пък нейната постъпка. При положение, че тя знае за теб, би трябвало да се позамисли и да спре да търси гаджето ти постоянно. Извинявай, че ще го напиша, но в тази връзка май ти си излишния човек. От извода, който аз си направих изглежда, че между тях има още недоизказани неща ...влечението си го има колкото и да отричат.

А по отношение на външния вид, никак не се тормози :) Красотата не е достойнство. Просто съвсем спокойно попитай приятеля си коя е по-достойната за него. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 341e5fb01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моя приятел също има една т.нар.приятелка, която му досаждаше. Изразявам се в мин. вр. тъй като гаджето ми се усети, че ми е неприятно да му звъни през нощта, когато спим заедно, да го търси за щяло и нещяло. Засега уж не му досажда... Аз ще те посъветвам да поговориш с него, да му кажеш какво чувстваш. Аз така в началото си мълчах и ако още малко бях потърпяла сигурно щях да полудея. Т

ой все ме обвиняваше, че това е женска ревност, но след време разбра, че не е бил прав и че това, което прави много ме измъчва. Просто поговори с него, той трябва сам да се усети. Ако не те разбере, значи държи повече на нея, отколкото на теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker