Да изневеря или да се самозадоволявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да изневеря или да се самозадоволявам
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3610 пъти
С жена ми сме от 15 години заедно. Тя ми е първата любов и срамно или не през живота си съм правил секс само с нея. Проблема е, че от няколко години тя няма никакво желание за секс. Много съм говорил с нея по въпроса а това като че ли я изнервя. Просто не ще - иначе се разбираме добре имаме си и дете и всичко е ок. Самозадоволявам се сам от време на време иначе ще изперкам. Вечер когато имам голямо желание се опитвам да я съблазня, тя ми отказва, после се опитвам да и кажа че просто имам нужда и тя се сърди. В резултат на всичко това съм сам в банята, което е супер гадно. 2 -3 пъти ходих при проститутка но така и не се реших да направя нещо, пък и не това е начина. Почвам да си мечтая да срещна момиче което да ми е любовница. Незнам какво да направя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7cf82d446e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мисля, че не толкова физическата нужда (която можеш да задоволиш и с мастурбация), а по-скоро чувството да си нежелан и отблъснат от жена си те ръчка.
Няма да ти казвам, какво да правиш, голям човек си. Ще ти разкажа накратко моята история, прави си сметката, с какво се захващаш, ако си намериш любовница.
Аз - 18 г., девствена от малък град. Първа, много тежка и ниско платена работа с мечта за следване в СУ. Той - собственика на фирмата и мой работодател. Женен от 15 г., две деца. Всичко започна на шега. Използва до някъде наивността ми и ме съблазни. Не му трябваше много. Той - опитен мъж с положение, аз вчерашна пикла. 9 г. по-късно бях вече завършила млада дама, имах чудесна работа и положение и предложение за работа в чужбина. Просто си събрах багажерите, изхвърлих телефона си и заминах, защото се задушавах вече в ролята си на любовница, на любима, любена жена, която обаче бива крита, оставена сама. Обичах го до задушаване, а нямахме бъдеще заедно.
... и това щеше да бъде края, ако той не се беше развел, не беше ми писал десетки мейли, които все пак реших да отворя. Днес сме женени от 5 г. и знам много за бившия му брак. Ние нямаме никакви проблеми, между другото - и в секса, и извън него. Чакаме и дете. Разбираме се много добре, водим ежедневно редовен полов живот, а сме от 14 г. заедно. Какво ми каза той относно първия си брак. За него всичко е започнало като при теб. Жена му го е отблъсквала. Живял е така към 6-7 г. в пълна вярност, защото я бил обичал и имал дълг към нея. После е започнал да ходи по жени, но е гледал да не поддържа връзки. И с мен е имал подобни намерения, но с мен му се били отворили очите, осъзнал, че му липса повече от секса в брака му, че не се чувства обичан, желан, необходим и оценен. От много отдавна искал да се разведе, но имал дълг към децата си, затова и се борил с чувствата си към мен и искал да ме загърби. Когато съм си отишла не е могъл да го преживее и това му е дало сила за последната крачка и развода.

.... поуката - търси си любовница, лошо няма, но ще разбереш рано или късно, че не само сексът ти е липсвал и тогава става мазало. Когато се намесят чувствата, приятелството, когато намериш сродна душа - какво ще правиш? Какво можеш да предложиш? Ще съумееш ли да се разведеш, ако срещнеш Жената или смяташ да я размотаваш и използваш за секс-играчка?
Ако имаш подобни намерения, по-добре да останеш на ръчна.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7190a3733f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Внимавай! Съветвам те от личен опит. Единствената ми интимна връзка през последните 17 години беше само с мъжа ми. Тогава започна да се държи странно и да ме отбягва по същия начин, както твоята жена. Не е нужно да ти казвам, че го боготворях почти и за мен решението да намеря друг, който да го замести, дойде доста късно. Но не съобразих, че не ставам за нечия любовница. За мен не секса е бил толкова важен, колкото да се прибера след края на работния ден и да има с кого да поприказвам и да се гушна на топло и сигурно. Почти 4 години поддържах нереална връзка с любовник на 400км разстояние, с когото се чувствах хиляди пъти по-близка от колкото с мъжа в съседната стая. Преди няколко месеца приключих с другия на принципа "по добре ужасен край, от колкото ужас безкрай". Продължавам да живея с мъжа си с който не ни свързва нищо освен навика, но съм празна. Празна и безразлична към всичко и всеки. Знаеш ли какво е единственото ми очакване на 42 години? Края.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 688eac89a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Абе една жена НЕ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ БЕЗ СЕКС ТОЛКОВА ГОДИНИ. Няма значение мъж ли си или жена... ТАка че по-скоро ТЯ има някакъв комплекс, който я кара да те отблъсне, повярвай ми. Жена съм, и предполагам, че е това. Възможно е да е качила няколко килца или да се е позанемарила, и това да я притеснява и да не смее да се съблече пред теб.
Говори с нея на тази тема. Не е нормално двама души, които са заедно да не са интимни по никакъв начин. Провокирай я да си каже какво й е на душата. Кажи й, че за теб не е нормално тя да ти отказва секс, кажи й, че мислиш, че вече не те обича и желае. Предполагам, че ако все още те обича и желае - ще се опита да те накара да й повярваш, че все още те иска. Но нещо я спира, какво? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 27feafe30b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е малко като историята на майка ми и баща ми. Майка отблъскваше татко и не го искаше... Разбираемо защо, той беше супер нечистоплътен. Мен също ме отвращава, където ми е баща... Та той много се озлоби от това, а не беше такъв да ходи по други и направо полудя. Биеше ни всички за няма нищо... Мисълта ми е, че по-добре няма да стане, но по-зле виж.... може. Дано историята ви завърши с хепи енд, за разлика от тази на моето семейство.
Искам да кажа на номер 2 да не се отчайва и да не губи надежда. На 42 животът е пред нея. Има хора на по 70 тепърва срещат любовта и изживяват най-хубавите си моменти с любимият човек. Та забога ти си на 42, сигурна съм че ще ти се усмихне съдбата, когато най-малко очакваш. Най-хубавото тепърва ти предстои и си ги избий тия мисли за края-той е далеч. Погледни позитивно на живота и той ще те награди. Убедена съм!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1771327084
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Друг вариант е и жена му да има любовник... при жените е така, когато желаят един, отблъскват други. Е, има и изключения, но при повечето щом се появи някой, забравят за останалите мъже. Пък собствения направо ги отблъсква. А ти какво да направиш зависи единствено от теб самия, от какво ти имаш нужда. И щом тя не ти го дава, имаш пълното право да го потърсиш другаде.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b33ad44e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм семейна от 11 години била съм само с мъжа ми. Правим секс редовно, но не е така страстен както преди, а аз изгарям от желание и страст за хубав секс, буквално му се нахвърлям и аз го оправям, толкова е вял и отпуснат в леглото усещам, че желанието му към мен е слабо, а аз съм страстна и поддържана жена. Имам нужда от качествен секс, но не смея да изневеря, много държа на семейството, объркана съм не знам какво да правя, често онанирам на порно, чувствам се самотна, недолюбена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 61410fe0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 2, не се отчайвай така.... Най-истинската и прекрасна любов съм видяла в едни мои клиенти. Той е бил на 80 а тя на 71 когато се срещат... Когато танцуваха имах чувството, че се реят в небесата.... Гледаха се все едно няма никой около тях.... Тези хора ме накараха да повярвам, че има любов и рано или късно ще я срещна. Както те след няколко неуспешни брака се бяха намерили....
А липсата на секс, рано или късно ще те доведе до нервен срив. Ако причината не е в теб, както писаха по отгоре, нечистоплътност, неправилен подход, алкохол и тн. Опитай се да поговориш с нея, ако пак не поддаде, хващай някоя девойка и това е.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6f9c2b16ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторе, трябва да разбереш каква е причината, защото това определено не е нормално поведение. Разбирането става с диалог, търпение и желание да си помагате един на друг. Няма друг начин! Може би се сърди, защото подходът ти е неправилен. Опитай се наистина да и покажеш, че каквато и да е причината, ти ще я разбереш и си готов да и помагаш да я отстраните. Тръгнеш ли да спиш с други жени само заради секса, рано или късно ще разлюбиш твоята и семейната ви история свършва дотук. Децата страдат и израстват емоционално осакатени личности.
Номер 6. Жените не онанират, а мастурбират. Онанизмът е изхвърляне на семе на земята, а вие нямате такова. Това едно. Второ, в твоя случай струва ми се по-добрият вариант е да се отдадеш на интензивна мастурбация, имам предвид наистина да прекалиш за кратък период от време. Така ще се се предпазиш от появата на медицински проблеми, свързани с липсата на редовен секс. Любовникът е по-лошия вариант, защото вие имате гадния навик да се влюбвате в тоя, който ви "оправя качествено" и когато той се насити и премине на следващата "страстна и поддържана жена" става мазало. Интересен е и въпросът съпругът ти ходил ли е на лекар във връзка с намаленото либидо или има някакъв друг проблем - стрес, депресия, страх (в това число и от теб или за теб), комплекси свързани с остаряване, външен вид и др. Причините могат да са десетки и ако държите един на друг, както казваш, трябва да си помогнете взаимно. Интересно ми е също той проявява ли интерес към други жени (например предизвикателно облечени момичета, каквито има на всяка крачка) или към порно?
М, 52

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7cf82d446e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   М. 52 - по принцип съм съгласна с теб, но мога да ти потвърдя, че и мъжете се влюбват в любовниците си. Аз съм номер 1 и мога да ти кажа, че в нашата история дори той е по-влюбеният в момента, но му трябваше доста време да го приеме и осъзнае, да се примири. Размотава ме цели 9 г., в които аз буквално порастнах, съзрях, а зрялата жена мисли и по-зряло и трезво и по отношение на любовта, докато зрелият мъж сякаш най-после осъзнава, че тя е важна за неговия живот и щастие.
На 6 също мога да препоръчам мастурбацията, особено четенето на еротична и любовна литература. Противно на предубежденията на много хора, една любовница е много по-самотна и незадоволена от съпругата - не от липса на желание, а от липса на възможност. Лягаш си и ставаш сама, срещите са кратки и поне за жената незадоволителни. Като любовница бях сексуално незадоволена жена.
Никога не съм изневерявала въпреки това, но съм си намерила начини за разтоварване.
М52 - не знам, дали всички жени се влюбвали в любовниците си, но мога да ти кажа, че вие във вашата рационалност винаги търсите обясними и простички причини, за да изневерите. Жените чувстваме и не търсим обяснение. Сексът е най-очевадната от тях, но да не забравяме, че най-хубавите стихове за Любов са писани от мъже. Влюбвате се и още как! Сексът с една жена ви привързва много повече към нея, отваря ви сърцето и душата към нея, така както пътят към женското сърце са думите. Никога доброволно не бих се отказала от секса с партьора си. За мен това е най-красивият начин за двама влюбени да са заедно и която жена отблъсква мъжа си в секса и извън него, сама си е виновна, ако той се огледа другъде.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c49bb46b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, колко и да е кофти жена ти ти изневярява с друг... няма жена която да не иска секс, просто не иска с теб... това е добре познато, така че се замисли и я попитай директно!

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 69190477a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Прав е номер 10-ИЗНЕВЕРЯВА!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7cf82d446e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не сте прави 10 и 11. Има много жени, които не искат секс с мъжа си и не изневеряват. Жената може да живее без секс и не ни е чак такъв проблем да сме без.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 72d935aa85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тази история ще я прочета на мъжа ми. Семейни сме от 17 г., а секса ни е почти всеки ден и не защото аз съм толко сексуална, а защото мъжът ми има желание. Приела съм секса в къщи като част от моята домашна работа и ми е приятно, че мъжът ми е доволен. Как така''просто не ще''... Току -що прочетох историята и на мъжа ми и той каза, естествено с чувство за хумор;''Гони овреме животното и без това жените са повече от мъжете, банята, кърпата и т. н ще земе човека да обърне резата накрая''

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fdaaa0f41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Драги ми споделящ /автор за мен има друго значение/, наби ми се на очи следният израз "после се опитвам да и кажа че просто имам нужда "... А опитвал ли си се да разбереш от какво ТЯ има нужда? ! Ако става в 5, за да иде на работа пътувайки с обществен транспорт и се прибира в 19, започвайки втора работна смяна... мислиш ли, че ще и е много до секс

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker