Как да започна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да започна...
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2475 пъти
Как да започна... Не знам! Имам чувството, че живота ме задушава... Постоянно взимам грешни решения и се влюбвам в грешните момичета. Най-пресен пример е едно момиче от Плевен. Обичам я ужасно много, а аз живея в София. Постоянно мисля за нея и дори пропих заради това. Не знам, пия постоянно и се надявам всичко да отмине с времето, но така и не се получаваСтудент съм първи курс и във всички момичета търся нея. Просто не си търся гадже, ако не мога да съм с нея, имам чувството, че не мога да съм с друга. Това не е единствения ми проблем-писна ми от ежедневието. От лекциии се прибирам в нас и пия, през почивните дни излизам с приятели и пия. Доста от приятелите си загубих заради този мой порок, останаха няколко приятели(момчета, момичетата са просто познати вече)заради порока ми. Вече не знам какво да правя, как да се оправя. Имал съм много други проблеми и съм обмислял самоубийството си, но така и не съм намирал смелостта за това, а после съм съжалявал за тези мисли. Сега обаче се чувствам много безполезен и искам всичко това да свърши, писна ми от живота, задушава ме. Дори сега пиша на 11 бири. Как мислите, кой начин за самоубийство е най-лесен и най-безболезнен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 00389d60ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей.. хващай се на работа да си оправиш живота.. ежедневието си е еждневие.. еби му майката.. някой път събота или неделя излез някъде на някво непознато място да кажем заведение ли било клуб ли все тая.. а за тва момиче мани я бе.. щом не е в живота ти сега, значи никога няма да бъде.. за това моя съвет е започни да търсиш нов човек с които да се чувстваш по-добре :)
ПС: Самоубийството или алкохола НЕ СА решения! :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4f9c6dca37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е... когато човек глътне живота на екс още на 14-15 години, на твоята възраст вече е изхабен, опустошен, нищо не очаква, всичко е опитал, няма какво да го изненада. Не може да няма никакъв начин да откриеш това момиче. Намери я, признай и любовта си, бъди мъж, не оправдавай пиенето си с нея. Пиеш не заради нея (ама че глупост! ), пиеш, защото така е по-лесно - да играеш ролята на нещастна жертва на жестоката съдба. А ако се стегнеш, ако спреш да се правиш на невръстен алкохолик и си решиш проблема с момичето, ако се концентрираш в образованието си, тогава какво, а? Не ти стиска, нали? Ще ни убеждаваш сега колко е невъзможно. Ти си един слаб човек, който даже и не иска да бъде силен, да се изгради като мъж, а само хленчи като баба. Ами да, то самоубийството е най-лесния начин. Всички проблеми се решават изведнъж. Това е вечният избор на егоистите.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 20311acc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля че трябва да си намериш работа. Безделието ражда пороци а твоят вече е налице на 20 г. си!!! засрами се и се замисли че си здрав мъж който трябва да има мечти. Сериозно -ако започнеш работа защото висшето образование в БГ е загубило смисъла си-1во ще си имаш пари и 2-на третия ден мисълта за самоубийства жени и други глупости ще се изпарят!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 66a081f005
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ясно е, че мислите ти са грешни. И не си мисли, че живота свършва с тази несподелена любов. И аз доскоро си мислих, че няма да мога да обичам, че ако не е той, няма да искам никой друг. Докато не се появи наистина стойностен човек, в чиято душа се влюбих. Дадох си сметка как съм се тормозила за грешни хора. Просто сега не му е времето, ще ти мине няма страшно.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 987f6f6d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   №2, брат/сестра, прав си до някъде... НО какво ако и призная? Ясно виждам отговора... Повече от ясно ми e, че няма да бъда с нея, но страшно много я искам, просто постоянно мисля за нея, а алкохола-той е един вид бягство от жестоката реалност.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4f9c6dca37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пак съм 2. Ти сам си се настроил, че връзка с това момиче е невъзможна. Каквото мислиш, това излъчваш в пространството и това възприемат околните. Ти виж само колко категорично звучиш в последния си пост - ясно виждал отговора, повече от ясно било и... бла, бла, бла. Е, докато разсъждаваш така, никога няма да се променят нещата. Щом като си ТОЛКОВА убеден в неуспеха си, как искаш и очакваш да имаш успех? А за алкохола, направо глупости говориш, това са оправдания на слаб човек, вече ти казах. Какво и е жестоко на реалността? На легло ли си, инвалид ли си, гладен ли си, бомби ли падат над главата ти? Знаеш ли ти изобщо какво значи жестока реалност? И колко много хора НАИСТИНА живеят в нея? И пак се справят. От думите ти е ясно, че си преситен от всичко. Точно затова душата ти копнее за нещо чисто и идеализираш тази трудна любов. Намери го това момиче, направи романтичен жест, разкажи и какво означава за теб. От там нататък ти си пас. Тя трябва да реши. Не можеш да накараш никого да те обича. Можеш само да бъдеш човек за обичане. Дори и да те отблъсне, ще знаеш, че си направил най-доброто, което си могъл и всичко, което зависи от теб. По-добре е да съжаляваш, че си го направил, отколкото, че не си. И стига вече с тоя алкохол! Става ли ти реалността по-хубава като се натряскаш? Няма момиче, което да одобри тази проява на най-слабите хора. Не вярвам твоето да е първото.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b86279bdff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №2, няма какво да търся момичето-познаваме се от 2-3 години, НО едва тази осъзнах какво изпитвам към нея. Смятам, че за това време съм я опознал достатъчно. Дали съм гладен-не, но и томва е възможно да стане. Даже вече започвам да си търся работа и квартирардаже ако е възможно в друга страна...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker