Не знам как да постъпя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да постъпя!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2067 пъти
Здравейте!!! Не знам, дали това, което ще напиша ще изглежда достойно за прочит, но просто няма как да си помогна сама!
От известно време съм в сложна ситуация. Историята ми е доста дълга, затова няма да разказвам всичко, а само ще нахвърля най-същественото!
Става въпрос за момчето, което обичам вече повече от 7 години. Един много важен за мен човек, заради когото сега се чувствам жива и мога да кажа, че намерих.... истинската любов.
Всъщност ние никога не сме били заедно и макар той никога да не е е говорил за чувствата си... някак си знаех, че съм важна за него! За нещастие, обаче, нямаше как да бъдем заедно и затова се опитах да стоя максимално далеч от него. Преместих се в друг град, започнах да уча в ново училище, хората бяха други и никой не ми напомняше за него! Някак си си мислех, че съм го преживяла.... и въпреки това знаех, че никога повече няма да изпитам тези чувства с друг.
Неочаквано две години по-късно се засякохме случайно на улицата в родния ни град.... някаква странна болка смути спокойствието в гърдите ми и няколко дни след това осъзнах, че съм влюбена отново, в него. До тук добре.... намерих му фейсбук-а, изпратих му покана за приятелство, той я прие. В интерес на истината не очаквах да ме приеме...
По цели дни и нощи съзерцавах снимките му.. какво е правил, къде е бил през всичките тези години... мислех, че откачам.... и ето тук идва проблема!
Писах му на няколко пъти, но разговорите ни траеха много кратко и аз реших, че на него просто не му се говори с мен
Срещнахме се отново след няколко месеца, отново случайно, и на следващия ден той ме беше сръчкал. Това продължи няколко дни, след което започна да ми харесва всички снимки. Всеки ден и до днес ми изпраща разни виртуални подаръци... за мен това изглеждаше странно, но реших, че просто го прави бизпричино.
Както написах, в новото училище никога не съм говорила за тази моя любов пред новите ми "приятелки".... само дето една от тях (явно, ровейки се, из профила ми и е направило впечатление неговото отношение към снимките ми) започна да ме разпитва настойчиво за него... бях като попарена и отначало не схванах за какво иде реч, но после разбрах, че тази моя 'приятелка", всъщност, си е писала смс-и с него и какви ли не още работи....
Обяснението и беше, че просто бил "убав" и "имал убийствено сини очи". Знам, че е глупаво да смятам, че едва ли не той е запазен за мен... но някак си мисля, че не е редно да търпя курвенските номера на това момиче, което, въпреки че знае за чувствата ми към него, не се поколеба да стигне до тук.
Мислите ли, че трябва да предприема нещо, или просто трябва да оставя всичко на съдбата отново?
ПП Нуждая се от съветите на някой страничен човек и ще се радвам да чуя какво мислите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6eedbd598a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   само не разбрах искаш съвет какво да правиш с нея или с него или и с двамата??? както и да е... историята ти ме развълнува защото прилича на моята- виж сега ако се чудиш какво да правиш с него-просто бъди директна в смисъл говори с него изясни му нещата преди някоя да ти го е вземала не прави грешката която аз направих, но бъди готова за всичко може да те отхвърли а и не забравяй че разстоянието може да окаже влияние за теб може да не е проблем но за него е доста спорно "очи който не се виждат се забравят". Колкото до пиклата каквото и да направиш няма смисъл остави я не и се доверявай тя няма място в мислите и живота ти игнорирай я просто тя е кучка!!! единственото за което мога да ти кажа че си сгрешила е че си избягала обичаш ли някого и на другия край на света да идеш онова в сърцето никога няма да изчезне казвам ти го от личен опит! Момиче бори се за онова в сърцето и не позволявай да го изгубиш може би живота ти дава втори шанс ако го обичаш бори се, внимавай на кого се доверяваш всеки ти казва че ти е приятел но в днешно време са по скоро предатели колкото по малко знаят за теб толкова по добре онова което има в душата и сърцето ти си е твое а не на хората! бъди силна надявам се да съм ти помогнала ако има нещо пиши ще следя историята ти пожелавам ти успех и много много любов!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 882815ff1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Знаеш ли, щом той допуска други момичета до себе си, няма намерения към теб! Затова го остави и се прави, че не ти пука, защото това най-много ще го подразни! И си хвани едно прилично момче и бъди щастлива :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4274c4b6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Oт Авторката до № 2: Благодаря за куража!! Истината е, че исках да напиша историята си по-искрено, неподправено... много отдавна, но все нямах смелост за това.... докато преди дни не разбрах за подвизите на "приятелката си".
Твърдо си бях решила - всичко да си спи в миналото! Да, ама, не... този човек явно е решил да ме тормози до края на дните ми и, въпреки че го обичам... не ми се иска да сложа края, защото както казахте вие, това може би е вторият шанс!
Както и да е, и без това май нямам много шансове за успех, след като днес най-търпеливо трябваше да изтърпя нов пост на стената си и от кого - от "милата ми дружка". Беше ми избрала статус: " Не преследвам никого! Този, който иска да с мен и без да го моля... ".... последвано с "ПП само констатация"....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6eedbd598a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От номер 2: миличка казах ти тя е истинска кучка на мен уж най добрата ми приятелка на чието рамо плачех а тя ми казваше колко иска да ми помогне и че не може да си представи аз и приятеля ми разделени и никога няма да го позволи именно тя ни раздели а с него бяхме заедно без никакви проблеми живеехме дори заедно, а ти какво очакваш от някаква надута кифла! каквото правиш трябва да си знаеш само ти а ако той те иска повярвай ми ще бъде с теб! Един съвет не отвръщай на провокацията и без значение словесна или писмена покажи че си много над нейния курвалък всяка нейна крачка срещу теб е за да те дразни и да те накара да се унижиш хората обичат да гледат панаир не им го предоставяй! А и още нещо каквото и да решиш да правиш относно момчето не му се моли не му падай в краката ако те отхвърли или пък започне да се занимава с тази смахнатата колкото и да ти е трудно вдигни глава не търси отмъщение и продължи напред покажи им че си по силна и в никакъв случай не тръгвай с друг на пук на на него защото така показваш само че си лесна и ще нараниш сама себе си и ще нараниш и другия! дано да ти помагам ако има нещо ново пиши тук следя историята ти! Успех ще се справиш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker