Много влюбена... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много влюбена...
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2405 пъти
Здравейте. Моята история сигурно е банална за много от вас, но съм в задънена улица и не знам какво да направя. Аз съм на 19 години и съм студентка първа година във Варна. Това лято работих в едно кафе в родния ми град. Там се запознах с много хора. Кафето е малко и клиентите са едни и същи и то познати на шефа. И така попаднах на човека който ме докара в това положение. Той е на 33 години, женен с 2 деца. Започнаха обичайните закачки за всяка една сервитьорка. После всеки ден идваше на кафето, след работа оставах да пия по нещо, взехме да излизаме с неговите приятели, номера ми взе и се започна. Всеки ден ми звънеше, излизахме всичко беше все едно сме гаджета само че се криехме. Всичките му приятели ме познават дори и някои негови роднини. И аз се влюбих. много пъти ми е казвал че ме обича но не знам дали да му вярвам. Не искаше да се прибира в тях постоянно искаше да е с мене след работа ме чакаше преди работа искаше да се виждаме.
Средата на септември заминах за Варна да уча пак се чувахме, всяка седмица се прибирах. Дори една седмица ме изненада и дойде при мен без да ми каже. А аз съм много влюбена и не знам какво да направя. Моля ви кажете вашето мнение какво означава това негово държание как да го разбирам. Не искам никой друг освен него просто съм в задънена улица.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: cb6c624cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лошо няма, че си се влюбила, това че е женен, вече е проблем! .. знаеш ли човек, понякога чрез изневярата може да открие истинската любов. Този мъж предполагам, че се е оженил, защото сигурно се е страхувал да не остане сам, много често се случва така. Виж ако се обичате няма какво да ви попречи брак или деца.... офф в много кофти ситуация се намираш, разбирам те до болка, но не мога да ти дам верен съвет, въпреки, че много го искам. Много мъже не са щастливи с барака си, но това момче явно е мн печено и иска своето, евала на него!

Филип 31

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9b367285df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Попаднала си на поредния търсещ забавление, отегчен от семейната среда...
Нали не си правиш илюзии, че си любовта на живота му и ще зареже всичко заради теб?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cd9ea99dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Времето лекува!!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 113a4b8bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле, миличката тя! Знам какво е да обичаш, знам че забранената любов е най-сладка, но помисли... ти си на 19, а той на 33, женен и най-лошото е че има деца! Нито един мъж няма да си зареже семейството заради момиче, с което задоволява нуждите! Знам, че който, каквото и да ти каже е излишно, защото никой не може да си заповядва на сърцето, дори и самата ти, но моето мнение да го оставиш и да си намериш някое ергенче, с което да бъдеш истински щастлива!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c3f8b73109
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако още не си влюбена в него и той не означава нищо за теб, по-добре не се занимавай. Известно време си стой във Варна и кажи, че имаш много за учене и готово.
Минала съм през същото, точно на твоята възраст бях, той в края на 30-те, знаех от собствени наблюдения, че бракът му не е щастлив и жена му не го обича. В началото ми беше жал за него, излизане, охажване - опитен мъж, знаеше как да ме впечатли. Сега сме заедно, но го чаках 10 г. да се реши и младостта ми мина в самота. До някъде съжалявам, въпреки че сме заедно и имаме свое семейство, а той изгледа децата си. Просто изгубените 10 г. в самота и изолация никой не може да ми ги върне. Не ставай любовница на женен мъж, ще се съсипеш физически и психически, никой няма да те разбере, ще носиш тайната в себе си, докато те разяде. Рано или късно ще намериш сили да попиташ „Тя или аз“, но дори да избере теб, никога няма да си същата... ако ли не те избере, ще разбереш, че никога не си била някоя за него и ще боли до края на живота.
... затова изобщо не се качвай на този влак, защото не го управляваш ти, а само той може да реши.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dd17dedf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вярваш ли, че ще зареже жена си и децата си, заради теб-не! Та ти си едва на 19г., тепърва живота ще те очуква, тепърва ще се изграждаш като личност, на него му е удобно така, да си правите секс от време на време и да се забавлявате, но семейно гнездо с теб едва ли ще създаде. Той е на 33г., не му трябва да живее с момиче, което тепърва ще навлиза в проблемите от живота. Не трябва да се влюбваш, защото така с това той ще те използва и няма да можеш да се откъснеш от него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c3f8b73109
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   .... О, номер 6 - не се съмнявай, че ще се разведе, но само ако авторката си изиграе добре картите... Моят не само се разведе, но и държеше да спретне пищна сватба и да ми направи възможно най-бързо дете след това, за да не взема да му избягам. Мога да потвърдя иначе, че първите години на връзката ни не искаше да се развежда, но беше заради две неща - не му се делеше семейното имущество и искаше да види децата си порастнали в „нормално семейство“. Трябваше само да му кажа, че го напускам обаче в точното време, за да се разведе в рамките на 1 месец. Въпросът е, че трябва много търпение, преждевременна зрялост и дълновидност, за да може една любовница да постигне подобно нещо, но не е рядкост - напротив, 51% от браковете завършват с развод, пълно е с мъже, които живеят във втори брак и имат деца от различни жени.
От н. 5

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e638114654
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз мисля, че няма да зареже жена си заради теб дори и да е влюбен. Била съм в подобна ситуация само дето нямаше деца. Чаках една година да реши какво ще прави и се оттеглих. И искам да ти кажа, че в тях има и момент на страх, че(ако си и по-хубавичка)може да остави жена си и след 2-3 години ти да го оставиш, това е! Мъжете залагат на сигурното!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2f936f03c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравейте, аз съм на 17г и от 2 години ходим по едно и също време с едно момче на 23г на море. Аз го харесвам още от миналото лято, но тогава просто го харесвах, а сега като го видах пак и мисля, че съм влюбена! Той ме липсва страшно много!!! Въпреки че сме от различни градове доста често ми пише и се интересува какво правя, как съм! Понеже на морето съм с майка не сме оставали сами, но той тази година ми каза че иска да останем сами, каза пред майка ми че е влюбен в мен! Той си няма преятелка! Аз обаче имам чеството че немога без него. Откакто секи се върна в своя град не съм спряла да мисля за него, дори плача! Той се държи много добре с мен, правим забавни неща!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 706e035c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до номер 9:)
Ти не си на 17 а на 7 мило дете. Нито си за тази тема, нито си по темата, а ако съм ти учителка ще ти врътна и една двойка по граматика :)
Не плачи, като ти дойде времето и като отидеш на море без мама, ще останеш сама с него и няма да ти се налага да търсиш кой какво ще ти каже по форумите.
И не разбрах... питаш ли нещо? Похвали се, че беше на море ли или че имаш първи тръпки :)
Успех миличка :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker