Как се държи приятелят ви с вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се държи приятелят ви с вас?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3469 пъти
Здравейте, на 18год. съм имам сериозна връзка от една година. (това е първата ми истинска връзка) До сега не съм имала друг приятел и ми е интересно как другите се държат с приятелки си? Защото понякога имам чувството, че не ми се отделя достатъчно внимание. Той не е голям романтик и не си пада по романтичните неща и милите думи.. за това ми е интересно ако някой иска нека сподели. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: bc7b6e3e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моят понякога има някакви романтични проблясъци и ми казва нещо мило неочаквано или жест ще прояви. Макар да го прави на 6 месеца веднъж и един път годишно да ми казва че ме обича, тези редки моменти са ми достатъчни за да се зарадвам и заредя с оптимизъм и щастие, може би заради това, че чувствам че са от сърце и наистина го мисли. Иначе през останалото време съм "тъпанарка", "малоумна" "проста" и т. н. и най ми е тежко от неговата студенина. Но това е, някак не мога да си представя живота си без него. Моят съвет е да промениш представата си за любовта, бъди по-толерантна и цени и малкото топлинка, която ти дава твоето момче

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9430abd724
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1:

"Моят съвет е да промениш представата си за любовта". Не съм авторката, но по-добре ти си я промени. Повярвай ми, това да те нарича "тъпанарка", "малоумна" "проста" никак не е нормално. Студенината му към теб говори сама по себе си -замисли се над това.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 12117d5207
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Извинявам се много, но съвета на номер 1 граничи с идиотията. На 18 да се задоволява с малко, глупости. Момиче мило, на 26 съм и съм имала само две сериозни връзки, втората прерасна в брак, но и двамата мъже винаги са били много мили и нежни, всеки ден ми се казва колко съм красива, колко ме обича и какво ли още не. Щом нещо те притеснява, значи не е нормално иима проблем. Много си млада да се примиряваш с отношение, което не ти допада.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f9d1ad335b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей :)
моят също не е от най-романтичните, но пък си има такива малки нещица, които ме карат да се усмихвам цял ден! Например сутрин, когато се събуди не скача веднага от леглото ами ме гушка 15 20 минути! Обичам как ме притиска в себе си и си играе с косата ми, целува очите ми... задължително идва за целувка преди да излезе, а когато се прибере това е първото нещо което прави! Преди да заспи ми казва, че ме обича а и през деня също... Има само един почивен ден за това не прекарваме кой знае колко време заедно, но пък някак успява да ме накара да забравя за всичко останало!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ae7ef432e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Това, което е написала номер 1 не е вярно. Не може да се държи грубо с теб през повечето време. Ти си още малка и ще ги разбереш сама нещата, ще имаш много гаджета и ще видиш кой ти пасва най-добре и не те кара да се съмняваш, че нещо не е наред.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: adf8e6e92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   кога истинския мъж целувал жена си... три пъти в живота, един път на сватбата, веднъж когато му роди син, и веднъж когато умре на погребението... стига сте хленчили... ха ха

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6d5965f46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   моят приятел е много мил и аз съм доволна а ако не те цени скъсаи го какъв е смисълът? или му обясни какво е положението и ако наистина му пука ще с е съобрази с теб имам предвид да му кажеш че искаш малко повече внимание но му го кажи сякаш не си там некъв егоист а се дръ миличко като коте :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e32960ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моят нищо не правеше за мен. На 19год. беше, държеше се кавалерски, мило, грижише се да съм добре, но не ми подаряваше нищо. Смяташе го за слабост и не беше в негов стил, правеше се на мъжкар. Дори рождения ден ми го честити само по фейсбук. В началото беше по-добър, но с времето спря да полага усилия. Това не ми хареса и го разкарах. Сега е с друго момиче и мисля, че и там се държи по същия начин.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c6cb34bda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От авторката: Благодаря ви много за коментарите. Искам само да добавя, че той някой път е мил, добър с мен.. казва ми, че ме обича и др мили неща, но за тях трябва аз да мрънкам... , някой път имам чувството, че искам още и още и това не ми е достатъчно.. както и да е, мерси много :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 536b56c2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   имам приятел вече от 1 год. и 5 мес. и не се оплаквам.. но от скоро имам чуството че той ме отбягва.. имам чуството че ме пренебрегва за да бъде с тях.. това нормално ли е.. или много го притискам? моля ви за съвет.. благодаря предварително

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b5f246c6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз също съм на 18, имам приятел от 14 месеца. Той не е един от най-нежните и романтични хора, които съм срещала през живота си. Примерно, вечерята на свещи за него ще бъде просто ядене, след което ще има секс. Хахах, аз съм го питала специално и това беше неговия отговор. Не обича да изказва чувствата и емоциите си, тези откровения трябва да ги разбирам от "контекста". Но след първият път, когато ми каза, че ме обича, не се и съмнявам в чувствата му. То това е начина, по който ме гледа първата секунда от нашата среща. Това е нервността, която проявява, когато ме види да говоря с друг човек от мъжки пол. И като казвам нервност нямам предвид да каже, че ме ревнува или да забучи един юмрук в лицето на другия, а просто стои на място и в очите му се появяват сякаш тъмни облаци, започва да тропа с крак/ръка, да раздвижва челюсти сякаш разкъсва другия на пух и прах в съзнанието си. Много е сладък в такъв момент! Веднъж, докато беше извън града за две седмици, ми прати прекрасен букет в кошничка по куриер, докато бях на училище. Това беше куриозен момент, много ме развълнува. Веднъж му бях споменала, че много искам да отида на една крепост, разположена много близо до града ни, и той след няколко месеца изненадващо ме заведе там. Също много ме зарадва както това, че я посетих най-сетне, така и това, че помнеше изобщо какво съм му казала. Спомням си как се скарахме това лято точно докато чаках автобуса да отида при баба и дядо, които живеят на 200км от нашия град. Казах му, че късаме (бях афектирана) и заминах, а когато пристигнах, той ме чакаше на автогарата. Не че не продължихме със спора, но сега като се сетя, това също бе израз на неговата привързаност към мен.
Не е и джентълмен. Не ми отваря вратите, не ми дърпа стола, за да седна. Не ми дава ред да мина първа. За да ми държи чантата трябва да слушам мърморенето му поне 2-3 часа преди и след това. Да дойде да ме вземе от училище само за да ме заведе у нас е нещо немислимо. Е, ако ще излизаме после или ще ми идва на гости, нещата стоят по друг начин. Никога не ме е питал дали ми е студено, дали ми е горещо, дали съм жадна или гладна, но не само защото аз сама си ги казвам тези неща, а и защото просто не е толкова грижлив.
Но нали си е моето момче, аз си го обичам. И се чувствам обичана макар да ми го казва веднъж на няколко месеца. Жестовете, които прави и поведението му са ми достатъчен показател за чувствата му. За сметка на това, аз наваксвам с милите думи и за двама ни. :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9abe8e2bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като чета, за вашите момчета.. мм моето е живо ангелче. Аз съм на 15(той ми е първият), на 19 е и е много доричък с мен, всеки ден по милион пъти ми казва и доказва че ме обича, всеки ден стои пред училището ми 30 мин и ме чака търпеливо, носи ми чантата на път към нас, при всяка възможност отделя време за мен. Лятото всеки ден идваше при мен при положение че живее на 20км в едната пососка от мен. Гушка ме, целува ме непрекъснато. Говори ми миличко, косъм не дава да падне от главата ми. Подкрепя ме, показва ми как трябва да се държа понеже съм супер ревнива, от която ревност няма нужда. Винаги ме разбира, никога не ми се е сърдел от 3 месеца сме заедно, една лоша дума не ми е казал... А и е много карасивичък 1, 84 е висок със сини очи.. МОМЧЕ МЕЧТА, на всички ви желая такава връзка като нашата (истинска)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6a041b2e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Колкото повече чета темата и коментарите, все повече се убеждавам, че трябва в училище на девойките да се преподава отделен час по общуване с мъжете.
Авторке държанието на един мъж към теб зависи само и единствено от твоето държание към него. Няма влюбена жена която да не чувства, че отделеното й внимание й е малко! Разбира се, че всеки влюбен ще иска повече и повече време с възлюбения.
Мъдрата жена използва прости правила за общуване с мъжете и помни, че несъблюдаването на тези прости правила може да й струва скъпо.
ПРАВИЛО НОМЕР 1
Отнасяйте се с мъжа така, както искате той да се отнася с вас. Честно си отговорете на въпроса: "Уважавам ли мъжа? ". Уважително ли се отнасяте към мъжкото мнение, към техния маниер на поведение, способни ли сте да цените мъжа, без оглед на неговото материално състояние и доход? Преди да направите нещо, си задайте въпроса, бихте ли искали да изпитате върху себе си последствията от вашите постъпки?
ПРАВИЛО НОМЕР 2
Помнете, че мъжът се нуждае от любов и взаимност не по-малко отколкото вие. Вътре във всеки от нас я има потребността от любов, одобрение и правилна оценка на нашите действия. Всички мъже, както и вие се страхуват да не останат без обич.
ПРАВИЛО НОМЕР 3
Не играйте игри. Помнете, че игрите разрушават и не способстват за развитието на хармонични и надеждни отношения. Лъжата и игрите, шантажът и манипулациите могат временно да ви помогнат да достигнете до определени резултати в живота. Но правилото на бумеранга е: сега вие си играете с партньора, а утре във вашия живот ще дойде партньор, който няма да ви уважава и да ви цени. Не си играйте с мъжете и не се конкурирайте с тях. Ценете отношенията с мъжа!!!
ПРАВИЛО НОМЕР 4
Бъдете себе си. Най-ценното е да бъдете себе си. Търсете партньор, който е способен да ви оцени такава, каквато сте. Вие сте уникална личност и партньорът ви трябва да ви приема като такава.
ПРАВИЛО НОМЕР 5
Задавайте въпросите, преди да са се развили отношенията и да сте започнали да строите съвместни планове. Болшинството от проблемите, с които се сблъскваме в нашия живот, бихме могли да ги избегнем, ако питахме повече и което е не по-малко важно, ако слушахме по-добре. Вие се срещате няколко месеца с един мъж и едва вчера сте разбрали, че той е женен. Вие строите планове за бъдещето, а след три години съжителство той не е готов да се обвърже с вас? ! Много разочарования могат да се спестят ако питахме повече.
ПРАВИЛО НОМЕР 6
Обръщайте внимание на неблагополучните сигнали в отношенията за да избегнете проблеми в бъдеще. Обръщайте внимание на това, как се отнася мъжът към вас и особено на нещата, които той би искал да не забележите. Способността му да сдържа обещанията, които е дал, отношението му към бившия партньор, съответните думи и постъпки, това са важни неща. Помнете, че мъжът не мами жената. Просто тя не желае да види или чуе очевидни факти. А после е склонна да обвинява мъжа.
ПРАВИЛО НОМЕР 7
Съдете за мъжа по това, какъв е той и как се отнася към вас. Не е важно колко пари има, какви дрехи носи и колко е привлекателен в сексуален план. Значение има само това, какъв е неговият характер, как се държи с вас, отношението му към връзката ви.

В момента нямам възможност да давам повече уроци, но може би някой друг път.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: caa8bc0cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   С моят приятел живяхме на 500 км. разстояние. Като цяло първите 7 месеца от връзката ни могат да се определят като скайп връзка. Не беше лесно, но някак си издържахме и ето, примами ме, оставих всичко, работа, роднини, компания и въпреки че се бяхме виждали няколко пъти-веднага заживяхме заедно. Естествено по скайп ми ги разправяше какви ли не, приказки, сваляне на звезди, обичал ме, искал цял живот да сме заедно и т. н. Вече 6 месеца живеем заедно и нито веднъж не ми е казал обичам те и честно казано такива прегръдки и работи не са по неговия вкус, а уж обясняваше, че е голям романтик. А аз все си го прегръщам...
Но че и аз съм pain in the ass, така си е. Все се карам, все се сърдя, за всичко проблем правя. Как ме е търпял толкова време, не знам. Постепенно свикнах с него, с обстановката, нещата си дойдоха на мястото. И веднага виждам разликата в неговото отношение. Миналата седмица стана толкова мило и хубаво, когато без причина дойде и ме прегърна толкова силно, поне минута си ме гушкаше, без да говорим нищо. Взе си отпуска 1 седмица и не я прекарахме както обикновено с неговата компания, а само ние двамата. Общо взето, наистина както си го направиш. Вероятно трябва да благодаря на майка му, защото какъвто съвет ми е дала до сега - била е права.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker