Струва ли си да сме заедно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Струва ли си да сме заедно?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2117 пъти
Здравейте! Историята ми е дълга и с много перипети, но ще се постарая да ви я разкажа накратко за да не ви отегча. Почти на 23 години съм, приятелят ми е почти на 22. Запознахме се преди година и половина и се събрахме. Влюбих се много постепенно в него, както и той, но вски ден бяхме заедно. Беше приказка, въпреки че се намираха хора, които не искаха да бъдем заедно. Опознахме се и стана магия, знаете. Аз дори се поизплаших, на моменти бягах от него, защото ми беше нереално как влезнахме в тази приказка, от страх да не ми каже утре- "Беше хубаво, но няма тръпка вече. ", просто защото ми се е случвало. Нали знаете- много хубаво, не е на хубаво. Но и това отмина. Ходих у тях и спахме заедно почти всяка вечер. Един ден му казах, ако смята да е с мен за цял живот, нека е, но ако има съмнения да ми каже сега, защото вече знаех, че искам да го виждам до последния ми дъх. А той ми отвърна дори по категорично и го почувствах, повярвах му. Дори ми каза как иска да сме семейство един ден, да се оженим и т. н. Но и до сега аз ходя у баба му и дядо му, където живее и само си играехме на семейство. Забременях срвнително рано от него, а това не трябваше да става, той пие специални хапчета, от които беше разбрал че няма как да забременея от него, докато ги ползва. Е да, ама това се отнасяло за жени, не за него. Къде лекарката не му е обяснила къде не е попитал по обстойно. Имахме куп затруднения, акушерката, при която отидох за съвет ми каза, че детето няма да е нормално заради хапчетата, които той приема и решихме и двамата, че ще е добре да го махна. А и не само, той не е самостоятелен мъж, исках да го видя като такъв. Преживяхме го трудно, но станахме дори по близки в последствие. Уча висше последна година, а той пък се занимава като тренйор, но и двамата поработваме нещо, което обаче в никакъв случай не е достатъчно. От тренийорската му професия не падат никакви пари от мен също, защото все още се уча., поработвам почасово.
Мина се време и почнах да му говоря как искам да си намери допълнителна и сериозна работа ако иска да бъдем семейство. Това така и не стана, напротив- той се отдръпна от мен, започна да излиза където му падне, да не ми се обажда, да не се интересува къде съм. Забъркваше се все с хора, които искат да го използват. Аз се побъквах, хора, честно ви казвам не вярвах, че може да съм толкова лабилна. След време той ми каза, че се държи така защото съм почнала да го командвам и да не се държа мило с него. Което беше истина, но все пак? !? ! Обещах му, че ще разбера и поправя грешката си, но той и до ден днешен все е зает и няма време- вярно делови неща са, тренировки, но все пак имам интуиция и знам, че се намесва в неща където само ще изгуби. Само ми казва имай търпение- ще се поправя. Кажете струва ли си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 934a99c816
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, каква сериозна професия да си намерил на 21г.?
Не знам дали си струва да бъдеш с него или не си струва - зависи от меркантилните ти амбиции, но определено си струва да разгърнеш учебника за 3-ти клас и да видиш, как се пише „тернЬОр“ и „тренЬОрски“
Научи се да ползваш и кондоми, че си тръгнала да раждаш деца, за които не можеш да се грижиш. Да не говорим, че няма на пазара противозачатачни за мъже - каквото и да е взимал той, виждаш че може да те забремени. Аман просто от неуки виШистИ

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bd95fa7926
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моля ви, хора наистина ми трябва съвет, нямам с кой да споделя..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b9639d59b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако го обичаш, бъди до него в начинанието му. Просто го подкрепяй, ако наистина се опитва да е полезен за двама ви и ако ти влизаш в плановете му за бъдещето. За деца не бързайте, има време, първо се напаснете както трябва и вижте дали наистина сте един за друг и дали гледате в една посока.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 03c54d7c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с номер 1, за някои неща. Все пак той е на 21, а ти на 23. Недей да бързаш толкова, поживейте още малко заедно пък после каквото сабя покаже. Ние жените винаги бързаме за някъде, за учене, сватби и деца.... Както в пубертета, така и по нататък мъжете са по назад от жените, което според мен е по-добре. Има време за по-сериозна работа, по-добре го подтикни да учи, ако не е студент. Сериозна работа без тапия не можеш да си намериш.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 80d32eebc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Живота е добър учител :)))

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2c72e3c6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма такива хапчета, момиче. Метнал те е яко. Ако са били за някаква болест, това е друго. Само това е достатъчно да се замислиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ca15f0f2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нз какви деца очакваш да имаш с него някой ден, той е на 22 едва и след още известно време ще му писне и ще иска да "живее" и накрая ще те зарежен, не го казвам нарочно, но реално така седят нещата да знаеш, Един такъв "мъж" е твърде зелен още за започване или водене на сериозни връзки, каквото и да ти говори.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 13beea92a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тук те нападнаха за меркантилни амбиции, аз обаче искам да ти изложа другата страна на монетата.
Аз така се хванах с мъж без "меркантилни амбиции", макар и доста по възрастен от твоето гадже.
Резултатът беше, че теглих като куче 3 от 4 години през които бяхме заедно.
Заживяхме заедно, той напусна работа, после аз поех издръжката му напълно, че най-накрая и дълговете му изплатих и да не продължавам.
Наскоро се разделихме, той след това отново претърпя крах в професионално и финансово отношение и ми звънна.
Не ме е молил за пари или нещо подобно, просто чак сега ми светна как и до ден днешен, когато възникне проблем, първата му работа е да се пробва да ми го прехвърли, а ако не може, поне да поиска акъл.
Обичах го, но съм щастлива че вече не съм там.
Колкото и гадно да звучи, прави си сметката дали можеш да живееш с лентяй, който дори не работи пълна работа.
Колкото до това как си била очаквала да работи нещо престижно на 22 - ти не чакаш престижно, но на тази възраст човек вече трябва да може сам да поеме някаква отговорност за себе си.
На тази възраст аз работех на 3 места и нямах почивен ден, плюс че учех.
Хубаво, ако може да си позволи да не се мъчи така, но ако не може трябва да дерзае.
Иначе завинаги ще си остане на мама детето, което чака мама да му го изтръска.
Надявам се твоят случай да не е като моят и на момчето да му дойде акъла.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker