Съмнявам се в нея... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съмнявам се в нея...
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2535 пъти
Здравейте,
накратко историята ми е следната: на 26 години съм и от около 2 месеца ходя с едно момиче на моята възраст. Тръгнахме супер бързо, без да се познаваме много добре, но бързо я заобичах и се привързах към нея до степен, че искам да я виждам всеки ден. Сексът между нас е направо страхотен, супер страстен, весело ни е заедно, виждам, че ме желае силно, общо-взето, може да се каже, че сме доста влюбени. Всичко това е страхотно, но проблема е, че тя се вижда супер често с бившия си приятел, може би всеки ден, което мен лично ме дразни адски много! Тя твърди, че са супер близки приятели, имат много общи неща и затова се виждат толкова често, но все пак на мен ми се струва странно, защото той й звъни много често, сутрин като станем и тя е в нас, се почва със звъненето от негова страна и тя отива у тях, следователно аз се побърквам! Тя усети, че я ревнувам и естествено ми заяви, че те не правят нищо, че няма причини да ревнувам, защото наистина ме обичала и т. н. Все пак, не мога да спра да се съмнявам, макар че ме запозна с него, той знае, че сме заедно и уж е ок, но това непрестанно тяхно виждане не ми се струва много нормално. Нямам нищо против да се виждат, щом са приятели, но нон-стоп, не е ли странно? Ще се побъркам от съмнения и в същото време не искам да е така, искам да й имам доверие, защото тя ми се обижда, когато я подозирам, не искам да се превръщам в мрънкало и да я контролирам, защото така ще я отблъсна. И все пак, какво да правя, трудно ми е и да говоря с нея за тези неща! Моля ви дайте някакъв съвет, всичко това много ме натоварва! Мерси предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: e568f3a885
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те абсолютно. И аз лично бих се съмнявал много на твоето място, такива приятелства без сексуални влечения са много рядки. Аз дори не знам за случай, когато мъж и жена да са толкова близки постоянно, а да няма никакво привличане. Особено момчето често се привързва много бързо и иска да я вкара в леглото.

Според мен трябва да говориш с нея за това и да и го кажеш. Те жените понякога не изпитват привличане към приятелите си момчета, но не е така при момчетата. Не е нормално и това, че е бивш. Представи си ти ако беше така с бившата ти, сегашната ти приятелка сигурно щеше да полудее.

Просто поговори сериозно и ясно, ако е разбрана, би трябвало да те изслуша. На всичкото отгоре вие не сте някакви хлапаци на по 16, 17 години, вие сте на 26! Ако мислиш, че това се оформя като сериозна връзка, тя не може така да се среща с бившия си, обидно е!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 552745a257
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, просто има връзка и с двама ви, малко те забаламосва и така. Харесва и с теб, но с другия е свикнала. Но нали знаеш - от два стола се пада най-лесно, ще си намери майстора и тя.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 83a6ee23c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мене, не се обвързвай за нея много. Просто знай, че не тя е човека, който ти искаш да бъде до тебе след 20г. например. И да не ти пука, ще си търсиш даже друго момиче докато ходиш с нея, тя все някога ще се поддаде на бившия си (предполагам), а ти си гледай твоя кеф само (без да я натискаш за нищо, даже и за сериозна връзка), Думите "Обичам те" са си само думи, любовта се вижда дали я има или не само, когато живота го поднесе на изпитание. Важното е да не се привържиш много за нея, после ще страдаш... ако гледаш нещата под дръг ъгъл по-малко ще страдаш... Коментара ми е малко негативно настроен към момичето, но лично аз така бих направил, защото наистина е странно това, че се виждат често... за момчето е ясно той иска секс, дори и да не е сериозна връзка обратно с нея... Тя дори и да знае това, следователно си повдига егото с него, че и даже с тебе... а с думите "Обичам те" само те баламосва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 34db2abcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви за отговорите, всички имате право до известна степен. Проблемът е, че вече доста хлътнах по нея и в същото време силно усещам, че ме баламосва, тъй като само ми повтаря колко ме обича, "бебчо това, бебчо онова" и в същото време виждам, че я интересува главно секса, защото ние основно това правим. Всичко в мен ми казва, че трябва да скъсам с нея, защото ситуацията е много съмнителна и в същото време не съм изпитвал толкова силни чувства от много време насам, което е единственото нещо, което ме спира, притеснявам се да не сгреша и да сложа край на нещо толкова силно. Тя прави и доста неща, които ме навеждат на мисълта, че може би ме обича, като например често пренебрегва други хора заради мен. И въпреки това, мисля, че е от типа момичета, които оплитат някой в мрежите си и после го прецакват жестоко точно, когато е най-влюбен. Страх ме е от болката, но чувствам, че може би съм заслепен и не виждам нещата реално... доста ми е объркано!
Освен това, снощи ми каза, че бившият й искал да се съберат отново, но тя не искала, защото искала да бъде с мен и в същото време сутринта отиде при него, не знам по каква причина...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: af801ec811
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж, най-важното е, че ти не можеш нищо да направиш по въпроса, освен да се наслаждаваш на страхотния секс, докато сте заедно. Ако и опяваш или ревнуваш само ще си навредиш, а нея ще я раздразниш и в крайна сметка отблъснеш. И да се чукат с бившия, какво? Нали и преди това са го правили? Не можеш да ги спреш, така че се отпусни, забрави за всякакви предразсъдъци и си искай от нея всичко, което душата ти желае. Няма да ти откаже, вярвай ми. От друга страна, ако случайно ти е вярна и наистина се виждат с него за нещо друго, тогава пак ти ще излезеш задръстеният.
М, 52

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 10faf66965
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виж, думите са едно, а делата съвсем друго. Това, че ти казва колко те обича нищо не значи. Според мен си те баламосва много сериозно. Имах подобна връзка преди време и трябва да ти кажа, че започнат ли да ти говорят колко са обидени от думите ти, независимо, че просто си поискал да поговорите най-нормално, то там винаги се крие нещо много по-сериозно. Приятелката ми беше абсолютно същата-постоянно и звъняха разни "бивши". То не бяха смс-и, кликвания, скайп, фейсбук и т. н. Когато се опитвах да й кажа, че не ми е приятно, започваха едни обвинения колко съм я обидил, как съм можел да си мисля подобни неща, плачеше дори със сълзи. Постоянно си криеше телефона, докато сме били заедно изведнъж измисляше някакво абсурдно оправдание и изчезваше. Ако поисках да отида с нея моментално се изнервяше и ставаше кисела. Един ден обаче, пак бързайки да излезе някъде си забрави фейса отворен. Да не ти казвам какво имаше вътре, срещи, уговорки, апартаменти, хотели, изобщо каквото ти дойде на ум. Естествено я изритах моментално, но дори тогава се опита ми разиграва театри.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e153b447b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, преди няколко години бях в същото положение, но разликата, че бях в положението на твоята приятелка. С бившият ми приятел бяхме в много добри отношения след като се разделихме, въпреки че си имах нов приятел продължавах доста често да се вихдам с него, въпреки че новия ми приятел се дразнеше, нещата приключиха когато той си хвана ново гадже и момичето разбра за мен и супер ревнуваше, направо до полуда и се разбрахме повече да не се виждаме и чуваме.... въпреки че аз го накарах да трагне с нея, когато разбрах че се е запознал с момиче, което явно е показала че го харесва, тъй като той се дърпаше в началото, защото аз знаех, че той тайничко се надява да се съберем... Така че мисля че и твоя проблем ще приключи или когато тя му каже твърдо че няма да се върне при него или когато бившия и си намери друга... Но след моя случай разбрах, че приятелсто между бивши гаджета е много трудно, защото или единия или другия продължава да се надява, че ще се съберат отново, а другия просто се залъгва че са приятели...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e4565054cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отново благодаря на всички за отговорите! Ние поговорихме, тя ме разбра и обеща да оправи нещата. Въпреки всичко я обичам и мисля засега да не правя нищо повече и да видя какво ще стане. Надявам се всичко да бъде наред и да останем заедно, защото ми е хубаво с нея и няма да се откажа просто ей така! Дано всичко бъде окей! Късмет и на вас!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker